Jump to content
Sign in to follow this  
Panoc

YZF-R 125

Recommended Posts

αχ αυτη η yamaha τι μου κανει βραδιατικα....

επεσα εντελως τυχεα σε ενα site και ερωτευτικα

δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσε σε 125 κ.κ.

το θεμα ειναι οτι τον δεκεμβρη γινομαι 18 και σκοπευα για ninja 250

ελα ομως που δεν μπορω να περιμενω..θελω να μπω στον χωρο των street..αξιζει ομως να την παρω στα 3.500 για 1 χρονο το πολυ? η να παω απο το παπακι κατευθιαν στην 250 ninja?

απλα δεν θα εχω διπλωμα..αν και ουτε για το παπι με καλυπτει οποτε δεν θα εχω καπιο ιδιετερο αγχος..

να την παρω η να κανω υπομονη καπιους ακομα μηνες?

http://www.kokomilko.org/moto/index.php?q=node/736

και εκτος απο αυτο συγκριτικα με το παπι..απο τελικες ,δυναμη κλπ λεει τιποτα? η ειναι για τα ματια του κοσμου η εμφανιση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πεταμενα λεφτα ειναι το συγκεκριμενο μηχανακι δεν παει μια... θα σε περνανε και τα παπια στο φαναρι.. ακρυβο!!

ninja 1000 φορες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σωστό το ΥΖΦ αλλά όταν θα σε περνάει το Crypton X για ευθεία πάντα θα κλαις, πίστεψε με είχα το ίδιο δίλλημα με σένα 2χρόνια πριν και καταστάλαξα στο νίντζα! 2κυλινδρο που πάει ταξίδι και 800χλμ σε μία μέρα με μονοκύλινδρο που πάει μέχρι το Σούνιο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά τα λεφτά για 125 :lac:

Αν και το έχουν κατεβάσει κανά 500άρι ευρώ από πέρυσι αλλά και πάλι πολλά είναι .

Το γεγονός ότι το κατέβασαν μπορεί να σημαίνει ότι βγαίνει το Yamaha το 2,5 μέσα στην επόμενη δεκαετία :sopase: (Σορρύ αλλά δεν άντεξα :whistling: )

Οπότε εγώ θα σου έλενα περίμενε μέχρι το δεκέμβρη που βγάζειs δίπλωμα και μετά πήγαινε στο Ninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ματι θα σου αρεσει, μοιαζει παρα πολυ με μεγαλυτερη μηχανη, αλλα μολις το βαλεις μπρος... Παπακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην να σου πω οτι απ'τη στιγμη που δεν σε καλυπτει το διπλωμα γι αυτο που οδηγεις εισαι φαουλ ο,τι και να κανεις. οποτε ειτε οδηγας το νιντζα ειτε το ρ1 125 το ιδιο πραγμα ειναι για μενα απο νομικη αποψη.

το καλυτερο θα ηταν να οδηγεις κανα 50αρι (αν εχεις εστω κ γιαυτο διπλωμα) και μετα να παρεις το νιντζα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο...αλλιως το διλλημα σου δν εχει νοημα.

αν δηλαδη εγω ειχα το δικο σ σκεπτικο , δηλ. να οδηγως ουσιαστικα χωρις διπλωμα (αφου δεν καλυπτει το μηχανακι μου ) θα ειχα παρει ηδη το νιντζα...

αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗ! απλα ελπιζω να σε προβληματισω θετικα... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην να σου πω οτι απ'τη στιγμη που δεν σε καλυπτει το διπλωμα γι αυτο που οδηγεις εισαι φαουλ ο,τι και να κανεις. οποτε ειτε οδηγας το νιντζα ειτε το ρ1 125 το ιδιο πραγμα ειναι για μενα απο νομικη αποψη.

το καλυτερο θα ηταν να οδηγεις κανα 50αρι (αν εχεις εστω κ γιαυτο διπλωμα) και μετα να παρεις το νιντζα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο...αλλιως το διλλημα σου δν εχει νοημα.

αν δηλαδη εγω ειχα το δικο σ σκεπτικο , δηλ. να οδηγως ουσιαστικα χωρις διπλωμα (αφου δεν καλυπτει το μηχανακι μου ) θα ειχα παρει ηδη το νιντζα...

αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗ! απλα ελπιζω να σε προβληματισω θετικα... :angel_not:

μα το παπι μου ειναι ηδη 125 ...βεβεα ειναι 50 στα χαρτια αλλα και παλι δεν μου κανουνε τιποτα..οποτε δεν εχω θεμα με το δηπλωμα..αλλα τελικα θα περιμενω τον δεκεμβρη αν βγαλω δηπλωμα για 250...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα