Jump to content
Sign in to follow this  
ktm-isa

..Μηχανικοί και πάλι..

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου συντροφιά με πολλά-πολλά χαμογελάκια μ΄ :grin::grin::grin::grin::grin:

Λοιπόν άς αφήσω τους προλόγους και τα μπλά-μπλά μου και ας μπώ στο ζουμί της υπόθεσης...

Πρίν απο αρκετές μέρες που λέτε έπιασα το ΚΤΜ-άκι μου και ασχολιόμουν μαζί του (στην πράξη :rolleyes: ) με τα τεχνικά .............. (μουτζούρα μπόλικη :P )

Τες πά, πείραξα πολύ πράγμα απο εκεί, μέχρι να μάθω τί είναι το καθένα και το τί δουλειά κάνει.

Μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να ξέρω απο που προέρχεται.

Με πρώτη και δευτέρα το ΚΤΜ-άκι άν δεν του έδινες γκαζάκι έσβηνε... :/

Μπορώ να πώ πως μόλις το έκανε δεν ανησύχησα, γιατί λέω οκ μπορεί να είναι κρύο, δεν το είχα ζεστάνει καθόλου κιόλας εκείνη την μέρα γιατί είχα αργήσει στην δουλείτσα μου :rolleyes:

Πρόσεξα λοιπόν τις επόμενες μέρες πως μου έκανε τα ίδια και όσο πήγαινε χειροτέρευε...

Εκεί μπορώ να πώ πως απογοητεύτηκα και η θλίψη μου ηταν ορατή στο πρόσωπο μου.

Πηγαίνω λοιπόν σε 2 μηχανικούς και τους λέω το τί ακριβώς κάνει το βρούμμ μου, μου λέει ο ένας ψυγείο...Μα του λέω πρίν απο 3 μέρες τα καθάρισα και είναι στη τσίτα..

Την κάνω απο εκείνον και πηγαίνω σε έναν άλλον.Μου λέει φλάντζα κεφαλής 180 ευρωπουλάκια και επίσης μου λέει μην το μετακινήσεις χάθηκες θα σπασουν όλα..

Καλά λέω απο μέσα μου τραγούδα...

Δεν ακουγόταν κάτι το οποίο να έλεγε πως είναι Φ.Κ. ...

Έφυγα και απο εκεί και επειδή ηταν Σ/Κ δεν μπορούσα να μην πάω τσάρκα ..

Έγραψα +500 χλμ σε 1 μέρα και κάτι....πές πως ηταν λάθος αλλά το έκανα.

Πήγα λοιπόν σε ένα παιδί που μου έκανε πρίν απο 8 χρόνια σέρβις στο παπάκι μ :P

Το παιδί μου ξηγήθηκε πολύ οκ...

Με τον ήχο της μικρής μου και μόνο κατάλαβε πως ηταν ο αέρας..

Τον ρύθμισε και η μικρή πετάει.... :thumbsup:

Με λίγα λόγια κάποιοι μηχανικοί είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ και το εννοω.... :/

Λυπάμαι που είναι ανάμεσα μας και λυπάμαι που πολλοί απο εμάς τους εμπιστευόμαστε τις μοτοσικλέτες μας...

Να είστε καλα....

Καλό βραδάκι σε όλους /ες..... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλλον άσχετοι είναι Κατερίνα μου.

Αν τους λές απατεώνες τους επαινείς και από πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξανδράκο μ΄μάλλον έχεις δίκιο..

Είναι κάποιοι που τελικά τους δίνουμε πολύ αξία και δεν αξίζουν..

Γιατί αυτό που κάνουν είναι να κοιτάνε πως να πέρνουν τα φράγκα .... και είμαι σίγουρη πως δεν λατρεύουν το επάγγελμα τους....

Καταλαβαίνεις τί εννοώ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς οι πιο πολλοί έτσι είναι και χρειάζεται πολύ προσοχή παιδιά.

Κατερίνα σημασία έχει οτι τη γλύτωσες ανώδυνα :winking::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανικοι κατα συνθηκη ειναι Κατερινα.Δηλαδη εκτος απο τον πιλότο ο οποιος αν δεν ξερει δεν πεταει το αεροπλανο... :lol: :lol: :lol: ολοι οι αλλοι ειναι πόσο συνηδητοποιημενοι ειναι...Και απο εκει εξαρταται και αν θα εισαι στη δουλεια σου καλος ή π@π@ρ@ς... :ok::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετοι λόγω έλειψης εκπαίδευσης και λόγω της νοοτροπίας - όλα ίδια είναι και τα ΞΕΡΩ -

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι' αυτό σου λέω...Πάρε ένα Honda, και τον μηχανικό θα τον βλέπεις.....με το κυάλι.

Κι αν... :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Alex_Under

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γι' αυτό σου λέω...Πάρε ένα Honda, και τον μηχανικό θα τον βλέπεις.....με το κυάλι

<{POST_SNAPBACK}>

Ο αντιπρόσωπος όμως θα σε κυνηγά παντόυ και πάντα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμαν πια με αυτα τα HONDA που δε χαλανε δε σπανε... ;) ;) ;) Αμαν... :( Δηλαδη το θεμα ειναι να μην χαλαει και να αγοραζεις κατι που ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ σε οψη και οδηγηση;Ποσοι και ποσοι Varadero κάτοχοι θα γουσταραν ενα R1200GS για την αξιοπιστια και την εμφάνιση ή ενα ΚΤΜ 950/990 για την "γαμάτη' αισθηση οδηγησης;... Πόσοι Transalpers δεν θα γουσταραν ενα V-Strom 650 για να μην ξεκινανε σαν κοτες στα φαναρια γιατι ταχα ειναι "συνηδητοποιημενοι οδηγοι"...Γιατι δεν ειναι ρε σεις ολα τα Honda CBR100RR & CBR1100XX...για να "λενε"...Ενα Οn-Off της προκοπης ειχε η HONDA το Africa 650 που "πήγαινε" και "ελεγε" κι αυτο το παρατησε... :bash: Εκει ειναι λοιπον η ουσια της οδηγησης;Στο να μην χαλαει;...Οχι βεβαια...Η μοτοσυκλετα και η γυναικα θες και να σε φτιαχνουν κι οχι μονο να συμβιωνεις αρμονικα...Αμα θες ...μενεις γεροντοπαλικαρο και εισαι κυριος του εαυτου σου,να μην στα ζαλιζει καμμια...Αμα ομως γουσταρεις να "ζεις" τοτε ειναι αλλιως...Δεν τα ακουμπας στον Σαρακακη... :_thumbsup: Ελα να τα πεις αυτα στον Μιμη τον Varadero εδω στη γειτονια,που απο τοτε που καβαλησε το Caponord μου λεει..."Ρε μ@λ@κ@;...Αυτο ειναι κουκλα..."...ή στον Γιαννη τον Varadero ο οποιος απο τοτε που πηρε το ΚΤΜ990 ενοιωσε 15 χρονια νεωτερος... :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την καλησπέρα μου συντροφιά με πολλά-πολλά χαμογελάκια μ΄ :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Λοιπόν άς αφήσω τους προλόγους και τα μπλά-μπλά μου και ας μπώ στο ζουμί της υπόθεσης...

Πρίν απο αρκετές μέρες που λέτε έπιασα το ΚΤΜ-άκι μου και ασχολιόμουν μαζί του (στην πράξη :rolleyes: ) με τα τεχνικά .............. (μουτζούρα μπόλικη :P )

Τες πά, πείραξα πολύ πράγμα απο εκεί, μέχρι να μάθω τί είναι το καθένα και το τί δουλειά κάνει.

Μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να ξέρω απο που προέρχεται.

Μην τα ξαναπειράξεις λοιπόν :fool: ,γιατί πάλι θα τρέχεις στους μηχανικούς!!!!!! :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδη το θεμα ειναι να μην χαλαει και να αγοραζεις κατι που ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ σε οψη και οδηγηση;

<_< Φίλε Άθω, το "Παντελώς Αδιάφορο" είναι εντελώς υποκειμενικό και ακόμη εσύ που το έγραψες, το ξέρεις.

Δεν ξέρω αν ήσουν ποτέ κάτοχος ενός "σύγχρονου" Honda, αν ήσουν πάντως θα ήξερες ότι εκτός από την ποιότητα κατασκευής, δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να φτιάχνει μηχανές με τέτοια "ποιότητα κύλησης"...

Όσο για τα άλλα χαρακτηριστικά που ολοκληρώνουν τον χαρακτήρα μιας μοτοσυκλέτας, το έχω ξαναπεί.

"Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί κάποιοι πιπιλήζουν ότι μια μοτοσυκλέτα έχει χαρακτήρα μόνο όταν ΔΕΝ έχει ομαλή λειτουργία και όταν γίνεσαι φίλος με τα μαστόρια". Προσωπικά θέλω την μοτοσυκλέτα μου φιλική και όχι εχθρική προς τον αναβάτη και ας βγάζει 8 άλογα λιγότερα από τον ανταγωνισμό, ευρωπαϊκό και μη. Και ασε κάποιους να διατυμπανίζουν ότι η έλλειψη "κακού" χαρακτήρα είναι και έλλειψη χαρακτήρα.

Αλλά επειδή αρχίζουμε να βγαίνουμε off-topic και να χαλάμε το τοπικ της Κατερινούλας, ας σιωπήσουμε.... Άλλωστε αυτή η συζήτηση που πάμε να αρχίσουμε έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές και πάντα κατέληγε στο συμπέρασμα "...περι ορέξεως" ;)

:cheers:

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε το ΜΑΛΑΚΑ... τι ειπε? ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ? :plaf:

ΣΠανε τα ΚΤΜ ε? ΕΜ βεβαια αμα βαζουν το χερακι τους ενα ματσο ασχετοι πως να μην σπανε... <_<

Ακου λεει ΦΛΑΝΤΖΑ... :knuppel2: 180 ευρω? :shock:

Κωστα, οτι μηχανακι κ αν επερνα ελεγα "Ε ναι ΑΥΤΟ ειναι μηχανακι"...

Ελα μου ομως που οταν παιρνεις κατι αλλο λες "ΝΑΙ ΑΥΤΟ ειναι" και ξεχνας τι ελεγες για το παλιο σου...

Θελω να πω πως καλο θα ηταν να εχουν περασει πολλα μηχανακια απ τα χερια μας πριν εκθειάσουμε καποιο... :bye:

Αν και οταν η HONDA βγαλει κατι αξιολογο στην κατηγορια μου (πλην του 450) ισως το σκεφτουμε... αλλα Μεεεεεεεεεεεεεχρι τοτε... :yawn:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

30φυλλε πρόσεχε γιατί πληροφορίες λένε οτι ετοιμάζει κάτι που θα κάνει πάταγο :_rock-on:

Stay tuned :_shifty::punk:

Y.Γ. Μου το είπε ο Σαρακάκης :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον thanos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lipssealed: :lol: :lol: :thumbsup:

Κατερινάκι δεν πας μια βόλτα από τους άλλους 2 "μηχανικούς" να τους πεις τι έγινε τελικά?

Πέτα κι ένα "το καταλάβατε ή να σας το δείξω πως γίνετε?" :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Y.Γ. Μου το είπε ο Σαρακάκης :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτός ειναι τελικα ο δακτυλος του Σαρακακη??? :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<_< Φίλε Άθω, το "Παντελώς Αδιάφορο" είναι εντελώς υποκειμενικό

Δεν ξέρω αν ήσουν ποτέ κάτοχος ενός "σύγχρονου" Honda, αν ήσουν πάντως θα ήξερες ότι εκτός από την ποιότητα κατασκευής, δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να φτιάχνει μηχανές με τέτοια "ποιότητα κύλησης"...

Διαφωνουμε εδω...πολύ.Μην το αναλυσουμε εδω...Εξαλλου εκτος απο την ποιοτητα κυλισης υπαρχουν ενα σωρο οδηγικοι παραμετροι που οριζουν την "απολαυση" που η Honda επι το πλειστον,πλην ελαχιστων μοντελων,δεν εχει... :_thumbsup:

"Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί κάποιοι πιπιλήζουν ότι μια μοτοσυκλέτα έχει χαρακτήρα μόνο όταν ΔΕΝ έχει ομαλή λειτουργία και όταν γίνεσαι φίλος με τα μαστόρια". Προσωπικά θέλω την μοτοσυκλέτα μου φιλική και όχι εχθρική προς τον αναβάτη και ας βγάζει 8 άλογα λιγότερα από τον ανταγωνισμό, ευρωπαϊκό και μη. Και ασε κάποιους να διατυμπανίζουν ότι η έλλειψη "κακού" χαρακτήρα είναι και έλλειψη χαρακτήρα.

Υπαρχουν και ετοιμοπολεμα που χαριζουν "ΟΔΗΓΗΣΗ" και δεν χαλανε...

Αλλά επειδή αρχίζουμε να βγαίνουμε off-topic και να χαλάμε το τοπικ της Κατερινούλας, ας σιωπήσουμε.... Άλλωστε αυτή η συζήτηση που πάμε να αρχίσουμε έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές και πάντα κατέληγε στο συμπέρασμα "...περι ορέξεως" ;)

Συμφωνω...

και που εισαι;...Το δικο σου εχει κατι να πει...κανει κλικ...Ειναι απο τα Χοντα που διαφέρουν... :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Κωστα, οτι μηχανακι κ αν επερνα ελεγα "Ε ναι ΑΥΤΟ ειναι μηχανακι"...

Ελα μου ομως που οταν παιρνεις κατι αλλο λες "ΝΑΙ ΑΥΤΟ ειναι" και ξεχνας τι ελεγες για το παλιο σου...

Αν και οταν η HONDA βγαλει κατι αξιολογο στην κατηγορια μου (πλην του 450) ισως το σκεφτουμε... αλλα Μεεεεεεεεεεεεεχρι τοτε... :yawn:

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτο το μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχρι τοτε...λεω κι εγω...... ;)

Τροποποιήθηκε από τον Athos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι άσχετοι

συμφωνώ με ΚΤΜ-ισα.

να δείτε μπλέξιμο και το τι έχω ακούσει εγώ (και τι είδα κιόλας) για το ΖΧR 400 μου

για μια αλλαγή εκκεντροφόρου εισαγωγής.

35 μέρες και συνεχίζουμε να τρέχουμε

πλέον ανέλαβα να βρω τα ανταλλακτικά μόνος μου να είμαι σίγουρος.

κάποια στιγμή θέλω να κάτσω να γράψω όλη την ιστορία και να την βάλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γι' αυτό σου λέω...Πάρε ένα Honda, και τον μηχανικό θα τον βλέπεις.....με το κυάλι.

Κι αν...  :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν θέλω Honda καλέ.... :grin:

Όλοι μου λένε <<πάρε Honda και πάρε Honda>> ..

Γούστα είναι αυτά :_thumbsup:

Σέβομαι όσους έχουν πάρε Honda,Yamaha,Suzuki,Kawasaki κλπ κλπ....

Απλά οκ καθένας έχει πλάσει στο μυαλό του κάτι που του αρέσει πιο πολύ απο κάποια άλλα βρούμμ... :winking::_thumbsup:

Μην τα  ξαναπειράξεις λοιπόν :fool: ,γιατί πάλι θα τρέχεις στους μηχανικούς!!!!!! :devil:

<{POST_SNAPBACK}>

Γρηγορουλινάκι άν δεν το πειράξω πως θα μάθω? :rolleyes:

Αλλά επειδή αρχίζουμε να βγαίνουμε off-topic και να χαλάμε το τοπικ της Κατερινούλας, ας σιωπήσουμε.... Άλλωστε αυτή η συζήτηση που πάμε να αρχίσουμε έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές και πάντα κατέληγε στο συμπέρασμα "...περι ορέξεως"  ;)

:cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

Σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδούλα που σέβεσαι το ποστάκι μ΄...

Και θα συμφωνήσω στο περι ορέξεως" ;) για τα βρούμ που μας αρέσουν.. :cheers:

Ρε το ΜΑΛΑΚΑ... τι ειπε? ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ?  :plaf:

ΣΠανε τα ΚΤΜ ε? ΕΜ βεβαια αμα βαζουν το χερακι τους ενα ματσο ασχετοι πως να μην σπανε...  <_<

+1000 στο παιδί απο πάνω παρακαλώ :yes:

:lipssealed:  :lol:  :lol: :thumbsup:

Κατερινάκι δεν πας μια βόλτα από τους άλλους 2 "μηχανικούς" να τους πεις τι έγινε τελικά?

Πέτα κι ένα "το καταλάβατε ή να σας το δείξω πως γίνετε?"  :ok:

<{POST_SNAPBACK}>

Citoulinakoulino :) το έκανα ήδη, γιατί πραγματικά τα πήρα....

Οκ αν δεν το έψαχνα, θα έδινα άδικα χρήματα και θα είχα 2-3 κυρίους/ες να μου κατηγορούν την <<μικρή μου>> :rolleyes: πως βγάζει προβλήματα κλπ.. :winking:

Να μου είσαι καλά :cheers:

όχι άσχετοι

συμφωνώ με ΚΤΜ-ισα.

να δείτε μπλέξιμο και το τι έχω ακούσει εγώ (και τι είδα κιόλας) για το ΖΧR 400 μου

για μια αλλαγή εκκεντροφόρου εισαγωγής.

35 μέρες και συνεχίζουμε να τρέχουμε

πλέον ανέλαβα να βρω τα ανταλλακτικά μόνος μου να είμαι σίγουρος.

κάποια στιγμή θέλω να κάτσω να γράψω όλη την ιστορία και να την βάλω.

<{POST_SNAPBACK}>

streetakoulinaki χαίρομαι που πλέον ψάχνεσαι και βρίσκεις μόνος ανταλλακτικά κλπ.

Είσαι σίγουρος τουλάχιστον...

Και έτσι να συνεχίσεις..!

Περιμένουμε λοιπόν να μας γράψεις την ιστορία σου, και εύχομαι να μην ξανα μπλέξεις ούτε εσύ, ούτε κανείς με μαστροχαλαστές.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα