ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 καλησπερα σας, το uvex παλιωσε καιρος για κατι αλλο, μου αρεσει το συγκεκριμενο στα + οτι εχει και δευτερη εσωτερικη φιμε ζελατινα, καπου ειχα δει οτι στο τεστ sharp πηρε 5 αστερια, στο motomarket εχει 170 ευρω, τιμη στο ebay ποσο βγαινει απο ebay? ειμαι λιγο ασχετος με μεταφορικα κλπ, αυριο θα παω motomarket να ροτησω καποια αλλη προταση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://cgi.ebay.com/Caberg-V2R-ZENITH-schwarz-rot-Helm-Sonnenblende-NEU-XS-/360308495077?pt=Helme&hash=item53e40f52e5 99 ευρω , για μεταφορικα δεν δινει στις πληροφοριες λεει για γερμανια μονο αλλα μπορεις να τον ρωτησεις. επεισης http://cgi.ebay.com/CABERG-V2R-ZENITH-MOTORCYCLE-BIKE-HELMET-WHITE-RED-XS-/380238572115?pt=UK_Motorcycle_Helmets&hash=item5887fc2a53 και 20 λιρες μεταφορικα για ελλαδα αρα 95 ευρω η τιμη του οποτε 95 + 22.κατι 23 πες με 118 ευρω σπιτι σου.. Οι τιμες ειναι ιδιες για ολα τα μεγεθη Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 118 ευρω στην πορτα μου, μαλιστα. βλεπω ομως οτι υπαρχει θεμα με τα νουμερα, στον καταλογο του μοτομαρκετ γραφει μονο δυο νουμερα, στο ebay παλι εχει διαφορα οκ θα το δω απο κοντα και βλεπουμε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Γιάννη, δοκίμασε το εδώ, αλλά αγόρασε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από internet. Δυστυχώς αν δεν είσαι πολυ τυχερός, δεν παίζει να το βρεις σε αντίστοιχη τιμή εδώ, ενώ στο internet αν ξάξεις, μπορεί να το βρεις και σε μισή τιμή σε σχέση με τα εδώ καταστήματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) η διαφορα στην τιμη παιζει περιπου στα 50-60 ευρω, αρκετη τωρα εριξα μια ματια για νουμερα, μαλλον παω για L το μοναδικο L που βρηκα στο ebay κοστιζει 145 ευρω χωρις μεταφορικα αλλα εχουμε ακομα μερες παω αυριο να το δοκιμασω, η εστω ενα αλλο caberg αν εχουν το ιδιο καλουπι να δω τι νουμερο φοραω Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 φορα ενα caberg να δεις το νουμερο σου και βλεπεις μετα. Γιατι σε μενα στο uvex ηταν το medium ενω στο scorpion ηταν το large.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δες ΕΔΩ γνωμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δες ΕΔΩ γνωμες... γαμω και πηγα και το ειδα κιολας... http://cgi.ebay.com/HJC-FS-11-DUENDE-BLACK-MOTORCYCLE-HELMET-LARGE-/260790600357?pt=UK_Motorcycle_Helmets&hash=item3cb854c2a5 καλυτερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 βασικα εψαξα λιγο.. AGV K4 τι γνωμη εχετε;ειναι ομορφο παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 AGV ναι και ασφαλεστατο και ομορφο!!!Ναι αλλά ΟΧΙ σε ματ...γιατι Ο-Π-Ο-Υ ακουμπα θα κανει σημαδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 υπαρχει προβλημα, θα πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη μονο για να δοκιμασω ενα agv, πειτε μου λιγο ρε σεις, σε uvex και caberg φοραω L μηπως και φοραω το ιδιο και στο agv? oτι να ναι ερωτηση αλλα ποτε δε ξερεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 πειτε μου λιγο ρε σεις, σε uvex και caberg φοραω L μηπως και φοραω το ιδιο και στο agv? Σε uvex,ενα Uvex Enduro και ενα Uvex (κατι δε θυμαμαι πιο παλια) αλλά και σε ενα agv S4 που ειχα φορουσα ιδιο νουμερο...Ομως σε HJC ενα μικροτερο,ενω σε ενα Shark το ιδιο,οπως και σε ενα Hebo.Σε Shoei παλι ενα μικροτερο και σε ενα Arai δβεβαια εμπαινε το ιδιο.Ενω ενα Bieffe πιο παλια ηταν μεγαλο και το HJC Carbon ενα πιο μικρο...... Πιστευω να σε βοηθησα να καταλαβεις....οτι αν δεν το φορεσεις μην παραγγειλεις απο "ακουσα οτι"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Moλις θυμηθηκα οτι ενας γνωστος εχει agv k4 θα παω αυριο να το δοκιμασω, ή Μ ή L ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 δειτε λιγο τα παρακατω λινκ, http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-Stealth-SV-White/SubProducts/AGV-Stealth-SV-White-0001&ChangeAction=SelectSubProduct http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-S4-SV-White/SubProducts/AGV-S4-SV-White-0001&ChangeAction=SelectSubProduct ειναι ολοιδια με την μονη διαφορα στο πισω μερος ενα κομματι πλαστικο ακομη σωστα; 213 το ενα 244 το αλλο, δειτε και την αρχικη τιμη του καθενος.. επισης αλλα αυτοκολλητα, ετσι δεν ειναι; μου αρεσει περισσοτερο το πρωτο (stealth) αλλα δε θα δοσω παραπανω για ενα κομματακι πλαστικο και φυσικα ασπρο χρωμα, πειτε μου λιγο, παιζει αντικαταβολη απο το fc-moto? γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες