Jump to content
janabetis

AGV GP-Tech

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα για αλλαγή κράνους και σκέφτομαι σοβαρά το AGV GP-Tech.

Γιατί;

Έχω ακούσει καλά λόγια.

Το θέλω λίγο παρδαλό αυτή τη φορά (σε αντίθεση με το ολόλευκο αράι που έχω).

Από το RX-7 έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος όμως αυτό το τρύπιο μαξιλαράκι επάνω στην κορυφή μου την έχει δώσει απίστευτα. Κάθε φορά που το βγάζω έχω ένα λοφίο σαν πετεινός και πραγματικά - όσο αστείο και αν ακούγεται - την έχω ψωνίσει.

Θα ήθελα αν κάποιος το έχει το κράνος να μου πει τις εντυπώσεις του και κυρίως τις αρνητικές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε αυτο το κρανος ειναι υπεροχο το εχω εδω και 2 χρονια ειμαι πολυ ευχαριστιμενος βασικα επιδη και ο πατερασ μου εχει agv αλλα οχι GP-Tech ειμαι γενικα ευχαριστιμενος απο αυτη τη "μαρκα" κρανου....

Τροποποιήθηκε από τον micalis122

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει αν αναζητας τοπ ασφαλεια τοπ αεροδυναμικη τοπ εφαρμογη παρτο! γιατι απο θοριβο πασχει, οχι γιατι ειναι κακο φτιαγμενο, αλλα ειναι ετσι ο σκοπος του! ειναι αγωνιστικο, στον αγωνα τι σε νοιαζει ο θοριβος του αερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε η ώρα για αλλαγή κράνους και σκέφτομαι σοβαρά το AGV GP-Tech.

Γιατί;

Έχω ακούσει καλά λόγια.

Το θέλω λίγο παρδαλό αυτή τη φορά (σε αντίθεση με το ολόλευκο αράι που έχω).

Από το RX-7 έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος όμως αυτό το τρύπιο μαξιλαράκι επάνω στην κορυφή μου την έχει δώσει απίστευτα. Κάθε φορά που το βγάζω έχω ένα λοφίο σαν πετεινός και πραγματικά - όσο αστείο και αν ακούγεται - την έχω ψωνίσει.

Θα ήθελα αν κάποιος το έχει το κράνος να μου πει τις εντυπώσεις του και κυρίως τις αρνητικές.

χαχα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα..εχω ενα viper gt και καθε φορα που το βγανω εχω μοικανα...και μια κοκκινιλα στο μετωπο μου..αλλα κατα ταλλα ειναι καλο κρανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης, ξέρει ποιος φέρνει τα AGV στην Θεσσαλονίκη;

Πήγες στο MotoNews και δεν ειχε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Riders Market στην Κ.Καραμανλή ρεύμα εισόδου απέναντι από το Motonews

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Riders Market στην Κ.Καραμανλή ρεύμα εισόδου απέναντι από το Motonews

moto racing επταλοφος με 300€ το πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω αγορασα το δικο μου AGV απο το ebay!!Μου ηρθε σε μιαμιση βδομαδουλα και μου κοστισε καμια 200ευρω!!Το πληρωσα κατι παραπανω απο τα υπολοιπα που ειχε (παραδοξος) γιατι το ηθελα εντελως μαυρο!!Εχει με Rossi αερογραφιες και οτι αλλο σχεδιο θες πολυ πιο φτηνα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που στο κόρακα βλέπεις εσύ ρε μάγκα με 300€ το GPTECH γιατί εγώ δεν το βλέπω πουθενά :bruce_h4h:

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=AGV+GP-Tech&_sacat=0&_odkw=gp+tech&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Τιμες να δεις ενα σωρο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παίδες.. το κράνος το τσίμπησα από Ιταλία τελικά.

375 ευρώ μαζί με μεταφορικά για το AGV GP-Tech Five Continents... και δεν μπορώ να περιμένω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης, ψάχνοντας την αγορά στην Θεσσαλονίκη έμαθα ότι ο Έλληνας αντιπρόσωπος έκλεισε. Το τσέκαρα και με την σελίδα της AGV όπου δεν αναφέρεται πουθενά πλέον. Στο Motonews έχουν κάτι τελευταία κομμάτια και τα δίνουν -30%.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που στο κόρακα βλέπεις εσύ ρε μάγκα με 300€ το GPTECH γιατί εγώ δεν το βλέπω πουθενά :bruce_h4h:

πανε εκει που λεω και θα δεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

moto racing επταλοφος με 300€ το πολύ

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, δώσε μου λίγο περισσότερες πληροφορίες για το moto racing που αναφέρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις το έχει φίλος και κλαίει τα λεφτά του ...

καλα μην λεμε οτι θελουμε,το ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο.

το κρανος ειναι κορυφη,απλα η agv ειναι παρεξηγημενη εταιρια λογο οτι βγαζει και φτηνες σειρες και πολλες φορες γινεται ο εξης διαλογος

-καλα πηρα φοβερο κρανος

-ποιο?

-agv gp tech

-βλακεια εκανες,ειχα agv και δεν συγκρινεται με το shoei που εχω τωρα

-ποιο agv ειχες?

-k3

- :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι, έχει κανα 2 κράνη σε σμόλ και έχτρα λάρτζ σε αυτή την τιμή, οτι του έχει ξεμείνει απτά πρόπερσυ δηλαδή.

Έχει σπαστικό σφύριγμα από τις πάνω αεροτομές όταν κινήσε με 20-30χλμ. Είτε είναι ανοιχτές είτε όχι. Μετά οι περιέργοι ήχοι εξαφανίζονται.

Τροποποιήθηκε από τον Toumpas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει το Gp tech ο φίλος με τα χρώματα 5 continents και το εχει ως δεύτερο-καλό κράνος που σημαίνει οτι το χρησιμοποιεί σε μεγάλες βόλτες και ταξίδια και οχι καθημερινά μέσα στη πόλη και το καυσαέριο, ούτε το βλέπει τόσο συχνά ο ήλιος, παρ' όλα αυτά τα χρώματα του έχουν ξεθωριάσει πολύ, ειδικά το κίτρινο.. σε σημείο να ζητήσει αντικατάσταση απο την αντιπροσωπεία η οποια σαφώς και το έκανε γαργάρα!!!

Πρόβλημα είχε επίσης και με τα μαξιλαράκια που είχαν ανοίξει στις ενώσεις-ραφές και είχαν αλλαχτεί στην εγγύηση την πρώτη βδομάδα για να ξανανοίξουν ένα μήνα μετά (δεν ξανασχολήθηκε..) τέλος μου εχει παραπονεθεί για το οπτικό πεδίο οταν οδηγάει σκυφτός, το κράνος έρχεται χαμηλά προς τα φρύδια του και του περιορίζει το πεδίο στον ορίζοντα (ευθεία μακριά) στο τελευταίο βέβαια μπορεί και να φταίει και το σχήμα του κεφαλιού του, που κατά τα άλλα είναι νορμάλ και δεν είχε ποτέ θέμα με άλλα κράνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέλος μου εχει παραπονεθεί για το οπτικό πεδίο οταν οδηγάει σκυφτός, το κράνος έρχεται χαμηλά προς τα φρύδια του και του περιορίζει το πεδίο στον ορίζοντα (ευθεία μακριά) στο τελευταίο βέβαια μπορεί και να φταίει και το σχήμα του κεφαλιού του, που κατά τα άλλα είναι νορμάλ και δεν είχε ποτέ θέμα με άλλα κράνη.

Δεν υπάρχει κράνος που όταν γλύφεις τεπόζιτο μπορείς να δείς, νορμάλ, με το κράνος. Απλά το ανασηκώνεις ή ανασηκώνεται

Sad but true

Βλέπε εδώ :

Haga_2008.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Toumpas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασίλη όταν ψαχνόμουν τα είχα δεί στο μαγαζί που είναι επι της Νέας Εγνατίας, πριν την Κατσιμίδη στο δεξί χέρι. Ένα γωνιακό που καταβαίνεις λίγο κάτω απο το επίπεδο του πεζοδρομίου είναι ,είχ πάρει και το καλοκαιρινό το Bering απο εκεί. Ελπίζω να κατάλαβες πού είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη, λες για το motonews.. έκλεισε ο αντιπρόσωπος από τον οποίο φέρνουνε και απλά ξεφορτώνονται στοκ.

υγ. Ήθελα πολύ να πάρω το Bell (αυτό σε κόκκινο+κάρμπον), αλλά δυστυχώς το κέλυφος του και η κεφάλα μου δεν έχουν καμία σχέση :(

Vic, εμένα μου έκατσε πολύ καλά στο κεφάλι. Το εσωτερικό του μου φάνηκε φοβερά ποιοτικό. Σίγουρα καλύτερο από αυτό του RX-7, και μια απαλή ιδέα χειρότερο από το RSR2. Όσο αφορά την βαφή του εδώ είμαστε και θα δούμε πρώτο χέρι. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα