ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2011 Υπαρχει καποιο βαλιτσακι μεγαλυτερο και καλυτερο απο το 55λιτρο της Givi? Θελω να παρω το μεγαλυτερο για να τσηχασει το κεφαλι μου, γιατι συνεχως κουβαλαει πολλα πραγματα για το μηχανακι... Επισης βλεπω και μια εκδοση Ε55ΤΝ. Ξερει κανεις τι ειναι αυτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 εχεις δει απο κοντα την βαλιτσα που αναφερεις?σε ποια μηχανη θα την βαλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Επισης βλεπω και μια εκδοση Ε55ΤΝ. Ξερει κανεις τι ειναι αυτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Υπαρχει καποιο βαλιτσακι μεγαλυτερο και καλυτερο απο το 55λιτρο της Givi? Θελω να παρω το μεγαλυτερο για να τσηχασει το κεφαλι μου, γιατι συνεχως κουβαλαει πολλα πραγματα για το μηχανακι... Επισης βλεπω και μια εκδοση Ε55ΤΝ. Ξερει κανεις τι ειναι αυτη? Η διαφορά είναι οτι η NT έχει διάφανα φώτα και όχι κόκκινα στο πίσω μέρος Μεγαλύτερο δεν υπάρχει. Φαντάσου οτι μπορείς να βάλεις μεσα 2 κράνη, αδιάβροχα, γάντια και να σου μείνει και λίγος χώρος !!! GIVI E55 GIVI E55 NT (Tech) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Φωτογραφιες ειχα δει και για τις 2, απλως ρωταγα αν υπηρχε καποια λειτουργικη διαφορα περα απο αυτη των χρωματων. Το χα γοογκλαρει και μου βγαζει κατι Αποτελεσματα για την Honda Deauville NT. Και μπερδευτηκα, υποθετωντας οτι το NT θα ηταν καποια ειδικη εκδοση για να κουμπωνει στην μηχανη αυτη. Οτι να'ναι δλδ... Σε Scooteraki 300ari την θελω γιατι δεν εχει χωρους κατω απο το καθισμα, αλλα θελω να παρω την μεγαλυτερη, μην παρω καμμια μεσαια και μετα το μετανιωσω και θελω μεγαλυτερη, Θελω να τα σκασω μια και εξω για να μην ξανασκεφτω ποτε στο μελλον να παρω μεγαλυτερη. Οποτε αφου δεν υπαρχει το μονο που μενει ειναι να κοιταξω το χρωμα ε? Το κιτ που αναβουν τα φωτακια αξιζει η τσαμπα τα 60 ευρω που κανει? Το χει βαλει κανεις να πει γνωμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες