Jump to content
A.K.A. SonIC

ΘΕΡΜΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Recommended Posts

Και μετα ηρθαν οι ιστορικοι του σημερα να πουν οτι ο Κολοκοτρωνης ηταν αδελφη.

Ρε αστα διαλα.............. :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μετα ηρθαν οι ιστορικοι του σημερα να πουν οτι ο Κολοκοτρωνης ηταν αδελφη.

Ρε αστα διαλα.............. :ranting3:

σε ρώτησα και προηγουμένως αν είδες την βιβλιογραφία

αν όχι στην παραθέτω λοιπόν και δώσε βάση στις ημερομηνίες...

και κανένας δεν είπε από δω μέσα, ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν αδελφή...

Brewer David 2001, The Greek War of Independence. The Struggle for Freedom from Ottoman Oppression and the Birth of the Modern Greek Nation, The Overlook Press, New York. (ISBN 1-58567-395-1)

Brunet de Presle et Alexandre Blanchet, Grèce depuis la conquête romaine jusqu’à nos jours, Firmin Didot, 1860.

Σχόλιο του James Irving Manatt στην επισκόπηση του βιβλίου The War of Greek Independence του W. Alison Phillips, στο The American Historical Review, Vol. 3, No. 3. (Apr., 1898), σελ. 538.

John Lee Comstock, History of the Greek Revolution, Compiled from Official Documents of the Greek Government, New York, William W. Reed & Co., 1828.

Edward Mead Earle, «American Interest in the Greek Cause, 1821-1827», The American Historical Review, vol. 33, n° 1 (October, 1927), σ. 44-63.

Finlay George 1971, History of the Greek Revolution and the Reign of King Otho, by H. F. Tozer (ed.), Clarendon Press, Oxford, 1877 Reprint London.

Millas Hercules 1991, «History Textbooks in Greece and Turkey», History Workshop, n°31.

St. Clair William 1972, That Greece Might Still Be Free: The Philhellenes in the War of Independence, Oxford University Press, London.

Woodhouse C. M. 1999, Modern Greece. A Short History, Faber and Faber, London. (ISBN 0-571-19794-9)

Στα γαλλικά:

Pouqueville, Francois Charles Hugues Laurent, 1770-1838. Histoire de la regeneration de la Grece :comprenant le precis des evenements depuis 1740 jusqu'en 1824. /Par F.C.H.L. Pouqueville ___ Avec cartes et portraits.Paris :Firmin Didot Pere et fils,1824.4 v.

Raybaud, Louis Maxime,1760-1842. Mémoires sur la Grèce pour servir à l'histoire de la guerre de l'Independance, accompagnés de plans topographiques, /par Maxime Raybaud, ___ ; avec une introduction historique, par Alph. Rabbe.Paris :Tournachon-Molin, Libraire,[1824-5] (ψηφιακή έkδοση από τη βάση δεδομένων του Πενεπιστημίου Κρήτης, Ανέμη)

Brunet de Presle, W.(Vladimir),1809-1875Grece : depuis la conquete romaine jusqu' a nos jours, /par Brunet de Presle et Alexandre Blanchet.Paris :F. Didot,1860 (σελ 486-492)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ρώτησα και προηγουμένως αν είδες την βιβλιογραφία

αν όχι στην παραθέτω λοιπόν και δώσε βάση στις ημερομηνίες...

και κανένας δεν είπε από δω μέσα, ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν αδελφή...

Τι θες να μου δειξεις με αυτη την βιβλιογραφια?

Οτι σφαγιαστηκαν αμαχοι στην Τριπολη?

Και λοιπον?

Αυτοι εσβησαν την Χιο απο τον χαρτη.

Απαντησε μου εσυ τωρα,τι καφριλικια εκανα οι ποντιοι και τους εσφαξαν και αυτους? :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θες να μου δειξεις με αυτη την βιβλιογραφια?

Οτι σφαγιαστηκαν αμαχοι στην Τριπολη?

Και λοιπον?

Αυτοι εσβησαν την Χιο απο τον χαρτη.

Απαντησε μου εσυ τωρα,τι καφριλικια εκανα οι ποντιοι και τους εσφαξαν και αυτους? :yeahright:

η βιβλιογραφία ήταν απάντηση στους ιστορικούς του σήμερα...

και όταν κάποιος γράφει κάτι και δεν το καταλαβαίνεις καλό είναι να ρωτάς... μίλησα για Έλληνες προεστούς και προύχοντες και μου απαντάς για τους Πόντιους... ήταν οι Πόντιοι, προεστοί και προύχοντες;;;

Τροποποιήθηκε από τον Thetreeoflife

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος, χρειαζόταν μια μεγάλη ιδέα... και αυτό έκανε ο Παπαρρηγόπουλος... έγραψε μια ιστορία στα μέτρα και στα σταθμά του τότε...

:nono:

Δες πότε άρχισε να γράφει Την "Ιστορία του Ελληνικού Εθνους". Τουλάχιστον 30 χρόνια αργότερα. Και δες πότε εκδόθηκε ολόκληρη.

Και ξαναλέω: χρειάζεται κανείς να ξεσκονίσει πολλές βιβλιοθήκες για να τεκμηριώσει τις πιθανές ανακρίβειες του Παπαρρηγόπουλου.

Ούτε ο Ραφαηλίδης δεν τόλμησε, που παρομοίαζε τον Μακρυγιάννη με τον Μπόμπολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος πιστεύει ότι το '22 ξαφνικά μια μέρα οι Τούρκοι άρχισαν να λεηλατούν,να βιάζουν,

να σκοτώνουν έτσι ξαφνικά, να πάει να γραφτεί στη χρυσή αυγή.Είναι καθ'όλα Έλληνας!

Kλασσικος τυπος: Διαφωνεις μαζι μου αρα ειμαι ναζιστης :uglystupid2: Δεν ειπα οτι εγινε ξαφνικα. Ειπα οτι συνεβη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:nono:

Δες πότε άρχισε να γράφει Την "Ιστορία του Ελληνικού Εθνους". Τουλάχιστον 30 χρόνια αργότερα. Και δες πότε εκδόθηκε ολόκληρη.

Και ξαναλέω: χρειάζεται κανείς να ξεσκονίσει πολλές βιβλιοθήκες για να τεκμηριώσει τις πιθανές ανακρίβειες του Παπαρρηγόπουλου.

Ούτε ο Ραφαηλίδης δεν τόλμησε, που παρομοίαζε τον Μακρυγιάννη με τον Μπόμπολα.

από το 1860 έως το 1876.. και λοιπόν; που διαφωνούμε δεν κατάλαβα... είπα εγώ ότι την έγραψε το 1821;;;

και δεν χρειαζόταν τότε μια μεγάλη ιδέα;;;

...Παρ’ όλα αυτά, η αντικειμενικότητα του Παπαρρηγόπουλου, τουλάχιστον όσον αφορά αυτή την ιστορική περίοδο, αμφισβητείται αρκετά. Ο Παπαρρηγόπουλος εντάσσεται στη ρομαντική ιστοριογραφία του 19ου αιώνα υπό την έννοια ότι η δουλειά του περιέχει εθνικά και ιδεολογικά στοιχεία. Το έργο του είναι σημαντικό για την ελληνική ιστοριογραφία. Το μήνυμά του είχε ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία της εποχής γιατί ανταποκρινόταν στις ανάγκες της και για αυτό υιοθετήθηκε από την πολιτεία ως ιδεολογικό στοιχείο του προγράμματος οικοδόμησης εθνικής ταυτότητας....

από εδώ ένα που βρήκα στην τύχη...

και μην μου ξανααναφέρεις τον Ραφαηλίδη... δεν τρέφω καμία εκτίμηση προς το πρόσωπό του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ρε Βασίλη, λες να το πέταξα έτσι;;; κάτι θα έχω και εγώ στο νου μου...

Το νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος, χρειαζόταν μια μεγάλη ιδέα... και αυτό έκανε ο Παπαρρηγόπουλος... έγραψε μια ιστορία στα μέτρα και στα σταθμά του τότε... και κατ'εμέ πολύ καλά έκανε... αυτό χρειαζόταν τότε ο τόπος... απόκτηση εθνικής ταυτότητας μετά από 400 χρόνια αλλοτρίωσης από τους Τούρκους, και εθνική υπερηφάνεια... και πάνω απ'όλα, εθνική ενότητα...

αλλά μετά από 100 σχεδόν χρόνια, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι ήταν μια αντικειμενική, ως όφειλε, καταγραφή και μόνο, των γεγονότων...

Δεν αποκτησαμε εθνικη ταυτοτητα απο την ιστορια του Παπαρρηγοπουλου!!! Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη μαζευτηκαν το 1821 κι ειπαν αντε να κανουμε επανασταση! Εσυ κι ο Βερεμης τα λετε αυτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αποκτησαμε εθνικη ταυτοτητα απο την ιστορια του Παπαρρηγοπουλου!!! Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη μαζευτηκαν το 1821 κι ειπαν αντε να κανουμε επανασταση! Εσυ κι ο Βερεμης τα λετε αυτα!

αν πω τώρα ότι κατάλαβα τι θες να πεις, ψέματα θα πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kλασσικος τυπος: Διαφωνεις μαζι μου αρα ειμαι ναζιστης :uglystupid2: Δεν ειπα οτι εγινε ξαφνικα. Ειπα οτι συνεβη.

Mην το παίρνεις προσωπικά.Δεν το είπα για σένα.Αφορμή δοθείσης από το μήνυμα σου

διευκρίνισα κάτι πολύ σημαντικό για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πω τώρα ότι κατάλαβα τι θες να πεις, ψέματα θα πω...

Aυτο που λεω ειναι οτι η εθνικη ταυτοτητα προυπαρχει. Δε δημιουργηθηκε απο κανεναν ιστορικο. Η υπαρξη της αποτελει προυποθεση για την επανασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από το 1860 έως το 1876.. και λοιπόν; που διαφωνούμε δεν κατάλαβα... είπα εγώ ότι την έγραψε το 1821;;;

και δεν χρειαζόταν τότε μια μεγάλη ιδέα;;;

Δεν ήταν και τόσο «νεοσύστατο» το ελληνικό κράτος το 1960-70. Και ενδεχομένως να μην είχε ανάγκη από συνεκτικούς αρμούς, αφού είχε προηγειθεί και η επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου και η λαϊκή απαίτηση για παραχώρηση Συντάγματος.

Επίσης και το '60 είχαμε μία επανάσταση, εναντίον του θρόνου (δεν θυμάμαι καλά).

Θέλω να τονίσω ότι υπήρχε εθνική, λαϊκή, ταξική συνείδηση.

Ποιά είναι η «μεγάλη ιδέα» που πρόσφερε στο έθνος ο Παπαρρηγόπουλος;

και μην μου ξανααναφέρεις τον Ραφαηλίδη... δεν τρέφω καμία εκτίμηση προς το πρόσωπό του...

:rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο που λεω ειναι οτι η εθνικη ταυτοτητα προυπαρχει. Δε δημιουργηθηκε απο κανεναν ιστορικο. Η υπαρξη της αποτελει προυποθεση για την επανασταση.

μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα... πάμε πάλι λοιπόν... το νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος, έπρεπε με κάθε τρόπο να ενώσει τον λαό... μην ξεχνάς τις αναταραχές στο εσωτερικό των κυβερνήσεων, τις κόντρες μεταξύ των οπλαρχηγών κτλ κτλ... έπρεπε λοιπόν κάτι να ενώσει τον λαό... και ένα από αυτά ήταν και η Ιστορία...

και όσων αφορά το αν υπήρχε εθνική ταυτότητα κατά την περίοδο της επανάστασης, οι γνώμες των ιστορικών διίστανται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ήταν και τόσο «νεοσύστατο» το ελληνικό κράτος το 1960-70. Και ενδεχομένως να μην είχε ανάγκη από συνεκτικούς αρμούς, αφού είχε προηγειθεί και η επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου και η λαϊκή απαίτηση για παραχώρηση Συντάγματος.

Επίσης και το '60 είχαμε μία επανάσταση, εναντίον του θρόνου (δεν θυμάμαι καλά).

Θέλω να τονίσω ότι υπήρχε εθνική, λαϊκή, ταξική συνείδηση.

Ποιά είναι η «μεγάλη ιδέα» που πρόσφερε στο έθνος ο Παπαρρηγόπουλος;

:rotfl::rotfl:

ένα κράτος 30 ετών, μετά από 400 τόσα χρόνια απραξίας, θες δεν θες νεοσύστατο είναι...

συνείδηση μπορεί, λέω, μπορεί και να υπήρχε... αλλά μην ξεχνάς και την ενότητα, που δεν υπήρχε ούτε κατα διάνοια... δολοφονία Καποδίστρια κτλ κτλ...

και ποια ήταν η μεγάλη ιδέα;;; η Μεγάλη Ελλάδα... και η εμφύτευση της στους επί 400 χρόνια σκλαβωμένους Έλληνες...

edit: λοιπόν μάγκες, τέλος με τον Παπαρρηγόπουλο και τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίες από τους Επίτιμους Μενιδιάτη και thetreeoflife... το σκίσαμε το Θέμα του άνθρωπα... η συνέχεια για όποιον γουστάρει με μπύρες και σουβλάκια σε καμιά πλατεία...

Τροποποιήθηκε από τον Thetreeoflife

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ένα κράτος 30 ετών, μετά από 400 τόσα χρόνια απραξίας, θες δεν θες νεοσύστατο είναι...

συνείδηση μπορεί, λέω, μπορεί και να υπήρχε... αλλά μην ξεχνάς και την ενότητα, που δεν υπήρχε ούτε κατα διάνοια... δολοφονία Καποδίστρια κτλ κτλ...

και ποια ήταν η μεγάλη ιδέα;;; η Μεγάλη Ελλάδα... και η εμφύτευση της στους επί 400 χρόνια σκλαβωμένους Έλληνες...

edit: λοιπόν μάγκες, τέλος με τον Παπαρρηγόπουλο και τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίες από τους Επίτιμους Μενιδιάτη και thetreeoflife... το σκίσαμε το Θέμα του άνθρωπα... η συνέχεια για όποιον γουστάρει με μπύρες και σουβλάκια σε καμιά πλατεία...

Και γω που περίμενα τόση ώρα να ακούσω κάτι για την ύψωση της σημαίας της

επανάστασης στην αγία Λαύρα από τον Π.Π.Γερμανό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα... πάμε πάλι λοιπόν... το νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος, έπρεπε με κάθε τρόπο να ενώσει τον λαό... μην ξεχνάς τις αναταραχές στο εσωτερικό των κυβερνήσεων, τις κόντρες μεταξύ των οπλαρχηγών κτλ κτλ... έπρεπε λοιπόν κάτι να ενώσει τον λαό... και ένα από αυτά ήταν και η Ιστορία...

και όσων αφορά το αν υπήρχε εθνική ταυτότητα κατά την περίοδο της επανάστασης, οι γνώμες των ιστορικών διίστανται...

Το νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος, χρειαζόταν μια μεγάλη ιδέα... και αυτό έκανε ο Παπαρρηγόπουλος... έγραψε μια ιστορία στα μέτρα και στα σταθμά του τότε... και κατ'εμέ πολύ καλά έκανε... αυτό χρειαζόταν τότε ο τόπος... απόκτηση εθνικής ταυτότητας μετά από 400 χρόνια αλλοτρίωσης από τους Τούρκους, και εθνική υπερηφάνεια... και πάνω απ'όλα, εθνική ενότητα...

Ayto εγραψες!!! Καλα δε με ενδιαφερουν οι αποψεις των ιστορικων για την εθνικη ταυτοτητα. Τα γεγονοτα μιλουν μονα τους σε αυτες τις περιπτωσεις. Εθνικη επανασταση ανευ εθνικης ταυτοτητας δεν υφισταται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ayto εγραψες!!! Καλα δε με ενδιαφερουν οι αποψεις των ιστορικων για την εθνικη ταυτοτητα. Τα γεγονοτα μιλουν μονα τους σε αυτες τις περιπτωσεις. Εθνικη επανασταση ανευ εθνικης ταυτοτητας δεν υφισταται.

η ύπαρξη εθνικής ταυτότητας προϋποθέτει την ύπαρξη έθνους... και ελληνικό έθνος δεν υπήρχε... υπήρχε όμως δίψα για την δημιουργία του... και αυτή η δίψα ήταν μεγάλη... γι'αυτό και πέτυχε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω που περίμενα τόση ώρα να ακούσω κάτι για την ύψωση της σημαίας της

επανάστασης στην αγία Λαύρα από τον Π.Π.Γερμανό!

Α, είσαι ανιστόρητος. θα σε μαλώσω. Μούσι ήτανε...Μύθος

:tooth:

Ελα, τέλος! ΤΕΛΟΣ!

η ύπαρξη εθνικής ταυτότητας προϋποθέτει την ύπαρξη έθνους... και ελληνικό έθνος δεν υπήρχε... υπήρχε όμως δίψα για την δημιουργία του... και αυτή η δίψα ήταν μεγάλη... γι'αυτό και πέτυχε...

Κράτος δεν υπήρχε.

υποδουλωμένο έθνος υπήρχε

ΤΕΛΟΣ!!

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, είσαι ανιστόρητος. θα σε μαλώσω. Μούσι ήτανε...Μύθος

:tooth:

Ελα, τέλος! ΤΕΛΟΣ!

Κράτος δεν υπήρχε.

υποδουλωμένο έθνος υπήρχε

ΤΕΛΟΣ!!

+500! Αλλο εθνος αλλο κρατος. Με τη λογικη του φιλου δεν υπαρχουν ουτε παλαιστινιοι ουτε κουρδοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπλα μπλα μπλα

Ρε ΑΚΑ γιατι ρε παληκαρι μου ομορφο καθε μερα ΕΣΥ σηκωνεις κ διαφορετικο πολιτικο-πολιτικοποιημενο Θεμα??

Εσεις οι ΙΔΙΟΙ 15-20,παλι θα αρχισετε να τσακωνεστε για το ποιος ειναι πιο πολυ δημοκρατης,θα τρωγεστε σαν τα κοτοπουλα,θα τα κανετε ολα π...τανα κ σε 5-6 μερες οι mods θα σας τραβηξουν ενα κλειδωμα.(Απορω βασικα γιατι δεν σου αποτεφρωσαν ηδη το Θεμα,αν ημουν mod θα το ειχα κανει στο πρωτο 5λεπτο)

Ολο οι ιδιοι ειστε,ολο τα ιδια λετε,μαλωνετε συνεχως για το αν οι δεξιοι η οι αριστεροι ειναι πιο πολυ δημοκρατες,για το αν οι μπατσοι ειναι μπ...ρδοι η καλα παληκαρακια,για τον αν η Ελλαδα εχει παρον κ μελλον

Τζαμπα αναλωνεστε φιλαρακι ΑΚΑ.Δεν πουλαει πλεον η πολιτικη,υπαρχουν απειρως ομορφοτερα πραγματα σε αυτη τη ζωη απο τη πολιτικη.

Απορω ρε ΑΚΑ,ποσο ελευθερο χρονο μπορεις να εχεις στη ζωη σου για να ασχολεισαι με πολιτικη...

Τζαμπα,τζαμπα,παλι τζαμπα...

Σου μιλησα οσο πιο ομορφα μπορουσα,αν δεν ησουν κουμπαρος φιλου μου θα σου εγραφα τιποτα πιο βαρυ κ απο εμενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα...ΕΓΚΥΡΌΤΑΤΗ πηγη...ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ DEFENCE NET.κατα 99.9% παραμύθια βγαλμένα απο το μυαλο τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Κατά την εξέλιξη του επεισοδίου από δύο νησίδες του ποταμού ρίχτηκαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα προς τις περιπόλους της Frontex και από απόσταση που, όπως αναφέρουν οι ελληνικές αρχές, δεν ήταν δυνατό να προκληθούν τραυματισμοί.

Σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές οι ομάδες των παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν αλλά είναι άγνωστο αν συνελήφθησαν και οι διακινητές.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, διευκρινίζεται ότι οι διακινητές δρούσαν στην τουρκική όχθη και ότι συνελήφθησαν 97 λαθρομετανάστες στην τουρκική πλευρά απο τις τουρκικές αρχές.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-05-2011) στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου είχαν αναπτυχθεί αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και δυνάμεις της FRONTEX, για την αποτροπή διέλευσης ομάδας λαθρομεταναστών, που είχε εντοπιστεί στην παραποτάμια περιοχή, επί του τουρκικού εδάφους. Επίσης είχαν εντοπιστεί και δύο βάρκες με τέσσερις λαθροδιακινητές.

Την 10.30 ώρα, δύο από τους λαθροδιακινητές επιβαίνοντας στη μία βάρκα κινήθηκαν προς την ελληνική όχθη και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στο τουρκικό έδαφος, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα με κυνηγετικές καραμπίνες.

Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από τη βάρκα και κινούμενοι νότια στην τουρκική όχθη, την 11.00 ώρα, πυροβόλησαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν άνδρες της FRONTEX, στην ελληνική πλευρά του ποταμού.

Προηγουμένως την 10.45 ώρα, οι δύο άλλοι λαθροδιακινητές, κινήθηκαν με τη δεύτερη βάρκα προς την ελληνική όχθη και πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν Έλληνες αστυνομικοί.

Όλοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τους λαθροδιακινητές, που βρίσκονταν στη τουρκική όχθη, και σε απόσταση μεγαλύτερη των 150 μέτρων από τα σημεία που βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή σε απόσταση μεγαλύτερη του βεληνεκούς των κυνηγετικών όπλων.

Από τις τουρκικές Αρχές, που είχαν ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνσή μας συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά 97 λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν κρυφτεί στην γύρω περιοχή και είχαν εντοπιστεί από το αεροσκάφος του FRONTEX .

Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού υπήρξε στενή επικοινωνία και συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές."

άντε βγάλε συμπέρασμα τώρα... ποιος λέει την αλήθεια;;;

από εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ΑΚΑ γιατι ρε παληκαρι μου ομορφο καθε μερα ΕΣΥ σηκωνεις κ διαφορετικο πολιτικο-πολιτικοποιημενο Θεμα??

Εσεις οι ΙΔΙΟΙ 15-20,παλι θα αρχισετε να τσακωνεστε για το ποιος ειναι πιο πολυ δημοκρατης,θα τρωγεστε σαν τα κοτοπουλα,θα τα κανετε ολα π...τανα κ σε 5-6 μερες οι mods θα σας τραβηξουν ενα κλειδωμα.(Απορω βασικα γιατι δεν σου αποτεφρωσαν ηδη το Θεμα,αν ημουν mod θα το ειχα κανει στο πρωτο 5λεπτο)

Ολο οι ιδιοι ειστε,ολο τα ιδια λετε,μαλωνετε συνεχως για το αν οι δεξιοι η οι αριστεροι ειναι πιο πολυ δημοκρατες,για το αν οι μπατσοι ειναι μπ...ρδοι η καλα παληκαρακια,για τον αν η Ελλαδα εχει παρον κ μελλον

Τζαμπα αναλωνεστε φιλαρακι ΑΚΑ.Δεν πουλαει πλεον η πολιτικη,υπαρχουν απειρως ομορφοτερα πραγματα σε αυτη τη ζωη απο τη πολιτικη.

Απορω ρε ΑΚΑ,ποσο ελευθερο χρονο μπορεις να εχεις στη ζωη σου για να ασχολεισαι με πολιτικη...

Τζαμπα,τζαμπα,παλι τζαμπα...

Σου μιλησα οσο πιο ομορφα μπορουσα,αν δεν ησουν κουμπαρος φιλου μου θα σου εγραφα τιποτα πιο βαρυ κ απο εμενα...

απλα και ομορφα

αμα σηκωθείς απο τον καναπέ και κλείσεις την TV εχεις χρονο να κάνεις τα πάντα

2ον επειδή εργάζομαι 10 ωρες την μερα 7μερες την εβδομαδα μονο και μονο για να πληρώνω τους φόρους γιατι δεν περισσεύουν και πολλα πολλα

η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οπως και τι συμβαινει σε αυτον το καταραμενο τοπο γιατι εγω προσωπικα ΖΩ σε αυτον τον τοπο φτηνοντας αιμα καθε μερα

αν περναγα και κανα 3ωρακι στην καφετερια και κανα 3ωρακι στην TV ατην μερα... που ξερεις μπορει και να χεστηκα για to ti συμβαίνει στον τοπο μου,

για τους γυρω μου,

για όλα

εγω να ειμαι χαλαρα και τι στον κοσμο......

αλα δεν ειμαι ετσι... ισως του χρονου!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γίνονταν και θα γίνονται αυτα στον Εβρο.Πριν 30 χρονια περιπου ειχαμε το επεισόδιο με τον Δόκιμο τον αγροφύλακα και τους στρατιώτες φυλακίου στις Φερρες που ειχε ως αποτελεσμα να σκοτωθούν 2 Τουρκοι στρατιώτες.Στο παιχνίδι ολα παιδιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα