HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Καλησπέρα είχα ανοίξει το δεξί καπακι της καμπανας απο το GLX και το έκανα βουτα νίκελ... έ και βγήκαν ποσα πραγματα απο εκει κατι ελατηρια κατι αλλα τελοσπαντον που δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως μπαίνουν μπορει κάποιος να βοηθήσει...το μιζάτο το glx είναι δεν ξέρω αμα βοηθάει αυτο...εε και για να πληρωνω μαστορες δεν ειμαι αμα θελετε θα βγαλω να σας δειξω και καμια φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BaSiLiST 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Συγνωμμη για να καταλαβω. το ελυσες αλλα δν θυμασαι πως να το δεσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 πειραξες τιποτα η βγηκαν μονατους? το μηχανακι δουλευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Το καπάκι έβγαλα και έπεσαν μονα τους αλλιως θα θυμωμουν πως να τα ξαναβάλω Αφου δεν έχει μέσα λάδια πως να δουλέψει με την πρωτη μανιβελα θα κολλήσει πρωτα θα το φτιάξω και μετα θα δω αν δουλεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BaSiLiST 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Γιατι δν εχει λαδια μεσα? τα αδειασες ή εχεις φτιαξει το μοτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 το εφτιαξες τελικα? αν οχι βαλε φοτο τα πραγματα να σου πω πως πανε... κατι αλλο...ξερει κανει πως να ρυθμισω τη καμπανα , γιατι την ξερυθμισα απο λ@Λ@κια ... οποιος ξερει ας help Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελπίζω να ξέρει κανείς Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2011 από τον HondaGLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ελπιζω να βοηθησα...αν οχι ρωτα με να σου το εξηγησω καλυτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Εδώ θα σου δείξω με την σειρά πως τα έβαλα και θα μου πείς αν έκανα κανένα λάθος Εδω αδειο Βαζω αυτο Μετά αυτο Αυτό Το ελατήριο Αυτό Φλάντζα Και εδώ η απορία Αυτο εδώ πως μπαίνει σε ποιο σημείο πρεπει να το βαλω δεν μπορω να καταλάβω τι κάνει...το βαζω κανονικά και ρυθμίζετε μετα μόνο του?? Αυτες ηταν η αποριες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Και εδώ η απορία Αυτο εδώ πως μπαίνει σε ποιο σημείο πρεπει να το βαλω δεν μπορω να καταλάβω τι κάνει...το βαζω κανονικά και ρυθμίζετε μετα μόνο του?? Αυτες ηταν η αποριες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Εδώ αν δεν κάνω λάθος ε εντάξει 14 χρονών ειμαι ακόμα θα μάθω που θα πάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Εδώ αν δεν κάνω λάθος ε εντάξει 14 χρονών ειμαι ακόμα θα μάθω που θα πάει εκει ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Και εγω την εκανα αυτη τη πατάτα αλλα μετα εμαθα.Απο οτι εμαθα και να φυγουν αυτα δεν θα δεις διαφορα στο μηχανακι αλλα ειναι επικινδυνο αμα το εβαλες λαθος να πεσουν μεσα στο μοτέρ και να κουδουνιζουν η να σπασουν οτιδηποτε αμα πιαστο'υν καπου.Σωστά τα εβαλες αλλα πρόσεξε πως θα κλείσεις το καπάκι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες