Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

γεια σας παιδια http://www.stelpet.gr/shark-astrea-52mm-1.html και http://www.stelpet.gr/top-astrea-52mm.html ποσα cc γινετε? χρειαζεται να αλλαξω τιποτα αλλο? (το μηχανακι ειναι daytona) λετε με καρπυρατερ 18 η 20 να μπερδευει(ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΑΞΙΟΜΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ)?????? (θα χρειαστει και καμια 100ρα κεφαλη? βοηθεια παιδια αν γινεται αμεσα ευχαριστω :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mitikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπόν φίλε το πιστονάκι εξαρτάται από το πόσα mm είναι ο κύλινδρός και η κεφαλή εννόειτε ! θα χάσει η κεφαλή mm στα μηχανικά ! Εγώ σου προτίνω να μην βάλεις τίποτα κράτα τα φράγκα σου ! Βάλε απλός ένα καρμπυλάτερ και είσαι κομπλέ δεν χρειάζετε τίποτα άλλο ! Εκτός αν αντέχει η τσέπη σου άσε τις μαλακίες και τσίμπα ένα Lifan 110cc θα δεις τεράστια διαφορά ! Το μόνο π σε ξενερώνει είναι το στόσιμο !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αλλαγη μοτερ δεν πεζει οποτε ξερεις τιποτα αλλο ?μπορεις να στειλεις κανα λινκ θα σου ειμουν ευνομων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύλινδρος Shark 52mm

Καρμπιλατέρ

Πιστόνι

Κεφαλή θα έβαζα μια Astrea 100αρα είσαι κομπλέ

Άλλα αν παίζουν φράγκα σου βρίσκω και πιό ακριβά

Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όλα μπαίνουν σε Dv πάνε ρώτα τον μηχανικό σου :D

PeAcE :D :_thumbsup::angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι σου τωρα ????

τώρα ειναι μαμά 50 ..απλά ήθελα μια βελτιωση για επιταγχυνση και ταχητητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύλινδρος Shark 52mm

Καρμπιλατέρ

Πιστόνι

Κεφαλή θα έβαζα μια Astrea 100αρα είσαι κομπλέ

Άλλα αν παίζουν φράγκα σου βρίσκω και πιό ακριβά

Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όλα μπαίνουν σε Dv πάνε ρώτα τον μηχανικό σου :D

PeAcE :D :_thumbsup::angel_not:

.

Ευχαριστώ αλλά εχω ακόμη μερικές απορειες ,..το καρπυρατερ δεν θα μπερδεύει?τι τελικές θα έχει?δικαβαλο θα δυσκολεύεται ?με την αστυνομία θα υπάρχει πρόβλημα ?γρανάζια αν μπορείς να μου πεις...και πάλι ευχαριτω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Ευχαριστώ αλλά εχω ακόμη μερικές απορειες ,..το καρπυρατερ δεν θα μπερδεύει?τι τελικές θα έχει?δικαβαλο θα δυσκολεύεται ?με την αστυνομία θα υπάρχει πρόβλημα ?γρανάζια αν μπορείς να μου πεις...και πάλι ευχαριτω

Το καρμπυλατέρ από όσο ξέρω δεν 8α υπάρχει πρόβλημα ? Τελικές σε ευθεία 8α έχεις 90-100χλμ/ωρα ! Δικάβαλο 8α βγάζει καμιά 70-80 άρα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ! Ο αστυνόμος αν είναι ψαγμένος μπορεί είπα μπορεί να σε καταλάβει και από την ταχύτητα και από τον ήχο , αλλά από εκεί και πέρα αν είναι ένας απλός έλεγχος το πολύ σε γράψουν για καθρέπτες (αν δεν φοράς) ή για εξάτμηση (ήχος) ! Με γραναζάκια φίλε δεν έχω ασχολιθεί πολύ όπως σου είπα πήγαινε στον μηχανικό σου και ρώτα !! :_innocent: :_innocent: :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα