valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Εχεις ηδη μια τρυπα (στο αυτι πχ) και με ειδικα εργαλεια την ανοιγεις λιγο-λιγο (με ενδιαμεσα χρονικα διαστηματα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Εμ πως να στο εξηγησω ακριβως?Πατα στο γοογλη streching piercing και θα παρεις μια ιδεα!Μην φρικαρεις!! χα χα καλα το ειχα καταλαβει οτι ειναι κατι τετοιο. λοιπον να κανεις αυτο εδω που ειναι και πρωτοτυπο οκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Φυσικα και δεν μιλαω για τετοιο μεγεθος ετσι.Για μικροτερο και πιο διακριτικο! Αυτο ειναι αρκετε εxtreme!Μου αρεσει γιατι δεν εχει γινει σουπα ακομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Φυσικα και δεν μιλαω για τετοιο μεγεθος ετσι.Για μικροτερο και πιο διακριτικο! Αυτο ειναι αρκετε εxtreme!Μου αρεσει γιατι δεν εχει γινει σουπα ακομα! ναι μωρε πλακιτσα σου κανω το ξερω πως δεν πας για κατι τετοιο.ακου να σου πω σουπα ξεσουπα το σκουλαρικι το φορας για να γουσταρεις εσυ και οχι για εφε τωρα απο εκει και περα ο καθενας οπως το βλεπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 ναι μωρε πλακιτσα σου κανω το ξερω πως δεν πας για κατι τετοιο.ακου να σου πω σουπα ξεσουπα το σκουλαρικι το φορας για να γουσταρεις εσυ και οχι για εφε τωρα απο εκει και περα ο καθενας οπως το βλεπει. Σιγουρα το φορας για να γουσταρεις και γιατι σου αρεσει!Οπως ειπα εχω 2 και θα κανω το 3ο μες τη βδομαδα!Το ενα στον τραγο που φενεται και το κανα γιατι μου αρεσει εμενα κ οχι για ν τ δειχνω και το αλλο μεσα στο στομα μεσα απ τ πανω χειλος που εχει ενα ¨σκοινακι¨ και το επομενο θα ειναι ιπογλωσιο γιατι το γουσταρω τρελα!Και θα ειναι μονο για μενα αντε και για την κοπελα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Σιγουρα το φορας για να γουσταρεις και γιατι σου αρεσει!Οπως ειπα εχω 2 και θα κανω το 3ο μες τη βδομαδα!Το ενα στον τραγο που φενεται και το κανα γιατι μου αρεσει εμενα κ οχι για ν τ δειχνω και το αλλο μεσα στο στομα μεσα απ τ πανω χειλος που εχει ενα ¨σκοινακι¨ και το επομενο θα ειναι ιπογλωσιο γιατι το γουσταρω τρελα!Και θα ειναι μονο για μενα αντε και για την κοπελα μου! στο υπογλωσσιο θα καταλαβεις τι παει να πει σουπα στ`αληθεια :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Πω φιλε ειδα κατι φωτο με τετοια piercing και ειχα μεινει ετσι ...Μα καλα δεν ποναει του π###η εκει?Απο μολυνσεις κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Πω φιλε ειδα κατι φωτο με τετοια piercing και ειχα μεινει ετσι ...Μα καλα δεν ποναει του π###η εκει?Απο μολυνσεις κλπ? Με τι piercing? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Με τι piercing? Στο στομα σαν αυτα που ανεφερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Στο στομα σαν αυτα που ανεφερες χαχα!!Εμ νταξει ειναι κ πως περνει ο καθενας τον πονο!Εγω αυτο που εχω μεσα απ το πανω χειλος(smiley)το εχω ανοιξει 3 φορες και δεν πονεσα!Το ιπογλωσιο μια και μου κλεισε και παλι δεν ενιωσα ιδιετερο πονο!Απο θεμα μολυνσεων ειναι πιο δυσκολο να μολυνθουν γιατι υπαρχει τ σαλιο στο στομα που σκοτωνει αρκετα μικροβια!Αλλα χρειαζεται την προσοχη οτον τρως στις αρχες δεν κανει να πινεις και να καπνιζεις για κανα μηνα.Ειναι λιγο μπελαλιδικες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Εγώ σκουλαρίκι δεν είχα ποτέ μου,δεν βρήκα το λόγο. Τατουάζ,έχω κάποια,γιατί με εκφράζει. Το στρέτσινγκ πάντως,είχε ένας γνωστός μου,βρωμάει και ζέχνει σα χαλασμένο κρέας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Εγώ σκουλαρίκι δεν είχα ποτέ μου,δεν βρήκα το λόγο. Τατουάζ,έχω κάποια,γιατί με εκφράζει. Το στρέτσινγκ πάντως,είχε ένας γνωστός μου,βρωμάει και ζέχνει σα χαλασμένο κρέας! Λογικο αφου ουσιαστικα ειναι ανοιχτη πληγη!Αλλα μ αρεσει ρε γμτ δεν ξερω γιατι! με τραβαν τ ανωμαλα! :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Λογικο αφου ουσιαστικα ειναι ανοιχτη πληγη!Αλλα μ αρεσει ρε γμτ δεν ξερω γιατι! με τραβαν τ ανωμαλα! :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Έχω από 17 χρονών ένα piercing στον αφαλό, το οποίο το γουστάρω ακόμα όσο το γούσταρα και πριν το κάνω και δεν πρόκειται να το βγάλω για πολλά χρόνια ακόμα. Όσο για tattoo σκέφτομαι μακροπρόθεσμα να χτυπήσω το αποτύπωμα ενός από τους τέσσερις σκύλους μου (όταν δηλαδή το πάρω απόφαση και...αψηφίσω τον πόνο!!!!) Φιλεναδα Κρητικοπουλα,τρυπα στον αφαλο κανουνε μονο κατι χαζογκομενες εδω στη Τουμπα που το παιζουνε μοιραιες γυναικες.Αν παντως το γουσταρεις κ δεν φορας ξωκοιλα μες στο καταχειμωνο για να το δειχνεις τοτε παω πασο to peircing ti einai? Κατι μλκιες που κανουνε οι ναρκομανεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Για κατι αλητες στο τσιμεντενιο της Τουμπας ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Μακρια απο ταττοο φιλαρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Κανετε τον κοπο να διαβασετε, εστω τα συμπερασματα.. http://www.mednet.gr/stomsoc/pdf/62-2-02.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Φιλεναδα Κρητικοπουλα,τρυπα στον αφαλο κανουνε μονο κατι χαζογκομενες εδω στη Τουμπα που το παιζουνε μοιραιες γυναικες.Αν παντως το γουσταρεις κ δεν φορας ξωκοιλα μες στο καταχειμωνο για να το δειχνεις τοτε παω πασο Ναι καλέ, ξώκοιλα και μίνι και ας τουρτουρίζω απ'το κρύο!!! (Χα χα χα, πλάκα κάνω!) Λοιπόν, αλήθεια τώρα, δεν είμαι χαζογκόμενα, ναρκομανής είμαι γι'αυτό έχω piercing 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ναρκομανής είμαι γι'αυτό έχω piercing lol και εγω οταν επερνα ναρκωτικα εκανα μια τρυπα και οταν τα εκοψα εβγαλα και το piercing και κατι αλλο οποιος θελει τρυπα στο μεμεκι να ετοιμαστει για αφθονο πονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Κανετε τον κοπο να διαβασετε, εστω τα συμπερασματα.. http://www.mednet.gr...pdf/62-2-02.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κανετε τον κοπο να διαβασετε, εστω τα συμπερασματα.. http://www.mednet.gr/stomsoc/pdf/62-2-02.pdf Σιγουρα οταν κανεις καποιες τρυπες σε τετοια σημεια ξερεις πως εγκυμονουν αρκετοι κινδυνοι! Αλλα αν σου αρεσει το ρισκαρεις!Προσωπικα πριν τις κανω το ειχα ψαξει αρκετα και ειχα καποιους ενδοιασμους!Αλλα και παλι τις εκανα! Σιγουρα δεν ειναι οι πιο ευκολες τρυπες! Το ιπογλωσιο(Tongue frenulum)τουλαχιστον σου πριζεται δυσκολευει τν ομιλια την καταπωση και ισως να εχεις λιγο παραπανω σαλιο!Το smiley απο την αλλη ειναι μια αρκετη ευκολη τρυπα που η συνιθεστερη ζημια που μπορει να κανει ειναι ν "σμιλεψει" καπως τα δοντια γιατι ακουμπαει σ αυτα αν φορας κρικακι!Αυτα ειχα εγω τουλαχιστον! Αλλα μου αρεσουν αρκετα για αυτο και συνεχιζω να τα κραταω! Παντως σωστα ολα αυτα που αναφερονται στο κειμενο και καλα εκανες που το ποσταρες! Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον damous T50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Μερικοι γραφετε σαχλαμαρες. Anyway,επειδη εχω 8 τρυπες κ 13 tattoo,OΛΑ απροβληματιστα ως τωρα,αν μου επιτρεπατε θα μπορουσα να ειχα αποψη κ εγω επι του θεματος. Ο,τι κ να κανεις αν τηρεις βασικους κανονες υγειηνης τοτε μια ζωη δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Μερικοι γραφετε σαχλαμαρες. Anyway,επειδη εχω 8 τρυπες κ 13 tattoo,OΛΑ απροβληματιστα ως τωρα,αν μου επιτρεπατε θα μπορουσα να ειχα αποψη κ εγω επι του θεματος. Ο,τι κ να κανεις αν τηρεις βασικους κανονες υγειηνης τοτε μια ζωη δεν θα εχεις προβλημα ..Και γνωσεις ανατομιας.. (Που δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ! τους, απ'οσους κανουν τετοιες δουλειες.. ) Το οτι εισαι τυχερος, δεν λεει και πολλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ..Και γνωσεις ανατομιας.. (Που δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ! τους, απ'οσους κανουν τετοιες δουλειες.. ) Το οτι εισαι τυχερος, δεν λεει και πολλα.. Ως πτυχιουχος ΤΕΙ Νοσηλευτικης εγω,κ ως πτυχιουχος ΑΕΙ Οδοντιατρικης εσυ,δεν νομιζω καποιος απο τους 2 μας να κατεχει περισσοτερο απο τον αλλον την ανατομια. Νοσοκομος εγω,οδοντιατρος εσυ,so τα περι ανατομιας επιτρεψε μου να τα κατεχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες