black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Προχωραμε..αφου δυναμομετρηθηκε η GS με τη μαμα εξατμιση,τοποθετηθηκε φιλτρο K&N και Leovince...πλεον εχει κλεισθει ραντεβουδακι πονηρο για δυναμομετρηση εκ νεου και .... για παρτε μια γευση...B) εχουμε καποια σεβαστη διαφορά και σε μεγεθος... συνεχιζεται Απο βαρος, τι κερδισες? (Τις ζυγισες?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Απο βαρος, τι κερδισες? (Τις ζυγισες?) Tις ζυγισα ναι...χεχε...να περιμενεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ...καλο καζανι εχει και η Γερμανιδα,και νομιζα οτι εμεις εχουμε την πρωτια.... Ωραια η Leo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Tις ζυγισα ναι...χεχε...να περιμενεις Πέστου το ντε!!! Να περιμένει!!! Ντροπή!! Θράσος που το έχουν μερικοί εδώ μέσα!!! Στην 4η σελίδα περιμένει, έτσι απλά, να πάρει απάντηση σε θέμα του mAthosalas;;;.... Από την 15728 σελίδα κι έπειτα! Θρασύτατο μαύρο γεράκι!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Πέστου το ντε!!! Να περιμένει!!! Ντροπή!! Θράσος που το έχουν μερικοί εδώ μέσα!!! Στην 4η σελίδα περιμένει, έτσι απλά, να πάρει απάντηση σε θέμα του mAthosalas;;;.... Από την 15728 σελίδα κι έπειτα! Θρασύτατο μαύρο γεράκι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Μία ερώτηση γιατί, όπως είδες, ψήνομαι... καταλύτη έχει; σιγά μην έχει. Και τι καύσιμο θα βάζεις; *** Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια. Τέτοια ολοκληρωμένα project χρειαζόμαστε! Κρατάς ψηλά το mybike! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Μία ερώτηση γιατί, όπως είδες, ψήνομαι...καταλύτη έχει;σιγά μην έχει. Και τι καύσιμο θα βάζεις; *** Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια. Τέτοια ολοκληρωμένα project χρειαζόμαστε! Κρατάς ψηλά το mybike! Ο καταλυτης ειναι σε αλλο σημειο,πιο μπροστα.Φυσικα και θα παραμεινει ως εχει.Δεν καταργειται,δεν αφαιρειται.Αν ηταν χωρις καταλυτη,δεν θα την εβαζα.Ειπαμε,να ομορφυνουμε,να δυναμωσουμε,αλλά οχι εις βαρος του Περιβαλλοντος και των γυρω μας Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Λιγη υπομονη και συντομα θα ποσταρω ολοκληρωμενο το project Leovince... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Αντε ρε τελειωνε... περιμενουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 To προτζεκτ Leovince,αλλαγη εξατμισης στο GS ολοκληρωθηκε... Ας τα παρουμε απο την αρχη...και οσο πιο περιληπτικα μπορω να μην γραφω σεντονι και κουραζει....:) Η F800GS ερχεται απο το εργοστασιο με αυτη την εξατμιση... κατι που ηθελα να ομορφυνει λιγο κατι να αγριεψει λιγο ο θορυβος εψαξα τι επιλογες υπαρχουν...Και κατεληξα στην Leovince SBK Evo II...φυσικα αλλαγη πακετο με φιλτρο K&N Κατ'αρχας δυναμομετρηθηκε η GS πριν την αλλαγη για να δουμε τι λεει το εργοστασιο και τι γινεται πηραμε το μηνυμα... Με κοκκινο στο στροφαλο και με ροζ στον τροχο...Ιπποδυναμεις και ροπες αντιστοιχα!:) 85 ιππους λεει η μαμα ,84,5 στο στροφαλο ειδαμε και 77.4 στον τροχο!!!Με 8.2 ροπη στο στροφαλο και 7.5 στον τροχο!!!Καθολου ασχημα μαλιστα αν δεις και τις καμπυλες που εχουν γραμμικοτητα.Και στην ροπη και στην δυναμη,ιπποδυναμη!Ειδικα για On Off προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος... Παμε παρακατω λοιπον... Αλλαζουμε ενα φιλτρο με ενα επωνυμο καλης ποιοτητος για να αναπνεουμε καλυτερα... κι αφαιρεσα την μαμα να βαλω τη Leo...Διαφερουν καπως... στη συνεχεια και αφου μετρηθηκαν σε βαρος οι εξατμισεις...να δουμε τι κερδος αλλά και πόσο πραγματικα στοιχεια δινουν BMW και Leovince... η μαμα στα 4.731kg... και η νεα αμορε στα μολις...2.134kg Αρα μανι μανι εχουμε μια μειωση βαρους περιπου στα 2.5 κατι κιλα.Καλα παμε παιρνουμε ενα καλο δωρακι κι εδω με μειωση βαρους! Και προχωραμε επιτελους στην τοποθετηση της Leovince... ευκολα μπηκε δεν με παιδεψε και απο ποιοτητα πολυ μου αρεσει! και τελικα παμε παλι για δυναμομετρηση για να δουμε πώς και πόσο καλα δουλευει η νεα μας εξατμιση.Και για να φυγει και μια αμφιβολια που ειχα σχετικα με τα διαγραμματα που θα εδειχναν εαν χρειαζεται,οπως μου ειπαν,να περασω απο τη "μαμα" για ρυθμιση(δηλαδη για κατι χρηματα ειπαν...) Μετρηση στο στροφαλο... 84.5 πριν οι ιπποι...86 τωρα.Αρα 1.5hp + απο δω...Για να δουμε και τροχο... και στον τροχο λοιπον... Απο 77.4hp πηγαμε στα 78.7hp αρα εδω εχουμε 1.3hp κερδος στο δρομο.... Τα νουμερα λοιπον δειχνουν κερδος στην ιπποδυναμη στο στροφαλο και στον τροχο...Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι γεμισε η μεσαια περιοχη στροφων,δυναμωσε.Επισης η γραμμικοτητα της δυναμης που δεν χαλασε και ...παμε καλα!Μια χαρα για μενα που βλεπω οτι και ομορφυνε το GS και πηραμε το κατι τις μας σε λειτουργια και δυναμη... Φυσικα ουτε λογος για να παω στην μαμα για ρυθμιση και τετοια...Η GS δουλευει μια χαρα και επιβεβαιωσε και ο μαστορας που καναμε το τεστ... Εχω και ενα βιντεακι με τον ηχο που βγαζει η Leovince.Θα τσεκαρω αν ειναι καλο ακουστικα γιατι ειναι απο κινητο και θα σας το ανεβασω...αλλιως θα βρω αλλο τροπο να τραβηξω ηχο,αν δω οτι δεν... Παρτε δυο φωτο πώς δειχνει πανω... Η δυναμομετρηση εγινε στο μηχανημα της Fuchs στο συνεργειο KΟΥΡΗΣ ΧΡ.-ΜΑΡΓΑΡΗΣ Δ. στην Πατρα-τηλεφωνο 2610-424095 ... αψογοι επαγγελματιες και φοβερα παιδιά-μοτοσυκλετιστες.Με υπομονη και εξηγησαν τα παντα για τη διαδικασια και ρυθμισαν τα παντα κομπλε για να εχουμε αυτο που βλεπουμε ολοι μας...Με ενημερωσαν μαλισταοτι παιζει και προσφορα για οσα παιδια θελησουν Δυναμομετρηση της δικης τους μοτο,στα 30ευρω...Χρηστο-Σακη ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σχολια δικά σας... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Εισαι παντως μερακλης... μπραβο σου!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ κ καλα χιλιομετρα να χεις.... τσιμπα κ ενα....... ....ποντο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Εισαι παντως μερακλης... μπραβο σου!!!. Αυτο ειναι που μου αρεσει σε καθε μπλιμπλικι..Το μερακι και η διαδικασια,το μαστορεμα.Κι αν δωσει και ομορφο αποτελσεσμα...αυτα μενουνε!Σε ευχαριστω Πατ...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 πολυ μου αρεσει η leovince κι`εγω αν εβαζα εξατμιση αυτη θα διαλεγα μου εχει γυαλισει απο τοτε που την πρωτοειδα.μπραβο ρε κωστα καλοριζικη και αγρατζουνιστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Μισό βάρος οι Aftermarket από τις μαμά ε ? Δεν περίμενα να έχουν τόση μεγάλη διαφορά και τσίμπησε και 1,5 ίππο Βίντεο περιμένουμε να την ακούσουμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Οντως, για να ζυγίζει η μαμά 4,700κ δεν έχει μέσα καταλύτη. Τυχερέεεε ! καλορίζικο και σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Καλορίζικη φίλε μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Καλοριζικη!! Εδωσε αυτο το κατι παραπανω σε ομορφια κ οχι μονο.Τρεμετε Tiger 800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Eνταξει.. Η διαφορα στην τελικη αποδοση δεν λεει και πολλα, αλλα αν γεμιζει τις "μεσαιες" λεει και παραλεει!! (Ενταξει, για το βαρος που εχα ρωτησει, τα 2,5 κιλα, 5 μπυρες ειναι!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Άντε καλορίζικη και καλά ασφαλή χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Πςςς κουκλι η εξατμιση! Περιμενουμε να την ακουσουμε κιολλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 εντυπωσιακό με τα γερμανικά γαϊδούρια ....όσο λένε ... ξανά καλορίζικη και βάλε το αουντιο να τραγουδήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Αγριεύει η μπέμπα! Ωραίος! Δείχνει πολύ όμορφη η εξάτμιση κι αφού κέρδισες και βάρος και δύναμη και ροπή, έγινε ουσιαστική δουλειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Eνταξει.. Η διαφορα στην τελικη αποδοση δεν λεει και πολλα, αλλα αν γεμιζει τις "μεσαιες" λεει και παραλεει!! Θαναση δεν περιμενα να εχω και 10 ιππους διαφορά,ουτε να εχω ροπη απο R1200GS.Να σου πω ουτε με ενδιαφερει σε αυτη τη μοτοσυκλετα.Αν ψαξω κι αλλη δυναμη,παω την αλλαζω και παιρνω ενα FJR,ομορφα κι ωραια...:D Αυτο που ηθελα σιγουρα ηταν να φυγει η γκουμούτσα η μαμα εξατμιση να ομορφυνει λιγο η GS(ακομα) και να βελτιωθει και ηχητικα,πιο μπασο ηχο γιατι αυτο το φρρρρρρρρρ απο τη μαμα δεν......απο κει και υστερα εφοσον υπηρξε και βελτιωση σε φασμα ροπης,ο τροπος που βγαινει δηλαδη γιατι σε νουμερο δεν αλλαξε,ολα καλα!Τα υπολοιπα περι 1.347397 αλογα παραπανω και στις 2789,254 στροφες να δινει 0.15278 ροπης καλυτερα κλπ κλπ...μαλλον με αφηνουν αδιαφορο σε αυτη τη μοτοσυκλετα.Σας ευχαριοστω ολους για τις ευχες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 λενε πολυ παντως πανω στο gs :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τωρα δηλαδή είσαι γλήγορος?????? Ωραία τους τα είπες πάντως!!! Επίτηδες πάντως πρέπει να σε έπρηζε η μανταμ!!! Μάλλον ψηνότανε για το 69άρι που της υποσχέθηκες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τωρα δηλαδή είσαι γλήγορος?????? Eλα μην ζηλευεις...εγω εχω βολαν... Ωραία τους τα είπες πάντως!!! Επίτηδες πάντως πρέπει να σε έπρηζε η μανταμ!!! Μάλλον ψηνότανε για το 69άρι που της υποσχέθηκες!!! Αμα σου πω το πολυ ωραιο...οτι χθες ηρθε ειδοποιηση απο τον Ταχυδρομο να παω να παραλαβω ενα δεμα.Με κωδικο αριθμο αυτο που...εγινε το παραλιγο 69... Πας τωρα κατω να τους πεις ενα ακομη λογο που τους βριζει ο κοσμος ή δεν πας;...Παντως υποψιαζομαι λαμογιά του Ταχυδρομου,διοτι εγραφε πανω οτι ειχε παραλαβει το χαρτι ειδοποιησης απο 6/5 και μου το εφερε χθες...μαζι με 5 ακομα φακελλους αλληλογραφιας,μαζεμενα.Κι εχει ξαναγινει αυτο δυο φορες...Που σημαινει οτι μαλλον παει για δουλεια...οχι καθε μερα... Θα τον δω μια μερα απο κοντα...και θα του πω δυο κουβεντες του λεβεντη παντως :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες