Jump to content
Scrat

Πρώτο Συγκριτικό Kawasaki ZZR-1400 Vs Hayabusa

Recommended Posts

http://www.zx14ninja.com/phpbb2/viewtopic.php?t=732

Όπως βλέπουμε λοιπόν δεν πρόκειτε για ένα πιο γρήγορο Μηχανάκι,απλά υπερτερεί σε κάποια σημεία.....Συνεπώς η Μοτοσυκλέτα που κρατά τα Ηνία τα τελευταία 7 Χρόνια στην Παγκόσμια αγορά βρήκε απλά ενα Ανταγωνιστή για να το κοιτάξει στα μάτια!Αναμένουμε λοίπον την απάντηση της SUZUKI του χρόνου με το νέο Hayabusa ,που εικάζεται οτι θα έχει 1500cc......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάτι Δεν μου αρέσει εδώ...

Μόνο 5 ίπποι διαφορά και το ZZR είναι μοντέλο 06????

Στην πίστα χανει το ZZR..

253kg το Haya και 261 το ZZR...

τι έγινε ρε παιδιά? μάπα η Kawa??? ή μήπως λόγω japan έχουν άλλες ρυθμίσεις οι μοτό???

(αυτά τα 160 άλογα του hayabusa στο δυναμόμετρο, δεν στέκουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάτι Δεν μου αρέσει εδώ...

Μόνο 5 ίπποι διαφορά και το ZZR είναι μοντέλο 06????

Στην πίστα χανει το ZZR..

253kg το Haya και 261 το ZZR...

τι έγινε ρε παιδιά? μάπα η Kawa??? ή μήπως λόγω japan έχουν άλλες ρυθμίσεις οι μοτό???

(αυτά τα 160 άλογα του hayabusa στο δυναμόμετρο, δεν στέκουν)

<{POST_SNAPBACK}>

Κάπου αναφέρει στην απάντηση για το άρθρο ότι για ΗΠΑ η ιπποδύναμη θα είναι 10 γαϊδούρια παραπάνω ....... (το κατά πόσον αληθεύει αυτό ????).

Πάντως περίμενα ότι μετά και τη φάση με το ZX12 το ZZR14 θα φαινόταν αμέσως πως υπερέχει σε επιδόσεις ....... περίεργο μου φαίνεται ...... αν η Kawa δεν υπερτερεί ξεκάθαρα φαντάζομαι ότι θα τους πονέσει σε χαμένες πωλήσεις.

Άντε να δούμε και άλλα reviews :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Busa rulle's again  :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Είπα να είμαι πιο διακριτικός αλλά μιας και το ξεκίνησες:

:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:

:worthy::worthy: GSX1300R Hayabusa :worthy::worthy:

:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:

Ταπεινά συγνώμη κ. Αδμινιστράτορες που το μάμησα στα smilies ...... δεν θα επαναληφθεί !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξεπέραστο εδώ και 7 Χρόνια ,and still going....BUZZZZAAAA RULEZZZZ!!!Παρά της απέλπιδες προσπάθειες της Kawasaki (ZX-12,ZZR1400) πάντα πιο γρήγορο(και πολύ πιο όμορφο,αλλα αυτο είναι μια υποκειμένικη αποψη και μόνο)......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο πολλά και από τα Strom θα καταλήξετε.

Χαιρομαι και μόνο που είναι Suzuki :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμ....192 αλογατα ανακοινωνε η kawasaki στον στρόφαλο :think:

ισως το ιαπώνικο μοντέλο να διαφέρει απο τα υπολοιπα (πραγμα το οποιο δεν γίνεται πρωτη φορα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ παράξενο μου φαίνεται ................μοντέλο 2006 θα περίμενα κάτι καλύτερο εκτός αν η μέτρηση ήταν λάθος ή γράφτηκε λάθος :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αγγελε, τελικα ειναι 4 τα busa στο mybike.gr  :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε :thumbsup:

Παιδιά, σχετικά με το θέμα είδα στο δίκτυο ότι το περιοδικό Motorcycle (αμερικΛάνικο) Μαϊου έχει εκτενές αφιέρωμα σύγκρισης μεταξύ ZZR14 (06 - προφανώς) και Hayabusa (06) .......

το θέλω αυτό αλλά δεν το βρίσκω ...... :ranting::ranting:

Μήπως το έχει πάρει κανείς να κάνουμε κονέ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αναμένουμε λοίπον την απάντηση της SUZUKI του χρόνου με το νέο Hayabusa ,που εικάζεται οτι θα έχει 1500cc......

<{POST_SNAPBACK}>

Ετσι οπως πάμε θα δουμε και Υamaha Viper 8.000cc σε λιγο... :plaf::plaf::plaf: Και λεμε για τα αυτοκινητα μετά...Μηπως τελικα οι Αμερικανοι εχουν δικιο;Τα κυβικα δεν αντικαθίστανται με τίποτα....; :think:

Τωρα οσο για το συγκριτικο Busa-ZZR μου αρεσει πάρα πολυ η BUSA οπότε;....Αχ και την εχει μια καταμαυρη μεσα ο αντιπρόσωπας και με κοιταει στραβα... :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν θα μπω στη διαδικασια της αντιπαραθεσης...

απλα.... περιμεντε και θα δουμε ποιος θα ειναι τελικα ο πιο... γΛηγορος.... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι οπως πάμε θα δουμε και Υamaha Viper 8.000cc σε λιγο... :plaf::plaf::plaf: Και λεμε για τα αυτοκινητα μετά...Μηπως τελικα οι Αμερικανοι εχουν δικιο;Τα κυβικα δεν αντικαθίστανται με τίποτα....; :think:

Τωρα οσο για το συγκριτικο Busa-ZZR μου αρεσει πάρα πολυ η BUSA οπότε;....Αχ και την εχει μια καταμαυρη μεσα ο αντιπρόσωπας και με κοιταει στραβα... :smoke:

<{POST_SNAPBACK}>

Εγώ νόμιζα ότι ένα 990 σε κοιτούσε στραβά :whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω δεν θα μπω στη διαδικασια της αντιπαραθεσης...

απλα.... περιμεντε και θα δουμε ποιος θα ειναι τελικα ο πιο... γΛηγορος....  :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

Ποια αντιπαραθεση;;

Ο καθ'ενας λεει τι του αρεσει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, για μένα, αν και είναι πολύ ποιο παλιό ντιζάην, η Hayabusa είναι μακράν ομορφότερη από το διαστημόπλοιο της Kawasaki. :ok:

Τροποποιήθηκε από τον Alex_Under

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mia kai sas aresoun ta sigritika parte ena pou sigrinei ZX12R ZZR1400 BUSA KAI XX, koitaxte pou to ZX12R einai mprosta kai i busa me 155 sto troxo: http://bikepics.plant-tec-municipal.co.uk/biketest.htm

kai ena allo me to ZZR1400 pou ta 0-400 ta bgazei KATO apo 10" :

http://www.canadianbiker.com/Resources/222_IntotheNines.pdf

Tora pos sto parapano sigritiko pou exei balei o siggrafeas tis sizitisis i busa bgazei ligo ligotero xrono sta 0-400 me ligoteri esto kai ligi ipodinami einai kathara thema odigou kai ekinisis ton teraton.

Isos einai kai ayto pou lene sti sizitisi oti i japan ekdosi ZZR1400 einai 10 ligotera aloga, eno stin usa to bgalane ta 0-400 me 9" !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::ranting: ΒUSA FOR EVER :cheers::cheers::cheers: ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η KAWASAKI Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ SUZUKI Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΝΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΧΡΗΣΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ :_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως, για μένα, αν και είναι πολύ ποιο παλιό ντιζάην, η Hayabusa είναι μακράν ομορφότερη από το διαστημόπλοιο της Kawasaki. :ok:

<{POST_SNAPBACK}>

Καλά πότε έμαθαν οι τζάπωνες να σχεδιάζουν???????? Η ομορφότερη μοτό είναι το CAPO...........

δεύτερο πιο ομορφότερο το MILLE

Τρίτο όλα τα Ducati (μαζί).

Τέταρτο είναι τα Gillera (όλα).

Πέμπτο είναι το Careli (με τα πετάλια, για τους αδαής).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα προηγούμενα ποστς

:_rock-on:

@capo ......

τι να σου πώ, για το design των ιταλικών δεν θα διαφωνήσω φυσικά μαζί σου αλλά σε είδα σε μια φάση να κοιτάς τη Busa από μπρός και από πίσω χωρίς να είσαι σίγουρος ποιο είναι ποιό :lol: :lol: :lol: :D

(και μου λέει μετά για κατανόηση προχωρημένου αεροδυναμικού design :lol: :lol: )

Capoooooooooo ....... το ξέρεις ότι σε πειράζω εεεεεεεε ????? και εσένα και το μούσι !!!!! άλλωστε θα έλεγα ποτέ τπτ κακό για τον αναβάτη και το μηχανάκι που μετέφεραν το σαλόνι που καθόμασταν όλη την ώρα ???????

Αυτό πράγματι το ζήλεψα ρε γμτ :ranting:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μονο οι παραπλησιες επιδοσεις φτανουν ωστε να δωσουν την νικη στο παλαιοτερο και μικροτερο σε κυβισμο μοντελο :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα