CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδια! Ειμαι 16 χρονων και σκευτομαι να αγορασω ενα παπι! Μου μπηκε στο ματι το daytona sprinter 50cc..επειδη ξερω πως δεν θα πηγαινει "βημα" οταν το παρω με το καλο θα κουμποσω την 125αρα μηχανη του sprinter!! Εχω ακουσει πως θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν θα μου βγαζει προβληματα!! Απο την αλλη σκευτομαι να παρω ή το lifan z 50cc και να βαλω μοτερ 110cc για τον ιδιο λογο οπως και πριν!! Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ειναι 50αρι στα χαρτια για να ειμαι ενταξη σε θεμα διπλωματος που θα βγαλω του χρονου! Ποιο απο τα δυο μου προτεινετε να παρω? και με πιο θα ειμαι πιο ευχαριστημενος και θα μου βγει οικονομικα λιγοτερο? ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο που αφιερωσατε!! Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον CrazyDriver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 φιλε μου εγω εχω το σπριντερ το 125 ... αν εξερεσεις το προβλιμα με τα πλαστικα τα οποια τριζουν το μιχανακι μου βγικε πολυ καλο ... 120 τελικι με το μαμα κονερ.. τα 100 τα πιανει ευκολα τα 110 αναλογοσ το βαροσ σου και τα 120 θελει δρομο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) φιλε μου εγω εχω το σπριντερ το 125 ... αν εξερεσεις το προβλιμα με τα πλαστικα τα οποια τριζουν το μιχανακι μου βγικε πολυ καλο ... 120 τελικι με το μαμα κονερ.. τα 100 τα πιανει ευκολα τα 110 αναλογοσ το βαροσ σου και τα 120 θελει δρομο.... το θεμα με τα πλαστικα δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα! και πιστευω πως τα χιλιομετρα που πιανει ειναι πληρως ικανοποιητικα! ευχαριστω για τις πληροφοριες! Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον CrazyDriver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Τα Lifan ειναι γνωστα για τα προβληματα που βγαζουν ιδικα οταν ο οδηγος τα μαμαει τα ραματα... Οποτε παρε κανενα Daytona να μην πηγενεις καθε μερα συνεργιο αλλα μερα παρα μερα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα Lifan ειναι γνωστα για τα προβληματα που βγαζουν ιδικα οταν ο οδηγος τα μαμαει τα ραματα... Οποτε παρε κανενα Daytona να μην πηγενεις καθε μερα συνεργιο αλλα μερα παρα μερα :P χαχα!! οχι ενταξη..ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο (ακομα) για κοντρες,σουζες κλπ κλπ!! απλως θελω να κανω την πλακα μου και την τρελα μου!! πιστευω πως με το daytona θα ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση και δεν θα εχω μεγαλο οικονομικο προβλημα σε θεμα συνεργειου κλπ. :D Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον CrazyDriver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Νομιζω εφυγες για Daytona τοτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiorpel21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 to lifan z kanei 800 euro ama to afiseis mama den 8a bgalei kanena apolitos problima kai me kali metaxirisi apo ton odigo den 8a xalasei pote!!!! enw to daytona to 50cc einai pio argo kai apo ton thanato kai kanei 1,250euro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Σου προτεινω την πρωτη επιλογη και αυτο επειδη και εγω ψαχνομουνα παλιοτερα να παρω lifan sting 50 cc αλλα ο μαστορας μου ειπε οτι βγαζουνε προβληματα πολυ γρηγορα! το sprinter πιστευω δεν θα σου βγαλει προβλημα και θα ειναι κομπλε με τον κινητηρα του! εγω στην θεση σου θα επερνα honda supra 50 η daytona 50 και θα εβαζα πανω τον 107 κινητηρα της Honda τον παλιο η θα φορουσα lifan! Αλλα απο της 2 σκεψεις σου θα σου προτεινα να παρεις sprinter και να φορεσεις τον 125αρι κινητηρα που θελεις επανω :D και να ξερεις ο μπατσος δεν θα κατσει να κοιταξει αμα εχεις αλλαγμενο κινητηρα αμα εχει αλλα νουμερα επανω! και εννοειται να φορας κρανος για να μην σε σταματησει! κοιτανε αμα φορας κρανος περισσοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 daytona 125 moter απο μενα. εφοσον δν αναφερεις καποιο προβλημα με το budget κ εφοσον κ με τα 2 μοτερ θα εισαι παρανομος εγω πιστευω οτι με τα 1000 πρεπει να πας στον daytona. πολυ πιο αξιοπιστος κ περισσοτερα κυβικα σε συγκριση με τα μαπα λιφαν που αν τα γ@μ@ς το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σ μεινουν στο χερι (θα σπασουν καρτερ κλπ). με λιγα λογια αξιζει να δωσεις 75 ευρω πιο πολλα (250 περιπου εναντι 185 ευρω του λιφαν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Φιλε καλητερα παρε ενα dv η sprinter. Lifan σκελετο για κανενα λογο.Τα μοτερ lifan ομως ειναι καλα για τα λεφτα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Σχετικά με το θέμα έχω κολλήτους και με τα 2 μήχανακια εναν με Daytona Sprinter 125 Fuel Injection και έναν με Lifan .... και τα 2 μηχανάκια είναι καλά σε ποιότητα αλλά σε αντοχή πιστευο πως το sprinter αξίζει περισσοτερο γιατι με το Lifan θα μαζεύεις κομμάτια.Τέλος πάντων, εγώ είμαι ανάμεσα στο Kymco Jetix και το Sprinter 50αρια γιατι δεν έχω διπλωμα ακόμη για μεγαλύτερο κυβισμό αλλά σου προτείνω το Sprinter γιατί και εγώ προς τα εκεί κλίνω αμα του βάλεις και μια 125 μηχανή θα πετάει απο τι μου λεεί ο κολλητός μου... Η απόφαση είναι δική σου. Υ.Γ. ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ όποια και αν είναι η επιλογή σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Λοιπόν καταρχήν πού θα βρεις Λιφάν 50 ??? Αν θες καινούργιο εγώ ξεσκίστηκα εδώ και 1 βδομάδα για να βρω βρήκα από έναν έμπορο στην Δράμα και έτρεξα δύο μέρες για εκαθαριστικά και τέτοια του τα έστειλα και στο τέλος τι μου λέει ??? Α!!! Δεν έχω τελικά νόμιζα ότι είχα 1-2 ακόμη ..... Για αυτό σου λέω βρες πρώτα Λιφάν και μετά ψάξε το θέμα μην φας την ίδια ξενέρα με εμένα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες