Jump to content
katerinaki

νεα καγκουριτσα

Recommended Posts

Καλώς την!

όπως ανέφερε και η πολυαγαπημένη bouμπού, φρόντισε και για εξοπλισμό!

και μη σκας... η βασίλισσα της τούμπας ακόμα δεν έχει βρει ανταγωνίστρια! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς την!

όπως ανέφερε και η πολυαγαπημένη bouμπού, φρόντισε και για εξοπλισμό!

και μη σκας... η βασίλισσα της τούμπας ακόμα δεν έχει βρει ανταγωνίστρια! :rolleyes:

Έτσι βρε παιδιά, αναπτερώστε μου το ηθικό!!!! αν εννοείτε κρανάκι από εξοπλισμό, πρώτα αυτό ζήτησα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα πω πως έγινε, αλλά εσείς θα γελάτε μιας και θα σας φανεί πολύ αστείο :_innocent: μαθαίνω χαλαρά σιγά σιγά γύρω από το σπίτι μου, προχθές το πήρα, έκανα μερικές βόλτες, χθές γύρισα αργά από το γραφείο και λέω ας το πάρω να κάνω μερικές..... :whistling: :whistling: πάω να στρίψω δεν υπολόγισα καλά..... και αντί να πατίσω πιο πολύ φρένο μου έφυγε λίγο παραπάνω το γκάζι :whistling: :whistling: Στη γωνία ήταν ένα παρκαρισμένο αμάξι, το οποίο του έλειπε το δεξί φανάρι, εεε και λέω δεν του βγάζω και το αριστερό?? Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο :closedeyes: αυτάααααααα :sweatdrop: :sweatdrop:

μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση...

Αυτο που μας περιεγραψες ειναι η πιο συνηθισμένη πτώση του "πρωτάρη",μην χαλιέσαι οι περισσοτεροι τα ειχαμε περασει στην αρχη αυτα! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς την και περαστικά!

Εδώ θα βρεις πολύ και χρήσιμο υλικό για τα πρώτα σου μοτοβήματα. Φρόντισε να συλλέγεις πολλές απόψεις και να τις φιλτράρεις πάντα προτού αποφασίσεις!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε και κανα μπουφααανν ξερεις με προστατευτικα (τα δερματινα ειναι ποιο σεξυ παντως , μαυρο παρε να εισαι ποιο κακια) και φυσικα γαντια για να μη πονανε τα χερια σου οταν/αμα παιζεις πιααανο , και.. βασικα ξερεις τι χτυπαει περισσοτερο μετα το κεφαλι ? τα ποδια!!oh yes μεαμ.. γιατι οπως καταλαβες το μηχανακι σε εκδικειτε πατωντας τα ποδια σου κατω.. αλλα οκ . σιγα σιγα αυτα..

Αν πας σε παρκινγ παντως ενα ωραιο που πρεπει να κανεις ειναι να πηγαινεις ευθεια ,, γκααααααν αναναναναν και τσααακ να φρεναρεις πατωντας και τα 2 φρενα φυσικα ε.. οχι τιγκα το μπροστα.Φρεναρει χαοτηκα καλυτερα.. ε ολο και ποιο σφιχτο φρεναρισμα αλλα χωρις να κοκκαλωσεις το μπροστα.. χμμ.. τι αλλο.. Α.. προσπαθισε να συνιθησεις να εχεις το χμ.. πως να το πω.. the finger που λεμε (ελα μωρε το κωλοδαχτυλο) συνεχεια επανω στη μανετα του φρενου ωστε οταν θα φρεναρεις εκτος οτι δυσκολα θα βαλεις gorila power στο μπροστα (με κινδυνο να γλυστρισει) αναγκστικα θα λυγισεις τον καρπο αρα θα κλεισεις κ το γκαζι...Ασε που θα εισαι και εισαι κ ποιο γρηγορη στο φρεναρισμα

χαχα θυμιθικα παλια που δουλευα σε ενα μαγαζι επιστευης τηλεορασεων και ειχαμε ενα τρικυκλο αυτοματο το οποιο μερικες φορες ετρωγα κολιμα , παταγα φρενο αλλα ΚΑΙ γκαζι μαζι με αποτελεσμα απλα να σκουζει η μπροστινη ροδα αλλα , εννοειται, να μη σταματαει.. πωπω πως την ειχα γλυτωσει.Ειχα ριξει και ενα παπι παρκαρισμενο ο αχρηστος... Καλα οσο για κρανος.. 1996.. δεν πουλαγανε κρανη τοτε..

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς ήρθες

ολοι όσοι οδηγανε διτροχο πεφτουν κάποια στιγμη.

το πιο συνηθισμενο ειναι στον πρωτο μηνα οδηγησης

[ή αγορας άλλης μηχανης] και γενικα ο πρωτος χρονος ειναι ο πιο επικινδυνος.

οσο για πεσιματα περαστικα κι ας ειναι το τελευταιο.

α στο mybike θα εχεις πολλα πεσιματα :tease:

[απο αγορια ομως :whistling: ]

ελα παμε γερα για 20 σελιδες

μαθηματα οδηγησης δεν εχεις κανει[αφου οδηγας πενηνταρι :scooter: ;]

καποια φιλη/ο δεν εχεις να ρχεται μαζι σου να σου πει 5 πραγματα;

να μη φοβασαι πολυ , αλλα να μην παιρνεις και πολυ αερα ...

να κοιτας εκει που θες να πας, γιατι αλλιως θα πας εκει που κοιτας[δηλαδη αλλου]

αν πας να παρεις εξοπλισμο προσεξε πολυ τα ρουχα/κρανος[αν δεν εχεις παρει ακομα κρανος]

να ειναι στενα κι εφαρμοστα...[στην αρχη και το μεγαλο στενο θα σου μοιαζει απο συνηθεια στα κανονικα ρουχα που φορας]

προτιμησε να πας με καποιον που ξερει..ή ρωτα τον πωλητή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαθηματα , οχι δεν εχω κάνει, άλλο από μερικά πράγματα που μου έδειξαν προχθές και σήμερα περιμένω τον αδερφό μου για ιδιαίτερα :rtfm::argue: γι'αυτό βρε παιδιά και η απογοήτευσή μου....αφού χθες δεν το παράτησα στη μέση του δρόμου και να φύγω, πάλι καλά!!! Κοινώς.............είμαι παντελώς άσχετη :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει να ειναι πενηνταρι

αλλα χωρις μαθηματα εισαι τελειως ασχετη, οπως ολοι στην αρχη

αμαξι οδηγας τουλαχιστον;να εχεις καποια γνωση/αντιληψη των δρομων;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει να ειναι πενηνταρι

αλλα χωρις μαθηματα εισαι τελειως ασχετη, οπως ολοι στην αρχη

αμαξι οδηγας τουλαχιστον;να εχεις καποια γνωση/αντιληψη των δρομων;

οδηγώ αρκετά χρόνια και φτου φτου όλα καλά, γενικά με το αμάξι το είχα από την πρώτη μέρα, γι'αυτό ερωτώ..... μήπως δεν το έχω :scooter: :scooter: ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:spam: οn

μαθηματα , οχι δεν εχω κάνει, άλλο από μερικά πράγματα που μου έδειξαν προχθές και σήμερα περιμένω τον αδερφό μου για ιδιαίτερα :rtfm::argue: γι'αυτό βρε παιδιά και η απογοήτευσή μου....αφού χθες δεν το παράτησα στη μέση του δρόμου και να φύγω, πάλι καλά!!! Κοινώς.............είμαι παντελώς άσχετη :whistling: :whistling:

Κοπελιά κάτσε καλά ο τίτλος είναι κατοχυρωμένος :katana:

:grin:

:spam: οff

Αν ήταν να απογοητεύονται όλοι από την πρώτη φορά που οδήγησαν δίτροχο τότε δεν θα οδηγούσε κανείς...

Μια χαρά θα τα πας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσηλθες!! :_hi:

Με περαστικα και γεια....

εεε λαθος :tooth: ...

Μεγεια και περαστικα!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσπαθησε να κανεις αυτο που λεει ο cloud_constuctor, θα σε βοηθησει πολυ το να σταματας οσο πιο γρηγορα γινεται. Παντως παλι καλα που οδηγεις και αυτοκινητο και εχεις μια ιδεα για το τι γινεται στους δρομους, οταν ομως εισαι πανω σε δικυκλο να ξερεις δν ειναι σε καμια περιπτωση το ιδιο πραγμα :sweatdrop: οποτε χρειαζεσαι κατηληλο εξοπλισμο...

Περαστικα και παντα ορθια.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες και . . .

Μην μασάς . . .

Όποιος σου πει ότι δεν έχει πέσει λέει ΨΕΜΑΤΑ

Τι λες???????????????????????????

Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ..........1 φορά έπεσε το μηχανάκι και τις υπόλοιπες 4 με έριξαν uglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες???????????????????????????

Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ..........1 φορά έπεσε το μηχανάκι και τις υπόλοιπες 4 με έριξαν uglystupid2.gif

χαχαχαχα ωραιος :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi: :_hi: :_hi:

(μονο 3 σελιδες ειναι ακομα το θεμα; :_zeppelin: )

Πες τα ρε Γκρέγκ... :whistling: :whistling: :whistling:

Καλώς ήρθες στο φόρουμ, Κατερίνα ! :_hi: :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις ηρθε γυναικα στο φορουμ και πηρε 47 χαιρετουρες :sopase: μαζι με την δικια μου...καλως ηρθες κατερινα :_hi:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις ηρθε γυναικα στο φορουμ και πηρε 47 χαιρετουρες :sopase: μαζι με την δικια μου...καλως ηρθες κατερινα :_hi:

γιατί βρε παιδιά?? έχει καιρό να μπει νέο μέλος γυναίκα εδώ :wacko: :wacko:

όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους σας για το καλωσόριμα και το ενδιαφέρον σας :blush: :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα