Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ρε παίδες, με συνεπιβάτη και αρκετά km προχθές έπεσα σε άσχημο χαντάκι ( *!@$#% ). ένιωσα και άκουσα τόσο μπαμ που σταμάτησα δεξιά να ελέγξω γενικά τι παίζει, όσο μπορούσα γιατί ήταν και βράδυ. Πάντως από τότε, λίγο παραπάνω υποψιασμένος βέβαια, νιώθω το τιμόνι που κάπως να τρίζει περισσότερο στο δρόμο και δεν νομίζω να είναι ιδέα μου. Οδηγείται κανονικά από ισορροπία αλλά το καταλαβαίνω το τρίξιμο στα χέρια μου . Λέτε να έπαθε τίποτα καμιά ζάντα από το συμβάν, ή τίποτα το τιμόνι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 όταν λες τρίξιμο εννοείς τρέμουλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Σίγουρα καμιά ζάντα θα έχει στραβώσει. Για δες το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πιο αισιοδοξο ειναι η ζαντα αλλα και οταν υπαρχει θεμα σκελετου (αποδυναμωση κολησης-ρηγμα) εχεις κουνηματα... Οποτε καλο ειναι αν τσεκαρεις τον σκελετο σου μην γινει καμια στραβη... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Παίζει ναναι απλώς και κάνα ρουλεμάν μόνο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Δεν ξέρω απ'αυτά οπότε δεν έχω ιδέα τί να κοιτάξω και πώς να το καταλάβω. Θα το πάω από Δευτέρα να το δουν. Τρίξιμο εννοώ τρέμουλο ναι, το νιώθω στα χέρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες