Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 ρε συ εγώ διαβάζω εδώ στο φόρουμ μακριά από "ληστές" γιατί χαλάνε συνέχεια Που τα διαβασατε αυτα να διαβασω και εγω; Ειδικα τα τελευταια τα υδροψυκτα 650 και 1250 δεν εχουν ακουστει καθολου προβληματα ουτε Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο και ειναι στην αγορα πανω απο 3,5 χρονια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Φίλε μου εισαι σε καλό δρόμο, όποιο και να πάρεις καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτεινα να παρεις aprilia pegaso 650 μεταχειρισμενο..εχει καποια προβληματα με τους ανορθοτες και καποια αλλα μικρα αλλα θα τα εχει λυσει ο προιγουμενος ιδιοκτητης..αυτο ειναι μηχανακι με ψυχη..παει παντου και τα κανει ολα..επισης μεταχειρισμενο θα το βρεις παρα πολυ φτοινα Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον kostaskk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 VERSYS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Δες ξανά αν θες τα σχόλια του tc-drift που είχε και τις 2. Για μένα που είχα 1, 2 και 4 κυλίνδρους κατά καιρούς, από αυτά θεωρώ ότι χρυσή τομή είναι οι 2 κύλινδροι, τουλάχιστον από 750 κυβικά και κάτω. Για 3κυλινδρα δεν έχω άποψη, δυστυχώς... Άρα καταλαβαίνεις ... τις προτάσεις μου (vstrom, versys, transalp κλπ) Αντί 4 κυλίνδρους θα προτιμούσα έναν (Tenere, BMW κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Καταρχην να σου πω οτι και εγω ημουν σε διλλημα για αγορα καινουριας μηχανης και στις επιλογες μου ηταν και το versys και το cbf Αρχικα λογο υψους το versys θα σου ερθει γαντι.. Μετα, απο θεμα εμφανισης το <<αρχαιο>> cbf δεν εχει καμια σχεση με το versys (ισως για καποιους το cbf να ειναι πιο ωραιο γιατι ειναι πιο κλασικο ενω το versys πιο περιργο=μοντερνο) Απο αποψης οικονομιας το versys υπερεχει και στο θεμα της συντηρησης αλλα και της καταναλωσης Το cbf κερδιζει στο ταξιδι.. απο την αλλη ομως δε σημαινει οτι το versys δε ταξιδευει... Εγω θα σου προτεινα versys και μαλιστα το καινουριο (αν το παρεις βολτα μεσα στην πολυ ειναι πολυ ευελικτο σε σχεση με το μακρυ cbf) τωρα αν καταληξεις σε cbf παρτο μεταχειρισμενο (αλωστε δεν εχει καμια διαφορα με το καινουριο) Απλα το CBF το θεωρω πολυ κλασικο για εναν συνταξιουχο ειναι το καταλληλο αλλα ρε παιδι μου νεος εισαι ακομη παρε το VERSYS !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες