Jump to content
βοσκος

αυτοκόλητο carbon look??

Recommended Posts

για φωτίστε οι γνώστες ρε παιδιά!

στο φαίρινγκ μπροστά του σπριντ που είναι ολόσωμο έχω κάτι γδαρσιματάκια στα κάτω κομάτια.

το καλό είναι ότι τα κάτω κομμάτια βγαίνουν και το φαίρινγκ χωρίζεται σε 3 κομμάτια.

για την ωρα και επειδή χρονικά δεν με παίρνει για βαψίματα και τέτοια,(χώρια που αν είναι να το βάψω,θα πρέπει να το βάψω όλο),

μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ αυτοκόλητο ή σε χρώμα ή carbon

θυμάμαι ο lavazutra είχε κάνει ένα θέμα και προσπαθώ να το βρώ αλλά δεν

ξέρετε κανέναν άλλον τρόπο?

ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Carbon<-------Press moi!

Οριστε. Τα βγαζεις, βαζεις αυτο απο πανω, το δουλευεις με πιστολακι για τα μαλλια και γινεσαι κουκλος

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτο το μαγαζι εβαλε ενας φιλος σε ενα τιγρη 1050 και ειναι καλο το αποτελεσμα και οχι τοσο ακριβο νομιζω.

Απλα θα ειναι καλο να μην βαζεις σιλικονη στη μηχανη μετα το πλυσιμο γιατι δεν πιανει καλα το αυτοκολλητο ετσι του ειπε ο τυπος εκει.

http://www.memvranes3m.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

αυτόν το βαγιαννάκη,μπορώ να αγοράσω απο αυτόν και να μου το στείλει?

γιατί είμαι επαρχία και θέλω να το περάσω μόνος μου πάνω στο φαίρινγκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι εύκολο ρε παιδιά να το κάνει κάποιος μόνος του;

Έχω κάτι carbon αυτοκόλλητα και εγώ στη μηχανή μου και έχουν αρχίσει να ξεκολλάνε λίγο αλλά λυπάνε να δώσω ενα κάρο λεφτά σε "ειδικούς"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτο το μαγαζι εβαλε ενας φιλος σε ενα τιγρη 1050 και ειναι καλο το αποτελεσμα και οχι τοσο ακριβο νομιζω.

Απλα θα ειναι καλο να μην βαζεις σιλικονη στη μηχανη μετα το πλυσιμο γιατι δεν πιανει καλα το αυτοκολλητο ετσι του ειπε ο τυπος εκει.

http://www.memvranes3m.gr/

Εχω δει δουλεια του παραπανω μαγαζιου σε gs 1200 και δεν ειχε τη λεπτομερεια στη ποιοτητα.

Για τα δικα μου δεδομενα και αν ηταν στη δικια μου μηχανη δεν θα ημουν καθολου ευχαριστημενως απο το αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτοκόλλητο εκτεθειμένο σε ήλιο και βροχή νομίζω ότι θέλει ένα "αστάρι" πρώτα, ένα Primer.

Διάβασε περισσότερα στο θέμα του Βασίλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το αγορασα απο κινα με 15 ευρω 1χ1.5 μετρο. Εμφανισιακα φαινεται ιδιο με το 3Μ , ποιοτικα δεν ξερω η κολλα. Εως τωρα αν και ειναι φρεσκο ακομα δεν ειχα προβλημα. Τα 50 ευρω παντως εγω για την 3Μ δεν τα δινω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια αξιζει να βαλεις αυτοκολλητο??? εννοω δεν θα ξεκολλησει?? θα φαινεται σαν σκ@τα η μηχανη... γνωμη μου καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω κα να βαλεις κανονικο ανθρακωνημα.. (Γνωμη μου παιδια γιατι και γω ψαχνομαι για το τι θα βαλω επανω στη μοτα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια αξιζει να βαλεις αυτοκολλητο??? εννοω δεν θα ξεκολλησει?? θα φαινεται σαν σκ@τα η μηχανη... γνωμη μου καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω κα να βαλεις κανονικο ανθρακωνημα.. (Γνωμη μου παιδια γιατι και γω ψαχνομαι για το τι θα βαλω επανω στη μοτα)

κατι παραπανω ? το ενα κανει 15 ευρω το αλλο 200 και 300 . Οχι και κατι... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα