l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Παιδιά εχω ένα Daytona Sprinter 50cc μαμά και σκέφτομαι να το κάνω 72cc. Αρχικά επειδή δεν διαθέτω το χρηματικό ποσό λέω να του βάλω μια sebring.Θέλω να έχει μπάσο ήχο και να μην σπάει νεύρα όπως η motorsport. Θα έχω πρόβλημα επειδή είναι 50cc? Επίσης θέλω να μου προτείνει κάποιος ένα καλό συνεργείο στην Κέρκυρα για να βελτιώσω το sprinteraki. Ευχαριστώ πολύ!Περιμένω προτάσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Παιδιά εχω ένα Daytona Sprinter 50cc μαμά και σκέφτομαι να το κάνω 72cc. Αρχικά επειδή δεν διαθέτω το χρηματικό ποσό λέω να του βάλω μια sebring.Θέλω να έχει μπάσο ήχο και να μην σπάει νεύρα όπως η motorsport. Θα έχω πρόβλημα επειδή είναι 50cc? Επίσης θέλω να μου προτείνει κάποιος ένα καλό συνεργείο στην Κέρκυρα για να βελτιώσω το sprinteraki. Ευχαριστώ πολύ!Περιμένω προτάσεις! Στειλε π.μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες