aeromike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 γεια σαq παιδια...λοιπον εχω ενα daytona sprinter 50cc κ οπως ειναι λογικο το βαρεθηκα...λοιπον θελω να το κανω 72 η 80cc,μπορειται να μου πειτε ποσο θα κοστισει για να το κανω και επισης τη πρεπει να αλλαξω....ευχαριστω εκ τον προτερον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 γεια σαq παιδια...λοιπον εχω ενα daytona sprinter 50cc κ οπως ειναι λογικο το βαρεθηκα...λοιπον θελω να το κανω 72 η 80cc,μπορειται να μου πειτε ποσο θα κοστισει για να το κανω και επισης τη πρεπει να αλλαξω....ευχαριστω εκ τον προτερον :) για 72 ξερω οτι μπορεις να παρεις ενα κιτ απο την αντιπροσωποια, αλλα δεν ξερω ποσο παει. εγω θα σου ελεγα να το κανεις 80 και λιγο παραπανω αν εχεις τα λεφτα. θα δεις μεγαλη διαφορα παντως και να βαλεις και καμια εξατμιση εκτος και αν εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aeromike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 εξατμησει φοραω μια sebring αλλα ειναι μουφα....τη ειναι το κιτ???βασικα σκεφτομαι να αλλαξω καρμπυρατερ σε 17mm και να βαλω γραναζια τελικης...αλλα δεν ξερω αμα αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Τα πραματα ειναι απλα, αν εχεις τα φραγκα βαλτου ενα κυλινδροπιστονο 72cc, ενα εκκεντροφορο 5ου σταδιου, ενα 24αρι καρμπιρατερ και μια εξατμησουλα και για πρωτο σταδιο θα εισαι κομπλε. Μονο τα κυβικα δεν θα σου δωσουν και πολλα, πανε ρωτα ποσο κανουν αυτα που σου ειπα και αν εχεις τα χρηματα καντο αλλιως κανε υπομονη να μαζεψεις κι αλλα ωστε να τα βαλεις ολα μαζι, μεμονομενα ειναι αδικα χρηματα σε εργατικα. Δεν χρειαζεται να να βαλεις τακεκαβα υπαρχουν και πολυ πιο φθηνες λυσεις με σχεδον ιδιες επιδωσεις, τιθεται μονο το ζητημα της αντοχης, δεν θα ειναι και για ολοημερο και ολονυχτιο ξεσκιζμα, αν το πηγαινεις νορμαλ δεν διατρεχεις κανενα κηνδυνο, να θυμασαι παντα "Σεμνα και ταπεινα" οπως ειπε καποτε ενας "προθυπουργος"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aeromike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 χαχαχα....ευχαριστω φιλε,θα το ψαξω...αμα τα αλλαξω ολα αυτα που μου ειπεσ μηπωσ ξερεισ ποσο θα βγαζει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 εξατμησει φοραω μια sebring αλλα ειναι μουφα....τη ειναι το κιτ??? βασικα σκεφτομαι να αλλαξω καρμπυρατερ σε 17mm και να βαλω γραναζια τελικης...αλλα δεν ξερω αμα αξιζει το κιτ ειναι ασ το πουμε ενα σετ με καποια ανταλλακτικα οπως αναφερει και ο παρακατω φιλος και τα εχει ολα κομπλε νομιζω αξιζει. το να αλλαξεις αυτα που λες δεν κανεις τιποτα. αν βαλεις γραναζια τελικης τοτε δεν θα εχει καλο ξεκινημα. Τα πραματα ειναι απλα, αν εχεις τα φραγκα βαλτου ενα κυλινδροπιστονο 72cc, ενα εκκεντροφορο 5ου σταδιου, ενα 24αρι καρμπιρατερ και μια εξατμησουλα και για πρωτο σταδιο θα εισαι κομπλε. Μονο τα κυβικα δεν θα σου δωσουν και πολλα, πανε ρωτα ποσο κανουν αυτα που σου ειπα και αν εχεις τα χρηματα καντο αλλιως κανε υπομονη να μαζεψεις κι αλλα ωστε να τα βαλεις ολα μαζι, μεμονομενα ειναι αδικα χρηματα σε εργατικα. Δεν χρειαζεται να να βαλεις τακεκαβα υπαρχουν και πολυ πιο φθηνες λυσεις με σχεδον ιδιες επιδωσεις, τιθεται μονο το ζητημα της αντοχης, δεν θα ειναι και για ολοημερο και ολονυχτιο ξεσκιζμα, αν το πηγαινεις νορμαλ δεν διατρεχεις κανενα κηνδυνο, να θυμασαι παντα "Σεμνα και ταπεινα" οπως ειπε καποτε ενας "προθυπουργος"... ρε φιλε ολα αυτα που λες μου φαινονται εκτος απο ακριβα οτι βγαζει γυρω στα 90cc ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλυτερα αμα το βαρεθηκες πουλα το παρε κανα 125 .Το να κανειε ενα μηχανακι που ειναι κατασκευασμενο ειδικα για τα 50 cc 72 cc ειναι απλα επικινδυνο και μπορει να σου παρει παραπανω λεφτα απο τι ενα καινουργιο τωρα αμα δν εχεισ διπλωμα κατα την γνωμη μ απο το να ανεβασεις ενα 50αρι και το να αγορασεισ ενα 125 θα παιρνα το 125 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2011 από τον Ninjaki250r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aeromike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 το θεμα ειναι οτι θα ειναι αξιοπιστο μετα η θα με τρεχει τρεισ κ λιγο στον μαστορα???το εχω σκεφτει να το πουλησω...απο οσο ξερω αμα με πιασει μετα η αστυνομια μονο δικαστηριο δεν τρωω...εννοειται πωσ θα εχω ασφαλεια κ αδεια κυκλοφορια+διπλωμα 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aeromike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 μιλας για τον αν παρω 125 ccμιλαω*** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 καλυτερα αμα το βαρεθηκες πουλα το παρε κανα 125 .Το να κανειε ενα μηχανακι που ειναι κατασκευασμενο ειδικα για τα 50 cc 72 cc ειναι απλα επικινδυνο και μπορει να σου παρει παραπανω λεφτα απο τι ενα καινουργιο τωρα αμα δν εχεισ διπλωμα κατα την γνωμη μ απο το να ανεβασεις ενα 50αρι και το να αγορασεισ ενα 125 θα παιρνα το 125 1ον:δεν ειναι καθολου επικυνδινο 2ον:ενα καινουργιο ακομα και αλαφρως μεταχειρισμενο ειναι πολυ ακριβοτερο απο αυτο το κιτ. εγω σου λεω να σου παρει το πολυ 300ευρο μαζι με την εργασια για να στα βαλει καποιος. το θεμα ειναι οτι θα ειναι αξιοπιστο μετα η θα με τρεχει τρεισ κ λιγο στον μαστορα??? το εχω σκεφτει να το πουλησω...απο οσο ξερω αμα με πιασει μετα η αστυνομια μονο δικαστηριο δεν τρωω...εννοειται πωσ θα εχω ασφαλεια κ αδεια κυκλοφορια+διπλωμα 50 ξερω πολλους που το εχουν κανει και δεν εχουν κανενα προβλημα. εμενα ο πατερας μου το πηγε το ΜΑΧ σ εναν γνωστο μας μηχανικο και απο 100cc το εκανε 125cc. το μονο προβλημα που του εβγαλε οσο καιρο το εχουμε 125cc ειναι οτι βαρεσε μπιελα και ετσι απο το να πληρωσει να το κανει παλι 125cc το εκανε μαμα.το να βαρεσει μπιελα μπορει να τυχει στον καθενα. ενα φιλος του πατερα μου πηρε ενα innova καινουργειο χωρις μετατριπες ουτε καν εξατμιση δεν αλλαξε και του βαρεσαι μπιελα μεσα σε 2 χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Μια καλη ιδεα ειναι να βαλεις ενα μοτερ 125 η 100 που ειναι και πιο φθηνο, γυρο στα 170 ευρω καινουριο. Για να βαλεις αυτα που ανεφερα πιο πανω τι κοστος στο περιπου ειναι: 40ε εκκεντροφορος, 70ε κυλινδροπιστονο, 40ε καρμπυρατερ, 10ε φλατζες, 10ε λαδι + εργασια μαστορα. Εγω που εφτιχνα τα παλια τα κριπτονια (105) γυρω στα 150 ηταν τα ανταλλακτηκα. Το θεμα της μπιελας ειναι σχετικο, στο δικο μου το Townmate που το φοραω crypton μοτερ το ειχα 59mm που ειναι 147cc δεν ειχα προβλημα μπιελας, εμενα χαλασε απο σπασμενο πιστονι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Μια καλη ιδεα ειναι να βαλεις ενα μοτερ 125 η 100 που ειναι και πιο φθηνο, γυρο στα 170 ευρω καινουριο. Για να βαλεις αυτα που ανεφερα πιο πανω τι κοστος στο περιπου ειναι: 40ε εκκεντροφορος, 70ε κυλινδροπιστονο, 40ε καρμπυρατερ, 10ε φλατζες, 10ε λαδι + εργασια μαστορα. Εγω που εφτιχνα τα παλια τα κριπτονια (105) γυρω στα 150 ηταν τα ανταλλακτηκα. Το θεμα της μπιελας ειναι σχετικο, στο δικο μου το Townmate που το φοραω crypton μοτερ το ειχα 59mm που ειναι 147cc δεν ειχα προβλημα μπιελας, εμενα χαλασε απο σπασμενο πιστονι παει το μοτερ τοσα λιγα.εγω στην αθηνα βρισκω lifan 100cc αμιζο 200ευρο.που το βρηκες γιατι ξαχνω ενα καινουργιο. ναι συνφωνω για την μπιελα που λες.εισαι μηχανικος ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Μηχανικος δεν ειναι αλλα ασχολουμε πολλα χρονια με τα παπια, με yamaha πιο πολυ και ελαχιστα με ολα τα αλλα. Στην Δραμα το ειδα, τοσο το ειχε στην βιτρινα (170) και διπλα ενα μοτερ κριπτον 470 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Μηχανικος δεν ειναι αλλα ασχολουμε πολλα χρονια με τα παπια, με yamaha πιο πολυ και ελαχιστα με ολα τα αλλα. Στην Δραμα το ειδα, τοσο το ειχε στην βιτρινα (170) και διπλα ενα μοτερ κριπτον 470 ευρω. lofan ειδες τοσα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 τελικα αξιζει η μετατροπη σε 72cc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis 53 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Tasos Meli τη αξίζει να βαλω αυτα που ανεφερες πιο πανω ή το κιτ 72cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες