alex17 morena 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Καλησπερα λοιπον σε ολους... ειμαι απο τη Αθηνα και χωρις υπερβολες απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου τον θυμαμαι πανω σε ροδες > τωρα τι ροδες ηταν αυτες. Αρχικα στρατα μετα πατινι υστερα ποδηλατο και μετα οτι εβρησκα> παπια scooter xt και στο τελος ηρθε και ο σαμουραι μου...! ειμαι 18 και λογω καποιων συνθηκων ( π.χ. οι γονεις μου πιστευουν πως οι μηχανες φτιαχτηκαν για να σκοτωνουν, π.χ. ειναι παρα πολλοι αυτοι στην Ελλαδα που πιστευουν πως τα δικυκλα δεν πανε με το γυναικειο φυλο, και τελος γιατι ζουμε στην ΕΛΛΑΔΑ )δεν εχω πολυ εμπειρια . Αλλα λογω του οτι εχω τρελα ειναι η ζωη μου ολοκληρη ο μηχανοκινητος αθλητισμος προσπαθω μερα με την μερα να ενημερωνομαι. Ψαχνω ζηταω βοηθεια , ωρες ατελειωτες κανω βολτες με τν ninja ψαχνω και αγοραζω βιβλια σχετικα με την σωστη οδηγηση. Ωρες ολοκληρες καθομαι και την βλεπω... της πειραζω τα πλαστικα αυτα τα περιεργα καλωδια την εξατμιση, τα δισκοφρενα ,την σελα και το ψαλιδι της. προσπαθω να ξεκινισω απο καπου και γω ρε γαμωτο. το ξερω οτι το εχω... και το εχω πολυ... ολοι οσοι με εχου δει να οδηγω δεν το πιστευαν \.. το εχω ρε γαμωτο και φοβαμαι μην μου μεινει απωθημενο... ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ELENA MYERS ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ?? τελος παντων... σορυ για το μπλα μπλα... απλα βγαινουν αυθορμητα Γεια σας και παλι σε ολους ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Γεια σου και σένα! Καλώς όρισες! Η Elena έχει και παραπάνω εμπειρία από σένα (και από μένα), αλλά με τη δίψα για μάθηση και την αγάπη που βλέπω πως έχεις για τις μηχανές θα την ξεπεράσεις!!! Τι και αν ζούμε στο ελλαδιστάν.. Περιμένουμε φώτο του Νinja! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Αλλα λογω του οτι εχω τρελα ειναι η ζωη μου ολοκληρη ο μηχανοκινητος αθλητισμος προσπαθω μερα με την μερα να ενημερωνομαι. Ψαχνω ζηταω βοηθεια , ωρες ατελειωτες κανω βολτες με τν ninja ψαχνω και αγοραζω βιβλια σχετικα με την σωστη οδηγηση. Ωρες ολοκληρες καθομαι και την βλεπω... της πειραζω τα πλαστικα αυτα τα περιεργα καλωδια την εξατμιση, τα δισκοφρενα ,την σελα και το ψαλιδι της. προσπαθω να ξεκινισω απο καπου και γω ρε γαμωτο. το ξερω οτι το εχω... και το εχω πολυ... Καλησπέρα, καλως ήρθες ! Βρες τι θα...σπουδάσεις. Κυνήγησε το + δεν θα χάσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 κανως ηλθες :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 καλώς ήρθες........εγώ ειμαι του αντιθετου....... πανε πολύ η μηχανές στο γυναικειο φυλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες