Jump to content
Sign in to follow this  
Billys-

Στραβο φτερο

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδες... οταν το φτερο καθετε στραβα πανω στην ρόδα εννοω λιγο πιο δεξια τι μπορει να εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θες αν εχει κουμπωσει σωστα στις υποδοχες.αν ειναι ιμιτασιον για αυτο καθετε στραβα.καπου δεν κουμπωνει καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι αφθεντικο κι εχει κουμπώσει πολυ καλα διοτι μου το περασε ο μηχανικος κατευθειαν... μου λεει πως το σασι φτεει η ο σταυρος, και επίσης οι μπουκάλες μπροστα δεν πιάνου μια δεν δουλεύουν... τι παιζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει στραβωσει ο σταυρος αστο να παει να μαμηθει...

Και στο Ιννοβα μου εχει στραβωσει ο σταυρος και μονο που σκεφτομαι τι πρεπει να λυσω για να το φτιαξω το εχω απαρατησει ετσι. Το ανταλλακτικο σπιτι το εχω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μηχανικός με είπε για καλύμπρα και για το σασί και διαφορα, και να φανταστείς το τιμόνι σαν να εχει κενα στον σταυρό και οι μπουκάλες δεν πιάνουν... δηλαδή ποσα θα μου βγεί για να το κάνω? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μηχανικός με είπε για καλύμπρα και για το σασί και διαφορα, και να φανταστείς το τιμόνι σαν να εχει κενα στον σταυρό και οι μπουκάλες δεν πιάνουν... δηλαδή ποσα θα μου βγεί για να το κάνω? :lipssealed:

honda supra εχεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να το αντικαταστησω?

αν ειναι στραβα παρε αυτα τα μεταχειρισμενα αν ειναι σε καλη κατασταση.απο το να πηγαινει καλυμπρα βαζεις αυτα και τελειωνεις.κρατας τα παλια στην ακρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε θα ανεβάσω μια φωτο αυριο να δεις τι γινεται αν και το συμμαζεψα λιγο... το κακο ειναι οτι οταν μπενει κανονικα, χτυπαει πισω στην κεφαλη , σφυνώνει στην κεφαλη και μπορει να μου δημιουργήσει προβλημα ... μου πηρε αρκετη ωρα και με μικροπατεντα το βολεψα πρωσορινα :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα