George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Α Α Α οκ έχω καταλάβει ακριβώς που λες είναι πράγματι ωραία εκεί!! Θα περάσω και απο εκεί λοιπόν κατά τις 16:00 θα περάσω απο εκεί και άλλη μια όταν θα γυρνάω κατά τις 19:00 αν είναι ενημέρωσέ με στο κιν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Τελικά κατά τις 18:00 θα ανέβω με το GG στα πιστάκια, άρα θα τα πούμε από κοντά. Τα λέμε και τηλεφωνικά αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Διακρίνω εντατική προετοιμασία για τις 28? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Μέσα! 18:00 θα είμαι και εγώ από εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Τι εγινε παιδες βρηκατε τιποτα καλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αμα έχει φεγγάρι δεν τσιμπαει... :):) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Πολύ καλό σημείο, με σκιά και όμορφο τερέν. Είχα και ταινία μαζί μου, αλλά ο georget ειχε το 200 και δράξαμε την ευκαιρία να πάμε σε κάποια μονοπάτια που έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ασε που είναι 3 λεπτά από τα πιστάκια. Μιλάμε για πολύ διασύνδεση!!! Θα μπορείς να κάνεις 1 ώρα εντουροβόλτα χωρίς να πάς ούτε καν στο 5. Έχει ακόμα πολύ ψωμί εκεί. ...και είναι δίπλα στα πόδια μας. Ένα θα πω. ΑΤΙΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ! Όπως το είδαμε, όλα μπορόυν να γίνουν μέσα σε ένα πρωί. Αν είμαστε 4-5, κάνουμε βόλτα με τα πόδια και παράλληλα τεστάρουμε τη σχεδίαση. Κάνουμε μερικά περάσματα και.....ΤΕΛΟΣ. Από εκεί και πέρα σιγά-σιγά όλα τα υπόλοιπα -2ες διαδρομές μικροδιορθώσεις, κτλ- θα πάρουν το δρόμο μόνα τους. Μόνο ένα ενδιασμό έχουμε. Είναι σχετικά κοντά στο νεκροταφείο ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μόνο ένα ενδιασμό έχουμε. Είναι σχετικά κοντά στο νεκροταφείο ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....αυτο καλο ειναι γιατι θα εχουμε γαλήνη και ηρεμία!!! :crazy: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2013 από τον Postmankav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 και δεν θα παραπονιεται και κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 και δεν θα παραπονιεται και κανεις... Θα δείξει. Για Κυριακή κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Εγώ εκτός για αυτό το ΣΚ και λόγω ασθένειας-χλεμπόνας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πέμπτη απόγευμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Πέμπτη απόγευμα; Εγώ θα σου πώ σήμερα μόλις γυρίσω απο την απογευματινή βολτίτσα απο πιστάκια-paddock... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωχ, ακόμα paddock είσαι; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον elias10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 εγω θα ξερω αυριο... για πεμπτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Λοιπόν το παιδί μου είναι ακόμα άρρωστο αλλά το καλό είναι ότι έχει μάθει πολύ καλά την διαδρομή μέχρι τον Χάρη οπότε σε λίγο καιρό θα πηγαίνει μόνο του... Οπότε για Πέμπτη είμαι μέσα να έρθω για να ξεκινήσουμε με το σημάδεμα των χώρων που λέγαμε με ποδήλατο, carnaby, αυτοκίνητο ή ότι άλλο βρω.. Πείτε ώρα μόνο..εγώ μετά τις 4μισή είμαι μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Και το δικό μου είναι άρρωστο. Το πραγματικό. Ας τα πούμε αύριο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Λοιπόν τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Να τα πούμε λίγο αργότερα; Θα μπορείς τελικά μετά τις 4; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ισως προλάβω και εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Την Κυριακή μπορεί να ανηφορίσω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Go ahead punk, make my Sunday. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χλωμογια σημερα, τελικα θα ειμαι 'ελευθερος' απο υπποχρεωσεις το απογευμα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον dirty harry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 ...είμαι με πυρετό από εχθές :-( αυτή η εβδομάδα δεν με Θέλει καθόλου .- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 ...σε αντιπυρική Κ4 , πανω απο την Καβαλα!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες