Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Καλησπέρα παιδες... οταν το φτερο καθετε στραβα πανω στην ρόδα εννοω λιγο πιο δεξια τι μπορει να εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 θες αν εχει κουμπωσει σωστα στις υποδοχες.αν ειναι ιμιτασιον για αυτο καθετε στραβα.καπου δεν κουμπωνει καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ειναι αφθεντικο κι εχει κουμπώσει πολυ καλα διοτι μου το περασε ο μηχανικος κατευθειαν... μου λεει πως το σασι φτεει η ο σταυρος, και επίσης οι μπουκάλες μπροστα δεν πιάνου μια δεν δουλεύουν... τι παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Αν εχει στραβωσει ο σταυρος αστο να παει να μαμηθει... Και στο Ιννοβα μου εχει στραβωσει ο σταυρος και μονο που σκεφτομαι τι πρεπει να λυσω για να το φτιαξω το εχω απαρατησει ετσι. Το ανταλλακτικο σπιτι το εχω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ο μηχανικός με είπε για καλύμπρα και για το σασί και διαφορα, και να φανταστείς το τιμόνι σαν να εχει κενα στον σταυρό και οι μπουκάλες δεν πιάνουν... δηλαδή ποσα θα μου βγεί για να το κάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ο μηχανικός με είπε για καλύμπρα και για το σασί και διαφορα, και να φανταστείς το τιμόνι σαν να εχει κενα στον σταυρό και οι μπουκάλες δεν πιάνουν... δηλαδή ποσα θα μου βγεί για να το κάνω? honda supra εχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 αν εχεις supra εδω δες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 πρεπει να το αντικαταστησω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 πρεπει να το αντικαταστησω? αν ειναι στραβα παρε αυτα τα μεταχειρισμενα αν ειναι σε καλη κατασταση.απο το να πηγαινει καλυμπρα βαζεις αυτα και τελειωνεις.κρατας τα παλια στην ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 φιλε θα ανεβάσω μια φωτο αυριο να δεις τι γινεται αν και το συμμαζεψα λιγο... το κακο ειναι οτι οταν μπενει κανονικα, χτυπαει πισω στην κεφαλη , σφυνώνει στην κεφαλη και μπορει να μου δημιουργήσει προβλημα ... μου πηρε αρκετη ωρα και με μικροπατεντα το βολεψα πρωσορινα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες