Jump to content

Recommended Posts

παιδια χαιρετω κ ρωτω εαν γνωριζει καποιοσ σχετικα με τουσ κινητηρεσ? ψινομαι μαλλον για γουρουνιτσα(2,5ετωνκορη κ 1,5χρονων ο γιοσ μου)τι παιζει? θελω κατι φθινο(γουσταρω βετζινα),καινουργιο(να μην τρεχω εξαρχησ).θα ηθελα εαν ειναι δυνατον πληροφοριεσ κ απο καποιον παθων? ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
:help: υπαρχει κανεισ!!!!!! :hunter: κανεισ δεν γνωριζει.......ζηταω μια μηχανοκινητη-παιχνιδομηχανη για τα βλασταρια μου(λογο ισορροπιασ γουρουνα) εχω δει διαφορουσ εμπορουσ στο car gr αλλα πριν παω θα ηθελα να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη περι αυτων των κατασκευων,οσο αφορα κινητηρα-ανταλακτικα και βασικα αξιοπιστια ε μ π ο ρ α (ο κουμπαρασ μικροσ-καιροι δυσκολοι :think: )ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποια περιοχή είσαι? Γιατί εδώ θεσσαλονίκη για παράδειγμα έχει 1-2 μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με μινι-μοτο και γουρούνες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παιδια σου ειναι ΠΟΛΥ μικρα για να ασχοληθουν με μηχανοκινητο...Οσο κι αν σου αρεσει,μην βιαζεσαι.Βαλε την ασφαλεια τους πανω απ'ολα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(βιαζομαι!!!!!!ηδη εχω αργησει...στα16 τουσ τα θελω κακγουρεσ με1000+++++..π λ α κ α κ α ν ω )συμφωνω για την ασφαλεια τουσ :clapping: ,κατω απο αναλογεσ συνθηκεσ ομωσ κ απο το αγρυπνο βλεμα μου ...βλεπεισ κατι5-6χρ κυριωσ εξωτερικο να κανουν πραγματα-οδηγουν καλυτερα απο εμασ...τυχαιο!!!!{(εχω μια σχετικη πειρα του χωματοσ)πραγματα που δεν ειχα οταν επρεπε εγω... :sweatdrop:κ ε α ν αυτα θελουν θα τα στειριξω}τελοσπαντων προτιμω να δωσω τα ιδια λεφτα κ να παρω σε μικρογραφια μηχανησ κατι παρα τζιποτετρατροχο πολυεθνικησ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε η ευθυνη ειναι δικη σου και εσυ θα αποφασισεις τι ειναι καλο και ασφαλες για τα παιδια σου.Ομως επειδη κι εγω πατερας ειμαι και την ιδια αγαπη εχω για μοτοσυκλετες θα σου πω παλι οτι βιαζεσαι διοτι αν λες 1.5 και 2.5 χρονων παιδια να ασχοληθουν με μηχανοκινητο,ειναι ΠΟΛΥ μικρα για να ασχοληθουν. Το οτι αρεσει σε σενα δεν σημαινει οτι πρεπει να εκθεσεις σε κινδυνο τα παιδακια που οχι μονο δεν εχουν αισθηση κινδυνου αλλά θα την πολλαπλασιασεις κι εσυ την ανασφαλεια αυτη δινοντας τους ενα μινι μοτο...Δεν ειναι ποδηλατο αυτο,μην γελιεσαι ειναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!!Η ασφαλης ηλικια ειναι μετα τα 4-5 και αναλογως αναπτυξης σωματικα...ΜΗΝ βιαζεσαι...Θελει να καταλαβαινουν τι θελεις να τους μαθεις και να εχουν αυτοδυναμο ελεγχο οταν οδηγησουν!!!

Αν επιμενεις να σου πω οτι προσωπικα δεν θα δωσω καμμια πληροφορια γιατι θα συμβαλλω στο να αρχισεις κατι επικινδυνο...Στα λεω αυτα οντας κι εγω με αντιστοιχες ανησυχιες.Με τη μεγαλη κορη να εχει επαφη με τον κοσμο της μοτοσυκλετες απο τα 4 της...Κι ακολουθουν αλλες δυο...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου ζησουν τα παιδακια σου,καταλαβαινω τι ακριβωσ θελεισ να μου πεισ,σεβαστη η αποψη σου κ συμφωνω εν μερι.....δηλωνω {(πωσ ¨εχοντασ σωασ τα φρενα"οχι χαζομπαμπασ)το παλευω} τυχαινει να εχω το παιδι "θαυμα" :uglystupid2: .....απο κουνια κ με γκρινια στο ακουσμα ξεταπωτησ εξατμισησ χαμογελουσε,τωρα η κορακλα μου μπορει να παιζει με τισ κουκλεσ κ γενικα να ειναι κοινωνικη με ολα κ με ολουσ μα λαχταρα ποτε θα γυρισω να την παω στο γκαραζ(χωρισ κανενα δικο μου ερεθισμα-προτροπη εξαρχησ,του εναντιον μαλλον)μετα απο ολα αυτα το πιθανοτερο :yes: θα πεσει πολυ δουλεμα εδω μεσα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο κατάλληλη απάντηση δόθηκε απο τον Μαθό.

Μήπως να προσανατολιζόσουν σε κάτι ηλεκτρικό μοτό ?

Το μηχανοκίνητο είναι όντως λίαν επικίνδυνο για τέτοια ηλικία...

υγ. Δούλεμα δεν πέφτει. Και ειδικά σε τέτοια θέματα.

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάξου με τον διεθνή τύπο λίγο υπάρχουν πολλά site με minimoto και πολλές πληροφορίες.

Στην Ελλάδα έρχονταν τα Blata τα οποία είναι πολύ καλά και γενικά τα Ευρωπαϊκά είναι πολύ υψηλά σε θέμα ποιότητας. Άλλο minimoto είναι τα Polini και άλλα πολλά :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα