lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι μετά πήγα Πειραιώς για να πάω στον Βοτανικό στο Vromiko που είχαν τεχνικό πρόβλημα. Αλλά δε θυμάμαι να είχε μποτιλιάρισμα! Και φυσικά αν σε είχα δει θα είχα γράψει κανονικότατα τον Βοτανικό και θα σε ακολουθούσα!!!!! :D Γενικά δεν είχε κίνηση, είχε λιγο στο φανάρι που έκανες δεξιά. λιγο πριν στρίψεις στο φανάρι έκανες μια ωραία τρίπλα σε κάτι σταματημένα αλλά ερχομούν μαλλιά ανάμεσα τους εγώ.... Δεν παίζει! εσύ ήσουν στο προηγούμενο φανάρι σε έτρωγε ο κω...ποπός σου :P το ψιλοάνοιγες το μοτοσακό ΥΓ μουνα...κουκλάρα το έχεις το Αφρικανό Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Η αλήθεια είναι πως η περιγραφή σου με φωτογραφίζει!!!!!Τώρα βρε που ξέρω πως είσαστε παντού θα τσιγκλάω όχι μόνο τους Πακιστανούς με τα καροτσάκια αλλά και πεζούς!!!! Που θα πάει θα σας πετύχω!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Η αλήθεια είναι πως η περιγραφή σου με φωτογραφίζει!!!!!Τώρα βρε που ξέρω πως είσαστε παντού θα τσιγκλάω όχι μόνο τους Πακιστανούς με τα καροτσάκια αλλά και πεζούς!!!! Που θα πάει θα σας πετύχω!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Η αλήθεια είναι ότι με έτρωγε και μένα ο δικός μου να τα πάμε αλλά είχα τέτοιο πονοκέφαλό που δεν έβλεπα μπροστά μου και λέω άστο γιατι θα τοι κοψω όλο ευθεία και πάω να πέσω καρφί στον μαλάκα τον ταριφα που με είχε κλείσει ίσα με 47 φορές μέχρι να τον περάσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Φιλικο ανοιγμα χθες με ενα duke 690. Ηταν δικαβαλοι και ακρανωτοι , δεν πειραζει εκοβα στις ευθειες για να με περασουν και μετα εδειχνα στα παιδια πως στιβει το hornet. Στο τελος αφου τους εδωσα και την τελευταια ευθεια τους χαιρετησα κορναροντας και μου ανταπεδωσαν. Good times. Yγ Nα δω ποτε θα μου φυγει σε καμια στροφη η σφηκα και θα με μαζευουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Yγ Nα δω ποτε θα μου φυγει σε καμια στροφη η σφηκα και θα με μαζευουν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2012 από τον koursaros-cbf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλα... παντως εγω λεω τετοιες συμπεριφορες του τυπου κοντρες μολις γινει πρασινο ειναι καλο να τις αποφευγουμε... και οχι ποτε μου δεν το εχω κανει ουτε προκειται Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2012 από τον tzimaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 καλα... παντως εγω λεω τετοιες συμπεριφορες του τυπου κοντρες μολις γινει πρασινο ειναι καλο να τις αποφευγουμε... και οχι ποτε μου δεν το εχω κανει ουτε προκειται Δε ξερεις τι χανεις! Καλα αυτο με τα φαναρια ειναι λιγο γελοιο οντως.Το θεμα ειναι η διαδρομη. Αν δεν κανεις τουλαχιστον 20 χλμ πως θα δεις τι οδηγος εισαι και τι αξιζει ο αντιπαλος. Με τον ανταγωνισμο βελτιωνεσαι. Ξερω ναι πιστες υπαρχουν, οχι στο δημοσιο δρομο μπλα μπλα μπλα... οκ καλο βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Εγω παντως γουσταρω τρελα να σκαω αποτομα φρεναριστος στο φαναρι.... να μαρσαρω 2-3 φορες και κουμπωνω πρωτη και να εχω την σταση σωματος ετοιμη για εκκινηση και να ψαρωνει ο αλλος, να ετοιμαζεται διακριτικα για να μου την φερει και τελικα μολις γινει πρασσινο να χαλαρωνω και να ξεκιναω αργααααααααααααααααααααα :lol: και ο αλλος εχει ηδη κουμπωσει 3ες και ανοιγει ακομα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Eμενα μου τι δινουν τα SS μια φορα καταφερα και περασα ενα ducati χιλιαρι παντως. Ακομα και την περασμενη εβδομαδα ενω προσπαθησα να ξαναπερασω ενα λευκο χιλιαρι ( μαρκα δεν καταλαβα) δεν τα καταφερα. Η πλακα ειναι οτι ο τυπος δεν ειχε καθρεφτες και συνεχεια γυρνουσε πισω το κεφαλι του να δει που ειμαι. Τελοσπαντων ισως καποια μερα να ξαναπερασω καναν κουλο με SS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δε ξερεις τι χανεις! Καλα αυτο με τα φαναρια ειναι λιγο γελοιο οντως.Το θεμα ειναι η διαδρομη. Αν δεν κανεις τουλαχιστον 20 χλμ πως θα δεις τι οδηγος εισαι και τι αξιζει ο αντιπαλος. Με τον ανταγωνισμο βελτιωνεσαι. Ξερω ναι πιστες υπαρχουν, οχι στο δημοσιο δρομο μπλα μπλα μπλα... οκ καλο βραδυ. να βελτιωθω στο τι? να κουμπωνω πιο γρηγορα τις ταχυτητες και τον συντονισμο ποδιου χεριου? για να κανω τι? να χαλαω περισσοτερη βενζινη και πιθανοτατα να χαλαω τον κινητηρα της μηχανης μου αν το κανω σε καθε φαναρι σταματα ξεκινα σταματα ξεκινα στους κοφτες? οχι ευχαριστω... θα παρω με τρελη κλιση την στροφη, θα προσπαθησω να αποφυγω λακουβες, θα μαρσαρω λιγο περισσοτερο στην ανηφορα(γιατι αν δεν μαρσαρω δεν θα την ανεβω ) αλλα κοντρες ουτε που θελω να σκεφτω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2012 από τον tzimaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Kαλα τα φαναρια τα σιχαινομαι και εγω, ζητημα να εχω κανει ενα ανοιγμα απο φαναρι. Τη διαδρομη ομως και τις στροφες τις λατρευω, ειδικα οταν εχω και αντιπαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Takosmaxxer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ V-MAX,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ .ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 4-5 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΥΜΝΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝEΣ ΤΟΥ 90' . Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΕΤΙΑΚΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΖΡΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.... "ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ" ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσαι με λεμονι 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 ναι μπραβο!!!ολοι οι χεραδες εδω μαζευτικαν. ρε συνελθετε. εχετε απλες καθημερινες μαμα μηχανες ευρειας παραγωγης και χρησης που τις παιρνουν και γυναικες. σας περασε απο το μυαλουδακι σας οτι ο αλλος μπορει να σας αφησε να περασετε και να εχει χεστει στα γελεια βλεποντας σας να ειστε ψαρακομενοι με το χρεπη σας μπροστα του, ενο αυτος κανει την χαλαρη βολτα του? αυτοι με τα 1000ρια και dukati που λετε οτι περνατε πρεπει να ειναι αναπηροι οχι απλα κουλοι για να χανουν απο cb και tdm. αν εσυ θεωρεις καλη μηχανη και στριφτερη ενα 600αρι japan με χαλια αναρτισεις-φρενα-πλαισιο ή ενα tdm(που ειναι ο ορισμος του "δεν στριβει") τοτε: ενας που οδηγαει 500αρι αγωνιστικο διχρονο δλδ τι πρεπει να πει? ο μικρος με το 125 που περναει 600cc+ σε στροφιλικια τι πρεπει να πει? το ιδιο και αυτος με το σπανιο στριφτερο ιταλικο. ολα αυτα τα γραφω για πλακα. μην τα παρετε στα σοβαρα, απλα εχω δει οτι εσεις οι 2 το παιζετε πολυ χεραδες και δεν ξερω αν το πιστευετε,αν ειστε πραγματικα ή αν κανετε πλακα. Υ.Ρ βγαλτε και κανα βιντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Εισαι βαλτος και εγκαθετος, προκαλεις για να το κανουμε αρενα, αλλα δε τσιμπαω πιτσιρικα.ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙ! :P Αν θελεις σου δινω με πμ το τηλεφωνο μου να σου δωσω μια μερα το hornet μου να διαπιστωσεις αν στριβει,φρεναρει κτλ. Αν και μαλλον θα πεφτεις μακρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Το τι κοντριτσα θα στηθει ειναι θεμα και το τι μηχανη καβαλαμε, εγω γουσταρω τα φαναρια γιατι μου θημιζουν και λιγο ντραγκστερ εκτος αυτου το δικο μου μηχανακι στα 500 μετρα εχει πιασει τελικη, μικρη μεν τελικη δε.. και παντα με πανω κατω ιδια μηχανακια, δεν θα κανω κοντρα με παπι ουτε με Hayabusa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 είστε αντιπρόσωποι και εκπρόσωποι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 τώρα που γύρναγα σπίτι με σταματάει ένας ψιλογνωστός με σμαρτ τούρμπο και μου λέει σε έχω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην εκκίνηση και τα πρώτα 100 μέτρα... τον κοιτάω, γελάω και του λέω μάλλον όχι... επέμενε... τεσπα να μην τα πολυλογώ πήγαμε σε άδειο δρόμο και δίνει σήμα 3-2-1-πάμε... του άφησα 1 δευτερόλεπτο και... απογείωση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τα ήθελα ο καγκουροσμαρτάκιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Την περασμενη βδομαδα βραδακι, βγαινω βολτουλα μετα απο αρκετο καιρο για να ξεσκουριασω και για κακη μου τυχη πετυχαινω σε φαναρι γυμνο μηχανακι ευρωπαικης μαλλον προελευσης δεν ειμαι σιγουρος για το τι ηταν γιατι δε γυρισα να κοιταξω. Ειχα κανει την κλασσικη σφηνα ολων των κουτιων στο φαναρι και στην αλλη μερια κατω απο το φαναρι ηταν αυτο το μηχανακι που ομως δεν αναγνωρισα τι ειναι γιατι δεν το πολυκοιταξα.Τελοσπαντων χαλαρη εκκινηση και φευγω πρωτος χωρις ομως να πηγαινω κομματια. Αφηνω να προσπερασει μετα απο καμια 300αρια μετρα γιατι υπερτιμησα τις δυνατοτητες μου ή υποτιμησα τις δικες του. Ηθελα μαλιστα να τον προσπερασω και μεσα στις στροφες εξω απο lidl και jumbo. Eνταξει τι να πω ο τυπος δεν πιανοταν τσαι στην ευθεια με δικη μου συγκαταθεση, τσαι και στις στροφες μεχρι που τον εχασα. Τελικα ειμαι κουλαδι οταν εχω να το πιασω καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 η ποιο γλυκιά μου κόντρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Σταματημένος στο φανάρι σε ένα σχετικά ήσυχο δρόμο, χαζεύοντας νωχελικά μια βιτρίνα, σταματάει ένα cryptonάκι δίπλα μου, με μπόλικο σαματά και δικάβαλο. Ο οδηγός, άρχισε να τσιμπάει το γκάζι όπως πλησίαζε το πράσινο και μου ρίχνει μια ματιά λίγο πριν ανάψει το φανάρι. Με το που ανάβει, φεύγει σφαίρα και πάει με όσα μπορούσε μέχρι το επόμενο φανάρι, με εμένα σταθερά στα αριστερά του και μισό μηχανάκι πίσω του. Για 3 φανάρια το ίδιο πράγμα. Στο τελευταίο φανάρι γυρνάει και λέει με υφάκι "κοίτα ποιοι παίρνουν μηχανές". Γυρνάω και εγώ με ένα απίστευτο χαμόγελο και του λέω πολύ ήρεμα, "Κοίτα τον μαλάκα που τρέχει όταν η συνεπιβάτης του φοράει μίνι φουστιτσα και δεν την έχει σφηνώσει κάτω απο την σέλα." και φέυγω για να βγώ περιφεριακό. Παίζει να ήταν η καλύτερη μου κόντρα αυτή και ας μην μπορούσα να περάσω το crypton. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 μα την παναγια αν ξαναδω να μου στηνεται NC 700 σε φαναρι για κοντρα θα κατεβω κ θα τον κοπανησω !!! ρε τι ειναι αυτοι ? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Καλά αυτόι με τα NC τείνουν να γίνουν χειρότεροι και από τους vstromαδες....! Εγώ πάντως σε αυτές τις περιπρώσεις μπαίνω πάντα σε δίλλημα. Να παίξω το παιχνίδι τους ή να τους γράψω και να συνεχίσω κανονικά. Συνήθως επιλέγω το δεύτερο για το καλό όλων. Δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές μου τυχαίνουν καγκουράκια με παπιά να με τσιγκλάν για κόντρα. Επειδή τους αφήνω, φαντάζομαι μετά τι θα λένε στις σαπιοπαρέες τους: " Μάγκες έριξα τις προάλλες τσαγάκι σε ένα strada ,όλο δικό του! Τον άφησα δέκα κολόνες πίσω. Τι εργαλειάρα έχω ρεεεεεε! Τα κουλάδια μου θέλουν να έχουν και μηχανές" Υ.Γ Οταν ακούω εκφράσεις του τύπου "Κοίτα ρε ποιοι έχουν μηχανές, ferrari, porche κ.τ.λ" μου ρχεται να τους δαγκώσω στο λαιμό και να τους στραγγαλίσω ! Εν τω μεταξύ αυτοί που το λένε συνήθως είναι σίγουρο ότι αμα είχαν ένα στην κατοχή τους, θα το είχαν σμπαραλιάσει από την πρώτη μέρα κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 μα την παναγια !!! αν ξαναδω τετοιο σκηνικο θα του πω να κατεβουμε κ να κανουμε κοντρα στο σπρωξιμο για καλυτερη οικονομοια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες