Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Λοιπόν δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα αλλού αλλά εδώ στο Ηράκλειο εγώ πέρασα και αυτοκίνητο και μηχανή με την πρώτη, χωρίς λάδωμα. Έχω ακούσει από άτομο να λαδώνει και περνάει βέβαια έτσι. Πάντως αν ο δάσκαλος είναι ΓΤΠ να πας σε άλλον, και να του πεις ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Απλά πράματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) πολύ σημαντικό αυτό που λέει ο φίλος ο Anubis! έχε το νου σου για κάτι τέτοια! Η δασκάλα του αυτοκινήτου μου είπε ότι εννοούν όοοοοοπου μπορείς να στρίψεις αριστερά/δεξιά, όχι απαραίτητα στον επόμενο δρόμο που μπορεί πχ να απαγορεύεται! Αλλά στον μεθεπόμενο που θα επιτρέπεται για παράδειγμα. Συμφωνώ πάντως, θέλει προσοχή αυτό! Φιλε μηπως η σχολη οδηγων ειναι στου ζωγραφου και το fx σου μωβ???? Λοιπον εδωσα πριν δυο χρονια με fx, στο αργο απλα θα βαλεις πρωτη και θα τσουλισεις. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Ρωτα τον στα ποσα δευτερολεπτα πρεπει να το κανεις και καντο προπονηση πολυ γιατι ελαχιστες φορες μπορει να χρειαστει να τσιμπησεις λιιιιιγο φρενο. Για μενα ηταν το μονο δυσκολο σημειο. Στο γρηγορο βαζεις και δικαβαλο αλλα ειναι πανευκολο. Τωρα οσο αφορα το λαδωμα. Τη μερα που εδινα διναμε τουλαχιστον 20 ατομα και ειχε λαδωσει μονο μια κοπελα η οποια εκλαιγε τα 200€ γιατι περασαμε ολοι. Παντως πιστευω οτι γενικα η εξεταση ειναι ευκολη Όχι, η σχολή είναι Αμπελόκηπους! Ο τύπος μου είπε στο αργό να το κάνω με δευτέρα Και αναρωτιόμουν γιατί όλοι πάνε τόσο αργά και εάν πρέπει να πατήσω φρένο! (όταν πήγαινα χωρίς καθόλου γκάζι έσβηνε)! Επίσης πχ στους κώνους δεν μου είχε πει καν να ανάψω φλας, ούτε με τι ταχύτητα να τους κάνω.. Λοιπόν δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα αλλού αλλά εδώ στο Ηράκλειο εγώ πέρασα και αυτοκίνητο και μηχανή με την πρώτη, χωρίς λάδωμα. Έχω ακούσει από άτομο να λαδώνει και περνάει βέβαια έτσι. Πάντως αν ο δάσκαλος είναι ΓΤΠ να πας σε άλλον, και να του πεις ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Απλά πράματα. Έχω ήδη ζητήσει να αλλάξω δάσκαλο, ελπίζω ο καινούργιος να είναι καλύτερος...! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον nikolas17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Υπάρχουν μερικές φορές που σε τεστάρουν για να δουν αν βλέπεις τα σήματα στον δρόμο! Στους κώνους από ότι θυμάμαι την ταχύτητα την ορίζεις εσύ, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ανάβεις φλάς και να στρίβεις το κεφάλι σου σε κάθε ελιγμό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Τελικά δίνω αύριο εξετάσεις για μηχανή. Τα συναισθήματα ανάμικτα...Κατά πάσα πιθανότητα θα κοπώ. Ξέρει κανείς πόσο είναι τα έξοδα παράστασης εάν ξαναδώσω? ΥΓ. Τι να πω, ίσως απλά δεν είμαι προορισμένος για να οδηγώ μηχανή :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Τελικά δίνω αύριο εξετάσεις για μηχανή. Τα συναισθήματα ανάμικτα...Κατά πάσα πιθανότητα θα κοπώ. Ξέρει κανείς πόσο είναι τα έξοδα παράστασης εάν ξαναδώσω? ΥΓ. Τι να πω, ίσως απλά δεν είμαι προορισμένος για να οδηγώ μηχανή :( :( γυρω στα 150€ μου ειχανε πει εμενα.χωρις να ειμαι σιγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Τελικά δίνω αύριο εξετάσεις για μηχανή. Τα συναισθήματα ανάμικτα...Κατά πάσα πιθανότητα θα κοπώ. Ξέρει κανείς πόσο είναι τα έξοδα παράστασης εάν ξαναδώσω? ΥΓ. Τι να πω, ίσως απλά δεν είμαι προορισμένος για να οδηγώ μηχανή :( :( Τι λές ρε φίλε ? Γιατί σε παίρνει από κάτω ? Πήγαινε ήρεμος και κάνε την προσπάθεια σου.Άν κοπείς,κόπηκες.Και τι πάει να πεί αυτό ? Ότι δεν είσαι προορισμένος για μηχανή ? Αφού ο δάσκαλος σου είναι π@π@ρ@ς τι φταίς εσύ ? Μήν μασάς τίποτα και από κανέναν. Καλή τύχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες