Jump to content
sakis_the_fraud

Εσύ πως τα βγάζεις πέρα με τον ήλιο;

152 ψήφοι

1. 1. Εσύ πως τα βγάζεις πέρα με τον ήλιο;

• Γυαλιά ηλίου από μέσα
      53
    • Φιμέ ζελατίνα
      48
    • Sun visor (Εσωτερικα γυαλια ηλιου)
      26
    • Δεν με ενοχλεί ο ήλιος
      11
    • Αλλο
      4

Recommended Posts

To χέρι μου!

:P

Δεν έχω θέμα με τον ήλιο πλην κάποιων σπάνιων περιπτώσεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιμέ ζελατίνα από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου και μετά κουμπώνω την κανονική.. αλλά σπάνια οδηγάω βράδυ..

φιμέ ρούλζ :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυαλιά ηλίου απο μέσα! B)

Δεν την παλεύω καθόλου με τον ήλιο...B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sun Visor!!!

Προχτές που πήγα και αγόρασα τελικά το HJC FS-11 τα δα όλα!

Παιδιά είναι ότι πιο βολικό έχει φτιαχτεί για κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα ο ηλιος, αλλα και να τυχει να με ενοχλησει θα ειναι μονο αμα σκαει στην μαπα μου απο μπροστα, οποτε εκει απλα σκιβω ελαχιστα το κεφαλι και με προστατευει ο γισος απο το κρανος. :shades:

Τροποποιήθηκε από τον Niar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι το sun visor ειναι οτι καλυτερο για τον ηλιο...μετα βεβαια απο τις πανακριβες ακομη ζελατινες που αλλαζουν αποχρωση(απο διαφανες εως σκουροφυμες) αναλογα με το φως που πεφτει πανω τους...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω χρησιμοποιήσει όλες τις προαναφερόμενες λύσεις εκτός της φωτοχρωματικής ζελατίνας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία αλλά και πιο ασφαλής λύση από την εσωτερική φιμέ ζελατίνα (sun visor). Ειδικά για ταξίδια, που και σε τούνελ θα μπεις και μπορεί να βρεις συννεφιά ή βροχή αλλά και να φτάσεις νύχτα στον προορισμό σου, είναι ότι καλύτερο. Επίσης δε φοράς γυαλιά τα οποία σε μία πτώση μπορεί να σε τραυματίσουν άσχημα μέσα από το κράνος.

988

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία αλλά και πιο ασφαλής λύση από την εσωτερική φιμέ ζελατίνα (sun visor).

:_thumbsup:

Και εγω στο ΜΤ εσωτερικη εχω. Απειρως βολικη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στην αρχη αγορασα ημιφιμε ζελατινα...

Ηταν ομως ιδιαιτέρως δυσχρηστη εως επικινδυνη σε στριφτερα κομματια γιατι δε μπορουσα να διακρινω υγρασιες και γενικα τη κατασταση του δρομου.

Απο την αλλη τα γυαλια παντα τα φοβομουν σε περιπτωση ατυχηματος, ενω με πονουσαν τα αφτια μου απο τους βραχιονες.

Τη λυση εχουν δωσει πλαστικα γυαλια (με πΕρτικαλι φακους) απο βιομηχανικο εξοπλισμο. Ειναι εξολοκληρου κατασκευασμενα απο πλαστικο με ευκαμπτους βραχιονες και ευκρινεστατους φακους.

Προσωπικα τα φοραω ακομα και τη νυχτα, ενω ειναι και πανευκολα στη μεταφορα αφου δεν υπαρχει κινδυνος για ζημια του σκελετου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζελατινα φιμε και τελος! φοραω και γιαλια μιοπιας και δεν παλευετε! + οτι φενεται ποιο αγριο το κρανος + οτι εχεις πληρη καλιψη οπου και να κιταξεις στο κρανος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζελατίνα καθρέφτη για ταξίδια μακρινά γιατί με γυαλιά ηλιου καίγεται η μύτη σου.Εχω μαζί μου βέβαια και την διάφανη.για το βράδυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι και αλλιώς φοράω γυαλιά, οπότε χρησιμοποιώ γυαλιά ηλίου με τους βαθμούς μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικά είχα γυαλιά ηλίου. μετα επειδή δεν βολευαν, πήγα σε φιμέ ζελατίνα,

πλεον το νεωτερο κρανος μου, εχει εσωτερικα γυαλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρησιμοποιώ γυαλιά ηλίου και έχω χόμπι να τα σπέρνω, όπου μπορεί κανείς να φανταστεί. :uglystupid2:

Τώρα φλερτάρω με ζελατινούλα σκούρα ή ακόμη καλύτερη φωτοχρωμική.

Το κακό είναι ότι φοβάμαι μήπως είναι μάπα και βγάλω τα μάτια μου με τις πλαστικούρες τους. Σίγουρα τα γυαλιά έχουν άλλη ποιότητα κατασκευής με διπλές επιστρώσεις κλπ.

Βεβαίως, υπάρχει και η ζωή κάτω από τη μηχανή. Με τη φιμέ ζελατίνα για παράδειγμα, πως θα αράξεις στον ήλιο για καφέ ή ότι άλλο; :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2η ζελατινα φιμε!

[/quot

:yes: :yes: και εγω ετσι τι βγαζω , και οποτε ειμαι για νυχτερινο ταξηδακι βαζω την κανονικη και στο λεπτο ειμαι φευγατος ...... :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον JIMIJO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζελατίνα φιμέ μαύρη μαυρίλα όσο πιο σκούρα βγαίνει σε όλα μου τα κράνη. Στην πόλη δεν έχω θέμα. Αν δεν βλέπω την σηκώνω. Στα ταξίδια παίρνω μαζί και την λευκή και καθάρισα.

Αυτό κάνω κι εγώ απλά στην πόλη είναι ελάχιστα τα σημεία (σκοτεινά στενά χωρίς φωτισμό κτλ) που δεν βλέπω αν με βρει η νύχτα με τη φιμέ, οπότε και την ανοίγω.

Στις μακρινές βόλτες που μπορεί να καβαλήσω όλες τις ώρες της ημέρας πάντα έχω και τις δύο.

Ειδικά στο ΧΡ1000 το βάλε βγάλε είναι παιχνιδάκι και θέμα δευτερολέπτων!

Την λύση της φιμέ ζελατίνας την βρίσκω ιδιαιτέρως σπαστική! Ξεκινάς το απόγευμα με ήλιο για καφεδάκι, έχεις την φιμέ στο κράνος. Πας πίνεις τον καφέ σου και μέχρι να επιστρέψεις έχει νυχτώσει. Τι θα κάνεις;

Προσωπικά εντός πόλης και υπο αυτές τις συνθήκες θα προτιμήσω να φύγω από το σπίτι με τη διάφανη, εξάλλου στη δύση του ο ήλιος σε συνδυασμό με τα ψηλά κτίρια των πόλεων δεν είναι τόσο ενοχλητικός όσο στο ντάλα καταμεσίμερο.

Τη λυση εχουν δωσει πλαστικα γυαλια (με πΕρτικαλι φακους) απο βιομηχανικο εξοπλισμο.

Φίλε μου πρόσεχε τα μάτια σου γιατί τα περισσότερα από αυτά είναι για να σου κάνουν αυτό που βλέπεις φωτινότερο και συνήθως είναι βολικά για ομίχλες και σκοτεινές μέρες με σύννεφα και κακοκαιρία. Στον ήλιο απλά επιβαρύνεις και κουράζεις περισσότερο τα μάτια σου. Και ειδικά τα βιομηχανικά που συνήθως είναι για να μην πεταχτεί κάτι στο μάτι σου και να σε βοηθήσουν να βλέπεις καλύτερα τις λεπτομέρειες στην εργασία που εκτελείς.

Προσωπικά επειδή το πρωί ξεκινώ από το σπίτι μου στις 5 και το χειμώνα είναι μαύρη μαυρίλα αναγκαστικά σχεδόν καθημερινά κουβαλάω μαζί μου και τις δύο και δεν μ ενοχλεί καθόλου. Αλλά αυτό στη δουλεία στο καφέ όπως είπα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα