Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Τι ζόρι τραβάς εσύ κοπελιά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 απο την στιγμη που δεν σου ανηκει κατι δεν μπορεις να κανεις κουμαντο στον αλλο πως θα το μεταχειριστει,δικο του θεμα ειναι!ποσο μαλλον να ξεκινησεις και καυγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Τι ζόρι τραβάς εσύ κοπελιά; Ελα ντε και εγω αυτη την απορία εχω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trela_me_crypton 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 γνωμη μου ειναι απο μεσα σου μπορεις να πεις χιλια δυο πραγματα, για την ιλιθιοτητα του την αναισφησια του , τον κινδυνο που βαζει τον εαυτο του κλπ κλπ κλπ..αλλα οχι και να φωναξεις..οσοσ ναναι μπορει να την πηρε με τα λεφτα του μπαμπα αλλα στη θεση σ εγω δε θα μιλαγα..για να μη προσεχει καθολου οθτε αυτον ουτε τ εργαλειο του σημαινει πως δε μπορει να λεγεται μοτοσυκλετιστης! εσυ μπορεις ομως! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Είσαι παράλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Για καλο δικο σου και μονο καλυτερα μην ασχολεισαι και μην χωνεσαι γτ μπορει να βρεις κανα μπελα χωρις λογο. Το μοτορι ειναι δικο του και αν θελει μπορει να το παρκαρει στο πεζοδρομιο σα ποδηλατο...προφανως δεν ενδιαφερεται αν παθει κατι η οχι το μοτορι γιατι εχει μαρουλια...δικαιωμα του....αν θελει μπορει να βολταρει με τα rayban,prada,armani και τις ακραπες....δικαιωμα του...αν θελει μπορει να μην φοραει κρανος...δικαιωμα του...αν θελεις μπορεις να στεναχωριεσαι και να τσαντιζεσαι με τετοιες συμπεριφορες...δικαιωμα ΣΟΥ...αλλα σκεψου οτι και εκεινος οταν βλεπει τον αλλον να περναει κερι το παπι και να κυκλοφορει με δερματινα και κρανος γιαπωνεζικο πολλων μαρουλιων λεει ακριβως τα ιδια....αρα ---------> ασε το τρελο στη μοιρα του γτ πολυ απλα δεν βγαινει καμια ακρη!!! Υ.Γ. Ποζερια υπηρχαν παντα και θα υπαρχουν παντα με μελη καθε κοινωνικης ομαδας (απο τον καγκουρα της γειτονιας με το glx και την sebring μεχρι τον καγκουρα των Β.Π. με το Κ7 και τις ακραπες) και απο οσο εχω καταλαβει καλυτερα μην ασχολεισαι εσυ μαζι τους για να μην ασχολουνται κ αυτοι μαζι σου. Καποια στιγμη θα βαλουν μυαλο αλλα θα τους αντικαστησουν οι επομενοι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Αντι να του πεις για το μηχανακι του, για το κρανος του και δεν ξερω εγω τι αλλο, θα μπορουσες να του πεις γιατι την βαζει πανω στο πεζοδρομιο, εκει θα ειχες δικαιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Δεν εισαι παραλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Λυπάμαι που θα στο πω ...αλλά είσαι παράλογη! Εφόσον έχει λεφτά για ξόδεμα,εμάς δεν μας πέφτει λόγος! Το αν είναι ψωνάρα αυτό είναι άλλο θέμα...! Σαμπως και με τα αυτοκίνητα το ίδιο δε γίνεται? Δε βλέπουμε καθημερινά κάτι τύπους με mercedes,bmw κ.λ.π που δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν και τα χουν πιο πολύ για τη μόστρα? Τι να τους πεις ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 η αληθεια ειναι οτι δεν σου πεφτει λογος τι κανει ο αλλος στο μηχανακι του.αλλοι τα εκτιμανε γιατι τα εβγαλαν με ιδρωτα και αλλοι μπορει να τα κερδισαν στο λοτο. εισαι και πατριωτακι.σεισμος σεισμος ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 εγω πιστευω οτι δεν επρεπε να πεις τπτ και οτι ειχε δικιο και θα επρεπε να σε βαλει κατω και να σε κλωτσαει..εσενα δεν σου πεφτει λογος τι κανει ο αλλος..αν ηθελε την εβαζε φωτια και την εκαιγε για να ζεστανει τα χερια του..δικια του ειναι και εχει δικαιομα να την κανει οτι γουσταρει..και κακος μαλωσατε εσυ ευτεγες που εγινε ολη η φασαρια... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω καταλαβα οτι η κοπελα ειναι ευαισθητη στο ολο θεμα, το πως φερθηκε ατσαλα στην μηχανη ο τυπος,και νομιζω οτι φερθηκε σαν να ηταν δικια της πονεσε δλδ με αυτο που ειδε, βασικα και εμενα θα με ενοχλουσε το ιδιο σκηνικο αν το εβλεπα μπροστα μου,απο την αλλη λες απο μεσα σου, δεν με ενδιαφερη και να πα να γαμ..γμθ ο μλκς.. αλλα απο την αλλη στεναχωριεσε, γιατι αλλα παιδια κανουν ονειρα και οικονομιες πολλων χρονων, για να αποκτησουν ενα απιαστο για αυτους ονειρο,γιατι μιλαμε για ονειρο, ειναι ενα τετοιο εργαλειο!! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω πιστευω οτι δεν επρεπε να πεις τπτ και οτι ειχε δικιο και θα επρεπε να σε βαλει κατω και να σε κλωτσαει..εσενα δεν σου πεφτει λογος τι κανει ο αλλος..αν ηθελε την εβαζε φωτια και την εκαιγε για να ζεστανει τα χερια του..δικια του ειναι και εχει δικαιομα να την κανει οτι γουσταρει..και κακος μαλωσατε εσυ ευτεγες που εγινε ολη η φασαρια... Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Καψούρα, καψούρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Εγω καταλαβα οτι η κοπελα ειναι ευαισθητη στο ολο θεμα, το πως φερθηκε ατσαλα στην μηχανη ο τυπος,και νομιζω οτι φερθηκε σαν να ηταν δικια της πονεσε δλδ με αυτο που ειδε, βασικα και εμενα θα με ενοχλουσε το ιδιο σκηνικο αν το εβλεπα μπροστα μου,απο την αλλη λες απο μεσα σου, δεν με ενδιαφερη και να πα να γαμ..γμθ ο μλκς.. αλλα απο την αλλη στεναχωριεσε, γιατι αλλα παιδια κανουν ονειρα και οικονομιες πολλων χρονων, για να αποκτησουν ενα απιαστο για αυτους ονειρο,γιατι μιλαμε για ονειρο, ειναι ενα τετοιο εργαλειο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ακόμα και τώρα αυτά που γράφεις κατά τη γνώμη μου είναι παράλογα. Ειλικρινά συγνώμη και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά το αν ξέρει να το καβαλήσει και να μπεί με γόνατα στις στροφές δε αφορά κανέναν. Το αν το πήρε για να βγάζει γκόμενες επίσης δεν αφορά κανέναν. Εσύ έχεις το μικρόβιο να αγαπάς τις μηχανές ενώ αυτός να αγαπάει το είδωλο του στον καθρέφτη. Αν δε σου αρέσει ο χαρακτήρας του, μην ασχολείσε μαζί του. Το ότι εσύ δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να πάρεις μία μηχανή την οποία αυτός μπορεί να την έχει αποκτήσει είτε με θυσίες είτε αβίαστα γιατί έτσι είναι η ζωή, δε πρέπει να σου βγάζει κακία απέναντι του. Εγώ ειλικρινά σου εύχομαι να πάρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται όποιο "εργαλείο" θέλεις και απλά θα σε συμβούλευα να μην ασχολείσε με άτομα με τα οποία έχετε τέτοιου είδους διαφωνίες. Φιλικά Πάντα. :) +1 ΥΓ: βρε αλεξ17 μπασ και κατα βαθοσ σου αρεσε ο τυποσ ? Ασχετα με το αν χτυπησε στο πεζοδρομιο.. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Η μηχανή της άρεσε είπε..αλλά που ξέρεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 και πολυ το συζητησατε αυτο το θεμα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 τι? για ελα στην θεση του? τι θα εκανεσ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ε ναι ρε κωστα δικιο εχεις . τι συζηταμε δηλαδη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Σε περίπτωση που μετά από 5 σελίδες και βάλε δεν το κατάλαβες...... είσαι παράλογη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Χαχαχαχαχα!sorry,αλλα μολις το διαβασα γελασα! :D Πρεπει να εισαι ατομο εσυ με τη καλη εννοια παντα!Γενικα μην ασχολησε με καγκουρες!Κ καγκουρες δεν ειναι μονο τα ατομα με τα περιεργα μαλλια,ρουχα κ ασχημα μηχανακια,αλλα υπαρχουν κ οι κυριλε καγκουρες οπως ειδες!Αν δεν σε ενοχλησουν τοτε μην ασχολησε καν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ναι είσαι παράλογη. Άσε που έχεις βάλει τις βάσεις για να γίνεις "κακιά πεθερά". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες