Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Σημερα το απογευματακι κατεβηκα Πειραια για μια δουλεια.. Αργοπορημενος πεφτω πανω σε "πορεια" του ΠΑΜΕ.. ειχαν κλεισει το δρομο για κανα 5λεπτο οσο ημουν εγω εκει.Βιαζομουν και παω να περασω τη πορεια σε κενο που υπηρχε, καθως δινω γκαζι ακουω κατι πιθηκοφωνες και α και ου, με τραβαει ενας απο το αριστερο χερι γυρναω λεγοντας του "τι τραβας ρε" και αλλοι δυο "επαναστατες" πιανουν να με τραβηξουν απο τη μοτο απο τη δεξια πλευρα.Εκει μου ριχνει ενας πισωπλατα στο κρανος μια σφαλιαρα φωναζοντας η μαλλον κραυγαζοντας.. Ο τυπας που με τραβηξε πρωτος και αφου πηγαμε πιο πισω μου λεει οτι γι αυτο σε τραβηξα για να μην γινει τιποτα παραπανω Δωσαμε τα χερια και το ληξαμε εκει (με τον συγκεκριμενο γιατι τους αλλους παπαρες που πηγαν να με ριξουν απο τη μοτο και εριχναν χαστουκακια ενω ηταν καμια 20αρια ειναι για φαπιδια) Κενο υπηρχε δεν εκοψα κανεναν.. αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το πως μου την πεσανε λες και βρηκανε ασφαλιτη η μπηκε ενας ΜΑΤατζης μεσα στη πορεια.Εαν μου το ζηταγανε δεν θα περναγα και θα περιμενα να περασει η "πορεια" τους. Τι να πω.. καταλαβαινεις τι στενοκεφαλια κουβαλανε κατι τετοιοι τυποι.. Ολοι οι αλλοι ειναι στο Συνταγμα χωρις να τους καλυπτει το κομμα τους και οι τυπαδες μονοι τους οπως παντα και φερονται σα τραμπουκοι σε οσους δεν ειναι ενταγμενοι σ αυτους ψαχνοντας ευκαιρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 20-20 ερχονται ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ. αμα τους επιανες εναν-εναν δε θα λεγανε τιποτα τετοια τυπακια απο οποια παραταξη και να ειναι, ειναι απλα γτπ. σκατοφλωροι που βασιζονται στα ατομα γυρω τους μαγκες..... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Καθε μερα και χειροτερη γινεται η αποψη μου γι αυτα τα υποκειμενα του ΠΑΜΕ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Πηγα να σπασω την "πορεια" τους και με περασανε για γιο πολιτικου με αγριες διαθεσεις φαινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν γαμιουνται να ασπρισουν λεω εγω.Χθες ειχαν ερθει στο συνταγμα με σημαιουλες και ξεκινησαν πορεια.Βασικα απο χθες εχω νευριασει μαζι τους! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2011 από τον Tsi0u Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δεν παιζει να σε περασανε για ασφαλιτη ουτε για ματατζη, αυτοι τα πανε καλα με δαυτους:P Χοχο, μαλον δεν τους ειχε πει το κομμα τι να κανουν σε περιπτωση που περασει μηχανακι μεσα απο το μπλοκ τους και πανικοβληθηκαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δεν παιζει να σε περασανε για ασφαλιτη ουτε για ματατζη, αυτοι τα πανε καλα με δαυτους:P Χοχο, μαλον δεν τους ειχε πει το κομμα τι να κανουν σε περιπτωση που περασει μηχανακι μεσα απο το μπλοκ τους και πανικοβληθηκαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nioonline 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μαγκες δε τα λετε καλα τα πραγματα...αυτα δε τα λενε ουτε οι χειροτεροι πασοκοι,νεοδημοκρατες και καρατζαφερικοφασιστες..... οσο αναφορα αυτο που αναφερει ο Μoulos αν σηκωσαν χερι πανω σου ειναι οντως απαραδεκτοι. Απλα κι οχι για να το παιξω δικηγορος υπαρχει μια αποψη που πολλοι δε τη γουσταρουν οτι εχουμε το νου μας, περιφρουρουμε τη πορεια κλπ. Παντα και παντου υπαρχουν μαλακες και απλα εσυ επεσες στη περιπτωση....παντως αν πηγες να περασεις αναμεσα συμπαθα με που θα το πω αλλα μαλακια σου...(οχι οτι δικαιολογει σε καμια περιπτωση τραμπουκισμους) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Tο "ΜΑΤατζης" "ασφαλιτη" ηταν ειρωνια γιατι γνωριζω τι παιζει με το ΠΑΜΕ πανω κατω. Nioonline, "αν"?η σφαλιαρα μετακινησε το κρανος μου και ειναι σφικτο στα μαγουλα και σε ολα τα υπολοιπα μερη του κεφαλιου μου.. ηταν και πισωπλατη... ασε τους αλλους που με τραβαγαν και ενας προσπαθησε απο τον λαιμο.. Τωρα, για το οτι προσπαθησα να περασω ειχα δουλεια που ηταν επειγουσα και ηδη περιμεναμε 10 λεπτα και ειχε κενο 2 μετρα απο εκει που περασα για να μην τους ενοχλησω κιολας τα ζωα.. και ξαναλεω εαν μου το ζηταγαν (οχι να φερθουν σα πιθηκια στη ζουγκλα) δεν θα περναγα. Για τα μπλοκα με περιφρουρηση δεν εχουν ακουσει εκει στο ΠΑΜΕ?α.. ξεχασα δεν χρειαζονται περιφρουρηση για ευνοητους λογους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 ε ρε δεν παει καλα ο κοσμος...Δεν εχουν λεφτα και εχουν τρελαθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η περιφρούρηση στου παμίτες δε γίνεται για την προστασία από μπάτσους, αλλά από οποιονδήποτε μη-παμίτη... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2011 από τον GuRu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 ΚΛΑΨΤΑ.........ΒΡΑΣΤΑ..........Γ@ΜΑΤ@..............ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.......... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Αφού είναι γτπ, βρήκαν εύκολη ευκαιρία και είπαν να ξεσπάσουν, γιατί άμα έμπαινε κάνας μπάτσος τίποτε δεν θα κάναν.. σκατοφλωροι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nioonline 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Θα προσπαθουσα να κανω διαλογο αν διεκρινα εστω και στο ελαχιστο αγνες προθεσεις και εστω ψηγματα αληθειας.. Οντας μελος του ΠΑΜΕ και εχοντας κατεβει σε παμπολλες πορειες το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολα οσα γραψατε οι παραπανω (εκτος του Moulos βεβαια που τοποθετηθηκα) ειναι δυστυχως και λυπαμαι που το λεω πραγματικα, αθλια ψεμματα... Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια κι εχοντας ζησει τα πραγματα εκ των εσω και ιδιοις ομμασι... ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ κι αναρωτιεμαι γιατι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Θα προσπαθουσα να κανω διαλογο αν διεκρινα εστω και στο ελαχιστο αγνες προθεσεις και εστω ψηγματα αληθειας.. Οντας μελος του ΠΑΜΕ και εχοντας κατεβει σε παμπολλες πορειες το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολα οσα γραψατε οι παραπανω (εκτος του Moulos βεβαια που τοποθετηθηκα) ειναι δυστυχως και λυπαμαι που το λεω πραγματικα, αθλια ψεμματα... Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια κι εχοντας ζησει τα πραγματα εκ των εσω και ιδιοις ομμασι... ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ κι αναρωτιεμαι γιατι;;; Εσυ πολυ αργησες να απαντησεις,ξεφυλιζες τον οδηγητη να βρεις απαντησεις? Μα καλα δεν ντρεπεστε καθολου. ΚΚΕ-ΠΑΜΕ δεν κανουν απολυτως τιποτα,συμβατικοτατο και πολιτικη οπως και φανηκε <οποιος δεν ειναι μαζι μας, ειναι εναντιον μας>Ειναι δικη τους η επανασταση,οι υπολοιποι να κανουν τη δικη τους.Ασε που πανε για καπελωμα σε καθε ακομματιστο κινημα. ΠΚΣ-ΜΑΣ Επισης τιποτα σε σχολες κλπ.Ελει'ινοι ψηφοθηρες και λειτουργουν μονο με γραμες που παιρνουν απο τους "μεγαλους κομμουνισταδες". Και πολλα μεμονομενα σκηνικα που βαριεμε να γραψω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nioonline 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Αδερφε εγω δε φοραω κουκουλα για να κανω οτι κανω...δε ντρεπομαι γι αυτο που κανω.... Οσο για τα αλλα τα τρελλα που λες ποιος ειπε οτι θελει να κανει επανασταση και δε το θυμαμαι για πες μου; Οσο για το τιποτα ν αναφερω ενδεικτικα πολεμος Γιουγκοσλαβια, απεργιες πριν βγει το κινημα το αγανακτισμενο κι ολοι αραζανε σπιτι, απιστευτο ξυλο στα λιμανια προσπαθωντας να μην αφησουμε τους εφοπλιστες να σπασουν την απεργια(απ τα κολληταρια μας τους μπατσους και τους ασφαλιτες οπως λενε κι απο πανω), ανοιγμα των διοδιων πριν απο το κινημα δε πληρωνω, κατω κρητη βαση Σουδας, οι ΜΟΝΟΙ που λεγαμε παιδια μακρυα απο Ε.Ε θα μας φανε λαχανο κι ολοι πανηγυριζανε για το ευρω και τα χρυσα χρονια που ερχονται... Καμια αληθεια θα ακουσουμε η μονο αοριστολογιες και παλαβομαρες;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Εσυ πολυ αργησες να απαντησεις,ξεφυλιζες τον οδηγητη να βρεις απαντησεις? Μα καλα δεν ντρεπεστε καθολου. :worshippy: Συμφωνω απολυτως και με τα οσα αλλα λες.... Εχω βαρεθει τους κωλοσυνδικαλιστες που το μονο που κανουν πια ειναι να ωφελουν την τσεπη τους..... Ξερω φατσικα συνδικαλιστη που πηγαινε στην δεη για μια ωρα καθοταν και εφευγε.....Ο καθενας για την παρτη του και ειδικα αυτοι τωρα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nioonline 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Της ΠΑΣΚΕ θα ειναι αδερφε που κατεβηκαν τις προαλλες Συνταγμα και εφαγαν κραξιμο...Μη τσουβαλιαζετε ρε μαγκες η γενικευση ειναι αρχη του φασισμου. ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν μαλακες τωρα το οτι τεχνιεντως καλλιεργειται η γενικη απαξιωση και ολοι ειναι μαλακες μονο τυχαιο δεν ειναι....Τα κουμουνια οπως λετε κι ο Συριζα δηλαδη τι φταιει για το χαλι της χωρας πειτε μου πραγματικα;Οι ανθρωποι διαφωνουσαν παντα, ελεγαν μαγκες ξυπνατε, στα π@π@ρι@ τους οι μαγκες και τωρα που ηρθαν τα ζορικα, ενω τα ελεγαν ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ τους κραζετε...ΑΛΛΟΥ και ΑΛΛΟΙ ειναι ο εχθρος οχι η αριστερα.Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο οποιος θελει ας προβληματιστει κι οποιος θελει ας θαψει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Aπλά προσωπικά θεωρώ οτι το κκε πλέον δεν ανήκει καν στην αριστερά, περισσότερο ως ακρογωνιαίο λίγο του συστήματος το βλέπω. Έχω δει τόσα και τόσα "μεμονομένα" περιστατικά που δεν μπορώ με τπτ να έχω πλέον καλη άποψη για το κκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι περιμενεις απο ενα κομμα που στην επετειο της πτωσης του τειχους του Βερολινου ελεγε οτι το τειχος δεν ηταν κατι το περιοριστικο για τους ανατολικοβερολινεζους αλλα για την προστασια τους απο τον ιμπεριαλισμο Σε οτι αφορα το περιστατικο στην πορεια εχετε και οι δυο πλευρες ευθυνη απλα αυτοι αντεδρασαν υπερβολικα απο την στιγμη που ησουνα και μονος σου τι προβοκατσια θα μπορουσες να κανεις? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2011 από τον sepul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Αδερφε εγω δε φοραω κουκουλα για να κανω οτι κανω...δε ντρεπομαι γι αυτο που κανω.... Οσο για τα αλλα τα τρελλα που λες ποιος ειπε οτι θελει να κανει επανασταση και δε το θυμαμαι για πες μου; Οσο για το τιποτα ν αναφερω ενδεικτικα πολεμος Γιουγκοσλαβια, απεργιες πριν βγει το κινημα το αγανακτισμενο κι ολοι αραζανε σπιτι, απιστευτο ξυλο στα λιμανια προσπαθωντας να μην αφησουμε τους εφοπλιστες να σπασουν την απεργια(απ τα κολληταρια μας τους μπατσους και τους ασφαλιτες οπως λενε κι απο πανω), ανοιγμα των διοδιων πριν απο το κινημα δε πληρωνω, κατω κρητη βαση Σουδας, οι ΜΟΝΟΙ που λεγαμε παιδια μακρυα απο Ε.Ε θα μας φανε λαχανο κι ολοι πανηγυριζανε για το ευρω και τα χρυσα χρονια που ερχονται... Καμια αληθεια θα ακουσουμε η μονο αοριστολογιες και παλαβομαρες;;;; Φιλε μου, την κουκουλα τη φοραμε γιατι κυκλοφορουν ρουφιανοι και οι τροποι δρασης μας ειναι αξιοι να της προσεξει το κρατος. Δεν σε προβληματιζει που δεν εχετε συγκρουσεις με τους κρατικους μηχανισμους?Αλλα και εσεις μεσα στα κολπα ειστε και οι δικοι σας τρωνε και οι δικοι σας κανουν ρουσφετια κλπ.Και σας αφηνουν στο σκοταδι με τα ψεματα τους. Αληθεια μακαρι να ξυπνησουν οι αξιολογοι απο σας και να συνεισφερουν στον αγωνα σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου... γιατί ενώ ο σκοπός, θεωρητικά, είναι κοινός τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά μία ζωή... keep up the good work :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες