ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Ελα ρε Μανο.....οι κακες παρεες απο τα παλια,ενιοτε αφηνουν κουσουρια.... Πιο πιθανο να πηγε απο κοκα κολα.Τι να τον κανει αυτον το τσιγαριλικι,ο Αλλαχ και η τζιχαντ μαρμελαδα του το ειχανε κανει το κεφαλι... Πουτ@@@ κοκα-κολα,εσυ τα φταις για ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Πουτ@@@ κοκα-κολα,εσυ τα φταις για ολα Μην ξεχνάτε και χάμπουγκερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Και DVD με τσοντες βρηκαν!Τι εκανε ο π@@στης 17 γυναικες ειχε μαλακια επαιζε;Κατα τα αλλα βαθια προσηλωμενος στο Ισλαμ.Λαμογιο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Και DVD με τσοντες βρηκαν!Τι εκανε ο π@@στης 17 γυναικες ειχε μαλακια επαιζε;Κατα τα αλλα βαθια προσηλωμενος στο Ισλαμ.Λαμογιο!!!!! καλά...πιστεύεις οτι όντως εκει ηταν η γιαφκα του, και οτι οντως τον σκότωσαν ;; Πεθανε ο οσαμα? Απο τι?Απο μαριχουανα η κοκα-κολα? http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=63035066 Μπορεί να έφαγε Mendos με coca cola και να αυτοεκραγικε το στομάχι του. Αυτό πιάνεται σαν πράξη αυτονομιστικης ενέργειας κάπως βάση του μουσουλμανικού νόμου, οπότε τώρα θα είναι στον ισλαμικό παράδεισο με τις 70 παρθένες να τον ταίζουν ρύζι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Οι προβλέψεις επικυρώθηκαν. Οι αμερικάνοι είχαν ανάγκη για ένα άλλοθι συνέχισης του πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία και δεν υπήρχε κάτι ιδανικότερο απο τον ''θάνατο'' του μπιν λάντεν. Η αλ κάιντα ανακοίνωσε μέσω του BBC νέο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων ως αντίποινα για την δολοφονία του ''ηγέτη'' τους. Το ''καύσιμο'' που κινεί τους νεοταξίτες δόθηκε για άλλη μια φορά !! Al-Qaeda has confirmed the death of its leader, Osama Bin Laden, according to a statement attributed to the group and posted on jihadist internet forums. The statement said his blood would not be "wasted" and al-Qaeda would continue to attack the US and its allies. Ο σύνδεσμός μου Τα'παμε.. Οσο τον χρειαζονταν να υπαρχει ζωντανος, υπηρχε.. (Ασχετα αν ηταν οντως 'η οχι..) Τωρα, προφανως, τους χρειαζονταν να τον "πεθανουν".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Τα'παμε.. Είχαμε πει τι προβλέπαμε οτι θα γινόταν, και όπως και έγιναν τελικά. Η αλ καίντα δεν είχε αναγγείλει τίποτα μεχρι και εχθές, οπότε δεν καταλαβαινω γιατί προβληματίζεσαι που το ανέφερα. Δεν προσπαθώ να 'κλέψω' την υστεροφημία κανενός. Don't worry !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βanana hammock 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Φυσικά είμαι προκατελημένος. Αυτό σε συνδυασμό ότι είσαι και κάφρος σε τι συμπέρασμα μας οδηγεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτό σε συνδυασμό ότι είσαι και κάφρος σε τι συμπέρασμα μας οδηγεί; Το εύκολο συμπερασμα είναι πως είμαι και γαμώ τα παιδιά. Το δύσκολο : Mάλλον με ξέρεις προσωπικά και με έχεις ερωτευτεί παράφορα μιας και με κυνηγάς ανά το φόρουμ. Αλλά η προσέγγιση σου είναι παράξενη και επιθετική και με συγχίζει. Είναι σα να τρέχουμε στο δρόμο και εσύ να φωνάζεις "στάσου, μύγδαλα" μόνο που τα μύγδαλα είναι κρυάδες και ο δρόμος τηλεφωνικός χαλκός. A και εγώ δεν τρέχω, στρίβω τσιγάρο. Είμαι Λέων, μου αρέσουν τα λουλούδια, το χώμα, τα σουβλάκια και οι μεγάλοι περίπατοι στην παραλία. Ορίστε, τώρα κάνε τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Η φωτό είναι ένα πολύ σωστό βήμα προς την κατεύθυνση που φαίνεται να θέλεις να ακολουθήσεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2011 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βanana hammock 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το εύκολο συμπερασμα είναι πως είμαι και γαμώ τα παιδιά. Το δύσκολο : Mάλλον με ξέρεις προσωπικά και με έχεις ερωτευτεί παράφορα μιας και με κυνηγάς ανά το φόρουμ. Αλλά η προσέγγιση σου είναι παράξενη και επιθετική και με συγχίζει. Είναι σα να τρέχουμε στο δρόμο και εσύ να φωνάζεις "στάσου, μύγδαλα" μόνο που τα μύγδαλα είναι κρυάδες και ο δρόμος τηλεφωνικός χαλκός. A και εγώ δεν τρέχω, στρίβω τσιγάρο. Είμαι Λέων, μου αρέσουν τα λουλούδια, το χώμα, τα σουβλάκια και οι μεγάλοι περίπατοι στην παραλία. Ορίστε, τώρα κάνε τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. Η φωτό είναι ένα πολύ σωστό βήμα προς την κατεύθυνση που φαίνεται να θέλεις να ακολουθήσεις. Τι καλά που με απαλλάσσει απ' την υποχρέωση να γράψω και επιχειρήματα. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον Βanana hammock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Τι καλά που με απαλλάσσει απ' την υποχρέωση να γράψω και επιχειρήματα. Ως σωτηρία δική σου και οίκτο προς το υπόλοιπο φόρουμ θα χαρακτήριζα αυτή την ευτυχή συγκυρία, αλλά τέσπα εδώ θα τα χαλάσουμε? Καλή εβδομάδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βanana hammock 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Ως σωτηρία δική σου και οίκτο προς το υπόλοιπο φόρουμ θα χαρακτήριζα αυτή την ευτυχή συγκυρία, αλλά τέσπα εδώ θα τα χαλάσουμε? Καλή εβδομάδα! Το ως άνω κοινά αποδεκτό εξ αμφοτέρων των πλευρών πόρισμα, με καλύπτει ως απάντηση σε τυχόν αυθαίρετους χαρακτηρισμούς. Επίσης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Βλεπω να καταληγει και αυτο το τοπικ κλειδωμενο! Ρε παιδια παει πεθανε ο οσαμα τι το συνεχιζεται? Μου φαινεται ψαχνεται αφορμες για να τσακωθειτε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Στο (οχι και τοσο) μακρινο μελλον ο αντιστοιχος Οσαμα ισως πεθανει οπως ο τυπος στο βιντεακι που ακολουθει (ΑΠΟ ΤΟ 2.02 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΙΟΝ Cannon kai kalo paradiso (οπως λενε και τα καλα παιδια οι αμερικανοι....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πεντάγωνο έδωσε στην δημοσιότητα επίσημη φωτογραφία που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του για τον θάνατο του bin landen. Δεν υπάρχει πλέον καμμία αμφιβολία! Προσοχή σοκαριστική εικόνα! Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Η συνομοσια επεσε , το ειδα σε Αμερικανικο φορουμ που το λεγανε , η ειδηση θα μεταδοθει σε λιγο απο τα εγχωρια καναλια , ειδη εχει αρχισει και ερχεται στην Ευρωπη η αληθεια , η φωτογραφια μιλαει απο μονη της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Το πεντάγωνο έδωσε στην δημοσιότητα επίσημη φωτογραφία που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του για τον θάνατο του bin landen. Δεν υπάρχει πλέον καμμία αμφιβολία! Προσοχή σοκαριστική εικόνα! Μιτσούκο είναι ? :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Μιτσούκο είναι ? :tease: Αλλη μια απόδειξη οτι δεν ήταν αυτός. Η μιτσουκο είναι κινεζικη, ενώ ο οσάμα σαν ευπατριδης που ήταν προτιμούσε μόνο τα ενδοχώρια προοίόντα για υποδήματα και ρούχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 http://www.apocalyps...htan-apath.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ωραιο αρθρο και μπραβο που ξεθαψες το θεμα αξιζε! ευχαριστουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες