mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) γεια σας παιδια http://www.stelpet.gr/shark-astrea-52mm-1.html και http://www.stelpet.gr/top-astrea-52mm.html ποσα cc γινετε? χρειαζεται να αλλαξω τιποτα αλλο? (το μηχανακι ειναι daytona) λετε με καρπυρατερ 18 η 20 να μπερδευει(ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΑΞΙΟΜΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ)?????? (θα χρειαστει και καμια 100ρα κεφαλη? βοηθεια παιδια αν γινεται αμεσα ευχαριστω Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2011 από τον mitikas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 ταιριαζει αυτο http://www.stelpet.gr/lifan-125-18mm.html ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Λοιπόν φίλε το πιστονάκι εξαρτάται από το πόσα mm είναι ο κύλινδρός και η κεφαλή εννόειτε ! θα χάσει η κεφαλή mm στα μηχανικά ! Εγώ σου προτίνω να μην βάλεις τίποτα κράτα τα φράγκα σου ! Βάλε απλός ένα καρμπυλάτερ και είσαι κομπλέ δεν χρειάζετε τίποτα άλλο ! Εκτός αν αντέχει η τσέπη σου άσε τις μαλακίες και τσίμπα ένα Lifan 110cc θα δεις τεράστια διαφορά ! Το μόνο π σε ξενερώνει είναι το στόσιμο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αλλαγη μοτερ δεν πεζει οποτε ξερεις τιποτα αλλο ?μπορεις να στειλεις κανα λινκ θα σου ειμουν ευνομων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Κύλινδρος Shark 52mm Καρμπιλατέρ Πιστόνι Κεφαλή θα έβαζα μια Astrea 100αρα είσαι κομπλέ Άλλα αν παίζουν φράγκα σου βρίσκω και πιό ακριβά Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όλα μπαίνουν σε Dv πάνε ρώτα τον μηχανικό σου :D PeAcE :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GIWRGOS_@ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 φιλε ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι σου τωρα ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 φιλε ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι σου τωρα ???? τώρα ειναι μαμά 50 ..απλά ήθελα μια βελτιωση για επιταγχυνση και ταχητητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Κύλινδρος Shark 52mm Καρμπιλατέρ Πιστόνι Κεφαλή θα έβαζα μια Astrea 100αρα είσαι κομπλέ Άλλα αν παίζουν φράγκα σου βρίσκω και πιό ακριβά Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όλα μπαίνουν σε Dv πάνε ρώτα τον μηχανικό σου :D PeAcE :D . Ευχαριστώ αλλά εχω ακόμη μερικές απορειες ,..το καρπυρατερ δεν θα μπερδεύει?τι τελικές θα έχει?δικαβαλο θα δυσκολεύεται ?με την αστυνομία θα υπάρχει πρόβλημα ?γρανάζια αν μπορείς να μου πεις...και πάλι ευχαριτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 . Ευχαριστώ αλλά εχω ακόμη μερικές απορειες ,..το καρπυρατερ δεν θα μπερδεύει?τι τελικές θα έχει?δικαβαλο θα δυσκολεύεται ?με την αστυνομία θα υπάρχει πρόβλημα ?γρανάζια αν μπορείς να μου πεις...και πάλι ευχαριτω Το καρμπυλατέρ από όσο ξέρω δεν 8α υπάρχει πρόβλημα ? Τελικές σε ευθεία 8α έχεις 90-100χλμ/ωρα ! Δικάβαλο 8α βγάζει καμιά 70-80 άρα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ! Ο αστυνόμος αν είναι ψαγμένος μπορεί είπα μπορεί να σε καταλάβει και από την ταχύτητα και από τον ήχο , αλλά από εκεί και πέρα αν είναι ένας απλός έλεγχος το πολύ σε γράψουν για καθρέπτες (αν δεν φοράς) ή για εξάτμηση (ήχος) ! Με γραναζάκια φίλε δεν έχω ασχολιθεί πολύ όπως σου είπα πήγαινε στον μηχανικό σου και ρώτα !! :_innocent: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 ευχαριστω φιλε για ολα γαμας!!!! και ενα ποντακι για την δουλεια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GIWRGOS_@ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 φιλε πρεπει να ανοιξεις τα καρτερ πιστευω πωσ το γνςριζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες