bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Τι να πω. Εχω ξενερωσει με την ζωη μου! Κατεβηκα πριν απο λιγο στην πυλωτη και ειδα την μηχανη χωρις εξατμισεις! Την μια μου την πετανε κατω,δινω λεφτα για τιμονι,μανηταρια και οτι αλλο χρειαστει και τωρα πρεπει να δωσω ενα καρο λεφτα για εξατμισεις! Πολυ φοβαμαι οτι πολυ συντομα θα ξαναγραψω εδω για την κλοπη της μηχανης! Εσυ που τις πηρες πουσταρα ευχομαι να μην δεις αλλη πορτα εκτος του νονσοκομειου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Oxi ρε φιλε... τι να πω? Σκατα... τουλαχιστον εχεις τις μαμα να μπορεις να το κυκλοφορεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Κρίμα πραγματικά....και που έγινε αυτό φίλε μου σε ποια περιοχή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Κρίμα πραγματικά....και που έγινε αυτό φίλε μου σε ποια περιοχή? Στην ελευσινα μενω! Χθες το βραδυ την καναν την δουλεια τα καλα τα παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Στην ελευσινα μενω! Χθες το βραδυ την καναν την δουλεια τα καλα τα παιδια! Ελευσινα,ε? Ολος ο καλος ντουνιας μενει εκει.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Oxi ρε φιλε... τι να πω? Σκατα... τουλαχιστον εχεις τις μαμα να μπορεις να το κυκλοφορεις? Αστα Παταπιε δεν τις εχω! Ετσι το ειχα αγορασει! Τωρα ψαςνω στο car.gr να βρω μεταχειρισμενες! Και σημερα κανονισα να παω την πεμπτη k-shock να αλλαξω ελατηρια μπρος πισω! Γ Α Μ Α Τ Α ! ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis78 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Κριμα ρε φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ελευσινα,ε? Ολος ο καλος ντουνιας μενει εκει.......... Τρελενομαι με το θρασος τους! Μεσα στην πυλωτη,κλειδωμενες γκαραζοπορτες κρυμενη η μηχανη πισω απο το αυτοκινητο και της φοραγα και κουκουλα! Εχω τρελαθει τωρα υποψιαζομαι οποιον περαστικο περναει απ΄εξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Εχει γίνει χαμός , κλέβουν τα πάντα πλέον, μέχρι παλαίο άρμα έμαθα οτι πήγαν να κόψουν κάποιοι με τροχούς κοπής για να το κάνουν παλιοσίδερα. Και αυτό είναι μονο η αρχή του παγόβουνου. Φίλε μου, αφού δεν στην φάγαν όλη, η δεν σου πήραν και τιποτα πλαστικά πάλι καλά να λές. Γνωστού μου του ξυλώσαν τα όργανα απο το TDM! Βάλε πάνω μαμίσιες να μην δινουν στόχο, γιατί μπορεί να ξανάρθουν. Εκτός και αν βάλεις κάμερα ασφαλέιας για να τους τσακώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Σταμπαρίστηκες μάλλον... Α, ρε φάπες που θελουν οι άτιμοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Τρελενομαι με το θρασος τους! Μεσα στην πυλωτη,κλειδωμενες γκαραζοπορτες κρυμενη η μηχανη πισω απο το αυτοκινητο και της φοραγα και κουκουλα! Εχω τρελαθει τωρα υποψιαζομαι οποιον περαστικο περναει απ΄εξω! Κατι μου λεει οτι οι ακραπες σου βολταρουν Ασπροπυργο μεριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Τωρα ψαςνω στο car.gr να βρω μεταχειρισμενες! Ψάχνε και για τις ακράπες σου επίσης εκει μέσα! Τρελενομαι με το θρασος τους! Μεσα στην πυλωτη,κλειδωμενες γκαραζοπορτες κρυμενη η μηχανη πισω απο το αυτοκινητο και της φοραγα και κουκουλα! Εχω τρελαθει τωρα υποψιαζομαι οποιον περαστικο περναει απ΄εξω! Μάλλον σε είχαν παρακολουθήσει φίλε, σταμπαρισμα. Πάντα στο σπιτι από διαφορετικό δρόμο και πάντα έλεγχο τριγύρω πριν παρκάρεις τη μηχανή. Εκτός κι αν φένεται από το δρόμο οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 βαλε κανα σκυλαρο βαρβατο εκει διπλα να σου πω εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBR600RR7 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 τι ειπες τωρα??? ελεος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Το κακό είναι και μάρτυρες να υπάρχουν φοβούνται να καταθέσουν. Πρίζω μια φίλη μου να καταθέση για κλοπή μηχανής που έτυχε να δει τ ληστή αλλά φοβάται λέει επειδή την είδε :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 :frusty: Σε λιγο και τη μπουγαδα θα φοβομαστε να αφησουμε μονη της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 βαλε κανα σκυλαρο βαρβατο εκει διπλα να σου πω εγω... Αυτη ειναι η καλυτερη λυση μακραν! Θα της βαλω ενα πωλητηριο γιατι εχω ξενερωσει μεχρι αηδιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Κρίμα!!! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ' το να νοιώθει κανείς ευάλωτος σε τέτοιες μαλ@κί€ς... όπως και να έχει, θα ρωτήσω ένα φίλο που νομίζω έχει τις μαμά σε πολύ καλή κατάσταση και τις δίνει γύρω στα 200... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Οχι ρε να παρει, πολυ κριμα... Τι θρασος ειναι αυτο σε πυλωτη, πισω απο αυτοκινητο και με κουκουλα... Εχει ξεφυγει η κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Είμαι βεβαιος οτι ηταν Έλληνες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Είμαι βεβαιος οτι ηταν Έλληνες! [/qu Και ολη αυτη η χαρα επειδη νομιζεις οτι ηταν ελληνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ξενοι ελληνες το ιδιο κανει... στο κωλο τους να τις βαλουνε. Φιλε να εχεις το νου σου κ σε αγγελιες τωρα που ψαχνεις. Μην ξενερωνεις παντως.... εσυ νασαι καλα κ να παρεις τα μετρα σου μην σε εχουν σταμπαρει κ σου ξαναφανε τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) φιλε μάλλον κάποιος που ξερει το μηχανάκι εχει κάνει την δουλεια....! δεν εξηγείτε αλλιώς Ψάχνε και για τις ακράπες σου επίσης εκει μέσα! Μάλλον σε είχαν παρακολουθήσει φίλε, σταμπαρισμα. Πάντα στο σπιτι από διαφορετικό δρόμο και πάντα έλεγχο τριγύρω πριν παρκάρεις τη μηχανή. Εκτός κι αν φένεται από το δρόμο οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. ρε που κανταντησαμε ελεος πια φαντασου πλεον ήμαστε κλειδαμπαρωμένοι σπιτια μας με καγκελα και σιδεριες παντου και Πάντα στο σπιτι από διαφορετικό δρόμο και πάντα έλεγχο τριγύρω πριν παρκάρεις τη μηχανή ΕΛΕΟΣΣΣ αυτη ρε παιδια μπας λεω μπας και δημοκρατια=Φυλακη? και δεν το ξερω δεν αξιζει να ζεις ετσι...! η πολυ Ελευθερια βλαπτει ... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Τι να πώ ρε γαμώτο.......... :aggressive: Πολύ της μόδας είναι τώρα τελευταία........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Τρελενομαι με το θρασος τους! Μεσα στην πυλωτη,κλειδωμενες γκαραζοπορτες κρυμενη η μηχανη πισω απο το αυτοκινητο και της φοραγα και κουκουλα! Εχω τρελαθει τωρα υποψιαζομαι οποιον περαστικο περναει απ΄εξω! Ξηλώσανε την πόρτα δηλαδή για να σκίσουν την κουκούλα για να ξεμοντάρουν τις εξατμίσεις??? WTF δεν έβρισκαν κανένα παρκαρισμένο στο δρόμο? Κάμερα ασφαλείας τότε. Αν έχουν κάνει τόση φασαρία για τις εξατμίσεις τότε πάλι καλά να λες που το βρήκες εκεί αδερφε. Κάμερα καλυμμένη όμως να μην την καταλαβαίνει ο άλλος να έχεις την ησυχία σου που λέει ο λόγος...` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες