Stuntman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Καλημέρες! Ξέρει κανένας για τη σειρά της agv την agv stealth αν είναι καλά κράνη αν παρουσιάζουν προβλήματα κλπ? Ποιο συγκεκριμενα για αυτο εδω ενδιαφερομε τα φωτα σας!!!! http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-Stealth-Grifo/SubProducts/AGV-Stealth-Grifo-0001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diaforikos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Καλησπέρα, Έχω το AGV stealth SV πολύ βολικό στο κεφάλι. Τα προλήματα που έχει ( και έχουν γραφτεί και εδώ στο φορουμ ) είναι ο θόρυβος και το θόλωμα της ζελατίνας μετα από την επαφή της με νερό. όσων αφορά το θόρυβο μέσα στο πακέτο του κράνους είχε επιπλέον μαξιλαράκια για τα αυτιά και έτσι είναι κάπως καλύτερα τα πράματα! Με το νερό δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω σα τη γάτα ! ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 φιλε μου ειχα ακριβως αυτο το συγκεκριμενο grifo...απο τοτε που το πουλησα ποτε δεν ξαναβρηκα κατι που να μου αρεσε οσο το stealth...αγορασε το ανεπιφυλακτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Καλησπέρα, Έχω το AGV stealth SV πολύ βολικό στο κεφάλι. Τα προλήματα που έχει ( και έχουν γραφτεί και εδώ στο φορουμ ) είναι ο θόρυβος και το θόλωμα της ζελατίνας μετα από την επαφή της με νερό. όσων αφορά το θόρυβο μέσα στο πακέτο του κράνους είχε επιπλέον μαξιλαράκια για τα αυτιά και έτσι είναι κάπως καλύτερα τα πράματα! Με το νερό δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω σα τη γάτα ! ^_^ Είχα και εγώ το Stealth. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ζελατίνα του αλλά ο θόρυβος του ήταν αρκετός . Επίσης, τα κλιπσάκια των αεραγωγών είναι κάπως ευαίσθητα (δεν θέλουν βάρβαρη μεταχείριση). Το θεωρώ καλό κράνος, είναι ασφαλές και σε αυτή την τιμή νομίζω ότι είναι από τις πολύ καλές επιλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΚΕΝ 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Πολύ καλό και τίμιο για τη τιμή του κράνος. Το έχω εδώ και 4 χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 καλό κράνος χωρίς κάτι κραυγαλέο που να ενοχλεί. Να το πάρεις αλλά να ξέρεις ότι είναι παλιό μοντέλο και πλεον έχει αντικαταστασθεί από το SV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 οταν λετε για θορυβο,σε τι ταχυτητα?δλδ εγω που παω ταξιδι με 120-130 κ σπανια 140 θα εχω θορυβο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) - Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες