Jump to content
Sign in to follow this  
billismatador

βοηθεια για agv stealth grifo

Recommended Posts

ρε μαγκες πριν κανα μηνα πηρα αυτο Ο σύνδεσμός μου και εχθές πήγα μια κοντινή βόλτα, γυρίζοντας καθάρισα την ζελατίνα (νεράκι και μαλακό πανάκι). σημερα παω να το φορεσω και η γ@@@@@ η ζελατινα εχει θόλωση από την εξωτερική μεριά και διακρίνεις και τα γράμματα που είχε το αυτοκόλλητο που προστάτευε την ζελατίνα όταν ήταν καινούργιο. την ξανακαθαριζω αλλα π@π@ρια. με τι να την περάσω? είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω από το μπαλκόνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλαρακι εχεις δικιο!! Και το δικο μου AGV stealth οταν το καθαρισα απλα με νερο κ πανακι κανα δυο φορες πριν καιρους, ψιλοθολοσε οχι ομως στον βαθμο που καταλαβα οτι εχει γινει το δικο σου... Γμτ!! :mB_faskelo: Την λυση δεν την ξερω να στην δωσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε τα ίδια και με το δικό μου...

απλά μου είχαν στείλει μαζί δώρο και μαύρη ζελατίνα οπότε την άλλαξα αμέσως και 7 μήνες τώρα δεν την έχω βγάλει...

από θόρυβο τι λέει το δικό σου?άλλαξα μηχανή πρόσφατα και μου φαίνεται ότι πάω για αλλαγή κράνους... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εχω αλλαξει 4 AGV κι εχω και κολλητους με αλλα τοσα στο ενεργητικο τους, το STealth παιδια δυστυχως ειναι μεγαλη αποτυχια της AGV. Εχει πολλα θεματα. Και ειναι το μοναδικο στην γκαμα της που εχει τοσο θεμα. Πχ το αντιστοιχο S4 κλασεις ανωτερω σε ποιοτητα και συμπεριφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το αγορασες απο καταστημα πηγενε να σου δοσουν αλλη ζελατηνα! καντο θεμα και να στην δοσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να φανταστείτε πριν μια εβδομάδα ήμουν ανάμεσα στο S4 και στο stealth. Δεν ξέρω αν τα SV παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά καλά που το είπατε... ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ , λοιπόν :Ρ :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το αγορασες απο καταστημα πηγενε να σου δοσουν αλλη ζελατηνα! καντο θεμα και να στην δοσουν!

επικοινωνήσα με το κατάστημα και μου είπε οτι θα την αλλάξει, άλλα απο οτι κατάλαβα αγόρασα πατάτα.....

φιλαρακι εχεις δικιο!! Και το δικο μου AGV stealth οταν το καθαρισα απλα με νερο κ πανακι κανα δυο φορες πριν καιρους, ψιλοθολοσε οχι ομως στον βαθμο που καταλαβα οτι εχει γινει το δικο σου... Γμτ!! :mB_faskelo: Την λυση δεν την ξερω να στην δωσω!

τελικα εφυγε το θόλωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα παει να ρωτησω για agv k4 ανεφερα στον υπαλληλο-μαγαζατορα για το προβλημα με τις ζελατινες.Αυτος που ειπε οτι δεν πρεπει να την καθαρισεις μετα απο βροχη γιατι γινεται οτι εγινε σε σενα.Πρεπει να την αφηνεις να στεγνωσει μονη της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Αυτος μου ειπε οτι δεν πρεπει να την καθαρισεις μετα απο βροχη γιατι γινεται οτι εγινε σε σενα.Πρεπει να την αφηνεις να στεγνωσει μονη της.

Χμ το παλληκαρι :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να φανταστείτε πριν μια εβδομάδα ήμουν ανάμεσα στο S4 και στο stealth. Δεν ξέρω αν τα SV παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά καλά που το είπατε... ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ , λοιπόν :Ρ :doh:

πες μου μετα απο ταξιδι ειδηκα τωρα το καλοκαιρι που καθε 100χλμ θα σταματας,γιατι δεν θα βλεπεις απο τα μυγακια που θα ειναι σαν χλαπατσες πανω στη ζελατινα πως, θα την καθαρισεις με στεγνο καθαρισμα.....?????????? :_zeppelin:

Χμ το παλληκαρι :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

το manual δουλευει υπερωριες.... :lac::doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εχω αλλαξει 4 AGV κι εχω και κολλητους με αλλα τοσα στο ενεργητικο τους, το STealth παιδια δυστυχως ειναι μεγαλη αποτυχια της AGV. Εχει πολλα θεματα. Και ειναι το μοναδικο στην γκαμα της που εχει τοσο θεμα. Πχ το αντιστοιχο S4 κλασεις ανωτερω σε ποιοτητα και συμπεριφορα.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Είχα το Stealth ενώ για την κοπέλα μου έχω ακόμη το S4. Καταρχάς μιλάμε για τα ίδια ακριβώς κράνη. Η μόνη τους διαφορά είναι το αεροδυναμικό παπαράκι και καμμιά 30αριά € στην τιμή. Με την ζελατίνα τους δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα, είτε σε στεγνή είτε σε βρεγμένη χρήση.

Οι κυριότερες μου ενστάσεις για το Stealth είναι στον πολύ θόρυβο και στην μη καλή ποιότητα των περιφερειακών του (ανοίγματα αεραγωγών κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κυριότερες μου ενστάσεις για το Stealth είναι στον πολύ θόρυβο

Και γω σε αυτον τον τομεα εννοω οτι υπερεχει το S4 (τουλαχιστον σε ορθιο μηχανακι) :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτόμουν να δοκιμάσω να κλείσω με κάτι (πλαστελίνη ίσως) τις τρύπες που έχει δίπλα στα αυτιά και που πιστεύω πως κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά...

τι λέτε?θα βοηθήσει καθόλου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα