Jump to content
kosmou

fazer 600 ή tdm 900

Recommended Posts

καλησπερα και παλι,μετα απο μια μικρη αποχη λογο απροσμενων υποχρωσεων επεστρεψα στην αναζητηση μηχανης....εχω καταληξει αναμεσα σε fazer 600 s1 ή s2(λογο τιμης η αμφιβολία) ή στο tdm 900 που ειναι στα ιδια λευτα με το s2 αλλα ιδια χρονολογια με το s1...θελω κατι και για πολη(οχι κεντρο) αλλα και κανα 2ωρο ταξιδακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ θα έπαιρνα το fazer 600 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το άλλο δεν μου κάθεται καλά για κάποιο λόγο.

Το fazerάκι είναι δυνατό, σβέλτο, αξιόπιστο, αλλά για μερικούς χάνει λίγο στην καφετέρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ταξιδακι και τα δυο ειναι οκ

για την πολη, δεν είναι οκ κανενα απο τα δυο για διαφορετικους λογους

(Το fazer λογω κινητηρα θελει ψηλες στροφες, το TDM καιει τον κ@λο του)

αν συμβιβαστεις βεβαια, κανενα προβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες οτι μας κανεις πλακα :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να τα οδηγησεις και τα 2,ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας μηχανακια,το μεν φειζερ ειναι υστερικο ψηλα,χαμηλα σερνεται,μετρια φρενα προς το καλα,απλα μετα τα 200 τρομαζουν ελαφρως,

πιο γρηγορη γεωμετρια απο το Tdm,το tdm σαν Ι2 ειναι ροπατο απο χαμηλα με γραμικη αποδοση,μετα τα 180 δεν εχει το γκαζι του fz6,φρενα ικανοποιητικα,πιο αργη γεωμετρια ομως με κακη πληροφορηση

απο το μπροστινο και καπως περιεργη θεση οδηγησης.

και τα 2 παντως μεταμορφωνονται με aftermarket αναρτησεις,αλλα αυτα θα τα βρεις μονος σου με τον καιρο,αξιοπιστια δεδομενη και στα 2 και καταναλωση σε λογικα πλαισια για τα γκαζια τους με το Fz6 να καιει λιγο παραπανω,αν ειναι μοντ.04-06 τσεκαρε αν ειναι αλλαγμενο το Tps γιατι ειχανε θεμα ολα τα yamaha

ps απο αυτα τα 2 προσωπικα θα αγοραζα για 3η φορα παλι fz6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο ταξιδιάρικο το tdm πιο sport το faser

και τα 2 είναι allrounder θα σου κάνουν την δουλειά που θέλεις...

το ερώτημα είναι τι τύπος θέλεις να είσαι??

4Ι ή 2Ι, μαζεμένες διαστάσεις με sport χαρακτηριστικά ή πιο ταξιδιάρικες βόλτες

Πάντα η καλύτερη ιδέα είναι test-ride και στα 2 και αναλόγως αποφασίζεις

ξανατονίζω και τα 2 allrounder θα σου κάνουν την δουλεία που θέλεις

Έχει να κάνει με την “σχολή” που θέλεις να ασχοληθείς...Εσύ πρέπει να απαντήσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες οτι μας κανεις πλακα :drunk:

αναφερθηκα στην πολη όπου με 1η-2α τα 900cc καινε. στο ταξίδι από την άλλη, το ξεχνας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ μα ποτέ δεν συμπάθησα εμφανισιακά το φέιζερ!! Από την άλλη μου αρέσει τρομερά το Tdm. Για μέσα στην πόλη πιο φιλικό είναι το φέιζερ, για ταξίδια πιο άνετο το Tdm. Και τα δύο μπορούν να ανταποκριθούν πολύ καλά στην χρήση που θες.

Ό,τι και αν πάρεις να φροντίσεις να έχει abs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν διαλεξω με βαση την καταναλωση θα παρω versys ή er6.απλα ειμαι της αποψης του να παρω αυτο που μου αρεσει...τωρα διαφορες σε καταναλωση και κοστος σηντηρησης νομιζω ευκολα καλυπτωνται.η διαφορα τιμης αναμεσα σε s1 και s2 ακσίζει;

οσο εχω ρωτησει περισσοτερα κατα του abs εχω ακουσει παρα καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν διαλεξω με βαση την καταναλωση θα παρω versys ή er6.απλα ειμαι της αποψης του να παρω αυτο που μου αρεσει...τωρα διαφορες σε καταναλωση και κοστος σηντηρησης νομιζω ευκολα καλυπτωνται.η διαφορα τιμης αναμεσα σε s1 και s2 ακσίζει;

προφανως απο αυτους που δεν εχουν abs?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την μηχανή δεν έχω να σου πω κάτι...προσωπικά μου αρέσει πολύ γι αυτό και την αγόρασα και γουστάρω κάθε φορά που την κοιτάζω :lipssealed:

τώρα για το αβσ νομίζω ότι δεν πρέπει να το συζητάς καν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα με βλεπω για tdm γιατι μονο αυτο βρισκω με abs στα 4000....το fazer ειναι πιο σπανιο με abs και τα τσιμπανε πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το ABS ειναι μονοδρομος.

σωζει ζωες!!!!!!!

με εχει σωσει πολλες φορες (πως γινεται τις περισσοτερες μεσα στην πολη!),βεβαια οι 2 τροχοι θελουν παντα προσοχη,οραση τυπου μυγας και παντα μα παντα κρανος!

τωρα, στο θεμα μας, δηλωνω λατρης του fazer!σε σχεση με τα δυο για να μην παρεξηγιεμαι!

στην πολη ειναι σαν παπι.εξω αν θελει να παει...πηγαινει,αγριευει,μεταμορφωνεται και βαζει πολλες μηχανες κατω!

δεν του αρεσουν ομως οι κλειστες στροφες και γενικοτερα το ορεινο επαρχιακο δικτυο

εχει καλυτερη αεροδυναμικη,θα ελεγα και χαμηλη καταναλωση.

βεβαια απο τα 200 δεν νιωθεις και τρελη σιγουρια οπως με αλλες μηχανες, αλλα τα 160 τα εχει για πλακα και χωρις προβληματα αεροδυναμικης φυσεως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε οποιο σου κανει το κλικ.. και τα δυο ειναι πολυ ομορφα και πολυ καλα μηχανακια... πρπεει πιο πολυ να δεις τι θες εσυ...

για αυτα που ζητας και τα 2 μια χαρα θα ανταπεξελθουν..

Το δικο σου καει Παναγιωτη που απο οτι καταλαβα μαλλον δεν το εχεις κοιταξει ακομα ε;bruce_h4h.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω το TDM θα σε βολεψει περισσοτερο με βαση τα θελω σου. Και το fazer βεβαια ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι αλλα το TDM θα σε βολεψει πολυ καλα πιστευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα 2 όμορφα είναι και τα 2 έχουν μοσχοπουλήσει και τα έχει πάρει και η κουτσή Μαρία και όχι άδικα.

Το TDM θα σου βγάλει πιο γρήγορα γούστα λόγω του ροπάτου κινητήρα όμως. Συν του γεγονότος οτι με 2 ξετάπωτες εξάτμες ο ήχος που παράγεται είναι γκαβλ0τικός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα το TDM μτχ.Σκέφτηκα μολις ηρθε στα χερια μου ρε τι μαλακία εκανα;Μετα απο 3-4 μερες αποφάσισα πως παλι αυτο θα έπαιρνα.

Μειονέκτημα οι αναρτησεις μαμα τελείως σώβρακο.Τις άλλαξα και καταλαβα τι μηχανακι είναι.

Υγ.Θεωρώ οτι ειναι το πιο οικονομικό μηχανακι που ειχα μέχρι τωρα.Δεν μου καιει τπτ ειτε εξω ειτε μεσα.Με 20 λιτρα η αυτονομία μου ειναι 330-350 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TDM....νομιζω ειναι καλυτερο απο το fazer για αυτα που ζητας,δλδ κινηση στην πολη και κανα ταξιδακι,ειναι πιο ανετο λογω πιο ορθιας στασης του σωματος κατι που θα το εκτιμησεις αρκετα και στην πολη και εξω απο αυτην.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πιο ανετο λογω πιο ορθιας στασης του σωματος κατι που θα το εκτιμησεις αρκετα και στην πολη και εξω απο αυτην.... :_thumbsup:

.....ανετο αν δεν εχεις δισκοκηλη......αλλιως καλυτερα να πονανε τα χερια απο τα κλιπονια.... :whistling::wallbash:

Τρελλο σπαμ,σορρυ.... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πο, ποοοοοοοο και εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό από αυτά τα δύο είναι το dreambike μου!

Πρέπει να πάω για test ride άμεσα! (Όχι δεν είμαι στη φάση αγοράς μοτό, έλεος, πριν δύο μήνες πήρα την αγαπούλα)

Στο θέμα τώρα...

Χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο από τα δύο, νομίζω ότι εξαρτάται από εσένα:

Θες να έχει sport όψη, να είναι πανέμορφο, και όταν αποφασίσεις να το ανοίξεις να ελευθερώνεται, να ουρλιάζει και να δίνει σα διάολος; FZ!

Θες να είναι πιο μεγαλόσωμο (το ίδιο πανέμορφο) να βγάζει μια απίστευτη δικυλινδρίλα μπασαδούρα και να τραβάει από τις 3.000; TDM!

(ποοοοοοοο γαμωτ γαμωτ γαμωτ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To abs σώζει!!! Ό,τι και αν σου λένε αντίθετο είναι από άτομα που δεν είχαν abs ποτέ και που θεωρούν τον εαυτό τους σούπερ ντούπερ οδηγό κλπ!!! ΕΙΔΙΚΑ στους Ελληνικούς δρόμους σώζει ζωές!!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!

Ρώτησες τα λάθος και επικίνδυνα κατά την άποψή μου άτομα!

Προσωπικά με έχει σώζει πάνω από 2 φορές.

Ειδικά σε καταστάσεις πανικού είναι σωτήριο!!!

Σε καμία περίπτωση να μην πάρεις μηχανή χωρίς abs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα