Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 αχ αυτη η yamaha τι μου κανει βραδιατικα.... επεσα εντελως τυχεα σε ενα site και ερωτευτικα δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσε σε 125 κ.κ. το θεμα ειναι οτι τον δεκεμβρη γινομαι 18 και σκοπευα για ninja 250 ελα ομως που δεν μπορω να περιμενω..θελω να μπω στον χωρο των street..αξιζει ομως να την παρω στα 3.500 για 1 χρονο το πολυ? η να παω απο το παπακι κατευθιαν στην 250 ninja? απλα δεν θα εχω διπλωμα..αν και ουτε για το παπι με καλυπτει οποτε δεν θα εχω καπιο ιδιετερο αγχος.. να την παρω η να κανω υπομονη καπιους ακομα μηνες?http://www.kokomilko.org/moto/index.php?q=node/736και εκτος απο αυτο συγκριτικα με το παπι..απο τελικες ,δυναμη κλπ λεει τιποτα? η ειναι για τα ματια του κοσμου η εμφανιση? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 πεταμενα λεφτα ειναι το συγκεκριμενο μηχανακι δεν παει μια... θα σε περνανε και τα παπια στο φαναρι.. ακρυβο!! ninja 1000 φορες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Πολύ σωστό το ΥΖΦ αλλά όταν θα σε περνάει το Crypton X για ευθεία πάντα θα κλαις, πίστεψε με είχα το ίδιο δίλλημα με σένα 2χρόνια πριν και καταστάλαξα στο νίντζα! 2κυλινδρο που πάει ταξίδι και 800χλμ σε μία μέρα με μονοκύλινδρο που πάει μέχρι το Σούνιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Πολλά τα λεφτά για 125 Αν και το έχουν κατεβάσει κανά 500άρι ευρώ από πέρυσι αλλά και πάλι πολλά είναι . Το γεγονός ότι το κατέβασαν μπορεί να σημαίνει ότι βγαίνει το Yamaha το 2,5 μέσα στην επόμενη δεκαετία (Σορρύ αλλά δεν άντεξα ) Οπότε εγώ θα σου έλενα περίμενε μέχρι το δεκέμβρη που βγάζειs δίπλωμα και μετά πήγαινε στο Ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 καλως παιδια...ευχαριστω..θα περιμενω τι να κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sn7per 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Στο ματι θα σου αρεσει, μοιαζει παρα πολυ με μεγαλυτερη μηχανη, αλλα μολις το βαλεις μπρος... Παπακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 καταρχην να σου πω οτι απ'τη στιγμη που δεν σε καλυπτει το διπλωμα γι αυτο που οδηγεις εισαι φαουλ ο,τι και να κανεις. οποτε ειτε οδηγας το νιντζα ειτε το ρ1 125 το ιδιο πραγμα ειναι για μενα απο νομικη αποψη. το καλυτερο θα ηταν να οδηγεις κανα 50αρι (αν εχεις εστω κ γιαυτο διπλωμα) και μετα να παρεις το νιντζα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο...αλλιως το διλλημα σου δν εχει νοημα. αν δηλαδη εγω ειχα το δικο σ σκεπτικο , δηλ. να οδηγως ουσιαστικα χωρις διπλωμα (αφου δεν καλυπτει το μηχανακι μου ) θα ειχα παρει ηδη το νιντζα... αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗ! απλα ελπιζω να σε προβληματισω θετικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 καταρχην να σου πω οτι απ'τη στιγμη που δεν σε καλυπτει το διπλωμα γι αυτο που οδηγεις εισαι φαουλ ο,τι και να κανεις. οποτε ειτε οδηγας το νιντζα ειτε το ρ1 125 το ιδιο πραγμα ειναι για μενα απο νομικη αποψη. το καλυτερο θα ηταν να οδηγεις κανα 50αρι (αν εχεις εστω κ γιαυτο διπλωμα) και μετα να παρεις το νιντζα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο...αλλιως το διλλημα σου δν εχει νοημα. αν δηλαδη εγω ειχα το δικο σ σκεπτικο , δηλ. να οδηγως ουσιαστικα χωρις διπλωμα (αφου δεν καλυπτει το μηχανακι μου ) θα ειχα παρει ηδη το νιντζα... αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗ! απλα ελπιζω να σε προβληματισω θετικα... μα το παπι μου ειναι ηδη 125 ...βεβεα ειναι 50 στα χαρτια αλλα και παλι δεν μου κανουνε τιποτα..οποτε δεν εχω θεμα με το δηπλωμα..αλλα τελικα θα περιμενω τον δεκεμβρη αν βγαλω δηπλωμα για 250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες