Jump to content
alex_TzR

Yamaha DT 200

Recommended Posts

Καλησπερίζω τους συμφορουμιτες..Θα μπω άμεσως στο θέμα.. καθώς εψαχνα χθες στο car.gr για και μια εντουρο μηχανη για καμια βόλτα στο βουνό πέφτω πάνω σε ένα dt200 όπου φαίνεται σε καλή κατάσταση και με λίγα euro ότι πρέπει δηλαδή για εμενα.. αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να μου πειτε αν μπορεί να είναι καμια κομπίνα με αυτά τα λεφτά και να μου μείνει στο χέρι.. θέλω γνώμες και τι θα πράττατε εσείς στη θέση μου και επίσης αν είναι κανεις από θεσσαλονίκη και μπορεί να βοηθήσει... η αγγελία είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1416335/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλο φαινεται,

πας το καβαλας κ κρινεις.Τα περισσοτερα θα φανουν μ το που θα τ ακουσεις.κοιτα αμορτισερ ,εξατμιση, ypvs k καμια ηλεκτρονικη να μην εχει προβλημα

γιατι αυτα ειναι ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου σαν καινουριος εδω..ημουν πρωιν αναβατης DT 200cc το οποιο δεν μου εβγαλε το παραμικρο σε προβλημα και το δουλευα δειαρκος τερμα χειμωνα καλοκαιρι!!! σαν τιμη ειναι καλη...αλλα να εισαι σιγουρος και ετοιμοσ απο οικονομικης αποψης να βαλεις λεφτα για να το φερεις στο σημειο που το θες εσυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα φιλε μου.τα dt ειναι οντως σκυλια αλλα αυτο εδω φαινεται το ειχε ινδιανος.δεν ειναι προσεγμενο καθολου κατα τη γνωμη μου.ετοιμασου να βαλεις καμποσα ευρα να το κανεις μοτορι κανονικο.

φιλικα ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα φιλε μου.τα dt ειναι οντως σκυλια αλλα αυτο εδω φαινεται το ειχε ινδιανος.δεν ειναι προσεγμενο καθολου κατα τη γνωμη μου.ετοιμασου να βαλεις καμποσα ευρα να το κανεις μοτορι κανονικο.

φιλικα ...

γιατι τι εχει ρε συ!!! :surrender: :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχάριστω όλους σας για τις απαντήσεις δυστυχώς ή ευτυχώς όμως η αγγελία διαγράφηκε αλλα δε θίγομαι βρήκα μια άλλη με τα ίδια λεφτά περίπου και ίσως σε καλύτερη κατάσταση.. αυτή είναι η αγγελία http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1381182/

αα και φιλε μου indiann είμαι από σάμο και τα 2 μηχανάκια ειναι από θεσσαλονίκη οποτε καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να τσεκάρω εγώ αλλα άμα είναι πρόθυμος κανεις από εδώ θα του είμαι υπόχρεος..

Τροποποιήθηκε από τον alex_TzR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες θελω βοηθεια για το dt125 τι λετε καλο μοτορι για 1500ε και 5000 κμ ειναι απο μαγαζι και σε καλη κατασταση του 2005 μοντελο αν δεν κανω λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα