Jump to content
Agra

On Off -> 650-800-990? ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

160 ψήφοι

1. 1. Αγαπημένο Καινούργιο On Off

• BMW F800 GS
      33
    • KTM 990 ADV
      47
    • TRIUMPH 800 XC
      33
    • YAMAHA TENERE XTZ660
      9
    • XL 700 V10 Transalp ABS
      9

Recommended Posts

Ελα ντε;Δεν βλεπω να εχει κανεις θεμα με την καταναλωση.Συγκρινουμε On Off που το ενα εχει μεση καταναλωση 4.5lt πχ F800GS και το αλλο 8.5lt πχ 990αdv και δεν βλεπω να στεκεται κανεις εδω...Μακαρι να ειναι ολοι τοσο υπερανω αλλά προσωπικα το βλεπω σαν μεγαλο θεματακι...

καλα στο 990adv αμα εχεις και βαρυ χερι η καταναλωση δεν μενει στα 8,5lt...εκ πειρας.

το αλλο παλι το 800αρακι καλο δε λεω...<<ουδεμιαν σχεση με το 990 σαφως.προτιμω το δευτερο,ktm δηλαδη>>,ομως θελεις σελα και ζελατιναρα γιατι αυτο που του χουν βαλει για σελα σαν ταβλα βολευει περιπου και η ζελατινα εχει απλα ανυπαρκτη προστασια.

οποτε ανεβαινουμε κανενα 400-500αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλα στο 990adv αμα εχεις και βαρυ χερι η καταναλωση δεν μενει στα 8,5lt...εκ πειρας.

Εγώ, πάλι, πως το καταφέρνω και δε πάω πάνω από 7,5?

Πόσο λαφροχέρης είμαι?

Ο άτιμος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αλλο παλι το 800αρακι καλο δε λεω...<<ουδεμιαν σχεση με το 990 σαφως...

Αν εχεις αποψη και για τις δυο μοτοσυκλετες,ιδιαν αποψη,θα ηθελα να την ακουσω.Αυτο το "ουδεμιαν σχεση"θελω να το ακουσω πώς το εννοεις:rolleyes:

Εγώ, πάλι, πως το καταφέρνω και δε πάω πάνω από 7,5?

Πόσο λαφροχέρης είμαι?Ο άτιμος!!

Ορεστη στο δικο μου με Acrapovic δεν υπηρχε περιπτωση να δω μεση καταναλωση κατω απο 8.5...για να μην πω για τις μεγιστες!!!!Ακομα και σε ταξιδι ,γιατι εκει ειτε επαρχιακο το στιβεις ειτε εθνικη πας με 140-160χαω,οπότε παλι ψηλα ειναι.Τωρα να εχεις το 990 και να το πας μισο ή χλιαρο γκαζι,για να δεις μονο καταναλωση 7.5 και τιποτα παραπανω,τοτε θες αλλο μοτο.....:closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απότι βλέπω η ψηφοφορία καλά πάει! Πιστεύω όμως ότι το 990 είναι λίγο υπερβολικο, το 800XC είναι ΤΑΜΑΜ! Και πιο όμορφο κατα τη γνώμη μου

Τροποποιήθηκε από τον StavrosV650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως νομιζω πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πας χαλαρα με το adv... το μηχαακι διψαει-λυσαει για γκαζια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φίλος αν από το F650GS που καίνει το πολύ 5 λίτρα / 100 χλμ πήγαινε σε κάτι που καίει το λιγότερο 8 λίτρα / 100 χλμ θα πάθαινε τουλάχιστον πολιτισμικό σοκ!

Καλύτερη επιλογή πιστεύω εγώ είανι το F800GS μιας και είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση, τίγκα χωμάτινο και τίγκα εκδρομικό, μοτέρ πάρα πολύ ροπάτο και έχουν περάσει και κάποια χρόνια απ όταν βγήκε οποτε δεν θα πάσχει!

Δευτερη επιλογή το ΤΑ 700 αν θέλει το πιο πολιτικό μηχανάκι της λίστας με ότι αυτό συνεπάγεται σε αξιοπιστία, κόστος συντήρησς και απόκτησης κλπ.

Για το TENERE δε θα το συζήταγα γιατί είναι αρκιβώς στην ίδια φιλοσοφία με αυτό που έχει ο φίλος. Επίσης το Tiger 800 καλό και χρυσό φαίνεται αλλά εν έχει ένα ρίσκο η επιογή του λόγω νεότητας και καταγωγής.

Πάντως και το F800GS και τα Transalp 700 μια χαρά μπορούν να πάνε τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο με το F800GS να υπερτερεί στο χώμα και το TA700 στην άσφαλτο.

Οπότε τελικά αν το μετρητό υπάρχει BMW αν όμως υπάρχει σχετική στενότητα TA700.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το ΤΑ καίει αρκετά!

Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο, αλλά Honda και να μη καίει.....δύσκολο!

Μόνο τα CBF καίνε ελάχιστα.

Πάντως, όσους ξέρω που έχουν Adv990 καίνε γύρω στα 7-7,5 μέσα στη πόλη. Κανείς πάνω από 8!

Στο ταξίδι πέφτει πολύ η κατανάλωση με όσα κι αν πας.

Κάτω από 6, βέβαια, δεν έχω δει ποτέ.

Δε συγκρίνεται, όμως, με κανένα άλλο απ'αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα περίμενα κανα χρόνο να βγούν τα παιδικά προλήματα του Tiger 800, να δουμε και πως θα πάμε με την ενδεχόμενη πτώχευση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΤΑ700 που είναι ψεκαστό γύρω στο 5.5 είναι. Τα 650άρια με το καρμπιρατέρ καίγανε αρκετα.

Και για του λόγου το αληθές σχετικά με την κατανάλωση του TA700 δείτε εδώ μετρήσεις χρηστών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι με ξενικές βενζίνες οι μετρήσεις. Και για το Versys δίνουν κάτω από 5. Από το site αυτό

υπολόγισε + 0.5 λίτρα στις καταναλώσεις που δίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΤΑ700 που είναι ψεκαστό γύρω στο 5.5 είναι. Τα 650άρια με το καρμπιρατέρ καίγανε αρκετα.

Και για του λόγου το αληθές σχετικά με την κατανάλωση του TA700 δείτε εδώ μετρήσεις χρηστών.

Επειδής έχω το ΤΑ700 για 2 χρόνια και 26.000χλμ, μπορώ να σου πω ότι έχει ΜΕΣΗ κατανάλωση (πόλη, ταξίδι, δικάβαλο) 5.5 λ/100χλμ. Σε ταξίδι αν πηγαίνεις με <140χλμ/ώρα θα δεις μέχρι 4.9 και μέσα στην πόλη μέχρι 6.

Κατ'εμέ δεν έχει νόημα να φύγεις απ'αυτήν που έχεις και να πάρεις ΤΑ. Η μόνη βελτίωση θα είναι στα φρένα.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως το πέρασμα από ένα μονοκύλινδρο on-OFF των 650 κυβικών σε ένα δικύλινδρο V-2 on-OFF των 700 κυβικών είναι μια καλή ανανέωση

όταν ζητούμενο είναι και η ταξιδιωτική δυνατότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ΤΑ700 ζυγίζει 220 κιλά πλήρες υγρών. Το πόσο OFF μπορεί να πάει με αυτά τα κιλά δεν ξέρω. Όχι ότι δεν έχω πάει χώμα αλλά αν κάτσει η στραβή και πατήσεις με το πόδι σου σε σαθρό χώμα, "Βρασ'τα Χαράλαμπε" :)

Ταξίδι θα πάει άνετα με μια πιο καλή ζελατίνα γιατί αυτή που έχει δεν υπάρχει (1.Τελική έχει τα 180 χλμ/ώρα και 2.Μετά τα 140 χλμ/ώρα πρέπει να πίνει πολύ). Φορτώνεται σα γαϊδούρι και η σέλα του είναι αρκετά άνετη, ιδιαίτερα για το συνοδηγό. Κάθε 2-2,5 ώρες θα θες μια στάση για να ξεπιαστεί ο κ@λος σου, αλλά αυτό εξαρτάται απ'το πόσο σιδεροκώλος είσαι :)

Απλά, πιστεύω ότι η διαφορά στην τιμή δεν δικαιολογεί την αλλαγή της υπάρχουσας μηχανής που έχει ο φίλος μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς δε λέμε πως το TA είναι κατσίκι αλλά ας πούμε μπορεί να πάει καλύτερα στο χώμα απ ότι το KTM990 Adv το οποίο εκτός από βαρύ είανι και θεόψηλο, άσε που με το ρεβερβουάρ που έχει κια με την κατανάλωση που έχει μπορεί να μείνεις και απο βενζίνη σε κανά βουνό! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς δε λέμε πως το TA είναι κατσίκι αλλά ας πούμε μπορεί να πάει καλύτερα στο χώμα απ ότι το KTM990 Adv το οποίο εκτός από βαρύ είανι και θεόψηλο, άσε που με το ρεβερβουάρ που έχει κια με την κατανάλωση που έχει μπορεί να μείνεις και απο βενζίνη σε κανά βουνό! :D

τι λετε ωρε παιδια!!

οργωνω το παναχαικο με το 990,εχω μπει σε σε ποταμια,σε τεραστιες λασπολακκουβες,σε φυτευτη πετρα,σε νεροφαγομματα πανω απο 40 ποντους,καλα δεν μιλαω για κροκάλα.

το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι πως δεν με βολευει το τιμονι οταν ειμαι ορθιος.

τι να πω, και διορθωσεις κανω ανετα με το ποδι και πανω απο 1.77 δεν ειμαι.

και εκει που εχω παει με το 990 αν ημουν με αλλο θα φοβομουν μην μου μεινει κανα ψαλιδι στο χερι.

περα απο τα καθαροαιμα enduro ειναι το κορυφαιο μηχανημα για φυση γενικοτερα.

ταπεινη γνωμη.

και αμα λαχει ριχνω την καταναλωση κατω απο 6.0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ενα ειναι τα ζωα μου αργα και το αλλο σφεντονα...

Μου αρεσει που πετατε κατι φωτοβολιδες για Χρονια Πολλα και Καλα,χωρις να εχετε ιδία γνωμη για καποιες μοτοσυκλετες...Ξαφνικα το F800 ειναι τα ζωα μου αργα ενω εκεινοι οι γ@μημενοι οι Αμερικανοι στο adrider ας πουμε το λειωνουν σε ασφαλτο και χωμα και δεν παραπονειται κανεις...Γιατι αν πω την αποψη μου,θα θεωρηθω υποκειμενικος,ασχετα αν επιχειρηματολογω ή αν εχω ενα γ@μημενο μηχανακι στα χερια μου,αλλά ρε παιδια,πειτε μια γνωμη ΔΩΣΤΕ και ενα επιχειρημα,εστω ΕΝΑ που να πηγαζει απο ιδία αποψη και οχι απο φαντασιωσεις και μυθιστορηματα!!!:lac:

Μη μου βάζεις φιτιλιές!!!!:_innocent:

Αγορι μου ψημενος εισαι καιρο τωρα ας οψεται που δεν λεμε τιποτα για να μην σε βαζουμε σε ιδεες :whistling:

Ωραιο site, πάντως!Αν δεις, για τα Adv δίνουν 6,5 μέσο όρο.

Τι π@υστης εισαι...σε παω γιατι λες κατι διπλωματικα κι οπως το επιασε το επιασε...:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εκει που εχω παει με το 990 αν ημουν με αλλο θα φοβομουν

και αμα λαχει ριχνω την καταναλωση κατω απο 6.0

Υπαρχουν κι αλλα πιο βολικα,λογω μικροτερης ιπποδυναμης αλλά και πιο ελαστικα χαμηλα.Αν μιλαμε για OnOff Το F800 ας πουμε κι ακομα πιο χαμηλα σε κοστος το XTZ660(για να μην βαλουμε KTM690 στην κουβεντα και ξεβρακωνει εκκλησιες).Και να σου πω και κατι που προφανως το ξερεις αλλά μιας και η κουβεντα για να ακουνε και οι αλλοι.Με το 990 αν δεν εχεις εμπειρια το σκοτωσες,θα το φοβηθεις λογω δυναμης και βαρους-ογκου και ή θα πεσεις,αφου κλεινει το γκαζι λογω φοβου ή στην καλυτερη θα κινεισαι με πολλα στο χωμα,αρα θες καλα χερια και εμπειρια για εκεινες τις συνθηκες.Ειδικα οσο βαραινει το τεραιν.

Τα λεω αυτα διοτι καποιοι ισως νομιζουν οτι παει το 990 μονο του.Δεν παει οχι.Αν ξερεις το πας,αν θελεις και μπορεις ναι το πας.Αλλά δεν ειναι το καλυτερο μοτο για βουνα για εναν που δεν το λεει...

Οσο για την καταναλωση,θελω να μου πεις σε τι συνθηκες το πετυχαινεις αυτο.Εγω πραγματικα κατω απο 8 δεν ειχα δει πουθενα φιλε!Πουθενα ακομα και με ταχυτητες 120χαω σε ταξιδι ευθειες Πατρα-Πυργο-Καλαματα...Οσο και γλυκα να ανοιγα το γκαζι,ρουφαγε.Και ειναι και το αλλο.Αν μπορεις να κρατας στα 6.0lt το 990,τοτε χανεις ολη την ουσια του,ολη την μαγκια του!

οργωνω το παναχαικο με το 990

Και που'σαι...Οργανωνεται παρεϊτσα για Παναχαϊκο...κανονισε να τα λεμε κι απο κοντα,εκει που πρεπει στα ψηλα :_thumbsup:

VasilisK ακουει;:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διαβαζω απο την αρχη το θέμα.

Εχω "ψηφισει" ,χωρις να εχω γραψει κατι -μεχρι τωρα- γιατι βαριέμαι τις -ανευ λογου- αντιπαραθεσεις.

Επειδη βλεπω ομως οτι γινεται σοβαρη κουβέντα ....

Και μιας και εχω αποκτησει καποια & οδηγησει τα υπολοιπα της κουβέντας ...

...αντε...να πω κι εγω την π@π@ρι@ μου :closedeyes:

Το λεπον:

ΑDV 990 δεν ειχα στην κατοχη μου (μεχρι τωρα)

Ειχα ομως ΑDV 950.

Η καταναλωση του κυμαινοταν απο 6,5lt/100κμ(ταξιδι 140 ή επαρχιακο με ροη κι οχι χουφτώματα)

εως και 10lt/100km(2κάβαλος & φορτωμένος > Κατερινη-Αθηνα > με 190-220km/h

Τωρα εχω το 950sm (ιδιο μοτερ ουσιαστικα - πιο κοντα κλιμακωμενο) ,και,

λιαν προσφάτως αφιχθεις απο το 36άωρο ,μετρησα μια μέση kατανάλωση στα 6,4lt/100km(με μετριο ρυθμο οδηγησης)

Μου κανει εντυπωση λοιπον να διαβαζω οτι το inj.-πιο συγρονο & πιο ομαλο 990 ,δεν πεφτει με τιποτα κατω απο 8lt/100km.

(οχι τιποτ'άλλο ,τωρα τελευταια ,γλυκοκοιτάζω το 990S.....) :_innocent:

Δεν θα μιλησω για την Οδηγικη Νιρβανα που προσφερει το ΑDV950 ,γιατι το θεμα ειναι στο 990.

Tο οποιο (990) το εχω οδηγησει ,και σε σχεση με το 950 εχει τις εξεις διαφορες:

Πιο χαμηλο - πιο φιλικο - πιο "μαλακό" - λιγοτεροι κραδασμοι - ιδιο fun2ride.

_____________________________________________________________________________________________________________

To F800 τωρα.

Επισης μου αρεσει σαν concept.(σημ.ενα απο τα ελαχιστα BMW που γουστάρω -αυτο & το παλιο 650- μάλλον επειδη ΔΕΝ εχουν "βυζια")

Το εχω σκεφτει να το αποκτησω.

Το εχω οδηγησει 2 φορες.

Η τελευταια ,πολυ προσφατα ,σε ορεινο επαρχιακο δικτυο της Κεντρικης Πελλπνησου (βλ. Λαγκάδια - Στεμνιτσα -κτλ)

Καλο ειναι...δε λεω....αλλά...ειναι αυτο το αλλά...αλλά τιποτα ΔΕΝ με ενθουσιασε.

Τιποτα ΔΕΝ με εξιτάρησε.

Τιποτα ΔΕΝ με εκανε να χαρω ιδιεταίρως.

Αχρωμο - Αγευστο -&- Αοσμο.(προσωπικη μου αποψη ετσι - ισως να φταινε & τα παλιο σΚαΤέΜ που καβαλαω ,χρονια τωρα)

Eιναι απλα ενα μεταφορικο μεσο ,που -με μια after σέλλα & μια after ζελατινα- θα σε παει ξεκουραστα και οικονομικα ,απο το σημειο Α στο σημειο Β.

Αυτο.....ΤΙΠΟΤ'άλλο.....

(για τα διαλυμενα μοτερ ,στα καλα καθουμενα ,και για αγνωστους λογους ,στα 30,000κμ...ΔΕΝ θα συζητησω)

_____________________________________________________________________________________________________________

TRIUMPH 800 XC .ΔΕΝ το εχω οδηγησει.

Καινουργιο ειναι & Αξιολογο φαινεται.

Αλλά....Ον-Οφφ ,και 3κιλυνδρο....εμενα ΔΕΝ μου πάει.

YAMAHA TENERE XTZ660 > Το'χω οδηγησει.

Μονο-κύλινδρο - ΒΑΡΥ(για Μονοκύλινδρο) & Αδύναμο(σε σχεση με τα υπολοιπα) ,οπότε ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ με αυτα.

XL 700 V10 Transalp ABS > Το εχω οδηγησει.

Το XL 650 V Transalp ,ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝ-ΟΦ σε ΟΛΑ του ,εκτος απο τα φρενα ,οπου το 700 υπερτερει.

Δεν νομιζω οτι τα φρενα ειναι αρκετα για να το πληρωσει καποιος. Αλλωστε μπορει να αναβαθμισει και τα φρενα του προηγουμενου.

Οποτε ,ΔΕΝ αξιζει να ασχοληθει καποιος με αυτο.

Καλως ή Κακώς λοιπον ,Δικαίως ή Αδίκως ,αυτες ειναι οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου αποψεις για τις μοτοσυκλετες του "συγκριτικου".

Υπάρχουν>Οι εξεις 2 λοιπον:

1)990ADV - Ταξιδιωτικο Λουνα-Παρκ με Super On-Off δυνατότητες (μονο τα "χερια" ΔΕΝ πουλιουνται μεσα στο πακέτο)

2)F800 - Tαξιδιωτικη Πολυθρονα - με On-Off δυνατότητες (γι'αυτους που θελουν ησυχια & ηρεμια στις βολτες τους)

Διαλέγετε ,και πέρνετε...... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχουν κι αλλα πιο βολικα,λογω μικροτερης ιπποδυναμης αλλά και πιο ελαστικα χαμηλα.Αν μιλαμε για OnOff Το F800 ας πουμε κι ακομα πιο χαμηλα σε κοστος το XTZ660(για να μην βαλουμε KTM690 στην κουβεντα και ξεβρακωνει εκκλησιες).Και να σου πω και κατι που προφανως το ξερεις αλλά μιας και η κουβεντα για να ακουνε και οι αλλοι.Με το 990 αν δεν εχεις εμπειρια το σκοτωσες,θα το φοβηθεις λογω δυναμης και βαρους-ογκου και ή θα πεσεις,αφου κλεινει το γκαζι λογω φοβου ή στην καλυτερη θα κινεισαι με πολλα στο χωμα,αρα θες καλα χερια και εμπειρια για εκεινες τις συνθηκες.Ειδικα οσο βαραινει το τεραιν.

Τα λεω αυτα διοτι καποιοι ισως νομιζουν οτι παει το 990 μονο του.Δεν παει οχι.Αν ξερεις το πας,αν θελεις και μπορεις ναι το πας.Αλλά δεν ειναι το καλυτερο μοτο για βουνα για εναν που δεν το λεει...

Οσο για την καταναλωση,θελω να μου πεις σε τι συνθηκες το πετυχαινεις αυτο.Εγω πραγματικα κατω απο 8 δεν ειχα δει πουθενα φιλε!Πουθενα ακομα και με ταχυτητες 120χαω σε ταξιδι ευθειες Πατρα-Πυργο-Καλαματα...Οσο και γλυκα να ανοιγα το γκαζι,ρουφαγε.Και ειναι και το αλλο.Αν μπορεις να κρατας στα 6.0lt το 990,τοτε χανεις ολη την ουσια του,ολη την μαγκια του!

Και που'σαι...Οργανωνεται παρεϊτσα για Παναχαϊκο...κανονισε να τα λεμε κι απο κοντα,εκει που πρεπει στα ψηλα :_thumbsup:

VasilisK ακουει;:whistling:

πραγματικα ξερεις το μηχανακι πολυ καλα, σου βγαζω το καπελο!

οσα ειπες ισχυουν 100% δεν εχω να προσθεσω κατι, ισως οτι εκει ειναι ο φυσικος του χωρος και οτι αν μπορει καποιος να το παει το 990 μπορει να κανει πραγματα που με τα υπολοιπα της κατηγοριας του,ταπεινη γνωμη,δεν μπορει να κανει.

οσον αφορα την καταναλωση,τελευταια εφευγα για βολτες με φιλο αρχαριο και ετσι δεν το ανοιγα και εγω.

λοιπον διαδρομη:πατρα-μιχα-κλειτορια-βυτινα-ανδριτσαινα-ναος επικουριου απολλωνα-νεα φυγαλεια-ζαρουχλα και δεν μου ειχε αναψει το λαμπακι,αλλα μιλαμε για χαλαρα!

με ροη ομως οχι κατεβασματα ουτε πολλα φρενα ουτε πολλα ανεβασματα.βενζινη εβαλα στη ζαχαρω, επαναλαμβανω, χωρις να εχει αναψει λαμπακι!

εν κατακλειδι πιστευω πως το 990 ειναι κατι σαν την ferrari.δεν το παιρνει καποιος για να κανει οικονομια και καλο ειναι να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις,το 990 ειναι για τρελες συγκινησεις.

δεν παιζει το θεμα της οικονομιας με το 990 γι αυτο πιστευω πως δεν πρεπει να αποτελει επιλογη για ατομο που εχει στο μυαλο του και αυτη τη παραμετρο.

Υ.Γ:μεσα για βολτιτσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ειναι...δε λεω....αλλά...ειναι αυτο το αλλά...αλλά τιποτα ΔΕΝ με ενθουσιασε.

Τιποτα ΔΕΝ με εξιτάρησε.

Τιποτα ΔΕΝ με εκανε να χαρω ιδιεταίρως.

Αχρωμο - Αγευστο -&- Αοσμο.(προσωπικη μου αποψη ετσι - ισως να φταινε & τα παλιο σΚαΤέΜ που καβαλαω ,χρονια τωρα)

Eιναι απλα ενα μεταφορικο μεσο ,που -με μια after σέλλα & μια after ζελατινα- θα σε παει ξεκουραστα και οικονομικα ,απο το σημειο Α στο σημειο Β.

Αυτο.....ΤΙΠΟΤ'άλλο.....

(για τα διαλυμενα μοτερ ,στα καλα καθουμενα ,και για αγνωστους λογους ,στα 30,000κμ...ΔΕΝ θα συζητησω)

___________________________________________________________________________________________________________

τα ιδια ακριβως αποκομισα(καιεγραψα παραπανω...) και εγω απο 3 βολτες που το εχω κανει...τωρα αν στους κατοχους F800 δεν αρεσει η αποψη των αλλων αβυσσος η ψυχη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@el gatto::_thumbsup:Τετοιες ολοκληρωμενες αποψεις θελω να διαβαζω!Ωραιος!Εχεις αποψη και επιχειρηματολογεις!Μια μικρη ενσταση για το F800GS.Και εγω το θεωρω "για ολα-χωρις ενθουσιασμο" αλλά υπαρχει μια μικρη διαφορά που οσο το ζεις τοσο μεγαλωνει...Δηλαδη,ο τροπος που κανει τα παντα συν το οικονομικο της καταναλωσης συν οτι εχει προσβαση παντου,ολοενα οδηγωντας το σε κερδιζει.Κι οσο το μαθανεις βλεπεις οτι ανεβαζει τον πηχη και τα γουστα.Μεχρι που...δεν ξερω ακομα!:)

Πατρα-μιχα-κλειτορια-βυτινα-ανδριτσαινα-ναος επικουριου απολλωνα-νεα φυγαλεια-ζαρουχλα Υ.Γ:μεσα για βολτιτσα!!!

Ρε περασες απο το χωριο μου και δεν ειπες να παμε παρεα;...next time και γ@μω τις διαδρομες κανατε!!!

Για βολτα εσω ετοιμος,στειλε και κανα Πμ με κινητο γιατι μετα τις 15 Ιουλη,βαζω karoo και φευγω για δροσια,βουνα και λοιπα...το κατα δυναμιν!

...τωρα αν στους κατοχους F800 δεν αρεσει η αποψη των αλλων αβυσσος η ψυχη...

Ειδικα σε μενα μην μιλας για υποκειμενικες αποψεις.Γνωριζεις Η αβυσσος ειναι μονο εαν ακους κατι στον αερα μονο και μονο για να ειπωθει-χωρις επιχειρηματα.Δεν θεωρω οτι χλευαζεις αλλά θεωρω οτι ισως δεν γνωριζεις τοσο καλα μια μοτοσυκλετα ωστε να την βγαζεις αχρωμη-αγευστη...ΚΑΙ εσυ,αν διαβαζεις myBike και οσο με ξερεις,θα γνωριζεις οτι δεν διστασα ΠΑΝΤΑ και για ολες τις εταιρειες και μοτο,να τα χωσω αν ειχα θεμα.Και ειχα...και τα ειπα...και στα π@παρια μου η καθε "μαρκα",εγω το κεφι μου θελω να κανω οδηγωντας και επιλεγοντας!

Πραγματικα θελω να διαβαζω αποψεις θετικες ή αρνητικες για μια μοτοσυκλετα αλλά μην θαβεις μια μηχανη αν την εχεις παρει μια βολτα μεχρι εδω χαμου...Και το F800GS εχει αυτο το προσον,να σε παει παντου και αναλογως τα κεφια σου και τα χερια σου.Μην το αδικεις με 3 βολτιτσες.Ουτε ξαφνικα εγινε βαρυ που σερνεται,επειδη οδηγεις Tiger1050.Καμμια σχεση οι δυο μοτοσυκλετες.Ειναι σαν να σου πω εγω"ασε ρε με το παρταλι σου,οδηγω VFR800 και δεν λεει μια το δικο σου"...ΑΝΟΜΟΙΑ πραγματαμ ην θετουμε θεμα συγκρισης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου κανει εντυπωση λοιπον να διαβαζω οτι το inj.-πιο συγρονο & πιο ομαλο 990 ,δεν πεφτει με τιποτα κατω απο 8lt/100km.

Tο οποιο (990) το εχω οδηγησει ,και σε σχεση με το 950 εχει τις εξεις διαφορες:

Πιο χαμηλο - πιο φιλικο - πιο "μαλακό" - λιγοτεροι κραδασμοι - ιδιο fun2ride.

Πες τα γιατί δε μ'ακούνε. Ο μέσος όρος κατανάλωσης είναι 7 - 7,5. Έχω δει και 6 δικάβαλο με μπαγκάζια, αλλά με μέση ωριαία 120km/h. Ποιόν χαλάει?

Όπως λέει κι ο Μάθος, ίσως να μην είμαι χεράς και να μην το διασκεδάζω όπως αυτός, αλλά δε φοράω εξατμίσεις (+ στη κατανάλωση) και δε πάω γκάζι-φρένο συνεχώς.

Όποιος έχει πάει βόλτα μαζί μου ξέρει αν πάω και πως πάω. Δεν είμαι οδηγάρα, αλλά στη τελική με ισοσταθμίζει το καλό μηχανάκι που έχω.

Άλλωστε, ΔΕ ψήφισα Adv, αφού έγραψα ότι είναι πολύ σε όλα του και δε πολυ-χρειάζεται.

Η διαφορά με το 950 είναι στο γκάζι.

Λίγο πιο απότομο στις πολύ χαμηλές στροφές αφού το injection δε τα πάει καλά εκεί.

Βρήκα λύση και θα τη δοκιμάσω λίαν συντόμως με παράκαμψη αισθητήρων και διάχυσης αέρα, όπως και πατεντούλα για καλύτερο αερισμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα λύση και θα τη δοκιμάσω λίαν συντόμως με παράκαμψη αισθητήρων και διάχυσης αέρα, όπως και πατεντούλα για καλύτερο αερισμό.

Κοστος;Μπας και αλλου ειναι η λυση...βλεπε "Ευχαριστα:Το πηρα" κλπ κλπ...λεω εγω τωρα:na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα