Jump to content
zeus1984

το ειδα το ξαναειδα

Recommended Posts

μου αρεσε! αλλα δε ξερω ακομη τι να κανω;

ο λογος ειναι για το νιντζα 250! θελω μια μηχανη τετοια ωστε να τη χρησιμοποιω μεσα στην πολη! κατα 80% και ενα 20% να πηγαινω καμια βολτα! αλλα μου λενε ειναι μικρο τι να το κανεις; εγω ενα σκουτερακι ειχα 125κυβικων για 5 χρονια!(το αλλαξα γιατι πλεον δε τραβαγε λογω βαρους) μου λενε δεν εχει χωρους το νιντζακι! λεω με ενα tank bag η οπως λεγεται αυτη η τσαντα λυνεται κατα καποιο ποσοστο! μου λενε ειναιμικρο! δεν εχει γκαζι! πιστευω εξω οι περισσοτεροι πανε με μια ταχυτητα 120-130 (μετρα βεβαια το γκαζι) παραπανω δε νομιζω να πηγαινω! κανω λαθος; αλλα παει απο οτι μου ειπανε! οχι πολυ παραπανω! αλλοι μου λενε να δυσκολοι καιροι μαζεψε χρηματα για αμαξι! ειμαι μπερδεμενος!

εσεις εχετε μηχανες! εχετε εμπειρια! μπορειτε να με ξεμπερδεψετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμα εισαι ογκωδης τυπος μη παρεις νιτζα.. παρε κατι με περισσοτερους κυβους γιατι συντομα δε θα σου φτανουν.. Φυσικα για πολη θες κατι που το τιμονι να στριβει αρκετα , οποτε παλι το νιτζα δε ξερω αν θα σε βολεψει..

ομως αμα εχεις γκαβλωσει με αυτο κ εχεις κολισει ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ (το κολιμα μετραει πανω απο τη λογικη παντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kοιτα τις αναγκες σου και τις προτεραιότητες σου,αποφασισε και πραξε.

Αν η αναγκη σου για κουτι ειναι μεγαλυτερη,χτυπας κουτι.

Αν καλυπτεσε με μοτο χτυπας το νιντζακι.

Η επιλογη σου για αυτη την μοτο ειναι πολυ καλη.Το συστηνω αφοβα σε αυτα τα κυβικα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια γατια δεν εχω για να παρω αμαξι! και ουτε σκεφτομαι να κανω αμεσα! 2 αμαξια σε ενα σπιτι μου φαινεται καπως και απο τη στιγμη που δε το χρειαζομαι! ειμαι 130 κιλα αλλα θα κανωδιαιτα! το θελω για την πολη αλλα και για αποστασεις 150 χιλιομετρα πηγαινε ελα! δε θα με βγαλει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια γατια δεν εχω για να παρω αμαξι! και ουτε σκεφτομαι να κανω αμεσα! 2 αμαξια σε ενα σπιτι μου φαινεται καπως και απο τη στιγμη που δε το χρειαζομαι! ειμαι 130 κιλα αλλα θα κανωδιαιτα! το θελω για την πολη αλλα και για αποστασεις 150 χιλιομετρα πηγαινε ελα! δε θα με βγαλει;

Μια χαρα εισαι με αυτο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι,αλλα πιστευω οτι ειναι η καλυτερη προταση σε αυτα τα κυβικα αυτη την εποχη.

Για λεπτομερειες,στειλε πμ στο μελος stavrosqq αν δεν κανω λαθος,που ειχε ενα μεχρι προσφατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παιρνετε τετειες μηχανες..το ninja ειναι σαν παπι με μεγαλο κινητιρα..δεν εχει ψυχη..στα αυτοκινητα ποια ειναι τα καλητερα σε ολα? τα ιταλικα..το ιδιο συμβαινει και με τις μοτο...καλητερα παρε ενα aprilia rs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παιρνετε τετειες μηχανες..το ninja ειναι σαν παπι με μεγαλο κινητιρα..δεν εχει ψυχη..στα αυτοκινητα ποια ειναι τα καλητερα σε ολα? τα ιταλικα..το ιδιο συμβαινει και με τις μοτο...καλητερα παρε ενα aprilia rs

μμμμαλιστα

το 125 εε??

και με τα ίδια λεφτά που έχει το 250 και με 20 άλογα λιγότερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι 130 kg ε;

Χμμμ... προσωπική μου άποψη, αλλά το ninja δεν είναι για εσένα...

Εγώ 95 είμαι, και μου φάνηκε φτερό στον άνεμο!

Πάρε κάτι πιο στιβαρό, πιθανότατα στα 400-600 κυβικά. Δεν πειράζει τόσο που θα ανέβεις 2 σκαλιά στα κυβικά

μετά από 5 χρόνια εμπειρίας με το σκούτερ. Και εγώ το sf μετά από το παπί το πήρα και μια χαρά το πηγαίνω.

Δες σε Honda CB400-super four, Honda BROS, Kawasaki ER, CBF600, GSF500 κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μμμμαλιστα

το 125 εε??

και με τα ίδια λεφτά που έχει το 250 και με 20 άλογα λιγότερα

το 250 ειναι πιο ακρυβο..αλλα μπορει να παρει οποιο απο τα 2 θελει...το 125 παντος σε κλειστες στροφες και σε πιστα μπορει να "νικησει"πολλες μηχανες τον 10.000ε γιατι εχει πολυ καλο στησιμο και ειναι παναλαφρο..ειναι πανεμορφο και ειναι ιταλικο αυτο τα λεει ολα..παντος το rs ειναι πολυ μπροστα απο το ninja παρα πολυ μπροστα

Τροποποιήθηκε από τον kostaskk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ninja 250 είναι κορυφή για τα κυβικά και τα λεφτά του.

ενα παπι ειναι με κινητιρα 250 cc και κοστουμι. το περνανε ανετα 125αρακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 250 ειναι πιο ακρυβο..αλλα μπορει να παρει οποιο απο τα 2 θελει...το 125 παντος σε κλειστες στροφες και σε πιστα μπορει να "νικησει"πολλες μηχανες τον 10.000ε γιατι εχει πολυ καλο στησιμο και ειναι παναλαφρο..ειναι πανεμορφο και ειναι ιταλικο αυτο τα λεει ολα..παντος το rs ειναι πολυ μπροστα απο το ninja παρα πολυ μπροστα

Το δίχρονο λες ή το καινούριο το 4χρονο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αφού δεν το έχετε οδηγήσει γιατί λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ στον κόσμο???

Είμαι λίγες μέρες εδώ στο forum Και έχω ΒΑΡΕΘΕΙ όλα τα καυ####να 15χρονα που λένε ότι το Ninja είναι και το πρώτο αλλά οποιοσδήποτε άνω των 18 πως το λέει αυτο? Έχετε δει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά? Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν? Ξέρετε να τα μετατρέψετε στο μυαλό σας σε οδήγηση?

Το Ninja με 2 λόγια είναι ένα δύσχρηστο μηχανάκι , που δουλεύει σε στροφές τέρμα Αλλάχ αρχές Θεού, ρουφάει λάδια με το μπουρί, και απλα έχει τα πλαστικά μόστρα για να τσιμπάνε οι πιτσιρικάδες που θέλουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι γκαζώνουν στην ευθεία !!! Εκτός αν νομίζετε ότι έχει την ποιότητα των street επειδή μοιάζουν τα πλαστικά του!

Χίλια μπράβο στο τμήμα marketing της Kawasaki και τους σχεδιαστές αλλά μη λέμε ότι είναι καλό μηχανάκι επειδή μοιάζει με ένα καλό μηχανάκι.

Συγνώμμη για τα πολλά και τυχόν ένταση που βγάζω αλλά το μηχανάκι είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και έχω βαρεθεί να το επαινούν! :P

Άντε καλές μας τσάρκες ! ! ! :scooter:

Εμ είδατε που λέω ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά?

Bλέπει ο άλλος 33 άλογα και ΤΣΙΜΠΑΑΑΑΕΙ !!!

Οι μηχανές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αλλά ΒΓΑΖΟΥΝ άλογα. Όταν βγάζει 33 άλογα στις 11.000 στροφές και τη ροπή του στις 8.200 ξέρεις τι σημαίνει? Ότι σου βγάζει την Παναγία στην οδήγηση.

To cbf 250 βγάζει 22 στις 8.000 και την ΙΔΙΑ ροπή στις 6.000 !!!!

Όλα μαζί ξέρεις τι σημαίνουν? ΠΟΛΥ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ότι κάνουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο.

Και άντε να βγαζει 5 χιλιομετρα τελική πιο πολύ το Ninja. Το λάδι που έχει κάψει μέχρι τότε θα το έχεις πληρώσει ΧΡΥΣΑΦΙ!

Έχουν καμουφλάρει την αδυναμία του για να φαίνονται ωραία τα νούμερα στους αδαείς.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ! ! !

NINJA SUCKS ! ! ! :kaaaala:

Έλα όμως που δεν βγάζει μόνο +5 τελική το ninja. Βγάζει πολύ παραπάνω

Άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο. Όλα τα γυμνά, ακόμα και αν έχουν τον ίδιο κινητήρα με ένα ss(π.χ CB1000 και CBR1000RR), ρυθμίζονται έτσι ώστε να βγάζουν πιο χαμηλά τη ροπή τους, επειδή θα χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες πόλης και εκεί χρειάζεσαι ροπή από χαμηλές rpm.

Για αυτό και το cbf σου βγάζει τη ροπή πιο χαμηλά απ'ότι το ninja

Και ας μην ξεχνάμε πως το Kawasaki είναι 2κύλινδρο και υδρόψυκτο

παντα για διχρονα λεω.τι να κλασουν τα 4τ? :whistling:

αα οκ. Εγώ αναφερόμουν στο 4τ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

popcorn.gifpopcorn.gifpopcorn.gifpopcorn.gif

Βγαλε και κανα ποτακι αδερφε.Δυσκολη η κατασταση εδω και καμια βδομαδα.... :popcorn::popcorn::drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή εγώ που είμαι 49άρης και μπαίνω σε forum τι είμαι ? :lipssealed:

Εδώ στέκει αυτό που λέγαμε παλιά : Όλη σου η ζωή είναι μία Τετάρτη απόγευμα που είναι και τα μαγαζιά κλειστά :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλα έλα, ήρεμα!

μανοσάμο, σόρυ που σου το λέω, αλλά εσύ το άρχισες...

Όσο για το νιτζάκι προσωπικά πιστεύω ότι είναι υπερεκτιμημένο.

Πας φτιάχνεις 2μισάρι που να είναι καλό μηχανάκι στρίτ κλπ, και του βάζεις μούφα πλαστικά, ρόδες λες και είναι από παπί κ.λ.π...

Τσάμπα λεφτά είναι κατά τη γνώμη μου... άσε που τρως σούπα και πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλα σου για τα κωλοπλαστικά...

Λες 180 τελική και το μηχανάκι είναι φτερό στον άνεμο! Όχι δε το προτείνω. Παλιά έλεγα ότι είναι μούρλια, αλλά μετά το οδήγησα και ξύπνησα. Αυτά.

Α, και κόφτε το και οι δύο! FullUp μην προσβάλλεις τον άλλον μόνο για την ηλικία του και την ενασχόληση με το φόρουμ, manosamos μην προσβάλλεις

τον άλλον μόνο για το μηχανάκι που καβαλάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι 130 kg ε;

Χμμμ... προσωπική μου άποψη, αλλά το ninja δεν είναι για εσένα...

Εγώ 95 είμαι, και μου φάνηκε φτερό στον άνεμο!

Πάρε κάτι πιο στιβαρό, πιθανότατα στα 400-600 κυβικά. Δεν πειράζει τόσο που θα ανέβεις 2 σκαλιά στα κυβικά

μετά από 5 χρόνια εμπειρίας με το σκούτερ. Και εγώ το sf μετά από το παπί το πήρα και μια χαρά το πηγαίνω.

Δες σε Honda CB400-super four, Honda BROS, Kawasaki ER, CBF600, GSF500 κλπ κλπ

φτερο στο ανεμο τι εννοεις με αυτο φιλε μου;

ειναι πολυ παλια αυτα τα μεταχειρισμενα που βρηκα! και τα φοβαμαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα