Jump to content
μάθο...

Πώς σου χαλάει μια ωραια μέρα...

Recommended Posts

... :( :( :( Σαββατοκυριακο χωρις μοτοσυκλετα... :( :( :( συνεργειο μεχρι να βρουν τι εχει και μετα να το φτιαξουν... :( :( :( ωραιααααααααααααααααααα :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον..............νεωτερα απο το μετωπο.τσεκαριστηκαν ολα οσα πιθανως εφταιγαν ΕΚΤΟΣ απο την βενζινη.Για να μην τα ριχνουμε στην βενζινη τζαμπα δηλαδη...Και στο συνεργειο βρηκαν οτι φταιει ....ΤΙΠΟΤΑ!!!κανενα προβλημα δεν βγηκε απο τον γενικο ελεγχο ολων των "υποπτων" σημειων της μοτοσυκλετας.Εχω κανει αλλα δυο γεμισματα με βενζινη αλλου βενζιναδικου...και μεχρι τωρα με 500 περιπου χιλιομετρα απο την στιγμη που παφ-παφ καπουτ...δεν εχει ξαναπαρουσιασει σβησιματα.Μονο που προσεξα καποια σκασιματα απο τις εξατμισεις;...Αυτο τωρα...σχετιζεται;...παντως δενε χει ξανασβησει που με κανει να σκεφτομαι οτι ΤΕΛΙΚΑ αν δεν παρουσιασει τιποτα παλι σχετικο,το προβλημα ηταν ΣΚΑΤΟΒΕΝΖΙΝΗ... :huh:

Και το καλυτερο;...Για να κανω καταγγελια θα πρεπει να κανω επωνυμως...και για να μηνυσω τον βενζινά...πρεπει να μου δοθει ΕΓΓΡΑΦΩΣ απο το συνεργειο ως "αιτια φθορας...κακη ποιοτητα καυσιμου υλης"...και αν δεν εξακριβωθει απο σχετικο ελεγχο πραγματι οτι η βενζινη ειναι σκ@τ@...τοτε εχει δικαιωμα ο βενζινάς να με μηνυσει για συκοφαντικη δυσφημιση...ΟΕΟ...ειπε κανεις τιποτα;... :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και τωρα τα νεοτερα...και θελω γνωμες... :this: Πηγα σημερα βαζω 100αρα ΒΡ μεσα...15 λιτρα ειχα και κανενα 6αρι λιτρα απο την "κολοβενζινη'...και...μεσα στην πολη-χαμηλες στροφες εσβησε ο κινητηρας 2 φορες...τα παιρνω στο κρανιο...σφιγγω το κρανος και βουρ...για Αιγιο... :ranting:  :ranting:  :ranting: Μ.Ω.Τ...190χ.α.ω...-sorry αλλά τοσα ηταν-...ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...Οι στροφες παιζανε απο 3.000 εως 9.000 και η ταχυτητα πηγε μεχρι και τα κοντερισια 230...λεω δεν μπορει αυτο ηταν...Εφυγε η παλια "κολοβενζινη" και επικρατει ταξη και ηρεμια... :_rock-on:  :cheers: και κανοντας στροφη απο Εθνικη οδο και μπαινοντας πολη...ξανασβηνει 2 φορες...παλι χαμηλες στροφες... :(  :(  :(  :( Τι γνωμη εχετε;...

<{POST_SNAPBACK}>

Φιλε μου τσεκαρε φιλτρα κ καθαρισε τα μπεκ του ψεκασμου. Μετρησε συμπιεση κυλινδρων κ αλλαξε τα μπουζι. Ρυθμισε κ βαλβιδες. Μαλλον εχεις καιρο να του κανεις ΠΡΓΜΑΤΙΚΟ σερβις, εκτος των αλλων μην εμπιστευεσαι κ τοσο τους μηχανικους σε οτι σου λενε.

Κ κατι ακομα προς ολους τους συμφουρουμιτες μας..

Οταν πλενετε τη μηχανη, μετα ανοιξτε την ταπα του ρεζερβουαρ. Θα δειτε ιχνη νερου γυρω γυρω απο το εσωτερικο της οπης του ρεζερβουαρ σας. Αυτο σκουπιστετο αμεσως. Αν και εχει προβλεφτει με νεροπαγιδες κ φιλτρα να μπλοκαρεται αυτο το νερο παντα κατι τις περναει και δημιουργει προβλημα. Στα καρπυρατερατα μασιεται σχετικα ευκολα. Στα ψεκαστα δημιουργει κατι τις μπερδεματα καθοτι ο εγκεφαλος ρυθμιζει συνεχως το μιγμα κ το ραναλντι με βαση τις συνθηκες καυσης, οποτε μπερδευεται προς στιγμην κ με λιγα ιχνη υγρασιας.

Συνεπως θελει προσοχη παιδες.. Δε φταινε παντα οι βενζιναδες κ τα μαστορια. Κ αυτοι το ψωμι τους βγαζουν..

Λοιπον..............νεωτερα απο το μετωπο.τσεκαριστηκαν ολα οσα πιθανως εφταιγαν ΕΚΤΟΣ απο την βενζινη.Για να μην τα ριχνουμε στην βενζινη τζαμπα δηλαδη...Και στο συνεργειο βρηκαν οτι φταιει ....ΤΙΠΟΤΑ!!!κανενα προβλημα δεν βγηκε απο τον γενικο ελεγχο ολων των "υποπτων" σημειων της μοτοσυκλετας.Εχω κανει αλλα δυο γεμισματα  με βενζινη αλλου βενζιναδικου...και μεχρι τωρα με 500 περιπου χιλιομετρα απο την στιγμη που παφ-παφ καπουτ...δεν εχει ξαναπαρουσιασει σβησιματα.Μονο που προσεξα καποια σκασιματα απο τις εξατμισεις;...Αυτο τωρα...σχετιζεται;...παντως δενε χει ξανασβησει που με κανει να σκεφτομαι οτι ΤΕΛΙΚΑ αν δεν παρουσιασει τιποτα παλι σχετικο,το προβλημα ηταν ΣΚΑΤΟΒΕΝΖΙΝΗ... :huh:

Και το καλυτερο;...Για να κανω καταγγελια θα πρεπει να κανω επωνυμως...και για να μηνυσω τον βενζινά...πρεπει να μου δοθει ΕΓΓΡΑΦΩΣ απο το συνεργειο ως "αιτια φθορας...κακη ποιοτητα καυσιμου υλης"...και αν δεν εξακριβωθει απο σχετικο ελεγχο πραγματι οτι η βενζινη ειναι σκ@τ@...τοτε εχει δικαιωμα ο βενζινάς να με μηνυσει για συκοφαντικη δυσφημιση...ΟΕΟ...ειπε κανεις τιποτα;... :greece:

<{POST_SNAPBACK}>

Πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. κ βεβαιωσεις για την κατασταση της μηχανης πριν κ μετα την υποτιθεμενη βλαβη δινουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ κ φυσικα χωρις να προσδιοριζουν επακριβως τυχον ευθυνες προηγουμενων. Η ευθυνη (για αυτους) βαραινει αποκλειστικα τον ιδιοκτητη μεχρι του σημειου να χανει κ την εγγυηση. Ευθυνες τριτων προκυπτουν μετα απο δικη κ μονο.

Ενα κολπακι που μπορεις να κανεις πριν προχωρησεις σε ενδικα μεσα, ειναι να "ψαρωσεις" τον βενζινα κ να τους πεις οτι ο μηχανικος σου βεβαιωνει οτι η μηχανη σου επαθε βλαβη λογω κακης ποιοτητας βενζινης.

Θα πρεπει ομως να εχεις παρον εναν μαρτυρα που να επιβεβαιωνσει οτι εβαλες απο αυτον βενζινη λιγο πριν παθεις τη ζημια κ το πας στο συνεργειο.

Πες του επισης οτι "εκαψες φλαντζα κεφαλης" παιζει πολυ αυτη η ζημια σε αυτοκινητα μετα απο κακη βενζινα, πειρακια, αυταναφλεξεις κ καυσωνα μαζι με κακοτραχαλο βαρυ ποδι χοντοπετσου οδηγου.

Προκειμενου να αποφυγει μπερδεματα ο βενζινας κ κυριως ΕΛΕΓΧΟΥΣ απο αρμοδιες υπηρεσιες (γιατι σιγουρα καπου ειναι λερωμενος) σε αποζημιωνει σχεδον αμεσα.

φυσικα μπορεις να ζητησεις ελεγχο ποιοτητας, απο ενα τμημα της νομαρχιας.

Κ μια ιστοριουλα μιας κ μιλαμε για βενζιναδες.

Πριν καιρο πηρα ενα μπιτονι 4 λιτρων (αυτα των λαδιων) κ πηγα να βαλω βενζινη. Μου βαζει λοιπον ο τυπος κ μου λεει 5 ευρω, ακριβως φιλε! Ποσο του λεω το λιτρο? 0.86 μου λεει. Ρε μαστορα αυτο δε παιρνει πανω απο 4 λιτρες. Ε δωσε 4 € ρε φιλε δε πειραζει. Δε το υπολογισες καλα του λεω, κανε 4 * 0,86 κ θα δεις ποσα σου οφειλω.

Τρομαγμενος ο τυπος στο τελος μου λεει δωσε οσα θες ρε φιλε δε ξερω γραμματα εγω !!!

Τροποποιήθηκε από τον gemi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γΙΑ ΞΑΝΑΣΠΆΣΕ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΠΆΛΙ...τι ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;

Athos Δεν καταλαβαινω την παραπανω εκφραση. Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις?? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλε μου τσεκαρε φιλτρα κ καθαρισε τα μπεκ του ψεκασμου. Μετρησε συμπιεση κυλινδρων κ αλλαξε τα μπουζι. Ρυθμισε κ βαλβιδες. Μαλλον εχεις καιρο να του κανεις ΠΡΓΜΑΤΙΚΟ σερβις, εκτος των αλλων μην εμπιστευεσαι κ τοσο τους μηχανικους σε οτι σου λενε.

Στα 3.500km πότε να προλαβω βρε συ να κανω ΚΑΝΟΝΙΚΟ service;.......Τωρα για αυτα που λες...θα τα κοιταξω... :_thumbsup:

γΙΑ ΞΑΝΑΣΠΆΣΕ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΠΆΛΙ...τι ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;

Athos Δεν καταλαβαινω την παραπανω εκφραση. Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις??  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Τι δεν καταλαβαινεις φιλε μου;...Λεω ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...(Η εκφραση αυτη ειναι απο...ζάρια... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑ!!!! Δεν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου ζαρια γι'αυτο και δεν καταλαβα αυτη την εκφραση!!! :_thumbsup::offtopic:

Στο θεμα μας παλι, την Παρασκευη μιλαγα με κατι παιδια εκ των οποιων ο ενας ειναι και μηχανικος και μου ειπε οτι αποκλειεται να ισχυει αυτο!!! Δεν ξερω.....Μπερδεμενη η κατασταση. Η προσωπικη μου εμπειρια λεει αλλα βεβαια.....Αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να με πιανει κοροιδο ο καθε κερδοσκοπος πουλωντας μου ψευτικα προιοντα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικα εχω ακουσει οτι μπορει να φταιει...

1.Ο ανορθωτης

2.Ο ψεκασμος

3.Η βενζινη

4.Οι πολλαπλασιαστες

5.Οι ταχυσυνδεσμοι

6.το idle steper motor(whatttttttt???)

7.Ο καφε κονεντορας του ανορθωτη

8.Η συμπισεη των κυλινδρων

9.Τα μπουζι

10.Οι βαλβιδες

11.Ο αισθητηρας στην μπιελα

12.Ο αισθητηρας στο στροφαλο

13.Η βαλβιδα τους πλαϊνου stand...

κι οπως καταλαβαινετε ακρη ΔΕΝ βγαζω...Δηλαδη πρεπει ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μηχανη να την αφησω συνεργειο και να πω ΕΓΩ στον μηχανικο να τσεκαρει ολα αυτα;...Το κερατο μου μεσα....Η υπομονη μου,τα νευρα μου...η ηρεμια μουυυυυυυυυυ!!!! :(

Ξερει κανεις τιποτα;...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μόνο παρόμοιο που έχω ακουσει είναι αυτοκινηταδικο.

Στο πόλο που έχω το έιχα αφήσει να πάει στο 1/4 του δείκτη μπιτζινασ και είχε παρει σκουπιδια η αντλια με αποτελεσμα να κανει τα ιδια. ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!!! στις ψηλες (εθνική) δεν είχε κανενα προβλημα.

Ισως και μηδεν βοήθεια στο θέμα σου? σόρυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις μονο 3.500 Km τοτε υποχρεωμενοι να σου βρουν τη βλαβη ειναι η Aprilia.

Τι διαολο εγγυηση δινουν.

Μηπως εχουμε καμια αστοχια υλικου ?

Αντλια βενζινης ας πουμε ?

Επισης για τα πολλα που σου ειπανε τζαμπα ειναι δε σε χρεωσανε κ ολας ?

:ok:

Παω πασο λοιπον !

Τροποποιήθηκε από τον gemi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10 ημερες μετα το συμβαν...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...αρα προσανατολιζομαι στο κακης ποιοτητας βενζινη...απο τοτε εχω κανει 4 γεμισματα με ΒΡ100αρα ολα και ευτυχως δεν υπηρξε κανενα επιπροσθετο ή συνεχιζομενο προβλημα...Ελπιζω να ηταν ετσι.παντως ο βενζινάς (του τα ειπα κι ενα χερακι... :rolleyes: )απο μενα εχασε...δεν πειραζει... :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα