Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 To versus ξερει κανεις που το δινουν για τεστ? Θελω να εχω αποψη κ για αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Καλό είναι το kawa αλλά tiger δεν είναι. Το τιγράκι είναι σε όλα ανώτερο, μοτέρι, περιφεριακά, πλαίσιο, τιμή μεταπώλησης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Tι ειπες RAVEN οτι τα 800 φορολογουνται οπως τα 600? Για κανε μια ερευνα καλυτερα.... Τωρα, αν σε ενδιαφερει η γρηγορη οδηγηση θα παρεις Versys, αν σε ενδιαφερει να ρολλαρεις και να φορτωνεις την μηχανη, παρε tiger800, αλλα να ξερεις οτι κανενα απο τα δυο δεν παει χωμα, και οτι απο επιδοσεις πανω κατω τα ιδια ειναι, και ασε τι λενε οι αλλοι Δεν παει να πει οτι το tiger800 δεν στριβει, αλλα το στησιμο του versys με τους 17'' τροχους δεν το εχει Οπως εχω ξαναπει, οποιος παιρνει versys ξερει γιατι παιρνει versys, διοτι ειναι ενα μικρο multistrada 1200 με επιδοσεις μεταξυ 620-1000 Eπισης απο ανεση και τα 2 ειναι η νυχτα με την μερα με το XTX που εχεις και να ξερεις οτι με το versys θα εχεις την ιδια ευελιξια με αυτο, δηλαδη πολυ καλα Το tiger800 ειναι στο στυλ των υπολοιπων on-off 800-1200, αν σου αρεσει αυτο, τοτε το παιρνεις Καλό είναι το kawa αλλά tiger δεν είναι. Το τιγράκι είναι σε όλα ανώτερο, μοτέρι, περιφεριακά, πλαίσιο, τιμή μεταπώλησης... Ωπα ρε σιγουρε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 To versus ξερει κανεις που το δινουν για τεστ? Θελω να εχω αποψη κ για αυτο! Στην kawasaki στην καλιροης.. οπως πας για καλιμαρμαρο δεξια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Απο εκει και περα εγω εχω θεσει την αποψη μου, ουτε με ενδιαφερει ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ να παρουνε ολοι versys, θελω οσοι το εχουν να ξερουν γιατι το παιρνουν, και δοξα τον θεο μεχρι στιγμης το 95% στο δρομο που βλεπω φαινονται να ξερουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Ωραια γιατι τοσα χρονια το χω αχτι. Ειμαι φανατικος με τους αγγλους αλλα δεν θα ψηφισω αν δεν οδηγησω τους πρασινους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Tι ειπες RAVEN οτι τα 800 φορολογουνται οπως τα 600? Για κανε μια ερευνα καλυτερα.... συγνώμη φίλε μου νόμιζα ότι εάν είναι μέχρι και 800 κυβικά φορολογείται ως εξακοσάρι λάθος ά kαι δύο φώτο για μπανιστίρη : Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον raven21gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 συγνώμη φίλε μου νόμιζα ότι εάν είναι μέχρι και 800 κυβικά φορολογείται ως εξακοσάρι λάθος Kαλα οκ μην ζητας και συγνωμη, νιωθω ασχημα Μεχρι 785 ειναι τα ιδια με τα 600, αλλα απο εκει και πανω ειναι ''σαν 1000'' Το fazer 800 την γλυτωνει στο ΠΑΡΑΤΣΑΚ γιατι ειναι 779cc(λες και το εκαναν επιτηδες), αλλα το TIGER 800 θα εχει κοστος χρησης οπως το 1050 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Tι ειπες RAVEN οτι τα 800 φορολογουνται οπως τα 600? Για κανε μια ερευνα καλυτερα.... Τωρα, αν σε ενδιαφερει η γρηγορη οδηγηση θα παρεις Versys, αν σε ενδιαφερει να ρολλαρεις και να φορτωνεις την μηχανη, παρε tiger800, αλλα να ξερεις οτι κανενα απο τα δυο δεν παει χωμα, και οτι απο επιδοσεις πανω κατω τα ιδια ειναι, και ασε τι λενε οι αλλοι Δεν παει να πει οτι το tiger800 δεν στριβει, αλλα το στησιμο του versys με τους 17'' τροχους δεν το εχει Οπως εχω ξαναπει, οποιος παιρνει versys ξερει γιατι παιρνει versys, διοτι ειναι ενα μικρο multistrada 1200 με επιδοσεις μεταξυ 620-1000 Eπισης απο ανεση και τα 2 ειναι η νυχτα με την μερα με το XTX που εχεις και να ξερεις οτι με το versys θα εχεις την ιδια ευελιξια με αυτο, δηλαδη πολυ καλα Το tiger800 ειναι στο στυλ των υπολοιπων on-off 800-1200, αν σου αρεσει αυτο, τοτε το παιρνεις Ωπα ρε σιγουρε!!!!! Και εγω ετσι νομιζω εχουν διφορετικα τελη.. αλλα δεν ειναι μονο αυτο.. Αν βαλουμε τα συν και τα πλην σε μια ζυγαρια (καταναλωση, αξιοπιστια, service, συντηρηση, οδηγικη συμπεριφορα, γκαζι, ανεση, ταξιδι, κινηση μεσα στην πολη, κοστος αποκτησης κ.α) που θα κλιση η ζυγαρια versys ή tiger ???? Να θυμησω οτι θελω να εχω μια μηχανη η οποια θα μπορει να κανει τα παντα απο το να πεταζομαι για καφε μεχρι να την φορτωνω και να φευγω γιαννενα.. (δευτερο μηχανακι παπι δε θα υπαρχει) θα ειναι το κυριο μεσο μετακινησης μου (αυτο συνεπαγετε πολλα χλμ μεσα στην αθηνα) και τελος για χωμα δε με νοιαζει να παει ετσι κι αλλιως δε προκειτε να παω ποτε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Εγω δεν ειχα σκοπο να αλλαξω το χτ αλλα ετυχε να δοκιμασω το tiger και μπηκα στην πριζα.Μην το σκεφτεσαι:TIGER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 πάντως αν είχα τα τα φράγκα το καινούργιο versys θα έπαιρνα σε κόκκινο του πάει :dribble: :dribble: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 συγνώμη φίλε μου νόμιζα ότι εάν είναι μέχρι και 800 κυβικά φορολογείται ως εξακοσάρι λάθος ά kαι δύο φώτο για μπανιστίρη : οι photo που εβαλες ειναι απο το XC εγω σκεφτομαι το απλο το street με τις ζαντες αλουμινιου http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.motomag.gr/moto/media/k2/galleries/627/Tiger800_White_F3Q.jpg&imgrefurl=http://www.motomag.gr/moto/index.php%3Foption%3Dcom_k2%26view%3Ditem%26id%3D627:eicma-2010-triumph-tiger-800%26Itemid%3D112&usg=__rgmx-1VlemlHcyIRx6vCWl6eJkY=&h=768&w=1024&sz=159&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=ta5DVgNhHJToDM:&tbnh=143&tbnw=211&ei=yAzuTYSmLNG0hAf80s22Bw&prev=/search%3Fq%3Dtiger%2B800%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1276%26bih%3D600%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=369&vpy=88&dur=390&hovh=194&hovw=259&tx=141&ty=100&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0&biw=1276&bih=600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Φιλε μου απο προσωπικη εμπειρια εχοντας οδηγησει το Tiger 800 στο προτεινω ανεπιφυλακτα. Ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι και πουλιεται σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Θα μου πεσουν και οι λιγες τριχες που εχω στο κεφαλι μου με αυτα που διαβαζω.. Να προτιμησει το versys για πιο γρηγορη οδηγηση..??? Αφτερ εχεις οδηγησει το tiger..????? Ενδιαφερομενε οδηγησες την δρομισια η την εντουραδικη εκδοση..?? Η δρομισια ειναι απλα κορυφη...!!! ΦΡΕΝΑΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ VERSYS και στησιμο απεριγραπτο.. Το versys ειναι λιγο πιο παιχνιαδιαρικο απλα για μεσα στην πολη.. Εξω το tiger εχει μεγαλο πλεονεκτημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να προτιμησει το versys για πιο γρηγορη οδηγηση..??? Εννοει πιο πολυ στα στροφιλικια εχει σπορτιβ στησιμο.Σχεδον ολοι οι ελληνες "επαγγελματιες" του χωρου το χουν γραψει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Παω πασο αλλα θελω να δω κανενα καινουριο συγκριτικο που να τεσταρει versys με tiger.. Περα απο την 19αρα που εχει μπροστα το tiger δεν νομιζω κατα τα αλλα να υστερει καπου σε σχεση με το versys.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δεν μπορεις ευκολα να πεις οτι το Versys εχει πλεονεκτημα του Tiger στο κλειστο στροφιλικι μιας και το τιγρης τραβαει δυνατα απο χαμηλα, το μοτερ του βγαζει περισσοτερη ροπη ενω και τα περιφερειακα του ειναι παρα πολυ καλα. Το μονο + που δινω στο Versys σε αυτο το ειδος οδηγησης ειναι οτι εχει μικροτερο μεταξονιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν μπορεις ευκολα να πεις οτι το Versys εχει πλεονεκτημα του Tiger στο κλειστο στροφιλικι μιας και το τιγρης τραβαει δυνατα απο χαμηλα, το μοτερ του βγαζει περισσοτερη ροπη ενω και τα περιφερειακα του ειναι παρα πολυ καλα. Το μονο + που δινω στο Versys σε αυτο το ειδος οδηγησης ειναι οτι εχει μικροτερο μεταξονιο. είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε τεχνικά δύο μότο διαφορετικών κατηγορίων , διαφορετικών κυβικών διαφορετικής τιμής, διαφορετικής χρονολογίας- τεχνολογίας ( το ένα χωρίς αλλάγες μεγάλες είναι στηναγορά κάπου 5 χρόνια και το άλλο κάτι μήνες ) και διαφορετικού καταναλωτικού ενδιαφέροντος , αφού το αποτέλεσμα είναι προφανές ( ο τιγρης είναι καλύτερος σχεδόν παντού). Είναι όμως φρόνημο να κανούμε τη σύγκριση τεχνοοικονομικά και με βάση τη λογική όπου το καβα υπερτερει σε κατανάλωση σερβις κίνηση στη πόλυ και σε τιμή ενώ μπορεί να κάνει ταξίδι παντού και να ακολουθήσει τον τίγρη αρκεί να μην αφηνιάσει ο τίγρης ( >160 χμ/ώρα). Παράλληλα ένα μέσος αναβάτης όπως είμαστε σχεδόν όλοι μας δεν μπορεί να εξαντήσει τα όρια ούτε του εός ούτε του άλλου, αλλά σίγουρα θα οδηγήσει με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια ( θα ευχαρηστηθεί δλδ καλύτερα) το μότο που νιώθεί πιο πολύ στα "κυβικά" του το μότο δλδ με τις χαμηλότερες δυνατότητες ( αυτή την αρχή εκμεταλεύεται αιώνες τώρα η honda για όλη τη γκάμα προιώντων της αλλά και όλες οι εταιρειες που ασχολούνται με μικρά κυβικά όπως επίσης και όλες οι εταιρείες που χρεώνουν λύσεις του προηγούμενου αιώνα χρυσάφι ( πχ gsr 750)). Από τα παραπάνω βλέπουμε ότι το versys έχει αισθητά μεγάλα πλεονεκτήματα έναντι του tiger από τεχνοοικονομικής απόψεως . Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον raven21gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Αρκετά αποστασιοποιημένος από το δίλημμα σου ψήφισα Versys. Θεωρώ οτί η αισθητική ομορφιά σε ένα μηχανάκι είναι ο βασικός παράγοντας που κάνει ένα μηχανάκι ερωτεύσιμο για την συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουν. Επειδή εξ αρχής δήλωσες οτί το Καβασάκι σου αρέσει εμφανισιακά κι επειδή όσο περισσότερο βλέπω το Tiger στον δρόμο τόσο περισσότερο το αποστρέφομαι, κατέληξα στο πρώτο. Υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά έχει πρωτότυπο χαρακτήρα, παιχνιδιάρικο και σπορ στήσιμο κατά γενική ομολογία και αν σε κάποια φάση αρχίσεις να φλερτάρεις με τα όρια του μπορείς να το βελτιώσεις χωρίς να πηγαίνουν χαμένα τα λεφτά σου [τα οποία θα έχεις εξοικονομήσει από την αρχική αγορά και την χρήση]. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Παρε οποιο λαχταράς εσυ και ασε τις πινακιδες και τις φιρμες στην ακρη..Μην μασας απο ταμπελες και παρε οποια μοτοσυκλετα γουσταρεις να οδηγεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Θα μου πεσουν και οι λιγες τριχες που εχω στο κεφαλι μου με αυτα που διαβαζω.. Να προτιμησει το versys για πιο γρηγορη οδηγηση..??? Αφτερ εχεις οδηγησει το tiger..????? Ενδιαφερομενε οδηγησες την δρομισια η την εντουραδικη εκδοση..?? Η δρομισια ειναι απλα κορυφη...!!! ΦΡΕΝΑΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ VERSYS και στησιμο απεριγραπτο.. Το versys ειναι λιγο πιο παιχνιαδιαρικο απλα για μεσα στην πολη.. Εξω το tiger εχει μεγαλο πλεονεκτημα.. Ελα πηγαινε παρ'το, ετσι κι αλλιως ειναι το επομενο βημα απο το vstrom σου Παρ'το και ολο και καπου θα βρεθουμε να να μου δειξεις το πλεονεκτημα του ΠεριμενωΕγω στο παραπανω δημοψηφισμα δεν ψηφισα τιποτα, γιατι πολυ απλα το versys ειναι μια κατηγορια απο μονο του Και ναι, ειναι απειρως καλυτερο απο το tiger800 σε στροφιλικια, αλλα ποσοι νομιζετε οτι ειναι σε θεση να το καταλαβουν? Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι θα παρουν το tiger800 και θα ειναι ευχαριστημενοι, οποτε γιατι να το συζηταμε Το tiger800 ειναι πιο πολυ ''ματσο'' απο το versys, οποτε..... Ειπα, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VERSYS, δεν θελω να γεμισει ο τοπος Δεν μπορεις ευκολα να πεις οτι το Versys εχει πλεονεκτημα του Tiger στο κλειστο στροφιλικι μιας και το τιγρης τραβαει δυνατα απο χαμηλα, το μοτερ του βγαζει περισσοτερη ροπη ενω και τα περιφερειακα του ειναι παρα πολυ καλα. Το μονο + που δινω στο Versys σε αυτο το ειδος οδηγησης ειναι οτι εχει μικροτερο μεταξονιο. Εχεις οδηγησει ποτε σου versys? Αν ναι, θα ηθελα να μου γραψεις τι διαφορες βλεπεις απο το ER6 σου Ερωτηση παγιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Το ερώτημα είναι πως βλέπεις εσύ τη μηχανή, ως μέσο μετακίνησης (οπότε θα αναλογιστείς όλα τα οικονομοτεχνικά) ή ως μέσο ευχαρίστησης (οπότε θα διαλέξεις εκείνο που σε φτιάχνει). Είναι κρίμα να χαζεύεις το μηχανάκι που δε πήρες όπου το πετυχαίνεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Βασικα τετοια θρεντ μονο σε τσακωμους καταληγουν διοτι ο καθενας προτιμα την μοτοσυκλετα που τον βολευει Εγω ας πουμε δεν θα αγοραζα ποτε tiger 800 μονο και μονο του 19'' τροχου, παρολα αυτα tiger 1050 θα το αγοραζα με 1000(...50) Η αληθεια ειναι ομως μια, οτι versys & tiger 800 εχουν ελαχιστες διαφορες σε επιδοσεις, και οτι το tiger 800 ακομα και το XC, δεν ειναι για σοβαρο χωμα Το F800GS θα πρεπει να κοιταξεις προς αυτην την κατευθυνση Πρωτα απο ολα το tiger800 ειναι 3κυλινδρο με εναν κινητηρα καθαρα street αποδοσης, ολη η δυναμη ψηλα δηλαδη Ξεχαστε ροπες και τετοια, αυτα ειναι μαρκετινιγκ κολπα Επειδη το tiger 800 εχει πιο πολυ δυναμη μεσαια απο το XT600 που ειχατε, αυτο δεν το κανει ροπατο αυτοματως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Κάπου λάθος κάνεις για τις ροπές... δες κάνα διάγραμμα του Tiger 800 και θα πιάσεις τι εννοώ. Μπορεί το peak να είναι ψιλά αλλά η καμπύλη είναι σχεδόν ευθεία μετά τις 2.500 - 3.000 στροφές και μέχρι το κόφτη, καμιά σχέση δηλ. με μηχανές που στροφάρουν ψιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Ειπα, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VERSYS, δεν θελω να γεμισει ο τοπος Συγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλά όταν τελειώσω με το πτυχίο VERSYS ΘΑ ΠΑΡΩ :mB_kalo_e: ΥΓ : παντα με φιλική δίαθεση κααι χωρίς παρεξηγήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες