Jump to content
Sign in to follow this  
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Caberg V2R

Recommended Posts

καλησπερα σας, το uvex παλιωσε καιρος για κατι αλλο,

μου αρεσει το συγκεκριμενο

v2r_zenith_black_red_profilo.jpg

στα + οτι εχει και δευτερη εσωτερικη φιμε ζελατινα,

καπου ειχα δει οτι στο τεστ sharp πηρε 5 αστερια,

στο motomarket εχει 170 ευρω,

τιμη στο ebay

ποσο βγαινει απο ebay? ειμαι λιγο ασχετος με μεταφορικα κλπ,

αυριο θα παω motomarket να ροτησω

καποια αλλη προταση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://cgi.ebay.com/Caberg-V2R-ZENITH-schwarz-rot-Helm-Sonnenblende-NEU-XS-/360308495077?pt=Helme&hash=item53e40f52e5

99 ευρω , για μεταφορικα δεν δινει στις πληροφοριες λεει για γερμανια μονο αλλα μπορεις να τον ρωτησεις.

επεισης http://cgi.ebay.com/CABERG-V2R-ZENITH-MOTORCYCLE-BIKE-HELMET-WHITE-RED-XS-/380238572115?pt=UK_Motorcycle_Helmets&hash=item5887fc2a53 και 20 λιρες μεταφορικα για ελλαδα

αρα 95 ευρω η τιμη του οποτε 95 + 22.κατι 23 πες με 118 ευρω σπιτι σου..

Οι τιμες ειναι ιδιες για ολα τα μεγεθη

Τροποποιήθηκε από τον Andreasf2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

118 ευρω στην πορτα μου, μαλιστα.

βλεπω ομως οτι υπαρχει θεμα με τα νουμερα, στον καταλογο του μοτομαρκετ γραφει μονο δυο νουμερα, στο ebay παλι εχει διαφορα

οκ θα το δω απο κοντα και βλεπουμε ευχαριστω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη, δοκίμασε το εδώ, αλλά αγόρασε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από internet. Δυστυχώς αν δεν είσαι πολυ τυχερός, δεν παίζει να το βρεις σε αντίστοιχη τιμή εδώ, ενώ στο internet αν ξάξεις, μπορεί να το βρεις και σε μισή τιμή σε σχέση με τα εδώ καταστήματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η διαφορα στην τιμη παιζει περιπου στα 50-60 ευρω, αρκετη :_innocent:

τωρα εριξα μια ματια για νουμερα, μαλλον παω για L το μοναδικο L που βρηκα στο ebay κοστιζει 145 ευρω χωρις μεταφορικα :_zeppelin:

αλλα εχουμε ακομα μερες

παω αυριο να το δοκιμασω, η εστω ενα αλλο caberg αν εχουν το ιδιο καλουπι να δω τι νουμερο φοραω

Τροποποιήθηκε από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φορα ενα caberg να δεις το νουμερο σου και βλεπεις μετα. Γιατι σε μενα στο uvex ηταν το medium ενω στο scorpion ηταν το large..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AGV ναι και ασφαλεστατο και ομορφο!!!Ναι αλλά ΟΧΙ σε ματ...γιατι Ο-Π-Ο-Υ ακουμπα θα κανει σημαδι...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει προβλημα, θα πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη μονο για να δοκιμασω ενα agv,

πειτε μου λιγο ρε σεις, σε uvex και caberg φοραω L μηπως και φοραω το ιδιο και στο agv?

oτι να ναι ερωτηση αλλα ποτε δε ξερεις :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πειτε μου λιγο ρε σεις, σε uvex και caberg φοραω L μηπως και φοραω το ιδιο και στο agv?

Σε uvex,ενα Uvex Enduro και ενα Uvex (κατι δε θυμαμαι πιο παλια) αλλά και σε ενα agv S4 που ειχα φορουσα ιδιο νουμερο...Ομως σε HJC ενα μικροτερο,ενω σε ενα Shark το ιδιο,οπως και σε ενα Hebo.Σε Shoei παλι ενα μικροτερο και σε ενα Arai δβεβαια εμπαινε το ιδιο.Ενω ενα Bieffe πιο παλια ηταν μεγαλο και το HJC Carbon ενα πιο μικρο......help.gif

Πιστευω να σε βοηθησα να καταλαβεις....οτι αν δεν το φορεσεις μην παραγγειλεις απο "ακουσα οτι"...smile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moλις θυμηθηκα οτι ενας γνωστος εχει agv k4 θα παω αυριο να το δοκιμασω, ή Μ ή L ειναι :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δειτε λιγο τα παρακατω λινκ,

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-Stealth-SV-White/SubProducts/AGV-Stealth-SV-White-0001&ChangeAction=SelectSubProduct

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-S4-SV-White/SubProducts/AGV-S4-SV-White-0001&ChangeAction=SelectSubProduct

ειναι ολοιδια με την μονη διαφορα στο πισω μερος ενα κομματι πλαστικο ακομη σωστα;

213 το ενα 244 το αλλο, δειτε και την αρχικη τιμη του καθενος.. :lipssealed:

επισης αλλα αυτοκολλητα,

ετσι δεν ειναι; μου αρεσει περισσοτερο το πρωτο (stealth) αλλα δε θα δοσω παραπανω για ενα κομματακι πλαστικο και φυσικα ασπρο χρωμα,

πειτε μου λιγο, παιζει αντικαταβολη απο το fc-moto? γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα