Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ηρθες εσυ απο το Ηρακλειο και την Αμαλιαδα να μου πεις τι τραβαμε στο κεντρο της Αθηνας καθε μερα με τους λαθρομεταναστες? Επειδη ειλικρινα σας βαρεθηκα, θα ηθελα να μου πειτε ενα πραγμα Αμα θα τολμαγε κανεις να μου τα πει αυτα απο κοντα Οποιοι θελετε ξερετε που θα με βρειτε, γραφω ως AFTER σε ολα τα μοτοσυκλετικα φορουμ, εμπρος λοιπον σας περιμενω να μου τα πειτε καταμουτρα Αλλα ακομα και αν μου τα πειτε, επειδη η βλακεια ειναι ανικητη, οπως φευγετε το ιδιο βλακες θα παραμεινετε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2011 από τον Billanti Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Παω να δω κανα εργο, γιατι μερικοι εδω μεσα δινετε αξια στην τηλεοραση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 δεν την εχω δει την ανακοινωση αλλα αν ειναι απο το υπουργειο η ανακοινωση ειναι μια πολιτικη ανακοινωση οπωτε μην πυροβολητε τον εργαζομενο που δεν του δεινουν τα απαρετητα για να εξασκησει το λειτουργημα του ..... ντροπη και αισχος στο πως καντατησαν τον ελληνα οι προδοτες εθνοπατερες μετα απο 37 χρονια οικονομικα ,πολιτιστικα , κλπ κλπ!!!! αλλα σωπα οπου ναναι....http://www.youtube.com/watch?v=hz4THF2Mfeo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Οταν εγω τα ελεγα με λεγανε γραφικο, φασιστα, ρατσιστη, εθνικιστη κτλ Τωρα.....σορρυ για την εκφραση ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ νεοΕλληνες μπας και βαλετε μυαλο και καταλαβετε μερικα πραγματα Είναι αλήθεια οτι η εγκληματικότητα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ "προνόμιο" των μεταναστών. Όταν καταλάβεις ποιός πραγματικά φταίει για την κατάντια σου(μας), τα ξαναλέμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Είναι αλήθεια οτι η εγκληματικότητα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ "προνόμιο" των μεταναστών. Όταν καταλάβεις ποιός πραγματικά φταίει για την κατάντια σου(μας), τα ξαναλέμε... Γνωριζω καλα ποιος φταιει και ποιος οχι, δεν χρειαζομαι μαθηματα διοτι τα ζω καθε μερα, ενω αλλοι τα βλεπουν σε κανα blog και εχουν και αποψη Φυσικα και δεν ειναι προνομιο των ΛΑΘΡΟμεταναστων μονο, αλλα αν θες πηγαινε απο το ΥΠ.ΕΣ. να σου δωσουν καποια στοιχεια για την εγγληματικοτητα και μετα το ξανασυζηταμε Τελικα οι ''μεγαλοι'' καταφερανε να κανουν πραξη αυτο που θελανε Να μας βαλουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας, ενω θα επρεπε να βγουμε στους δρομους και να τους κρεμασουμε ολους στο Συνταγμα με τα κοστουμια τους οπως ειναι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Τελικα οι ''μεγαλοι'' καταφερανε να κανουν πραξη αυτο που θελανε Να μας βαλουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας, Το συστημα ειναι πραγματικα αητηττο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 ενω θα επρεπε να βγουμε στους δρομους και να τους κρεμασουμε ολους στο Συνταγμα με τα κοστουμια τους οπως ειναι Τώρα ρε AFTER μιλάς σωστά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ηρθες εσυ απο το Ηρακλειο και την Αμαλιαδα να μου πεις τι τραβαμε στο κεντρο της Αθηνας καθε μερα με τους λαθρομεταναστες? Επειδη ειλικρινα σας βαρεθηκα, θα ηθελα να μου πειτε ενα πραγμα Αμα θα τολμαγε κανεις να μου τα πει αυτα απο κοντα Οποιοι θελετε ξερετε που θα με βρειτε, γραφω ως AFTER σε ολα τα μοτοσυκλετικα φορουμ, εμπρος λοιπον σας περιμενω να μου τα πειτε καταμουτρα Αλλα ακομα και αν μου τα πειτε, επειδη η βλακεια ειναι ανικητη, οπως φευγετε το ιδιο βλακες θα παραμεινετε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ναι γιατι ως γνωστον οι μεταναστες σκανε ουρανοκατεβατοι στο κεντρο,δεν περνανε απο κρητη η απο πελοποννησο. Και οσο για το καταμουτρα,φυσικα και θα στα ελεγα.Αν και κατι τυποι σαν εσενα μονο στα pc τη βγαζουν και στις σενομυαλες παρεες τους βλεποντας μπαλα και κραζοντας ανενοχλητοι χωρις να εχουν καποιον με αντιθετη γνωμη. Γιατι να τα λες με τους ομο'ιδεατες σου καλα ειναι,τα επιχειρηματα σου ομως, βλεπουμε ολοι οτι ειναι για κλαματα,οπως και η ιδεες σου. αααααχ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον spericD 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Είναι αλήθεια οτι η εγκληματικότητα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ "προνόμιο" των μεταναστών. Όταν καταλάβεις ποιός πραγματικά φταίει για την κατάντια σου(μας), τα ξαναλέμε... ετσι ειναι!!!! στους 10 οι 8 ειναι παρανομοι αλλοδαποι!!! αν εφευγαν θα επεφτε η εγκληματικοτητα κατα 80 τοις 100!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ετσι ειναι!!!! στους 10 οι 8 ειναι παρανομοι αλλοδαποι!!! αν εφευγαν θα επεφτε η εγκληματικοτητα κατα 80 τοις 100!!!! τουμπαρε το...δεν βγαινει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 τουμπαρε το...δεν βγαινει εξαρτατε πως το διαβαζεις.....!!!!χαχαχαχαχα αν στο διευκρινιζα ισως?στους 10 που παρανομουν οι 8 ειναι λαθρομεταναστες...τωρα σου βγαινει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μ'αρέσετε! Εγώ πάντως κλειστές κουρτίνες έχω στο σπίτι μου, βασικά ποιος τις έχει ανοιχτές θα μου πει κάποιος?Στην Ολλανδία είμαστε?Οι Ολλανδοί έχουν τις κουρτίνες ανοιχτές! Και προσέχω όταν κυκλοφορώ στον δρόμο πεζός, και εγώ όπως και οι γονείς μου λένε την αδερφή ότι καλό είναι να μην είναι μόνη το βράδυ, όπως και να επιστρέφουμε παρέα από κάπου, 2 μηχανές ή 3 μηχανές κτλ, όταν φεύγω από την μηχανή πάντα παίρνω την άδεια της μηχανής, το κινητό μου το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου, δεν έχω λεφτά χάρτινα στην κωλότσεπη, όταν είμαι στο αυτοκίνητο έχω κλειστές τις ασφάλειες, το τσαντάκι μου το βάζω ή στο πορτ παγκάζ ή στα πόδια κάτω από το κάθισμα!Τις γυναίκες της οικογένειας ούτως ή αλλιώς τις πάμε και τις φέρνουμε και δεν τις αφήνουμε μόνες, ΦΥΣΙΚΑ ούτε το βράδυ μόλις σουρουπώσει! Επίσης σε ληστεία προφανώς θα πέσω κάτω για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν θα κάνω ηρωισμούς εννοείται γιατί θα φάω το κεφάλι μου και γιατί δεν είμαι εκπαιδευμένος να το κάνω! Και άλλα πάρα πολλά...θέλετε να σας συνεχίζω? Θέλω να μου πει κάποιος αν στο παράθυρο του μπάνιου έχει βάλει κανονικό τζάμι για να φαίνεται από έξω ότι κάνει μπάνιο και δεν έχει βάλει τζάμι με αμμοβολή?!!! Είναι κάποιος χαζός να αφήσει την αδερφή του ή την μάνα του ή την γκόμενα του 23.00 να γυρίσει μόνη της από έξω ή από όπου είναι τελοσπάντων?Ναι αν μπορεί να αποφύγει να κυκλοφορήσει να το κάνει!Να μην πάει ή αν πάει να την φέρεις και να την πας εσύ! Αφήνει κάποιος ανοιχτή την πόρτα του και το παράθυρο ακόμα και το καλοκαίρι?Εγώ ρε π!$%στη που έχω εκπαιδευμένο Γερμανικό Ποιμενικό μέσα στο σπίτι και ασφαλίζω τα πάντα μαζί και τον σκύλο μέσα στο σπίτι... Τι παραπάνω -από τα μέτρα αυτοπροστασίας- μας λέει αυτός ο οδηγός από αυτά που δεν κάνουμε μέχρι τώρα??? Κάποιοι αποσκοπούν να πηγαίνουν κάπου τέτοιους είδους συζητήσεις...την τρίχα τριχιά σε αυτήν την χώρα...ηρεμήστε λίγο...κάντε μια αυτοκριτική και δείτε ότι το πρόβλημα είναι αλλού και όχι εκεί που νομίζετε...συνήθως οι έχοντες έντονο πρόβλημα δεν βλέπουν καθαρά... Σε αυτό υστερούμε...χάνουμε τον προσανατολισμό μας για να βρούμε το πρόβλημα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 εξαρτατε πως το διαβαζεις.....!!!!χαχαχαχαχα αν στο διευκρινιζα ισως?στους 10 που παρανομουν οι 8 ειναι λαθρομεταναστες...τωρα σου βγαινει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δυστυχώς στην Ελλάδα, κατάφεραν να μας κάνουν να φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τον τόπο μας. Φοβάσαι να πεις κάτι για τους μαυριδερούς, μη και σε πουν ρατσιστή. Παίδες... προτείνω κάτι. Όποιος νομίζει ότι οι λαθρομετανάστες είναι καλά παιδιά, δεν φταίνε σε τίποτα, είναι φουκαριάρηδες , δεν πειράζουν κανέναν και τους υποστηρίζει εδώ μέσα, τον προκαλώ να κάνει ένα τόσο δα πραγματάκι. Να ξεκινήσει βραδάκι από την Αθηνάς και να κατέβει την Σοφοκλέους με τα πόδια ως την Πειραιώς. Θέλω να δω έστω και έναν να πει ότι θα το κάνει. Κι όταν είναι να το κάνει, θα μαζευτούμε μερικοί εκεί στην Αθηνάς να του κουνάμε το μαντήλι! (υγ: Να έχει και την κοπέλα του μαζί) Ξέρουμε... δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά οι πολιτικοί μας που τους άφησαν να μπουν και Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 αντιπαρερχωμαι την συζητηση σας και επικαιντρονομαι στο θεμα... αν αυτο θεωρητε οδηγος του πολιτη οκ... περισοτερο μου θυμιζει την οδηγο της χουντας...με μια δοση δημοκρατιας σε λιγο θα μας απαγορευσουν και τις συναντησεις ανω των 2 ατομων,θα απαγορευεται η εγγυτητα,θα αποαγορευονται οι αντιεξουσιαστικες αντιληψεις,θα μπει ξανα black list σε μουσικη,βιβλια και θα ξαναμπουν ταμπελες του τυπου ο κομουνιστης κτλ κτλ... ωρε που παμε ωρε...?????? ξανα στο θεμα μας.... Η "ΣΥΜΒΟΥΛΗ" - οδηγος... μην το σκεφτεσετε μονο απο την πλευρα του πολιτη..... αν εχετε αστυνομικο στην οικογενεια ή στην παρεα σας θα ξερετε πολυ καλα τι παιζει... Τα αστυνομικα τμηματα κλεινουν, τα περιπολικα και οι μηχανες δεν εχουν λαστιχα, λαδια , ανταλλακτικα..... Η διαθεση αυτων που υποτιθεται ειναι υπερασπιστες της ασφαλειας δεν ειναι η καλυτερη... Στην δικη σας την δουλεια , ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝ πως θα κανετε την δουλεια που παλιοτερα καναν 3 ατομα, με λιγοτερα λεφτα...και νυχτερινα-υπερωριες και αλλα ουτε για πλακα...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? θα επιστρεφατε στην δουλεια με τον ιδιο και περισσοτερο ζηλο? ειναι σα να βαζεις εναν οδοντιατρο να κανει τη δουλεια του με σκαρπελο και ταναλια και μετα να τον βριζεις γιατι δεν ειναι αποτελεσματικος.... να βλεπετε παντα την αλλη πλευρα... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΣΡΟΗ" λαθρομεταναστων.... δεν ειναι καθολου τυχαια.... η Ευρωπη μας εχει μετατρεψει σε χωματερη ανεπιθυμητων.... να βλεπει ο Ελληνας τις ελεεινες συνθηκες διαβιωσης ... τους ταπεινωτικους μισθους...και να λεει "- ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ" με 480 ευρω μηνιατικο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ...καλα μην κανετε και ετσι!δεν υποχρεωσαν κανεναν , αν θελετε τα εφαρμοζετε αλλιως keep walking.παντως στην ευρωπη και εδω και πολλα χρονια στην αμερικη υπαρχει αντιστοιχο μνημονιο ενεργειων που απευθυνεται στους πολιτες για θεματα ασφαλειας...καλα εκαναν και το εβγαλαν αφου τα πολιτικα ξωτικα που μας κυβερνουν δεν ενδιαφερονται να κανουν κατι για να ανεβασουν τις υποδομες και κατ' επεκταση την ποιοτητα της αστυνομιας , γιατι αμα θελουν μπορουν , για να βοηθα πραγματικα τον πολιτη.... ξανα στο θεμα μας.... Η "ΣΥΜΒΟΥΛΗ" - οδηγος... μην το σκεφτεσετε μονο απο την πλευρα του πολιτη..... αν εχετε αστυνομικο στην οικογενεια ή στην παρεα σας θα ξερετε πολυ καλα τι παιζει... Τα αστυνομικα τμηματα κλεινουν, τα περιπολικα και οι μηχανες δεν εχουν λαστιχα, λαδια , ανταλλακτικα..... Η διαθεση αυτων που υποτιθεται ειναι υπερασπιστες της ασφαλειας δεν ειναι η καλυτερη... Στην δικη σας την δουλεια , ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝ πως θα κανετε την δουλεια που παλιοτερα καναν 3 ατομα, με λιγοτερα λεφτα...και νυχτερινα-υπερωριες και αλλα ουτε για πλακα...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? θα επιστρεφατε στην δουλεια με τον ιδιο και περισσοτερο ζηλο? ειναι σα να βαζεις εναν οδοντιατρο να κανει τη δουλεια του με σκαρπελο και ταναλια και μετα να τον βριζεις γιατι δεν ειναι αποτελεσματικος.... να βλεπετε παντα την αλλη πλευρα... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΣΡΟΗ" λαθρομεταναστων.... δεν ειναι καθολου τυχαια.... η Ευρωπη μας εχει μετατρεψει σε χωματερη ανεπιθυμητων.... να βλεπει ο Ελληνας τις ελεεινες συνθηκες διαβιωσης ... τους ταπεινωτικους μισθους...και να λεει "- ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ" με 480 ευρω μηνιατικο.... :_thumbsup: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μ'αρέσετε! Εγώ πάντως κλειστές κουρτίνες έχω στο σπίτι μου, βασικά ποιος τις έχει ανοιχτές θα μου πει κάποιος?Στην Ολλανδία είμαστε?Οι Ολλανδοί έχουν τις κουρτίνες ανοιχτές! Και προσέχω όταν κυκλοφορώ στον δρόμο πεζός, και εγώ όπως και οι γονείς μου λένε την αδερφή ότι καλό είναι να μην είναι μόνη το βράδυ, όπως και να επιστρέφουμε παρέα από κάπου, 2 μηχανές ή 3 μηχανές κτλ, όταν φεύγω από την μηχανή πάντα παίρνω την άδεια της μηχανής, το κινητό μου το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου, δεν έχω λεφτά χάρτινα στην κωλότσεπη, όταν είμαι στο αυτοκίνητο έχω κλειστές τις ασφάλειες, το τσαντάκι μου το βάζω ή στο πορτ παγκάζ ή στα πόδια κάτω από το κάθισμα!Τις γυναίκες της οικογένειας ούτως ή αλλιώς τις πάμε και τις φέρνουμε και δεν τις αφήνουμε μόνες, ΦΥΣΙΚΑ ούτε το βράδυ μόλις σουρουπώσει! Επίσης σε ληστεία προφανώς θα πέσω κάτω για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν θα κάνω ηρωισμούς εννοείται γιατί θα φάω το κεφάλι μου και γιατί δεν είμαι εκπαιδευμένος να το κάνω! Και άλλα πάρα πολλά...θέλετε να σας συνεχίζω? Θέλω να μου πει κάποιος αν στο παράθυρο του μπάνιου έχει βάλει κανονικό τζάμι για να φαίνεται από έξω ότι κάνει μπάνιο και δεν έχει βάλει τζάμι με αμμοβολή?!!! Είναι κάποιος χαζός να αφήσει την αδερφή του ή την μάνα του ή την γκόμενα του 23.00 να γυρίσει μόνη της από έξω ή από όπου είναι τελοσπάντων?Ναι αν μπορεί να αποφύγει να κυκλοφορήσει να το κάνει!Να μην πάει ή αν πάει να την φέρεις και να την πας εσύ! Αφήνει κάποιος ανοιχτή την πόρτα του και το παράθυρο ακόμα και το καλοκαίρι?Εγώ ρε π!$%στη που έχω εκπαιδευμένο Γερμανικό Ποιμενικό μέσα στο σπίτι και ασφαλίζω τα πάντα μαζί και τον σκύλο μέσα στο σπίτι... Τι παραπάνω -από τα μέτρα αυτοπροστασίας- μας λέει αυτός ο οδηγός από αυτά που δεν κάνουμε μέχρι τώρα??? Κάποιοι αποσκοπούν να πηγαίνουν κάπου τέτοιους είδους συζητήσεις...την τρίχα τριχιά σε αυτήν την χώρα...ηρεμήστε λίγο...κάντε μια αυτοκριτική και δείτε ότι το πρόβλημα είναι αλλού και όχι εκεί που νομίζετε...συνήθως οι έχοντες έντονο πρόβλημα δεν βλέπουν καθαρά... Σε αυτό υστερούμε...χάνουμε τον προσανατολισμό μας για να βρούμε το πρόβλημα... όλοι τα κανουνε αυτα.... το θεμα ειναι οιτ σε λίγο θα μενουμε σε φυλακες και οχι σε σπιτια γιατι ρε φιλε μου να μετατρεψω το σπιτι μου σε μια φυλακη και να κλειδαμαρόνομαι μεσα ???? γιατι να φοβάμαι να περπατίσω στον δρόμο?? οταν μου λέει η κοπελά μου το βραδι πεταγομαι μεχει το ψιλικατζιδικο γιατι να φοβάμαι αν θα ξαναυρήσει? παλια τα καλοκαιρια κοιμομασταν στροματσαδα στα μπαλκονια τωρα ολα τα σπιτια και το δικο μου εχουνε σιδεριες και καγκελα στο παραθυρο.. δουλευουμε απο το πρωι ως το βραδι για να γυρησουμε σπιτι και να κλειδαμαροθουμε ΟΥΣΤ!!!! λαμογια προδοτες πολιτικοι ΟΥΣΤ στους ανθελληνες που ακομα φιλοσοφουν... ΟΥΣΤ στους ΛΑΘρομεταναστες .. ΟΥΣΤ και στους Ελληναρες και αν καποιος υπανθρωπος μπει στον σπιτι μου ετσι και τον ακουμπήσω θα με πουνε και φασιστα αχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ΕΛΕΟΣΣΣ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δυστυχώς στην Ελλάδα, κατάφεραν να μας κάνουν να φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τον τόπο μας. Φοβάσαι να πεις κάτι για τους μαυριδερούς, μη και σε πουν ρατσιστή. Παίδες... προτείνω κάτι. Όποιος νομίζει ότι οι λαθρομετανάστες είναι καλά παιδιά, δεν φταίνε σε τίποτα, είναι φουκαριάρηδες , δεν πειράζουν κανέναν και τους υποστηρίζει εδώ μέσα, τον προκαλώ να κάνει ένα τόσο δα πραγματάκι. Να ξεκινήσει βραδάκι από την Αθηνάς και να κατέβει την Σοφοκλέους με τα πόδια ως την Πειραιώς. Θέλω να δω έστω και έναν να πει ότι θα το κάνει. Κι όταν είναι να το κάνει, θα μαζευτούμε μερικοί εκεί στην Αθηνάς να του κουνάμε το μαντήλι! (υγ: Να έχει και την κοπέλα του μαζί) Ξέρουμε... δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά οι πολιτικοί μας που τους άφησαν να μπουν και :_thumbsup: ποιοι να πανε? οι αδερφαρες που το παιζουν φυλακες των ανθρωπινων δικαιωματων των λαθρομεταναστων? αυτοι που ζουνε στις βιλες τους και το παιζουν προοδευτικοι?ειδες κανεναν πολιτικο ή καποιον απο αυτους που τους υποστηριζουν να γυρνανε εκεινες τις ωρες εκει γυρω? ουτε το πρωι που γινεται χαμος απο κοσμο δεν σκανε μυτη εκει...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ΟΥΣΤ στους ΛΑΘρομεταναστες .. ΟΥΣΤ και στους Ελληναρες θα μου λυσετε μια απορια ; ΠΟΙΟΙ ρε παιδια ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ μεταναστες? ηρθε κανενας γιατρος απο την Αυστρια με τα χαρτια του να πιασει δουλεια εδω? ήρθε κανενα αντρόγυνο απο την Ευρώπη για να φτιαξει το μελλον του στην Ελλαδα? εκτος απο μετρημενες εξαιρεσεις.... οι πολιτες αυτης της χωρας "λουζονται" με οτι πιο αχρηστο εχει να αποβαλει καθε τριτοκοσμικη χωρα....απο μουσουλμανικες χωρες που κρεμαν δημοσια, λιθοβολουν(μεχρι θανατου) γυναικες επειδη ειχαν γκομενο, ριχνουν βιτριολι στο προσωπο για να παρουν εκδικηση... κοιμοντουσαν στα αχυρα και τρωγαν χαρουπια και γουρουνοποδαρα.... το να τους μαζεψουν φυλακη για κλοπη βιασμο ειναι αναβαθμιση βιοτικου επιπεδου και το σημαντικοτερο!!! ενας Αφγανος - Ιρανος δεν θα σκεφτει 2η φορα το να βιασει την γυναικα , την κορη , ή την ξαδερφη σας... ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ την αξια του γυναικειου φυλου στους "πολιτισμους" απο οπου προερχονται... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρει τίποτα για μετανάστες,ξένους κλπ. Το 1ο ποστ τελειώνει με κράξιμο κατά της πολυπληθυσμικότητας και από εκεί παίρνουν πάσα οι υπόλοιποι και τρέχουν και αρχίζει ο χαβαλές περί μεταναστών, ΠΑΛΙ. Είστε μικροί θεοί, όλοι σας, ένας-προς-έναν. Και χωρίς να το έχω δει προσεκτικά, είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποιος από αυτούς τους μυθικούς ήρωες, έφαγε αμάσητη την εκτροπή της συζήτησης προς τους μετανάστες και μετά δήλωσε κι όλας "που πάμε ρε, μας κοροϊδεύουν?!". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 "Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά." Αυτά λέγεται ότι είπε ό Γέροντας Παισιος το 1993, ας ελπίζουμε ότι η ώρα τους πλησιάζει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 λοιπον περα απο τους πολιτικους και τους Ανθέλληνες που ειναι η κυρια πηγη του ΚΑΚΟΥ.. αλλα αυτο που κάνεις να βγαζεις τους μεταναστες καημένους... ξεχασετο.. δεν υπαρχει πια!! ελεοσ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρει τίποτα για μετανάστες,ξένους κλπ. Το 1ο ποστ τελειώνει με κράξιμο κατά της πολυπληθυσμικότητας και από εκεί παίρνουν πάσα οι υπόλοιποι και τρέχουν και αρχίζει ο χαβαλές περί μεταναστών, ΠΑΛΙ. Είστε μικροί θεοί, όλοι σας, ένας-προς-έναν. Και χωρίς να το έχω δει προσεκτικά, είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποιος από αυτούς τους μυθικούς ήρωες, έφαγε αμάσητη την εκτροπή της συζήτησης προς τους μετανάστες και μετά δήλωσε κι όλας "που πάμε ρε, μας κοροϊδεύουν?!". μιλησαμε για την ΕΛ.Αστυνομια...η οποια με λιγα λογια εχει πελαγωσει και σηκωνει τα χερια ψηλα... επειτα ατομα που το ζουν το προβλημα στην Αθηνα μιλησαν για μεταναστες...γιατι οι περισσοτερες παραβατικες συμπεριφορες εντοπιζονται εκει... "-ρουμανοι ληστεψαν τραπεζα" "βουλγαροι σωματεμποροι " κλπ .... αν ακους ειδησεις ( που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι βαλτοιτου Καρατζαφερη στον ΑΝΤ1 ,ALTER MEGA κλπ) βλεπεις οτι η πλειοψηφια ειναι εισαγωμενοι...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δε λεω οτι οι Ελληνες δεν ειναι ικανοι για ολα τα παραπανω.... απλα στα "μαφιοζικα" αλλοι ερχονται πρωτοι.... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ προς το παρον...κανα πλαστο τιμολογιο...κανα λαθραιο τσιγαρο... τετοια κουτοπονηρα... ο λαθρομεταναστης (του οποιου το ποινικο μητρωο δεν μπορεις να γνωριζεις) μπορει με μεγαλυτερη ανεση να σου χωσει το μαχαιρι η να σου φυτεψει μια σφαιρα στο κεφαλι αν χρειαστει ...ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ π.χ. γιατι φιλε μου αν σου ερθει ο ΤΑΔΕ απο Σομαλια και σου πει οτι εχει σπουδασει δασκαλος, ποιος σε διαβεβαιωνει οτι δεν σκοτωνει με KALASNIKOV απο τα 13 του (λογω εμφυλιου,μαχων επιβιωσης κλπ) ?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) μιλησαμε για την ΕΛ.Αστυνομια...η οποια με λιγα λογια εχει πελαγωσει και σηκωνει τα χερια ψηλα... επειτα ατομα που το ζουν το προβλημα στην Αθηνα μιλησαν για μεταναστες...γιατι οι περισσοτερες παραβατικες συμπεριφορες εντοπιζονται εκει... "-ρουμανοι ληστεψαν τραπεζα" "βουλγαροι σωματεμποροι " κλπ .... αν ακους ειδησεις ( που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι βαλτοιτου Καρατζαφερη στον ΑΝΤ1 ,ALTER MEGA κλπ) βλεπεις οτι η πλειοψηφια ειναι εισαγωμενοι...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δε λεω οτι οι Ελληνες δεν ειναι ικανοι για ολα τα παραπανω.... απλα στα "μαφιοζικα" αλλοι ερχονται πρωτοι.... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ προς το παρον...κανα πλαστο τιμολογιο...κανα λαθραιο τσιγαρο... τετοια κουτοπονηρα... ο λαθρομεταναστης (του οποιου το ποινικο μητρωο δεν μπορεις να γνωριζεις) μπορει με μεγαλυτερη ανεση να σου χωσει το μαχαιρι η να σου φυτεψει μια σφαιρα στο κεφαλι αν χρειαστει ...ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ π.χ. γιατι φιλε μου αν σου ερθει ο ΤΑΔΕ απο Σομαλια και σου πει οτι εχει σπουδασει δασκαλος, ποιος σε διαβεβαιωνει οτι δεν σκοτωνει με KALASNIKOV απο τα 13 του (λογω εμφυλιου,μαχων επιβιωσης κλπ) ?? Απλά παρατηρώ πως ο τίτλος κάλλιστα θα μπορούσε να είναι "ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΚΩΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!" αλλά τότε θα γελάγαμε όλοι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δυστυχώς στην Ελλάδα, κατάφεραν να μας κάνουν να φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τον τόπο μας. Φοβάσαι να πεις κάτι για τους μαυριδερούς, μη και σε πουν ρατσιστή. Παίδες... προτείνω κάτι. Όποιος νομίζει ότι οι λαθρομετανάστες είναι καλά παιδιά, δεν φταίνε σε τίποτα, είναι φουκαριάρηδες , δεν πειράζουν κανέναν και τους υποστηρίζει εδώ μέσα, τον προκαλώ να κάνει ένα τόσο δα πραγματάκι. Να ξεκινήσει βραδάκι από την Αθηνάς και να κατέβει την Σοφοκλέους με τα πόδια ως την Πειραιώς. Θέλω να δω έστω και έναν να πει ότι θα το κάνει. Κι όταν είναι να το κάνει, θα μαζευτούμε μερικοί εκεί στην Αθηνάς να του κουνάμε το μαντήλι! (υγ: Να έχει και την κοπέλα του μαζί) Ξέρουμε... δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά οι πολιτικοί μας που τους άφησαν να μπουν και :worthy: :worthy: :worthy: Αλεξ μετα να τους παρουμε χερι χερι και να παμε στην Ιασωνος στο Μεταξουργιο να κατσουμε λιγο αναμεσα απο 100 πρεζονια που χτυπανε ενεσεις στα @@, να ξεκουραστουμε βρε αδελφε ΛΟΙΠΟΝ, τα λογια ειναι περιττα, το εχω πει 100 φορες και δεν το εχω κανει Μαζευομαστε εγω ο ALX και οποιος αλλος θελει να κανουμε ενα τουρ στο κεντρο μαζι με οποιον θελει ΔΕΧΕΣΤΕ? Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι στο κεντρο απο τις 9 το πρωι ως τις 9 το βραδυ, το κανονιζουμε? ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες