black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ως πτυχιουχος ΤΕΙ Νοσηλευτικης εγω,κ ως πτυχιουχος ΑΕΙ Οδοντιατρικης εσυ,δεν νομιζω καποιος απο τους 2 μας να κατεχει περισσοτερο απο τον αλλον την ανατομια. Νοσοκομος εγω,οδοντιατρος εσυ,so τα περι ανατομιας επιτρεψε μου να τα κατεχω Γιωργο, δεν μπαινει ετσι το θεμα.. Περαν της υγιεινης, που, υποτιθεται γνωριζουν (??) και εφαρμοζουν (???) ολοι οσοι ασχολουνται με το θεμα "tatoo-piercing", εγω αναφερομαι στη γνωση της ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ της καθε περιοχης και των ιδιαιτεροτητων της καθε μιας! Δεν μπορω, προσωπικα, να εκφερω γνωμη, ουτε για.. "αφαλούς" ουτε για "αυτιά"! Για στομα ομως (γλωσσα-χειλη) και τις ιδιαιτεροτητες τους, προφανως ξερω περισσοτερα απο καθε γιατρο, ΚΑΘΕ ειδικοτητας (εκτος γναθοχειρουργων, ενδεχομενως..) ..Ελπιζω να καταλαβαινεις λοιπον, οτι ΔΕΝ! ειναι θεμα "υγιεινης" και μονον.. (Παρεπιπτοντως..) Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον black_hawk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γιωργο, δεν μπαινει ετσι το θεμα.. Περαν της υγιεινης, που, υποτιθεται γνωριζουν (??) και εφαρμοζουν (???) ολοι οσοι ασχολουνται με το θεμα "tatoo-piercing", εγω αναφερομαι στη γνωση της ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ της καθε περιοχης και των ιδιαιτεροτητων της καθε μιας! Δεν μπορω, προσωπικα, να εκφερω γνωμη, ουτε για.. "αφαλούς" ουτε για "αυτιά"! Για στομα ομως (γλωσσα-χειλη) και τις ιδιαιτεροτητες τους, προφανως ξερω περισσοτερα απο καθε γιατρο, ΚΑΘΕ ειδικοτητας (εκτος γναθοχειρουργων, ενδεχομενως..) ..Ελπιζω να καταλαβαινεις λοιπον, οτι ΔΕΝ! ειναι θεμα "υγιεινης" και μονον.. Θαναση σκεψου πως μια στο εκατομμυριο να γινει μια στραβη μες στο studio απο αποψη υγειηνης,την εβαψε ο καλλιτεχνης. Κ αν δεν κανω λαθος ανακαλειται επ αοριστον κ η αδεια του μαγαζιου Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Θαναση σκεψου πως μια στο εκατομμυριο να γινει μια στραβη μες στο studio απο αποψη υγειηνης,την εβαψε ο καλλιτεχνης. Κ αν δεν κανω λαθος ανακαλειται επ αοριστον κ η αδεια του μαγαζιου Μα δε λεω οτι θα το κανει επιτηδες!! (Αλοιμονο..) Απλα, απο ΑΓΝΟΙΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Μα δε λεω οτι θα το κανει επιτηδες!! (Αλοιμονο..) Απλα, απο ΑΓΝΟΙΑ!! Δεν νομιζω να εχει αγνοια απο στοιχεια ανατομικης κ να ασκει τη τεχνη της δερματοστιξιας.Ουτε να τρυπαει στα κουτουρου οπου να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δεν νομιζω να εχει αγνοια απο στοιχεια ανατομικης κ να ασκει τη τεχνη της δερματοστιξιας.Ουτε να τρυπαει στα κουτουρου οπου να ναι ..Eλα, καλα.. Εδω οι "προκαθορισμενες" (-"τυπικες") θεσεις γλωσσικου νευρου και αρτηριας, ειναι "ακριβεις" κατα προσεγγιση 60-65% .. (Κατα τη στοματολογια-γναθοχειρουργικη..) Οι.. "τατουατζηδες" ξερουν τπτ περισσοτερο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ας χαλαρωσουμε την ατμοσφαιραΒαλετε ενα ποτο κ χαλαρωστεΕρχεται αποκρουστικο θεαμα...Κρυβω τα μουτρα του ελεεινου γιατι θα κανετε εμετο με τοση ασχημια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ας χαλαρωσουμε την ατμοσφαιρα Βαλετε ενα ποτο κ χαλαρωστε Ερχεται αποκρουστικο θεαμα... Το βαλαμε (κατ'επαναληψη! :P ) Τωρα παμε νανακια.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εκρυψα τα μουτρα,κ αφησω ο υπολοιπο που ειναι αισθησιακο... Μερικη αποψη των 5 απο τα 13... Κ επεται συνεχεια... Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Εκρυψα τα μουτρα,κ αφησω ο υπολοιπο που ειναι αισθησιακο... Μερικη αποψη των 5 απο τα 13... Κ επεται συνεχεια... ..Τον καθρεφτη ξεχασες!! :2funny: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) black_hawk με βαζεις σε σκεψεις με αυτα που ανεβασες για τις τρυπες που εχω στ στομα!Αλλα πιστευω πως αν γινουν σωστα και μετα τηρησεις τους απαραιτητους κανονες υγιεινης οπως προειπε και ο KaTeMas δεν εχεις τοσους κινδυνους!Σιγουρα με καθε τρυπα που επιχειρης να κανεις περνεις μαζι και καποιους κινδυνους! Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον damous T50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 βρε κατεμα αγορι μου μεχρι και εγω που ειμαι καινουργιος στο φορουμ σε ξερω! και ναι ξεχασες τον καθρεφτη Εισαι και μοδατος ροζ πετσετουλα και ροζ δωματιακι κοκκινες κουρτινες ασορτι ασορτι ΚΑΤΕΜΑ τι εκανες στο ξενοδοχειο ???????????????? ! (ολα αυτα με πολυ χαβαλε και αγαπη ετσι ? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 βρε κατεμα αγορι μου μεχρι και εγω που ειμαι καινουργιος στο φορουμ σε ξερω! και ναι ξεχασες τον καθρεφτη Εισαι και μοδατος ροζ πετσετουλα και ροζ δωματιακι κοκκινες κουρτινες ασορτι ασορτι ΚΑΤΕΜΑ τι εκανες στο ξενοδοχειο ???????????????? ! (ολα αυτα με πολυ χαβαλε και αγαπη ετσι ? ) Εδω ειμαι στο σπιτι της κολλητης μου στις Βρυξελλες(Βελγιο) Η φωτο ειναι πριν 10 μερες που ημουν εκει για Πασχαλινες διακοπες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Όλα χρυσά όλα καλά, αλλά τα tribal είναι για ξεχασμένους καγκουρο-ρέιβερς και/ή κλόουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Εκρυψα τα μουτρα,κ αφησω ο υπολοιπο που ειναι αισθησιακο... Μερικη αποψη των 5 απο τα 13... Κ επεται συνεχεια... To ντεκορ ειναι σκετη τρελαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 4 tats & 1 piercing.. The more the best! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 εγώ για φρύδι σκεφτόμουν αλλά άκουσα κάτι για κρεμασμένα φρύδια άμα χτυπηθεί νεύρο και μου έφυγε η κάψα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δεν εχω ουτε τατου ουτε πιρσινγκ ουτε τιποτα αλλο, και ουτε προκειτε να κανω, δεν με 'τραβαει' και ουτε εχω να δηλωσω τιποτα.It's not my thing που λενε και οι αμερικανοι. Εχω δει παρα πολλα (για τατου μιλαω) και ελαχιστα απο αυτα μου αρεσαν τα οποια ηταν ομορφα και διακριτικα. Φυσικα θεωρω πως οντως ειναι τεχνη και εχω δει υπεροχα αν το δει κανεις ως τεχνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Γιωργη οταν σε ειδα.. μου ηρθε να κανω εμετο ντροπη .. εχουμε και μικρα παιδια στο φορουμ... και νταξ αυτο με τον καθρεπτη δεν απλα epic fail !! ειναι MEGA fail !!...βγάλτη ρε.. μπλιαχ τατουαζ δεν θα εκανα ποτε γιαti.. καποτε θα κανω παιδια..καποτε θα γινω και εγω γέρος.. και το τατουαζ πανω σε γερασμενο δερμα ειναι χειροτερο και απο του κατεμα σκετη αιδια.. πραγματικα ειναι εντελος αποκρουστικο.....και γενικα.. δεν μου αρεσει..να με δεσμευει κατι.. μπορει καπια στιγμη για καποιο λογο να θελω να το βαγλω ή να πρεπει !! ποτε δεν ξερεις ! τωρα.. εγω ηξερα πως τα σκουλαρικια τα φορανε οι γυναικες.. !!!! χαχαχαχα αμα το άφηνα ετσι μπορει να ειχα και 43 π\λιν !! χεχεχεχε οχι ένταξη..καλη φαση ειναι ειναι το πιρσινγκ...μπορει να εκανα.. απλα ρε παιδια.. οι περισσοτεροι το κανουν ετσι για τα τραβήξουν τη προσοχή... για να πουν οτι κατι εκαναν.. οτι εχουν κι'αυτοι.. στη γυναικα παντως ειναι πολυ sexy ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) 50 τατουαζ περιπου ..Και γνωσεις ανατομιας.. (Που δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ! τους, απ'οσους κανουν τετοιες δουλειες.. ) Το οτι εισαι τυχερος, δεν λεει και πολλα.. Μονο εναν πανελλαδικος γνωριζω με γνωσεις ανατομιας πατρα μερια Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον honda55551 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 50 τατουαζ περιπου Μονο εναν πανελλαδικος γνωριζω με γνωσεις ανατομιας πατρα μερια Στα 13 ειμαι,αλλα εχω αρκετο μελλον στο θεμα... Μονο τη πλατη θα κρατησω τελειως ανεπαφη για κατι καλο αργοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Θαναση σκεψου πως μια στο εκατομμυριο να γινει μια στραβη μες στο studio απο αποψη υγειηνης,την εβαψε ο καλλιτεχνης. Κ αν δεν κανω λαθος ανακαλειται επ αοριστον κ η αδεια του μαγαζιου mmmmmmmm...μαλλον δεν γνωριζεις μπολικα αισχη που εχουν γινει σε στουντιο της αθηνας και αβαβα...κιχ δεν ακουστηκε...απο αποψη υγειηνης αυτα ...γιατι απο ματσολιες στο πιρσιν εχουμε δει ουκ ολιγα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Στα 13 ειμαι,αλλα εχω αρκετο μελλον στο θεμα... Μονο τη πλατη θα κρατησω τελειως ανεπαφη για κατι καλο αργοτερα Πολυ σωστα σκεφτεσαι,....Διοτι οταν με το καλο παντρευτεις η πλατη ειναι το σωστο σημειο για να αντεχει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Πολυ σωστα σκεφτεσαι,....Διοτι οταν με το καλο παντρευτεις η πλατη ειναι το σωστο σημειο για να αντεχει...... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Μονο εναν πανελλαδικος γνωριζω με γνωσεις ανατομιας πατρα μερια .. πιστευω πως αν γινουν σωστα και μετα τηρησεις τους απαραιτητους κανονες υγιεινης.. Οσο αναφορα την αντισηψεια, ναι.. Καποιος που εχει καποιες σχετικες στοιχειωδεις γνωσεις, ειναι (ας πουμε) "ευκολο".. Το να γινουν ομως "σωστα", προυποθετει ΑΚΡΙΒΕΙΣ γνωσεις ανατομικης (και των "ποικιλιών" που υπαρχουν, καθως και την αντιμετωπιση της οποιας "στραβής" ενδεχομενως προκυψει), πραγματα που διδασκονται μονο στις ιατρικες σχολες! (Εκτος πια και αν, λογω δυσκολων καιρων, αρχισαν και πτυχιουχοι γιατροι να γινονται "τατουατζηδες"!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Οσο αναφορα την αντισηψεια, ναι.. Καποιος που εχει καποιες σχετικες στοιχειωδεις γνωσεις, ειναι (ας πουμε) "ευκολο".. Το να γινουν ομως "σωστα", προυποθετει ΑΚΡΙΒΕΙΣ γνωσεις ανατομικης (και των "ποικιλιών" που υπαρχουν, καθως και την αντιμετωπιση της οποιας "στραβής" ενδεχομενως προκυψει), πραγματα που διδασκονται μονο στις ιατρικες σχολες! (Εκτος πια και αν, λογω δυσκολων καιρων, αρχισαν και πτυχιουχοι γιατροι να γινονται "τατουατζηδες"!! ) Το φανταζεσαι?Τατουατζιδικο και στους τοιχους διπλωματα ιατρικης! Απο οσο εχω ακουσει δεν ειμαι και τελειως σιγουρος κανουν καποια σεμιναρια στα οποια λογικα θα συμπεριλαμβανονται και καποια τετοια θεματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες