Jump to content
HrNb

περι GSR600 ο λογος

Recommended Posts

ενοεις φιλε στρατη οτι σε λιγο καιρο θα τον κουραζει υποθετω

Αυτο ακριβως εννοω, εχοντας παντα στο μυλαο οτι ειχε το στρωμα και μετεπηδησε στο gsr.. Αν δεν το ειχε και επαιρνε κατευθειαν το street τοτε αλλαζει το πραγμα. Για μενα που σκεφτομαι πια συνειδητοποιημενα, εστω και μετα απο μια δεκαετια επιτελους, η σωστοτερη λυση ειναι να κρατησει καποιος το στρωμα επ απειρον πινοντας του το αιμα και να μαζεψει σιγα-σιγα τα λεφτα να παρει ενα αλλο μηχανακι (καινουργιο ή μεταχειρισμενο) και να το εχει για την παρτη του. Αυτο θελω να κανω και εγω (καινουργιε δουκα με ακους)..Θα σε κανω δικο μου καποια γαμημενη στιγμη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο ακριβως εννοω, εχοντας παντα στο μυλαο οτι ειχε το στρωμα και μετεπηδησε στο gsr.. Αν δεν το ειχε και επαιρνε κατευθειαν το street τοτε αλλαζει το πραγμα. Για μενα που σκεφτομαι πια συνειδητοποιημενα, εστω και μετα απο μια δεκαετια επιτελους, η σωστοτερη λυση ειναι να κρατησει καποιος το στρωμα επ απειρον πινοντας του το αιμα και να μαζεψει σιγα-σιγα τα λεφτα να παρει ενα αλλο μηχανακι (καινουργιο ή μεταχειρισμενο) και να το εχει για την παρτη του. Αυτο θελω να κανω και εγω (καινουργιε δουκα με ακους)..Θα σε κανω δικο μου καποια γαμημενη στιγμη!!

παρα πολυ σωστοςςςς ο στρατος,,κι εγω το σκεφτομαι πολυ να το κανω ακριβως το ιδιο,,αλα εχουμε και την εφορια απο πισω Τροποποιήθηκε από τον nik7119

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παρα πολυ σωστοςςςς ο στρατος,,κι εγω το σκεφτομαι πολυ να το κανω ακριβως το ιδιο,,αλα εχουμε και την εφορια απο πισω

Ποιο θα ηθελες να παρεις εσυ? Ετσι κουβεντα να γινεται!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο θα ηθελες να παρεις εσυ? Ετσι κουβεντα να γινεται!!

τωρα εμαι κατοχος ενος στροματος κ8,,θαθελα κι ενα gsr η ενα φαζερ,,αλα εχω ακουσει οτι κοβουν πλαισια,,παντως το στρωμα δεν θα το δινα για χαρη του γυμνου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άιντε πάλι με τα πλαίσια!! :lol: Λοιπόν ξεκολλάτε, πάρτε αυτό που γουστάρετε ΤΩΡΑ που είστε νέοι και μπορείτε (αναλόγως δυνατοτήτων πάντα έτσι!!! :_thumbsup: ) και σταματάτε να κρίνετε μηχανάκια με βάση το τι μετέδωσε για αυτά το ράδιο αρβύλα. ΚΑΝΕΝΑ μηχανάκι δεν έκοψε πλαίσιο χωρίς στούκα ή έστω πτώση! Ιδιαίτερα για αυτά που ακούγονται φήμες δηλ. gsxr και gsr. Τώρα αν είναι να κακομελετάμε για την περίπτωση στούκας αν θα κόψει πλαίσιο η όχι, νομίζω τότε θα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άιντε πάλι με τα πλαίσια!! :lol: Λοιπόν ξεκολλάτε, πάρτε αυτό που γουστάρετε ΤΩΡΑ που είστε νέοι και μπορείτε (αναλόγως δυνατοτήτων πάντα έτσι!!! :_thumbsup: ) και σταματάτε να κρίνετε μηχανάκια με βάση το τι μετέδωσε για αυτά το ράδιο αρβύλα. ΚΑΝΕΝΑ μηχανάκι δεν έκοψε πλαίσιο χωρίς στούκα ή έστω πτώση! Ιδιαίτερα για αυτά που ακούγονται φήμες δηλ. gsxr και gsr. Τώρα αν είναι να κακομελετάμε για την περίπτωση στούκας αν θα κόψει πλαίσιο η όχι, νομίζω τότε θα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

:cheers:

δλδ οποιο μχν στουκερνει πρεπει να κοβει πλαισιο?μα μην τρελαθουμε τωρα,,ελεος,,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν σπαει το πλαισιο του βστρομ?ξερω 15 βεστρομ που εχουν πεσει και τρακαρει,,και κανενα δεν εσπασε πλαισιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως κάτοχος και εγώ το GSR μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι θα το καταευχαριστηθείς!!! Καλά έκανες και έδωσες το STROM. Είναι πολύ γρήγορο, με πολύ νεύρο, στρίβει πανεύκολα και γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρικο! Έχω κάνει ταξίδια αρκετά μεγάλα και μπορώ να πω ότι ηταν αρκετά άνετο! Σίγουρα όχι όπως το VSTROM αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις ταξίδι!

Μια συμβουλή μόνο να βάλεις ένα μικρό fering σύντομα. Αν και μικρό είναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ! πίστεψέ με!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο 3,5 μήνες και με δυο yosi επάνω χαλάλιιιι που έδωσα το stroma, άλλη αίσθηση το μοτό ρε παιδί μου, και άπο τωρα οργανώνο ταξίδι μετα τις γυναικός στο εξωτερικό(ναι ναι και το gsr φορτώνετε)

εκολοοδήγητο, σαν παπί μεσα στην πόλη, και δίνει φιφες σε πολλά μηχανάκια σε ελεύθερο δρόμο.

α και σε 3 χρονάκια βγαίνει λένε 750cc α ρε πάλι σε έξοδα θα μπαίνουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην αρχή νόμιζα ότι έκανα λαλακια που πήρα το GSR αλλά μετά απο 700χλμ σε 4 μήνες θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά σεβόμενος και τον συνεπιβάτη. Στα λεφτά του και στα κυβικά του ερωτεύεται κανείς την γραμμική του απόδοση και τις καμπύλες του. Αν δεν είμουν παντρεμένος θα σκεφτόμουν το Ζ750 αλλά με τη σύζυγο να γουστάρει βόλτες με το πισινό της άπιαστο.......επίσης απλά το ερωτεύτηκα το μηχανάκι και το ερωτεύομαι κάθε φορά που το καβαλάω. τελευταία φορά που καβάλησα μηχανή ήταν πριν 10 χρόνια, αλλά και πριν απο αυτό είχα ήδη αλλάξει δύο suzuki (impulse400, GSX400FW) μπορώ να πώ ότι ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ. Αν σπάσουν θα σπάσουν για σένα και αν τελικά σπάσεις και εσύ ......... το φταίξιμο ήταν όλο δικό σου (το οποίο ισχύει γενικά σε όλες τισ μηχανες). Το πρώτο (400FW) το είδα μάλιστα πρόσφατα στο Φλοίσβο και σχεδόν δάκρυσα. Το είχα κιόλας στουκάρει.

Για το 750 αν βγεί και έχει αξιοπρεπείς σέλα για συνεπιβάτη το σκέφτομαι αλλά νομίζω ότι για την χρήση που κάνω είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

τα λέμε συμforumίτες και να'σται πάντα όρθιοι όπου οτι και αν καβαλικέυετε.

grgasteus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΖΟΥ ΣΟΥ ΡΑΣ Κ8 Α ΜΠΟΥ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΚΑΖΙ ΧΑΜΗΛΑ ΓΚΑΖΙ ΨΗΛΑ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΡΙΦΤΗΣ ΤΡΕΛΑ ΦΡΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟ FORUM...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο φιλε...Καλο μοτορι καλα φρενα,καλες αναρτησεις,καρατιμονα,ψαλιδαρα πισω...Αααα και κανει και πολυ καλες σουζες....χε χε χε :P :P :P Διαπιστωμενο!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον DjEmmyio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ; Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΧΑΧΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ποση αυτονομια εχει το gsr με νορμαλ οδηγηση σε εθνικη?

στα 170-180 χιλιόμετρα θα σου ανάψει η πρώτη ένδειξη αν το πηγαίνεις νορμάλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα