elbetos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 για ενα XT660 ποια ειναι τα καλυτερα λαδια που μπορω να βαλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salahuddin 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Εγώ έβαλα αυτά (ημισυνθετικά). http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=neaagorasYAMALUBE Είναι αυτά που μου πρότεινε ο συνεργειάς (εξουσιοδοτημένος γιαμάχας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΣΤΡΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 καλητερα ειναι να βαλει τα λαδια που σου ειπε ο κατασκευαστης αλα να τα αλαζεις στην ωρα του και πιο νωρις καλο κανει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diaforikos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 και γώ Yamalube εβαλα (αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής) . Πολλόυς που ρώτησα και είχαν αλλάξει λάδια τελικά ξαναγύρισαν σ'αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elbetos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 ευχαριστω πολυ... για να πω την αληθεια ειναι για ενα φιλο π θελει να τα αλλαξει μονος... 20 50 δηλαδη? τελευτεα ερωτισει ξερει καποιος ποσο περνει μεσα το μοντελο του 2004? εχει καποια ιδιετεροτητα σαν διαδικασια? η απλα αδιαζουμε κ βαζουμε???? ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Οχι 20W/50.Βαλε 10W/40 γιατι αυτο προτεινει ο κατασκευαστης.Σταθερο ιξωδες και οχι μεταβλητο αναλογως συνθηκων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ... για να πω την αληθεια ειναι για ενα φιλο π θελει να τα αλλαξει μονος... 20 50 δηλαδη? τελευτεα ερωτισει ξερει καποιος ποσο περνει μεσα το μοντελο του 2004? εχει καποια ιδιετεροτητα σαν διαδικασια? η απλα αδιαζουμε κ βαζουμε???? ευχαριστω πολυ!!! δεν ξερω ποσα παιρνει αλλα το δικο μου παιρνει εως 3L.η διαδικασια δεν ειναι οπως την περιγραφεις.αδειαζεις και απο τα δυο σημεια τα λαδια.αφηνεις να στραγγιξουν.βιδωνεις τις ταπες και μετα βαζεις απο την μια υποδοχη λαδια.βαζεις εως 1L κλεινεις και αναβεις την μηχανη για ενα λεπτακι.κλεινεις μηχανη και μετρας.μετα βαζεις αλλο 1L και αναβεις μηχανη.κλεινεις μηχανη και μετρας.μετα υπολογιζεις ποσα θελει ακομα και βαζεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2011 από τον Anubis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elbetos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 οκ φιλος αυτα θα βαλω... απλα ξερει κανεισ να μου που με λιγα λογια για την διαδικασια.. βλεπεις δεν παιζουν ποια λεφτα για μαστορα θα ασχολιθουμε κ μονοι μας!! εχει καποια ιδιετεροτητα? η απλα βγαζουμε τα παλια κ βαζουμε καινουργια?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 οκ φιλος αυτα θα βαλω... απλα ξερει κανεισ να μου που με λιγα λογια για την διαδικασια.. βλεπεις δεν παιζουν ποια λεφτα για μαστορα θα ασχολιθουμε κ μονοι μας!! εχει καποια ιδιετεροτητα? η απλα βγαζουμε τα παλια κ βαζουμε καινουργια?!? διαβασε τι εγραψα πιο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες