alex_TzR 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 Καλησπερίζω τους συμφορουμιτες..Θα μπω άμεσως στο θέμα.. καθώς εψαχνα χθες στο car.gr για και μια εντουρο μηχανη για καμια βόλτα στο βουνό πέφτω πάνω σε ένα dt200 όπου φαίνεται σε καλή κατάσταση και με λίγα euro ότι πρέπει δηλαδή για εμενα.. αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να μου πειτε αν μπορεί να είναι καμια κομπίνα με αυτά τα λεφτά και να μου μείνει στο χέρι.. θέλω γνώμες και τι θα πράττατε εσείς στη θέση μου και επίσης αν είναι κανεις από θεσσαλονίκη και μπορεί να βοηθήσει... η αγγελία είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1416335/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiann 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 καλο φαινεται, πας το καβαλας κ κρινεις.Τα περισσοτερα θα φανουν μ το που θα τ ακουσεις.κοιτα αμορτισερ ,εξατμιση, ypvs k καμια ηλεκτρονικη να μην εχει προβλημα γιατι αυτα ειναι ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
corsikios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 φιλε μου σαν καινουριος εδω..ημουν πρωιν αναβατης DT 200cc το οποιο δεν μου εβγαλε το παραμικρο σε προβλημα και το δουλευα δειαρκος τερμα χειμωνα καλοκαιρι!!! σαν τιμη ειναι καλη...αλλα να εισαι σιγουρος και ετοιμοσ απο οικονομικης αποψης να βαλεις λεφτα για να το φερεις στο σημειο που το θες εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 Κοιτα φιλε μου.τα dt ειναι οντως σκυλια αλλα αυτο εδω φαινεται το ειχε ινδιανος.δεν ειναι προσεγμενο καθολου κατα τη γνωμη μου.ετοιμασου να βαλεις καμποσα ευρα να το κανεις μοτορι κανονικο. φιλικα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 1000km μόνο? και μόνο 500 ευρώ? μου βρομάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 Κοιτα φιλε μου.τα dt ειναι οντως σκυλια αλλα αυτο εδω φαινεται το ειχε ινδιανος.δεν ειναι προσεγμενο καθολου κατα τη γνωμη μου.ετοιμασου να βαλεις καμποσα ευρα να το κανεις μοτορι κανονικο. φιλικα ... γιατι τι εχει ρε συ!!! :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 παει η αγγελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_TzR 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχάριστω όλους σας για τις απαντήσεις δυστυχώς ή ευτυχώς όμως η αγγελία διαγράφηκε αλλα δε θίγομαι βρήκα μια άλλη με τα ίδια λεφτά περίπου και ίσως σε καλύτερη κατάσταση.. αυτή είναι η αγγελία http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1381182/ αα και φιλε μου indiann είμαι από σάμο και τα 2 μηχανάκια ειναι από θεσσαλονίκη οποτε καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να τσεκάρω εγώ αλλα άμα είναι πρόθυμος κανεις από εδώ θα του είμαι υπόχρεος.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2011 από τον alex_TzR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasteras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 παιδες θελω βοηθεια για το dt125 τι λετε καλο μοτορι για 1500ε και 5000 κμ ειναι απο μαγαζι και σε καλη κατασταση του 2005 μοντελο αν δεν κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες