mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αρχικα καλησπερα σας. Ειμαι πλεον κατοχως α1 διπλωματος και θελω να μαθω αν μπρορω να οδηγησω την xt500. Να τονισω το οτι θα ειναι η πρωτη μηχανη πραγματικη ενοω μεχρι τωρα ενα παπι 80αρι και κατα περιστασεις dt 125 για πρωτη μηχανη πως σας φαινεται καλο σχολειο? Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2011 από τον mike1992 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 πολυ καλη μηχανη και τιμια(οπως ολα τα xt) και εχει το γκαζι της που σημαινει οτι δεν θα το βαρεθεις γρηγορα..αν ψαξεις στο car.gr παιζουν και πολλα που ειναι μετατροπη σε motard το διπλωμα σε καλυπτει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 πολυ καλη μηχανη και τιμια(οπως ολα τα xt) και εχει το γκαζι της που σημαινει οτι δεν θα το βαρεθεις γρηγορα..αν ψαξεις στο car.gr παιζουν και πολλα που ειναι μετατροπη σε motard το διπλωμα σε καλυπτει Σαν πρωτη μηχανη ειναι καλη? Ταξιδια εθνικες κτλ μπορω να κανω? Παιρνει τις σχαρες για τις βαλιτσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 ειναι πολυ καλη για πρωτη μηχανη!απο ταξιδια πιστευω αποστασεις μεχρι 150χλμ δεν θα εχεις προβλημα..(βεβαια η μηχανη παει το θεμα ειναι εσυ ποσο αντεχεις) για βαλιτσες δεν ξερω να σου πω αλλα περιμενε λιγο και θα σου απαντησουν τα παιδια που ειναι και κατοχοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σαν πρωτη μηχανη ειναι καλη? Ταξιδια εθνικες κτλ μπορω να κανω? Παιρνει τις σχαρες για τις βαλιτσες? Ναί, εννοείτε οτι παίρνει βαλίτσα! (Βαλίτσα=μπαγκαζιέρα, έτσι; ) Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2011 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Ναί, εννοείτε οτι παίρνει βαλίτσα! (Βαλίτσα=μπαγκαζιέρα, έτσι; ) Δλδ? Δεν ειμαι και πολυ σχετικος εκεινη απο πισω που μπαινει? Την τσαντα στο ντεποζιτο δεν την παιρνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Δλδ? Δεν ειμαι και πολυ σχετικος εκεινη απο πισω που μπαινει? Την τσαντα στο ντεποζιτο δεν την παιρνει? Ναι φίλε μου, αυτή πίσω, για να βάλεις τσάντα στο ντεπόζιτο νομίζω πρέπει να βάλεις και κάλυμμα αλλά ναι παίρνει και τσαντούλα! Για πλαινές βαλίτσες δεν ξέρω... Αν και μου φένεται λίγο δύσκολο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Ναι φίλε μου, αυτή πίσω, για να βάλεις τσάντα στο ντεπόζιτο νομίζω πρέπει να βάλεις και κάλυμμα αλλά ναι παίρνει και τσαντούλα! Για πλαινές βαλίτσες δεν ξέρω... Αν και μου φένεται λίγο δύσκολο... Δλδ αξιζει η αγορα της και δεν θα την βαρεθω γρηγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Χτυπα ενα XT500 ειναι πολυ φιλικο προς τον νεο αναβατη, η εμπειρια σου αρκει να για ανεβεις κατηγορια, εναι στηβαρο στο δρομο και πιστευω οτι θα σε πηγαινει ανετα παραεξω, εγω ημουν ετοιμος να παρω το 600 αλλα ηθελα κατι πιο βουνισιο και κατεληξα σε XR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλο μηχανακι και οπως και για ολα τα ΧΤ "σκυλι" Ταξιδακι που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι μεχρι 125 χιλιομετρα, με σταθερους ρυθμους με 100-110 (ειδα και με τεταρτη 120) χλμ δικαβαλος και μας πηγε μια χαρα.Το μονο που σε κουραζει ειναι οι κραδασμοι οπως εχουν και ολα τα μονοκυλινδρα, απλα κανεις μια σταση για ενα τσιγαρο αν θες και συνεχιζεις οσο παει.Ανταλλακτικα full μιας και τα ΧΤ εχουν "περπατησει" πολυ στην Ελλαδα.Λαδακια ανα 2000-2500χλμ και βενζινα και εισαι ετοιμος για τσαρκες edit: Και 'μενα το προηγουμενο μηχανακι μου ηταν NRG 80αρι και στα καπακια πηγα στο 500.Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον spinas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλο μηχανακι και οπως και για ολα τα ΧΤ "σκυλι" Ταξιδακι που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι μεχρι 125 χιλιομετρα, με σταθερους ρυθμους με 100-110 (ειδα και με τεταρτη 120) χλμ δικαβαλος και μας πηγε μια χαρα.Το μονο που σε κουραζει ειναι οι κραδασμοι οπως εχουν και ολα τα μονοκυλινδρα, απλα κανεις μια σταση για ενα τσιγαρο αν θες και συνεχιζεις οσο παει.Ανταλλακτικα full μιας και τα ΧΤ εχουν "περπατησει" πολυ στην Ελλαδα.Λαδακια ανα 2000-2500χλμ και βενζινα και εισαι ετοιμος για τσαρκες edit: Και 'μενα το προηγουμενο μηχανακι μου ηταν NRG 80αρι και στα καπακια πηγα στο 500.Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση. Ωραια χαιρωμαι αφου ειναι καλο για αρχη και παει και ταξιδακια μια χαρα μου φαινεται.Στην αρχη ηθελα να παρω το ybr 250 αλλα λεω θα το βαρεθω γρηγορα και δεν ειμαστε να αλλαζουμε μηχανακια συχνα οποτε.... Βρηκα κατι xt500 με 2000-2500 e ειναι αξιπιστα μηπως παιζει τιποτα? Μου φαινονται λιγα τα λεφτα που τα πουλανε.Απο καταναλωση και ανταλλακτικα πως παει? Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον mike1992 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 μια χαρα τιμη ειναι τα 2-2,5 χιλιαρικα(και τα 600 τοσο πουλανε). απο ανταλλαακτικα οπως σου ειπαν θα βρισκεις με το τσουβαλι και φτηνα αφου 1 στους 5 ελληνες εχει xt :lol: Η καταναλωση απο οτι ξερω με λογικη οδηγηση ειναι πολυ συμφερουσα. με λιγα λογια το XT τα κανει ολα και συμφερει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Θεωρώ το ΧΤ το καλήτερο μοτό για να ανέβεις από παπί-σκούτερ. Είναι φτηνό, δεν βγάζει ζημιές, όμορφο, και δεν μασάει σε Ελληνικούς δρόμους. Ταξίδι πάει όπου θες, εσύ να έχεις όρεξη. Ένας συμφορουμήτης πήγε Κωνσταντ/πολη από Αθήνα, και πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Θεωρώ το ΧΤ το καλήτερο μοτό για να ανέβεις από παπί-σκούτερ. Είναι φτηνό, δεν βγάζει ζημιές, όμορφο, και δεν μασάει σε Ελληνικούς δρόμους. Ταξίδι πάει όπου θες, εσύ να έχεις όρεξη. Ένας συμφορουμήτης πήγε Κωνσταντ/πολη από Αθήνα, και πίσω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτα ειναι ευχαριστω πολυ παιδια για την προσοχη σας και τις απαντισεις σας και κατι ακομη.Τι θα πρεπει να προσεξω ειδικα στα Xt στο μεταχειρισμενο για πεσιματα κτλ.Εχω διαβασει τον οδηγο αγορας μεταχειρισμενου αλλα κατι ειδικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Το ΧΤ το είχα ένα χρόνο σχεδόν κυρίως για μετάβαση προς μεγαλύτερες μηχανές. Είναι άνετο, αξιόπιστο, σχολείο στην οδήγηση, αλλά δεν είναι ταξιδιάρικο. Μετά από 100χλμ ταξίδι εμένα μου κάνανε ήχους οι τένοντες του καρπού από το μονοκύλινδρο. Τρίζανε!!! Αν το θες λοιπόν για να το κρατήσεις ένα - δυό χρόνια άστο καλύτερα. Το μηχανάκι για μένα έχει 2 χρήσεις. 1) Αν ειναι να το κρατήσεις για μια ζωή (έστω κ σαν 2ο) 2) Αν είναι να το κρατήσεις σαν σχολείο για ένα χρόνο μόνο. Στην περίπτωση αυτή το συντηρείς σωστά, του αλλάζεις οσα χρειάζεται, προσέχεις μην του κλέψουν τους αεραγωγούς κ σε ένα χρόνο το πουλάς στην ίδια τιμή ακριβώς όπως το πήρες. Τιμούλες: του 2003 από 1500-1800 ευρώ παζάρεψέ το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτα ειναι ευχαριστω πολυ παιδια για την προσοχη σας και τις απαντισεις σας και κατι ακομη.Τι θα πρεπει να προσεξω ειδικα στα Xt στο μεταχειρισμενο για πεσιματα κτλ.Εχω διαβασει τον οδηγο αγορας μεταχειρισμενου αλλα κατι ειδικο? Από χαζοπεσίματα δεν μασάει, δεν σπάει δεν χαλάει οκ γρατζουνιές κάνεις άντε και κανενα πλαστικό βαριά βαριά αλλά το κόστος τους είναι αστείο. Από ταξίδια σαν μονοκύλινδρο αέροψυκτο πάει παντού αλλά θέλει τις στάσεις του. Για βόλτες είναι καλό αλλά δεν κάνει για γρήγορες μετακινήσεις σε εθνικές οδούς. Πηγαίνεις άνετα με 80-110χλμ/ωρα μετά κουράζεται κι αυτό κι εσύ. Βαλίτσα βάζεις άνετα tankbag πρέπει να βρεις κάποιο για enduro και στο πλάι παίρνει σαμάρια αν βάλεις βάσεις όχι βαλίτσες. Αν το προσέχεις είναι αθάνατο και καίει μόλις 5-6 lt/100km. Αν θέλεις όμως παιχνίδια με τα χώματα πάρτο με τα μαμά ζαντολάστιχα δηλαδή τα εντουρίσια. Αν το πάρεις sm και μπαίνεις συχνά σε χωματόδρομους πρέπει να είσαι πιο προσεκτίκος και να πηγαίνεις πολύ χαλαρά. Με τα εντουρίσια όμως πάει αέρα και ειδικά σε βατούς χωματόδρομους. Και τελευταίο και καλύτερο, είναι σχολείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Το ΧΤ το είχα ένα χρόνο σχεδόν κυρίως για μετάβαση προς μεγαλύτερες μηχανές. Είναι άνετο, αξιόπιστο, σχολείο στην οδήγηση, αλλά δεν είναι ταξιδιάρικο. Μετά από 100χλμ ταξίδι εμένα μου κάνανε ήχους οι τένοντες του καρπού από το μονοκύλινδρο. Τρίζανε!!! Αν το θες λοιπόν για να το κρατήσεις ένα - δυό χρόνια άστο καλύτερα. Το μηχανάκι για μένα έχει 2 χρήσεις. 1) Αν ειναι να το κρατήσεις για μια ζωή (έστω κ σαν 2ο) 2) Αν είναι να το κρατήσεις σαν σχολείο για ένα χρόνο μόνο. Στην περίπτωση αυτή το συντηρείς σωστά, του αλλάζεις οσα χρειάζεται, προσέχεις μην του κλέψουν τους αεραγωγούς κ σε ένα χρόνο το πουλάς στην ίδια τιμή ακριβώς όπως το πήρες. Τιμούλες: του 2003 από 1500-1800 ευρώ παζάρεψέ το. Κοιτα απο οτι το βλεπω εγω τωρα δεν λεω να το πουλησω σε εναν χρονο μεσα για τον λογο του οτι δεν εχω την πολυτελεια να αγοραζω συνεχεια μηχανες απο την στιγμη που θα το παρω θα συμενει οτι θα το κρατησω καιρο ειτε για πρωτη ειτε για δευτερη αλλα απο οτι το βλεπω μαλλον για πρωτη. Στην αγορα τωρα τι θα πρεπει να προσεξω κατι ειδικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες