Jump to content
Sign in to follow this  
Stuntman

AGV STEALTH

Recommended Posts

Καλημέρες! Ξέρει κανένας για τη σειρά της agv την agv stealth αν είναι καλά κράνη αν παρουσιάζουν προβλήματα κλπ?

Ποιο συγκεκριμενα για αυτο εδω ενδιαφερομε τα φωτα σας!!!!

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-Stealth-Grifo/SubProducts/AGV-Stealth-Grifo-0001

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα,

Έχω το AGV stealth SV πολύ βολικό στο κεφάλι. Τα προλήματα που έχει ( και έχουν γραφτεί και εδώ στο φορουμ ) είναι ο θόρυβος και το θόλωμα της ζελατίνας μετα από την επαφή της με νερό.

όσων αφορά το θόρυβο μέσα στο πακέτο του κράνους είχε επιπλέον μαξιλαράκια για τα αυτιά και έτσι είναι κάπως καλύτερα τα πράματα! Με το νερό δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω σα τη γάτα ! :_whistling: ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ειχα ακριβως αυτο το συγκεκριμενο grifo...απο τοτε που το πουλησα ποτε

δεν ξαναβρηκα κατι που να μου αρεσε οσο το stealth...αγορασε το ανεπιφυλακτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Έχω το AGV stealth SV πολύ βολικό στο κεφάλι. Τα προλήματα που έχει ( και έχουν γραφτεί και εδώ στο φορουμ ) είναι ο θόρυβος και το θόλωμα της ζελατίνας μετα από την επαφή της με νερό.

όσων αφορά το θόρυβο μέσα στο πακέτο του κράνους είχε επιπλέον μαξιλαράκια για τα αυτιά και έτσι είναι κάπως καλύτερα τα πράματα! Με το νερό δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω σα τη γάτα ! :_whistling: ^_^

Είχα και εγώ το Stealth. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ζελατίνα του αλλά ο θόρυβος του ήταν αρκετός :thumbsdown: . Επίσης, τα κλιπσάκια των αεραγωγών είναι κάπως ευαίσθητα (δεν θέλουν βάρβαρη μεταχείριση).

Το θεωρώ καλό κράνος, είναι ασφαλές και σε αυτή την τιμή νομίζω ότι είναι από τις πολύ καλές επιλογές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλό κράνος χωρίς κάτι κραυγαλέο που να ενοχλεί.

Να το πάρεις αλλά να ξέρεις ότι είναι παλιό μοντέλο και πλεον έχει αντικαταστασθεί από το SV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λετε για θορυβο,σε τι ταχυτητα?δλδ εγω που παω ταξιδι με 120-130 κ σπανια 140 θα εχω θορυβο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα