LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον LLucky24 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 πωρωση :punk: αλλα εχει ξαναπαιξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DemisXTX 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΕΟΜΑΝ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 ΤΙ λες τωρα ο τυπος με την μηχανη απλα ΘΕΟΣ τελικα ειναι τρελοι οι αμερικανοι σε κατι τετοια απλως κορυφαιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Δεν υφισταται η εννοια drift με μηχανακι η οποιοδηποτε δικυκλο Για οσους ξερουν τι σημαινει drift φυσικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Δεν υφισταται η εννοια drift με μηχανακι η οποιοδηποτε δικυκλο Για οσους ξερουν τι σημαινει drift φυσικα To περιμενα αυτο το post Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 To περιμενα αυτο το post Δεν μπορω να ακουω για drift απο ημιμαθεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Drift η ου ο τυπος ξερει τι κανει και σιγουρα δεν του λειπουν τα μπαλακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 O KaTeMas παλι πολεμο θελει να ανοιξει και προκαλει! Θα ποσταρω μια triumph spitfire που ειχα φωτογραφισει για να κατευνασω τα πνευματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Drift η ου ο τυπος ξερει τι κανει και σιγουρα δεν του λειπουν τα μπαλακια Δεν ξερεις αδερφε τι σημαινει drift,δεν πειραζει O KaTeMas παλι πολεμο θελει να ανοιξει και προκαλει! Θα ποσταρω μια triumph spitfire που ειχα φωτογραφισει για να κατευνασω τα πνευματα. Η Triumph αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη εταιρια μαζι με την DKW που κατασκευαζαν διχρονα αυτοκινητα Drift η ου ο τυπος ξερει τι κανει και σιγουρα δεν του λειπουν τα μπαλακια Τετοια ξερω να κανω κ εγω με το ΚΤΜ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Δεν ξερεις αδερφε τι σημαινει drift,δεν πειραζει Silly me Απο την αλλη διαβασε εαν δεν σου κανει κοπο ξανα αυτο που εγραψα.. "Drift η ου (οχι)..." Εννοω οτι κανει η δεν κανει drift (συμφωνα με την προσωπικη σου αποψη) ο τυπος σιγουρα το κατεχει (να χειριζεται το θηριο) και δεν του λειπουν τα καρυδια/μπαλακια Ελπιζω τωρα να καταλαβες που αναφερομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω απο αυτοκινητα ειμαι ασχετος, απλα το ειδα σε ενα garage αντιπροσωπιας αυτοκινητων μου γυαλισε και το φωτογραφισα. To hornet μου στο βαθος της δευτερης ειναι η πινελια που ομορφαινει τη φωτο πιστευω. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Silly me Δεν θα με λες εμενα για drift με μηχανακι,δεν υπαρχει βασει φυσικης τετοιο πραγμα Απο την αλλη διαβασε εαν δεν σου κανει κοπο ξανα αυτο που εγραψα.. "Drift η ου (οχι)..." Moυ κανει κοπο Εννοω οτι κανει η δεν κανει drift (συμφωνα με την προσωπικη σου αποψη) Δεν υπαρχει η προσωπικη μου αποψη,υπαρχει η αποψη της κ της φυσικης επιστημης Ο,τι κ να γραψεις,δεν θα εχεις δικιο ο τυπος σιγουρα το κατεχει (να χειριζεται το θηριο) Ανατριχιασα απο το θηριο,με 4κυλινδρο παιζει κ η θεια μου. Αν εισαι μαγκας ελα παιξε με το ΚΤΜ η αλλο μεγαλο δικυλινδρο(πλην BMW) να ανοιγεις το γκαζι κ να κρεμιεσαι απο τα τιμονια και δεν του λειπουν τα καρυδια/μπαλακια Μπραβο του,ηρωας. Ρωτα οσους mybikers με χουν δει απο κοντα να σου πουνε με λεπτομερειες τι σημαινει παιχνιδι με 2 ροδες Ελπιζω τωρα να καταλαβες που αναφερομαι Ελπιζεις Αυτα Εγω απο αυτοκινητα ειμαι ασχετος Οσο ξερει η λουτσα μου να πλεκει,αλλο τοσο ξερεις κ εσυ απο αμαξια. Κ απο μουσικη απλα το ειδα σε ενα garage αντιπροσωπιας αυτοκινητων μου γυαλισε και το φωτογραφισα. Μαζι με Fiat 124 cabrio κ Αlfa Spider τα 2 καλυτερα στο ειδος τους To hornet μου στο βαθος της δευτερης ειναι η πινελια που ομορφαινει τη φωτο πιστευω. Φιλακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις..αλλα εσυ παλι κανεις σα μπαμπουινος κλειδωμενος σε κλουβι ψαχνοντας για μπανανα (?) -Αφου σου κανει κοπο να διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφω μην απαντας.Λογικη θελει. -Ανατριχιασε γιατι δεν ειναι μονο η ροπη του δικιλυνδρου -Δεν με ενδιαφερει τι κανεις με το KTM σου -Φιλακια ρουφηχτα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις..αλλα εσυ παλι κανεις σα μπαμπουινος κλειδωμενος σε κλουβι ψαχνοντας για μπανανα (?) Δαγκωσα το laptop. :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Δεν ξερεις αδερφε τι σημαινει drift,δεν πειραζει Η Triumph αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη εταιρια μαζι με την DKW που κατασκευαζαν διχρονα αυτοκινητα Τετοια ξερω να κανω κ εγω με το ΚΤΜ Ξέχασες την wartburg.Ανατολικογερμανική εταιρία αυτοκινήτων που είχαν δίχρονους κινητήρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά driftάρουν και οι μοτοσυκλέτες. Αν διαφωνεί κανείς ας μας το εξηγήσει αφού κατέχει τόση γνώση, αλλιώς το να αποκαλεί έτσι ξερά άσχετους τους άλλους, δεν κάνει σχετικό τον ίδιο. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον sorath 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 +1 sorath θελω επιμηκηνση:Ρ ps mazda V8 :Ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Αν και διαφωνώ πάντα στον τρόπο με τον οποίο γράφει ο μαλλιάς πακετάς με το πορτοκαλί μηχανάκι εδώ όμως θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Φίλε μου δεν θέλω να σου την πω αλλά μην τρως τον παπά, το video είναι απλά ένα ποζέρικο βίντεο που αν δώσω και σ εσένα ένα ZX10 σαν αυτό ή ένα RX7 σαν το παραπάνω και σ αφήσω μία μέρα να παιδεύεσαι μπορεί να κάνεις τα ίδια και περισσότερα. Οκ ωραία το video από άποψη μονταζ όμως, γιατί κανένα ουσιαστικό drift δεν κάνουν. Εμένα κουλομαρίες μου φαίνονται κι όχι χεράδες πάντως!!! Drift για δίτροχο μπορείς να πεις πως είναι κάτι σαν το παρακάτω.... ...έχει και ωραία μουσική επένδυση για όσους παλιούς κάγκουρες το θυμάστε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν λέμε drift..............εννοούμε ΑΥΤΟ!!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον Billanti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Μια χαρά driftάρουν και οι μοτοσυκλέτες. H αποψη σου δεν εξηγηται με τους νομους της φυσικης ,αρα ειναι λανθασμενη. Δεν υφισταται drift με μηχανακι βασει κ μηχανολογιας κ φυσικης. Ο,τι κ να πεις,με οποια επιχειρηματα κ να το πεις παλι εγω θα εχω δικιο.Τζαμπα προσπαθεις να αποδειξεις τα αναποδεικτα. Υπενθυμιζω πως αλλο τα παντιλικια κ αλλο το drift. An ερθεις προς Σαλονικη,μπορω να σου εξηγησω τι σημαινει drift στη πραξη.Οποτε γουσταρεις.Ενα ταπεινο Mazda 1.800 κυβικα ΜΟΝΟ με ΜΟΝΟ 145 αλογα εχω τωρα στη κατοχη μου... Αν θελεις ομως παμε Εδεσσα να παρουμε απο τον νυν κατοχο ενα 350Ζ με 409 αλογα που του πουλησα να δεις πως ειναι να βλεπεις τον κοσμο απο τα πλαινα παραθυρα. Drift δεν ειναι να ανοιγεις το γκαζι απο το μηχανακι σε γυαλι ασφαλτο κ να πεταει κανεναν κωλο... Αν διαφωνεί κανείς ας μας το εξηγήσει αφού κατέχει τόση γνώση, αλλιώς το να αποκαλεί έτσι ξερά άσχετους τους άλλους, δεν κάνει σχετικό τον ίδιο. Φιλαρακι οπως το ειπες.Δυστυχως για εσενα κατεχω τοση γνωση... Δυστυχως για εσενα απο εκει που το drift ηταν το αγαπημενο μου hobby,πλεον ασχολουμαι συστηματικα με αυτο... Δυστυχως για εσενα... Κουτουρου ο Κατεμας ποτε δεν μιλαει. Εχω βαλει μπροστα ενα project με το αυτοκινητο του κουνιαδου μου στην Αλβανια. Εχει ενα BMW E30 316 του 1992,αλλα ηδη του φορεσαμε μοτερ τριλιτρο straight six διπλοvanos με 265 αλογα... Ακολουθουν σε κανενα μηνα μπλοκε 100αρι Alpina απο Γερμανια με σφυρηλατο κορωνοπηνειο Μετα θα στραβωσουμε τις camper καμια 2-3 μοιρες μειον Μετα παραγγελια μια 4αδα κιτρινες Bilstein χοντρομπουκαλες με 7 ποντους κομμενα ελατηρια να γινει κουτσουρο Ενα ηλεκτρουδραυλικο χειροφρενο να ξεκολαει απο τα 130-140+ Κ μια κρεμαγιερα καινουρια με 1 στροφη μονο coast to coast Οταν θα ειναι ετοιμο σε κανενα 3μηνο κερναω βολτα Ελα μωρε με το γατακι τον Κατεμα, τον εγκαθετο των τεσσαρων τροχων του mybike ασχολειστε? Οι 4 τροχοι ειναι ο βασιλειας της μηχανοκινησης. Οι 2 μονο για καμια βολτα εδω Τουμπα κανουνε κ να φορτωνεις καμια γκομενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 H αποψη σου δεν εξηγηται με τους νομους της φυσικης ,αρα ειναι λανθασμενη. Σίγουρα. Περιμένω να διαβάσω λοιπόν παρακάτω, ποιους νόμους θα παραθέσεις... Δεν υφισταται drift με μηχανακι βασει κ μηχανολογιας κ φυσικης. Διότι....; Ο,τι κ να πεις,με οποια επιχειρηματα κ να το πεις παλι εγω θα έχω δικιο.Τζαμπα προσπαθεις να αποδειξεις τα αναποδεικτα. Όχι, εγώ έχω δίκιο, άστο δεν το 'χεις (επιχειρηματολογία νηπιαγωγείου) Υπενθυμιζω πως αλλο τα παντιλικια κ αλλο το drift. Συμφωνώ απόλυτα. Τα παραπάνω βίντεο δεν είναι κατάλληλα για να δείξουν drift μοτοσυκλέτας. An ερθεις προς Σαλονικη,μπορω να σου εξηγησω τι σημαινει drift στη πραξη.Οποτε γουσταρεις.Ενα ταπεινο Mazda 1.800 κυβικα ΜΟΝΟ με ΜΟΝΟ 145 αλογα εχω τωρα στη κατοχη μου... Αν θελεις ομως παμε Εδεσσα να παρουμε απο τον νυν κατοχο ενα 350Ζ με 409 αλογα που του πουλησα να δεις πως ειναι να βλεπεις τον κοσμο απο τα πλαινα παραθυρα. Drift δεν ειναι να ανοιγεις το γκαζι απο το μηχανακι σε γυαλι ασφαλτο κ να πεταει κανεναν κωλο... Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα την έχω υπόψη μου Αλλά μην ανησυχείς, έχω μπει σε αυτοκίνητα που έχουν driftάρει μέχρι να μείνουν με τα λινά. Φιλαρακι οπως το ειπες.Δυστυχως για εσενα κατεχω τοση γνωση... Δεν με χαλάει να έχει κάποιος περισσότερη γνώση απο εμένα. Εδώ όμως το δυστηχώς κολλάει στο ότι δεν μπορείς να μεταδόσεις την γνώση σου. Δυστυχως για εσενα απο εκει που το drift ηταν το αγαπημενο μου hobby,πλεον ασχολουμαι συστηματικα με αυτο... Μπράβο σου! Δυστυχως για εσενα... Ναι, άσε! Απο τότε που ασχολείσαι με το άθλημα, έχω πλαντάξει στο κλάμα.... Κουτουρου ο Κατεμας ποτε δεν μιλαει. Δυστυχώς για σένα, με τα γραφόμενά σου, μόνο κουτουρού λόγια διαβάσαμε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα. Περιμένω να διαβάσω λοιπόν παρακάτω, ποιους νόμους θα παραθέσεις... Δεν υπαρχει καποιος γραμμενος η αγραφος νομος της φυσικης που να εξηγει το drift.Eμπειρικα κ πρακτικα μιλαμε παντα. Drift υφισταται οταν υφιστανται 4 ροδες.Τελεια κ παυλα Χρησιμοποιεις τη φυγοκεντρο δυναμη που θελει να σε βγαλει απο τη στροφη Χρησιμοποιεις το μπλοκε διαφορικο γιατι παντα η μεσα ροδα διανυει μικροτερη αποσταση κ σου χαλαει τη γραμμη κ το balance Xρησιμοποιεις αναρτηση κουτσουρο για να μην μπεις στη στροφη σαν βαρκα Ξεκολλας κ μετα σημαδευεις με το τιμονιτη γραμμη Διότι....; Όχι, εγώ έχω δίκιο, άστο δεν το 'χεις (επιχειρηματολογία νηπιαγωγείου) Συμφωνώ απόλυτα. Τα παραπάνω βίντεο δεν είναι κατάλληλα για να δείξουν drift μοτοσυκλέτας. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα την έχω υπόψη μου Αλλά μην ανησυχείς, έχω μπει σε αυτοκίνητα που έχουν driftάρει μέχρι να μείνουν με τα λινά. Δεν με χαλάει να έχει κάποιος περισσότερη γνώση απο εμένα. Εδώ όμως το δυστηχώς κολλάει στο ότι δεν μπορείς να μεταδόσεις την γνώση σου. Μπράβο σου! Ναι, άσε! Απο τότε που ασχολείσαι με το άθλημα, έχω πλαντάξει στο κλάμα.... Δυστυχώς για σένα, με τα γραφόμενά σου, μόνο κουτουρού λόγια διαβάσαμε... Βαριεμαι να απαντησω στα αλλα. Μονο εκεινα τα μπλε πανω-πανω ειναι τα δικα μου Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 αφηνω τις πρακτικες γνωσεις πανω στο drift και πιανω τις θεωρειες.. katema ξερεις οτι δεν εχω κατι μαζι σου,αντιθετος μαλιστα... ξεφυλιζοντας πιο παλια κατι περιοδικα ή βιβλια,μαλλον καποιο βιβλιο που εχει γραψει ο κωστας ο καββαθας για την ακριβια,θυμαμαι να λεει το drift σαν ελεγχομενη πλαγιολισθιση... με τον ορο ελεγχομενη πλαγιολισθηση δεν απολκειουμε τις μηχανες...γιατι πολυ απλα και αυτες κανουν...αλλο το να κανεις μπαντιες με πρωτη αλλο να ελενγχεις την πλαγιολισθηση και να την συνεχιζεις...εν ολιγης drift ειναι και η "κολια" controling drifting ειναι η ελεγχομενη πλαγιολισθηση και στα 4τροχα και στα 2 τροχα αρκει να τι ελεγχεις... αυτο προυποθετει τεχνικη και στις δυο πρειπτωσεις,αλλα και στις δυο περιπτωσεις αν εχεις τεχνικη εχεις και controling drift... αυτη ειναι η δκη μου αποψη,φιλικα παντα χωρις επιστημονικα δεδομενα και σου ειπα μου ειπες...απλα πως το βλεπω το θεμα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες