Jump to content
ALX™

Ποια η λογικη της μειωσης των κυβικων στην

Ποια η λογικη της αλλαγης των κυβικων στα GP?  

15 ψήφοι

1. 1.

• M?????????? ?????????????
      4
    • ??????????? ???????????
      1
    • ???? ???? ??? ??? ???????
      0
    • ??? ?? ?????? ? Rossi ??? MotoGP?[img]http://www.mybike.gr/style_emoticons/default/rolleyes.gif[/img]
      0
    • ??? ?? ?????? ??? ??????????? ? Pedroza?[img]http://www.mybike.gr/style_emoticons/default/grin.gif[/img]
      3
    • A????(?????????????)
      4

Recommended Posts

Tι λετε εσεις?

Γιατι αλλαζουν τα κυβικα?

Γιατι παμε απο τα τερατα των 250+ ιππων και 1000ων κυβικων εκατοστων στα 800 κυβικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να μειωθουν οι ιπποδυνάμεις.......... :( ανάφερουν οτι λογω του σημερινου ρυθμού εξέλιξης οι μοτοσυκλέτες δεν θα είναι "οδηγίσιμες"

εγω θα προτεινα κατι αλλο για να μειωθουν οι ιπποδυναμεις............να μην γίνει μειωση των κυβικών αλλα μειωση των εκπεμπόμενων ρύπων (που ως γνωστόν δεν υπάρχουν πιο ρυποβορα οχήματα απο αυτα του motogp και F1 )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μείωση επιβλήθηκε κυρίως από τους λαστιχάδες που δήλωσαν αδυναμία να φτιάξουν μαλακές γόμμες που να βγάζουν έναν αγώνα με 250+ άλογα...... και από την F1 που δεν μπορούσε να ανεχτεί μια φθηνή (για τα δικά τους δεδομένα) μοτοσυκλέττα να έχει μεγαλύτερη τελική από τα πανάκριβα δημιούργηματά τους...τους χαλάει το image πως να το κάνουμε... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Όλα θα πρέπει να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν οπότε και οι οδηγοι γίνονται πιο ''ενεργα '' μέλη.Και αν ακόμα δε μπορούν να πιάσουν τα 250 άλογα τώρα , σε καμιά διετία θα τα ξεπεράσουν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω πως θα μειωθούν οι ιπποδυνάμεις. Τα 1000άρια μπορούν να φθάσουν τους 300 ίππους. Ε, με τα 800άρια, πάλι στα 240-260 άλογα θα φτάσουν...

Απλά, η ΑΠΟΔΟΣΗ των κινητήρων θα ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ λιγότερο τα ελαστικά - τα οποία είναι και ο αδύναμος κρίκος...

ΑΣΧΕΤΟ. Να σας εξομολογηθώ κάτι:

Πάντα, προτιμούσα τα μηχανοκίνητα που είχαν σχέση (μικρή, μεγάλη) με μοντέλα παραγωγής. Δηλαδή, προτιμώ τα πρωταθλήματα "αυτοκινήτων τουρισμού" (Βρετανικό, Γερμανικό) από τη Φόρμουλα 1 (για ράλυ δε γράφω καν - είναι εντελώς διαφορετικό).

Τα SBK μου αρέσουν περισσότερο από τα MotoGP (τα οποία φυσικά και απολαμβάνω)! Ναι, είναι αλήθεια...

Δηλαδή, προτιμώ τους "αμφίδρομους" αγώνες (όπου τα αγωνιστικά οχήματα ΚΑΙ βασίζονται σε μοντέλα παραγωγής ΚΑΙ μεταφέρουν σε αυτά νέα τεχνολογία, σχετικά, άμεσα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε νομίζω πως θα μειωθούν οι ιπποδυνάμεις. Τα 1000άρια μπορούν να φθάσουν τους 300 ίππους. Ε, με τα 800άρια, πάλι στα 240-260 άλογα θα φτάσουν...

Απλά, η ΑΠΟΔΟΣΗ των κινητήρων θα ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ λιγότερο τα ελαστικά - τα οποία είναι και ο αδύναμος κρίκος...

ΑΣΧΕΤΟ. Να σας εξομολογηθώ κάτι:

Πάντα, προτιμούσα τα μηχανοκίνητα που είχαν σχέση (μικρή, μεγάλη) με μοντέλα παραγωγής. Δηλαδή, προτιμώ τα πρωταθλήματα "αυτοκινήτων τουρισμού" (Βρετανικό, Γερμανικό) από τη Φόρμουλα 1 (για ράλυ δε γράφω καν - είναι εντελώς διαφορετικό).

Τα SBK μου αρέσουν περισσότερο από τα MotoGP (τα οποία φυσικά και απολαμβάνω)! Ναι, είναι αλήθεια...

Δηλαδή, προτιμώ τους "αμφίδρομους" αγώνες (όπου τα αγωνιστικά οχήματα ΚΑΙ βασίζονται σε μοντέλα παραγωγής ΚΑΙ μεταφέρουν σε αυτά νέα τεχνολογία, σχετικά, άμεσα)

<{POST_SNAPBACK}>

+1

ΣΩΣΤΟΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό μείωση δεν είναι ;;;

άσε που κανείς δεν μιλάει για 300 άλογα στα 1000 κυβικά, γύρω στα 250 άντε 260 είναι όλοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω νομίζω ότι έγινε γιατί η τεχνολογία των ελαστικών δεν προλαβαίνει πλέον την εξέλιξη των κινητήρων/ιποδυνάμεων. Δεν νομίζω να έγινε για περισσότερη ασφάλεια γιατί, πότε είχαμε το τελευταίο θανατηφόρο στα MotoGP? Προσωπικά δεν θυμάμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να εξελίξει κανά νέο μοντέλο ο Rossi μπας και βρει ενδιαφέρον και ΔΕΝ φύγει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε, δε ξερετε τη σας γινεται και θέλετε να λέγεστε και μοτοσυκλετιστες.

:D :D :D :D

Η αλλαγη δρομολογηθηκε μέσω πιεσεων της HONDA για να φτάνει την μοτοσυκλέτα ο τάπας ο PEDROSA.

:grin::grin::grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και γω νομίζω ότι έγινε γιατί η τεχνολογία των ελαστικών δεν προλαβαίνει πλέον την εξέλιξη των κινητήρων/ιποδυνάμεων. Δεν νομίζω να έγινε για περισσότερη ασφάλεια γιατί, πότε είχαμε το τελευταίο θανατηφόρο στα MotoGP? Προσωπικά δεν θυμάμαι...

<{POST_SNAPBACK}>

Του Katoh στην Suzuka πριν 2-3 χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντε ρε, δε ξερετε τη σας γινεται και θέλετε να λέγεστε και μοτοσυκλετιστες.

:D  :D  :D  :D

Η αλλαγη δρομολογηθηκε μέσω πιεσεων της HONDA για να φτάνει την μοτοσυκλέτα ο τάπας ο PEDROSA.

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

Ναι γιατί η HONDΑ έχει το ρόλο της FERRARI στα Μοτο GP και ως γνωστόν ανα δε θέλει η FERRARI..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να μπορέσει να συμμετέχει η BMW με τα καινούρια 800άρια της. :spiteful:

<{POST_SNAPBACK}>

αποκλείεται, τότε θα έβαζαν περιορισμούς σε επιδόσεις, όχι κυβικά :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αν ακόμα τα λάστιχα δεν αντέχουν ένα ολόκληρο αγώνα , να κάνουν πιτ στοπ!!

όσο δύσκολο και αν είναι , φαντάζεστε τον ανταγωνισμό αν υπάρχει και ένα πιτ στοπ?? Τότε θα έχουμε εξέλιξη και σε άλλα κομμάτια των αγώνων όπως σε τεχνικό εξοπλισμό για γρήγορες αλλαγές ελαστικών .

Και τότε θα φανεί πολύ περισσότερο η δύναμη της ομάδας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να αναροτιωμαστε ολοι μας και να ασχολουμαστε ακομα περισσοτερο με τους 2 τροχους.... :lipssealed::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πιτ στοπ σκοτωνουν τον αγωνα, οπως το οφφ σαιντ το ποδοσφαιρο που λεει και ενας φιλτατος συμφορουμιτης :_thumbsup:

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τα πιτ στοπ σκοτωνουν τον αγωνα, οπως το οφφ σαιντ το ποδοσφαιρο που λεει και ενας φιλτατος συμφορουμιτης  :_thumbsup:

:cheers:  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Γιατί ρε Βασίλη τον σκοτώνουν?

Καταλαβαίνω ότι ο αναβάτης θα κάνει και ένα δεύτερο μπάνιο όσο θα περιμένει :lol: αλλά στην ένταση και την αναμονη για πιο γρήγορα , πιο γρήγορα και τις ενδεχόμενες προσπεράσεις στα πιτ θα γίνεται χαμός

Άσε που ο αγώνας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα τον απολαμβάνουμε περισσότερη ώρα :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε Βασίλη τον σκοτώνουν?

Καταλαβαίνω ότι ο αναβάτης θα κάνει και ένα δεύτερο μπάνιο όσο θα περιμένει :lol: αλλά στην ένταση και την αναμονη για πιο γρήγορα , πιο γρήγορα και τις ενδεχόμενες προσπεράσεις στα πιτ θα γίνεται χαμός

Άσε που ο αγώνας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα τον απολαμβάνουμε περισσότερη ώρα :ok:

<{POST_SNAPBACK}>

εγω παλι θα ελεγα να καταργηθουν τα πιτ στοπ ακομα και στην F1 μπας και ξανακαθησω να δω κανεναν αγωνα που εχω να δω απο την εποχη του Τζοντι Σεκτερ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι θα ελεγα να καταργηθουν τα πιτ στοπ ακομα και στην F1 μπας και ξανακαθησω να δω κανεναν αγωνα που εχω να δω απο την εποχη του Τζοντι Σεκτερ :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Που τον θυμήθηκες αυτόν ????? :lol:

Θεωρώ όμως ότι τέτοιες ακραίες ,κατ'εμέ λύσεις , θα έπρεπε να ακολουθηθούν και από άλλα μέτρα όπως η κατάργηση του antispin και του traction control . Τότε θα βλέπαμε πραγματικά το μεγαλείο των οδηγών .

Αν αυτό είναι το ζητούμενο τότε καλώς να το πραξουν. Αν όμως θέλουμε ένα συνδυασμό οδηγικής ικανότητας και καλής οργάνωσης από πλευράς ομάδων τότε οι νέοι κανονισμοί βρίσκονται σε καλό δρόμο .Και πάλι λέω κατ ' εμέ! :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που τον θυμήθηκες αυτόν ????? :lol:

Θεωρώ όμως ότι τέτοιες ακραίες ,κατ'εμέ λύσεις , θα έπρεπε να ακολουθηθούν και από άλλα μέτρα όπως η κατάργηση του antispin και του traction control . Τότε θα βλέπαμε πραγματικά το μεγαλείο των οδηγών .

Αν αυτό είναι το ζητούμενο τότε καλώς να το πραξουν. Αν όμως θέλουμε ένα συνδυασμό οδηγικής ικανότητας και καλής οργάνωσης από πλευράς ομάδων τότε οι νέοι κανονισμοί βρίσκονται σε καλό δρόμο .Και πάλι λέω κατ ' εμέ! :ok:

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι που τον θυμασαι εσυ ! :lol:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου εκτος απο το σημειο με τα πιτ στοπ στα οποια ειμαι αντιθετος διοτι κλεβουν την πραγματικη εικονα ενος αγωνα (κατ`εμε) .

Και για να επανελθουμε στο θεμα , τα ελαστικα εχουν αποκτησει πλεον μεγαλυτερη βαρυτητα απο αυτην που πρεπει να εχουν και ετσι εχουμε πολλα πλασματικα αποτελεσματα . Ευχομαι η μειωση των κυβικων να δωσει μια ωθηση στις πραγματικες συνθηκες :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι που τον θυμασαι εσυ !  :lol:

Ευχομαι η μειωση των κυβικων να δωσει μια ωθηση στις πραγματικες συνθηκες  :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Και αυτόν και τον Nelson Picket και τον Niki Lauda και τον Mario Andretti και τον Emerson Fitipaldi και.................(ας πούμε ότι την έχω σπουδασει λίγο, πριν ασχοληθώ ερασιτεχνικά και μα τα δίκυκλα )

όλοι ελπίζουμε σε καλύτερο θέαμα υπό τις βέλτιστες συνθήκες :cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα