Jump to content
valas-GSX-R

Piercing-Tattoo

Recommended Posts

Υπαρχουν διαφορες αποψεις περι piercing-tattoo και των συγκεκριμενων ειδων "τεχνης".Αλλοι βλεπουν με ενδιαφερον την συγκεκριμενη στυλιστικη επεμβαση στο σωμα τους ενω αντιθετα αλλοι φοβουνται λογω των πολλων κινδυνων που εγκυμονουν ή το βρισκουν εντελως περιττο.Εσας ποια ειναι η αποψη σας?cool.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον,τα τατοο τα γουσταρω αν και ακομα δεν θελω να κανω επανω μου...

ολα τα στουντιος ακομα και τα "σπιτικα" ειαι πληρως αποστειρομενα...τωρα εχω ακουσει οτι τα χρωματα ειναι φυτικης προελευσαιως αλλα και παλι κρατω τις επιφυλλαξεις μου...

το σιγουρο ειναι οτι οταν βρω η δημιουργισω κατι να με αντιπροσωπευει στο επακρον θα παω να το κανω...γιατι οπως και να το κανουμε,οταν θα γινω πορνογερος δεν θελω να λεω κοιτα τι μαλακιες εκανα πιτσιρικας... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανω που ηθελα να ανοιξω παρομοιο θεμα!Προσωπικα το τατου τα θεωρω ενα ειδος τεχνης!Δεν μου αρεσουν ιδιετερα οι ζωγραφιες τυπου τραιμπαλ και τετοια αλλα κατι συμβολικο ναι!Πιρσινγκ τωρα εχω ειδη 2 και παω για το τριτο μες τη βδομαδα!Τα κανω γιατι μου αρεσουν κυριως!Ισως επειδη ειμαι κ μικρος να με τραβαν τοσο!Παντως σιγουρα δεν τα κανω για τν καγκουρια και για μοστρα!Για τατου μολις γινω 18 θα ερθει και αυτο! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mλκιες ειναι ολα

χαχα!!Απο οσο εχει παρει τ ματι μ εχεις τατου και πιερσινγκ νμζω ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα!!Απο οσο εχει παρει τ ματι μ εχεις τατου και πιερσινγκ νμζω ε?

Αυτα ειναι για ναρκομανεις,λαθος ανθρωπο θα ειδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω εκανα το πρωτο μου piercing σημερα στο αυτι αλλα δε νομιζω να ακολουθησουν αλλα.Αντιθετα στο μελλον υπαρχει σχεδιο για ενα tattoo smile.gif.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω από 17 χρονών ένα piercing στον αφαλό, το οποίο το γουστάρω ακόμα όσο το γούσταρα και πριν το κάνω και δεν πρόκειται να το βγάλω για πολλά χρόνια ακόμα.

Όσο για tattoo σκέφτομαι μακροπρόθεσμα να χτυπήσω το αποτύπωμα ενός από τους τέσσερις σκύλους μου (όταν δηλαδή το πάρω απόφαση και...αψηφίσω τον πόνο!!!!) :stunned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκουλαρικι.Πλακα πλακα κι εγω θελω να χτυπησω ενα τατοο αλλα θα περιμενω μεχρι να παντρευτω να χτυπησω το ονομα της πεθερας μου! (Το που δεν το λεω)

Τροποποιήθηκε από τον Tsi0u

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκουλαρικι.Πλακα πλακα κι εγω θελω να χτυπησω ενα τατοο αλλα θα περιμενω μεχρι να παντρευτω να χτυπησω το ονομα της πεθερας μου! (Το που δεν το λεω)

να ξερεις σε ενα χωρισμο φταιει αυτη και η μανα της οποτε μην κανεις καμια λαλακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to peircing ti einai?

Πιρτσινωμα. :whistling:

Αν δεν θες να σου κοστισει πολλα,ελα Περαμα να σου περασω ενα-δυό. :tooth:

Εχω πιρτσιναδωρο..........:smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμεις καποτε τα λεγαμε τρυπες τωρα τα λενε piercing.

προχωραει βλεπω η τεχνολογια :tooth:

Πιρτσινωμα. :whistling:

Αν δεν θες να σου κοστισει πολλα,ελα Περαμα να σου περασω ενα-δυό. :tooth:

Εχω πιρτσιναδωρο..........:smoke:

εχω και`γω πριτσιναδορο δεν σας εχουμε αναγκη μεσιε ουουουουου 666 :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tatoo καιγω θέλω να χτυπήσω κάτι που μου αρέσει και θέλω να το έχω για πάντα,αλλά ξενερώνω μετά που πρέπει να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δώσεις αίμα.Επίσης καλύτερα ώμο-πλάτη,γενικά κάπου που να μην κάνει μπαμ γιατί έτσι και μας κάτσει καμιά σοβαρή δουέιά να μην τη χάσουμε εξαιτίας του tatoo!!!!Αλλά και αυτό που κάνουν πολλοί-πολλές που γεμίζουν το σώμα με tatoo με ξενερώνει.παν μέτρον άριστον!!

σκουλαρήκια πλέον έχουν παραγίνει μόδα,είχα παλιά 2 τρύπες στο αυτί και στην μία είχα πάθει κάτι σαν μολυνση-μαζί με ένα τσίμπημα από μέλισσα,ε και μετά ξενέρωσα και τάβγαλα και τα 2,και τώρα έχουν κλείσει κιόλας!!πάντως καλή φάση που μερικοί(40ρηδες πανω κατω)φοράνε σκουλαρίκι,θυμάμαι παλιά πάει ένας φίλος να κάνει τρύπα,και λέει για χαβαλέ ο μπαμπάς του κάτσε έρχομαι καιγω,και όντως έκανε και ο πατέρας του,ο γιος δε φοράει πλέον(λόγω σοβαρότητας :lipssealed: )άλλα ο πατέρας ακόμα τόχει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκουλαρικι αν το φορας για μεγαλο χρονικο διαστημα στον λοβο του αυτιου η τρυπα δεν κλεινει ποτε οσα χρονια και αν περασουν.επουλωνεται ναι αλλα με μια βελονα και λιγο πονο την ξανανοιγεις στο φτερο.οσο για τα ταττου εχετε δικιο προσοχη στο σχεδιο και στο σημειο γιατι η καψα θα φυγει γρηγορα αλλα η ξενερα θα μεινει για παντα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον,τα τατοο τα γουσταρω αν και ακομα δεν θελω να κανω επανω μου...

Eγω εκανα το πρωτο μου piercing σημερα στο αυτι

Έχω από 17 χρονών ένα piercing στον αφαλό, το οποίο το γουστάρω ακόμα όσο το γούσταρα και πριν το κάνω και δεν πρόκειται να το βγάλω για πολλά χρόνια ακόμα.

Όσο για tattoo σκέφτομαι μακροπρόθεσμα να χτυπήσω το αποτύπωμα ενός από τους τέσσερις σκύλους μου

Πλακα πλακα κι εγω θελω να χτυπησω ενα τατοο

tatoo καιγω θέλω να χτυπήσω κάτι που μου αρέσει...

σκουλαρήκια πλέον έχουν παραγίνει μόδα,είχα παλιά 2 τρύπες στο αυτί...

Καλά σας λένε αλήτες - μαλλιάδες τελικά... Όλοι μου θέλετε σκουλαρίκια και δερματοστιξίες... Τς τς τς τς τς....

Πλάκα κάνω εννοείται! Σκουλαρίκι έχω κι εγώ! Τώρα για τατουάζ δεν ξέρω ακόμα! Μ' αρέσουν αλλά να μην καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος! Ακόμα δεν έχω βρεί κάτι που να με εκφράζει!

Πάντως να κάνω κάτι θα είναι σε σημείο που δε θα το βλέπω συχνά για να μην το βαρεθώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τατου σιγουρα θελει αρκετη σκεψη πριν γινει!Ετοιμος ημουν να παω να κανω το αρχικο τις κοπελας μου(καλα που δεν το κανα γιατι με χωρισε μετα)!Το πιρσιγκ ειναι πιο ¨εφημερο¨ καθως οταν το βαρεθεις μπορεις να τ βγαλεις και τελος(στις περισσοτερες τρυπες τουλαχιστον)!

Για το stretching τι γνωμη εχετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπερβολη ασε που αμα το βαρεθεις να μην πω σαν "τι" θα φαινεται εκεινο το μερος...sleep.gif

Εμ ναι ειναι καπως!Αλλα σκεφτομαι για 6χιλιοστα που απ οσο ξερω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κλεινει!Μ αρεσει γιατι εχει μια παραξενια και δεν ειναι συνηθισμενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το stretching τι ειναι παλι??? :_unsure:

Εμ πως να στο εξηγησω ακριβως?Πατα στο γοογλη streching piercing και θα παρεις μια ιδεα!Μην φρικαρεις!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα