lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Καλησπέρα σε όλους ! Λοιπόν το μπουφανάκι μου μετά και το ταξίδι για το κατέβασμα της μηχανής απο αθήνα έχει ένα ωραιότατο κοκτειλ από μυγάκια βουτηγμένα σε ωραιότατο καυσαέριο και γενικα βρωμιές των τελευταίων 2 χρόνων ( ναι είμαι άθλιος αλλά δεν το έχω καθαρίσει από τότε που το πήρα ... ) Είδα λοιπόν προχθές τυχαία ένα φυλλάδιο από το DRY MOTO CENTER εδώ στην Πάτρα, το οποίο περνώντας σήμερα από εκεί είναι ένα κανονικό καθαριστήριο, το οποίο αναλαμβάνει όμως το πλύσιμο εξοπλισμού μηχανής Το έχει δοκιμάσει κανείς ?? Ξέρετε κάποιο άλλο εδώ στην Πάτρα ?? Υ.Γ. Για να μην δημιουργήσω πρόβλημα διαφίμησης όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει π.μ. !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Να σου πώ την αλήθεια και τα δικά μου γίνονται μονίμως σκατά, ειδικά τα δερμάτινα είναι δράμα η κατάσταση. Ποτέ όμως δεν τα πήγα κάπου να μου τα πλύνουν, τα πλένω πάντα μόνος μου........σφουγγαράκι, χλιαρό νεράκι και κάνεις θαύματα! Για τους δύσκολους λεκέδες, λίγο απορρυπαντικό πιάτων στο σφουγγαράκι, που είναι καλό και για το δέρμα στα χέρια των γυναικών.....φτού, σιγά που υπάρχει γυναίκα να πλένει πιάτα σήμερα....και μετά ξέπλυμα και είναι οκ, λάμπουν! Τα καλοκαιρινά δε, τα βουτάω σε μια λεκάνη με νερό και τ'αφήνω να μουλιάσουν, μετά τα τρίβω με το σφουγγαράκι και τα αφήνω να στεγνώσουν........βουαλάαααά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Άμα βγάλω τις προστασίες και βουτήξω την κορντούρα στο πλυντήριο χαλάει; (Γιατί αυτά με τα τριψίματα και τα περάσματα και τα λοιπά εγώ δε τα μπορώ :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Άμα βγάλω τις προστασίες και βουτήξω την κορντούρα στο πλυντήριο χαλάει; (Γιατί αυτά με τα τριψίματα και τα περάσματα και τα λοιπά εγώ δε τα μπορώ :P ) Λογικά έχει θέμα με την αδιαβροχοποίηση, γι'αυτό και εγώ μίλησα μόνο για τα καλοκαιρινά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Carefour...εχει ενα μαγαζακι καθαρισμου εξαιρετικο και φθηνο- μπαινοντας απο την κεντρικη εισοδο στα αριστερα,διπλα σε ενα παπουτσαδικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Πας στην εδω Colori(Αλεκος...) και ρωτας και σου λεει πως γινεται ο σωστος καθαρισμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Άμα βγάλω τις προστασίες και βουτήξω την κορντούρα στο πλυντήριο χαλάει; (Γιατί αυτά με τα τριψίματα και τα περάσματα και τα λοιπά εγώ δε τα μπορώ :P ) εγω ετσι κανω αλλα στους 30 και σε μικρο προγραμμα....... βαρια η νοικοκιρικη πατριωτιιιιιιιιιιιιιιιι εχω 1 μπουφανακι το πλενω καμια 5 χρονια 4 φορες τον χρονο δεν εχει καταλαβει τπτ !!!!! και το παντελονακι καμια 3ετια το οπιο επισης δεν καταλαβε τπτ συμαντικο βγαλε τα προστατευτικα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Άμα βγάλω τις προστασίες και βουτήξω την κορντούρα στο πλυντήριο χαλάει; (Γιατί αυτά με τα τριψίματα και τα περάσματα και τα λοιπά εγώ δε τα μπορώ :P ) Μου έχουν πει να πλένω τα condura μόνο σε χλιαρό νερό στο χέρι με λίγη μόνο ποσότητα ήπιου καθαριστικού(μαλακτικό). Ποτέ στέγνωμα στον ήλιο ή καλοριφέρ γιατί καταστρέφονται οι θερμικές-αδιάβροχες επενδύσεις. Προς το παρόν δουλεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Όταν βρω λίγο χρόνο θα ενημερώσω για το τι ακριβώς έκανα για να ξέρει και όποιος ενδιαφέρεται :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες